masallah canim ALLAH kucaqina almayi nasip etsinİşte testimmm
bat ne zaman?kızlarr benimde akıbetim belli değil henüz
hala regl olmadım beklemedeyim.. bugün yarın olmazsam umutlanıcam artık ama sanki eli kulağında
amin cnmbnm inş sizlere de nasip olur enkısa zmndamasallah canim ALLAH kucaqina almayi nasip etsin
BAT perşembeydi canım.. cuma test yaptım negatif cıktı.. o yüzden regli bekliyorum :)bat ne zaman?
Canim birkeresinde bende hormon testi yaptiracaktim daha doğrusu doktor istedi o testeri yaptirmami adetimin üçüncü günü pazara denk geliyordu önemli değil pazartesi gelirsin dedi doktor.yinede uçüncu gune sira bulman iyi olmuş inş. hersey normal çıkar. Eğer sorun bayandan olursa daha zor oluyor tedavi herhaldeBu gece bile uyuyamadim heyecandan bekleyemezdim besinci gunu zaten simdi var safaga 26 saat :)
Ocakta neden ara veriyorsun kimbilir tutuverir belki...Kizlarr tam günümde kırmızı kartı gordum nasip değilmiş birdaha o strip testten almayacağım ilk defa kullandım gercekten uydurukmus ilk hamileliğimi ultra erken gebelik testiyle öğrenmiştim hemen ondan sipariş ettim birde tabiki ovulasyon testi hazirca dursun. Ocak'ta ara vericem subat calışmaya tekrar devam allahım hakkımızda hayırlısını versin saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin ins
kuzum benim zordur elbette ama gönüller bir olsun yeter ki...Bende en yakın arkadaşımla aynı şehirdeyim ama şehir İstanbul olunca ve ben bi ucunda o da bi ucunda olunca 2-3 ayda bir görüşüyoruz ama gün aşırı telde çene çalıyoruz sende telefonla idare edeceksin artık ve eğer kocaeline uzak bir ilde oturmuyorsan arada gidip gelebilirsiniz birbirinize...biz burdayız derdini tasanı alırız evelallahŞuan ćooookkk mutsuzumen yakın arkadaşım kocaeline taşındı. Bugün vedalaştık. Hiç ayrılasım gelmedi. Ne zormuş insanin sevdiğinden ayrılması. Rabbim başka türlü ayrılıklar yaşatmasın inşallah ama ne olursa olsun tuhaf oldum. Çok ağladım o da çok ağladı
kıyamam. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyodu herşeyimi onunla paylaşıyodum. Ne yapıcam ben onsuz ya. İyiki siz varsınız. Burası öyle iyi geliyoki bana...
Mogisim benim tuhaf bir sekilde adetim geldi resmen 5 gun oonceden oldumArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme ------->
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------>
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme ------->
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme -------->
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme -------->
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme -------->
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme -------->
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme -------->
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme -------->
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme --------->
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme -------->
Batu7884 ------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
bu doktora ne desem ben şimdiKizlar tuhaf bisey ben adet oldum. Dr yumurta yok olamazsin ilac kullan demisti ben kullanmadan adet oldum sukur de erken oldum ya ben sok sok sok
kuzum benim zordur elbette ama gönüller bir olsun yeter ki...Bende en yakın arkadaşımla aynı şehirdeyim ama şehir İstanbul olunca ve ben bi ucunda o da bi ucunda olunca 2-3 ayda bir görüşüyoruz ama gün aşırı telde çene çalıyoruz sende telefonla idare edeceksin artık ve eğer kocaeline uzak bir ilde oturmuyorsan arada gidip gelebilirsiniz birbirinize...biz burdayız derdini tasanı alırız evelallah
Evet kuzum bide sogan kuru yapmistim belki oondan amannn hayirlisi eski yumos catlamisti demekki oonu sey aldi vucudum amann cook sevindim ilacsiz adet oldum yumosta ziyan olmamis olde. Eheheheheheheheh :) :)bu doktora ne desem ben şimdiboşuna ilaç kullanacaktın ona uysan...adetin gelmiş ya boşver 21 günü geçirdikten sonra gelmesi normal...21-35 gün arası adet olmak normal kabul ediliyor biliyorsun...
kuzum benim zordur elbette ama gönüller bir olsun yeter ki...Bende en yakın arkadaşımla aynı şehirdeyim ama şehir İstanbul olunca ve ben bi ucunda o da bi ucunda olunca 2-3 ayda bir görüşüyoruz ama gün aşırı telde çene çalıyoruz sende telefonla idare edeceksin artık ve eğer kocaeline uzak bir ilde oturmuyorsan arada gidip gelebilirsiniz birbirinize...biz burdayız derdini tasanı alırız evelallah
canm doktor nasıl böle bişi söledi ki .. nedenini bilmiyorum ama ben aralık basında yum beklerken adet oldum 15. günde.. tahlillerim de yapıldı hiç bişey yok ama oldum işte dr bana da yum yok demişti 10.günümde gidince nitekim 15.günü de adetim geldi...Kizlar tuhaf bisey ben adet oldum. Dr yumurta yok olamazsin ilac kullan demisti ben kullanmadan adet oldum sukur de erken oldum ya ben sok sok sok
kuşum yüksek lisans kararına sevindim inş emeğinin karşılığını alırsın...ateş konusuna gelirsek düzenli olarak artması güzel aslında bikaç ay düzüenli ölçsen ateşinin yum öncesi yum dönemi ve yum sonrası kaçlarda seyrettiğini net bilirdik öyle yorum yapmak daha kolay...yine de artış iyi gidiyor muhtemelen yumurtlama olmuş ama sen yine de iki üç gün daha ilişkiye gir ne olur ne olmaz ve sakın günleri sektirme her sabah ölç olur mu ve yataktan kalkmadan ölç...selam mogamım nasılsııın :) ben de yüksek lisans sınavına girmeye karar verdim çalışmaya basladım :) benm test en koyuyu gösterdi 10. gün 11. gün de tamamen silindi.. o günden sonra ben ates olçmeye basladım bakalım nasıl seyredecek diye 12.gün 35.6 idi 14.gün dün 36.9 oldu bugun 15. gün 36.1 cıktı sabah erken saatte kalkar kalkmaz ölçtüm hep ama nasıl yorumlamam gerekir bilmiyorum.. ne olursa ne olur dedim en iyi mogamım bilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?