Canim simdi sogan kuru eger icinde intihap kist miyom varsa onlari eritip atiyo ( bende ise yaramisti acikcasi ) bal tarcin corek otuda adetin 2.gununden 10.gunune kadar sabah aksam bir tatli kacigi yiyosun corek otu hazir cekilmis yazio yani acikta duran corek otu olmaz neyse 10 yemek kasigi balCanım bende yapmak istiyorum ama kürler hakkında hiç bilgim yok soğan kürü ve balçörekotu kürü arasındaki fark ne benim ihtiyacım olan hangisi bilmiyorum kürtaj olalı 3 ay oldu bugün adetimin 2.günü evimde bal toz tarçın ve bikaç ay önce aldığım top çörekotu var naıl yapıcam kullanıcam tarif edebilir misin?
canm doktor nasıl böle bişi söledi ki .. nedenini bilmiyorum ama ben aralık basında yum beklerken adet oldum 15. günde.. tahlillerim de yapıldı hiç bişey yok ama oldum işte dr bana da yum yok demişti 10.günümde gidince nitekim 15.günü de adetim geldi...
Olsun ya görüşürsünüz yine tabi eskisi gibi olmaz ama yılda bir gider gelirsiniz birbirinize tabi eşleriniz bişey demezse...hem tel var netten açarsınız görüntülü konuşursunuz teknoloji sağolsun...Doğru diyorsun aslında İstanbul da maalesef görüşme işleri oldukça güç. Ha aynı şehirdesin ha değil farketmiyo gerçekten. Ama biz sürekligörüşüyoduk o yüzden zor geldi. Bunada alışacaz yapacak bişey yok. Dediğin gibi telefon var Allahtan. O da olmasa kafayı yerdik herhalde. Kocaeliyle çok yakın değiliz. 8-9 saat var aramızda. Sen yakınsın sen git benim yerime :) alıyorsunuz valla derdimi tasamızı çok şükür... Güzel haberler alıp seviniyoruz iyi geliyor...
kuşum yüksek lisans kararına sevindim inş emeğinin karşılığını alırsın...ateş konusuna gelirsek düzenli olarak artması güzel aslında bikaç ay düzüenli ölçsen ateşinin yum öncesi yum dönemi ve yum sonrası kaçlarda seyrettiğini net bilirdik öyle yorum yapmak daha kolay...yine de artış iyi gidiyor muhtemelen yumurtlama olmuş ama sen yine de iki üç gün daha ilişkiye gir ne olur ne olmaz ve sakın günleri sektirme her sabah ölç olur mu ve yataktan kalkmadan ölç...
Galiba tahlil yapmayacak alttan muayene edeck oyle dedi cunkuCanim birkeresinde bende hormon testi yaptiracaktim daha doğrusu doktor istedi o testeri yaptirmami adetimin üçüncü günü pazara denk geliyordu önemli değil pazartesi gelirsin dedi doktor.yinede uçüncu gune sira bulman iyi olmuş inş. hersey normal çıkar. Eğer sorun bayandan olursa daha zor oluyor tedavi herhalde
için temizlenecek demek ki canm kisti atacaksındır güzel güzel:) bebişe yer acsın kistBenimde tuhaf bisi oldu ama gecen adetimin 3. Gunu 26 mm kist vardi adetin 7. Gunu sogan kurune basladim gitsin die 14 kontrolde dr eski yumurta catlamis buzusmus dedi ama yeni yumos yok demisti simdi adet oldum bi sorun yoktur ya sukur ilacsiz oldum benim icin onemli olan o oldu
Evet adet olduguma sevinmedim diil ben sevindim kocis uzuldu ehehehehehehehe :)için temizlenecek demek ki canm kisti atacaksındır güzel güzel:) bebişe yer acsın kist
inşallah hemen gelir bebişte bu yöntemlerle fazla uğraşmazsın...hah işte eşini bulmuşsun kitle adamı odaya bir hafta çıkarmatamam tatlım kalkmadan ölçüyorum hep bi de gün asıırı oluyor ilişki benim koca da izin almış bir hafta evde elimin altındaben düzenli ölçüm hiç yapmadım ama normalde atesim hep 35lerde seyreder.. bu ay merakımdan yaptım bebiş gelmezse de bidahaki ay bastan baslarım..ama insallah gelir
olsun be kuzum adet olmamaktansa düzenli olması güzel değil miMogami tatlim ben erken patladim bu ay :) bebeem 15 aralik 10. Deneme
gecen hamileliğimde bikaç kez ölçmüştüm merak edip öğrendikten sonra yani 37leri gördüm hep inşallah cıkar dediğin gibi :)inşallah hemen gelir bebişte bu yöntemlerle fazla uğraşmazsın...hah işte eşini bulmuşsun kitle adamı odaya bir hafta çıkarma35 5 olsa yum öncesi ortalama, yum sonrası yaklaşık 0,7- 0,8 lik bi artışla 36,3 leri 36,4 leri bulması lazım hatta 1 dereceye kadar çıkmalı artış...dolayısıyla sende 36,4 ü bulursun gibi geliyor bana
evet hamilelikte yaklaşık 1,5 a kadar çıkıyor artış baya baya sıcaklıyorsungecen hamileliğimde bikaç kez ölçmüştüm merak edip öğrendikten sonra yani 37leri gördüm hep inşallah cıkar dediğin gibi :)
Olsun ya görüşürsünüz yine tabi eskisi gibi olmaz ama yılda bir gider gelirsiniz birbirinize tabi eşleriniz bişey demezse...hem tel var netten açarsınız görüntülü konuşursunuz teknoloji sağolsun...
Sağol canım birazdan markete çıkıcaz eşimle alıcam toz çörekotu.Canim simdi sogan kuru eger icinde intihap kist miyom varsa onlari eritip atiyo ( bende ise yaramisti acikcasi ) bal tarcin corek otuda adetin 2.gununden 10.gunune kadar sabah aksam bir tatli kacigi yiyosun corek otu hazir cekilmis yazio yani acikta duran corek otu olmaz neyse 10 yemek kasigi bal
30 gr 12 silme tatli kasigi corek otu
10 cay kasigi tarcin
Bunlari macun haline getir guzelce karistir sabah aksam ac karinda ye sifa olsun insallahhhh
Sorma gecikmedi diye sevincten evde dört döndüm :)olsun be kuzum adet olmamaktansa düzenli olması güzel değil mi
Canim toz corek otu kullanacaksan yeni cekilmis olani olmasi lazim ve cekildigi gibi bala karistrmaniz lazim ki yagi kurumasin:)Sağol canım birazdan markete çıkıcaz eşimle alıcam toz çörekotu.
bide kiminde kist yapıyo diye duydum öyle bişey var mı?
Sekerpancari canim hayirlisi boyleymis herseyde vardir bir hayir insallah hayirlisiyla rabbim saglikli evlat nasip edecektir vakti geldiginde uzulme bitanem bakarsin dogal yolla mucizen olurHayırlısı canım, Allah ol derse olsun ister tedaviyle ister doğal,Rabbim sağlıklı bir şekilde versinde inşallah, artık nasip ne zaman ise.
41 kere masallah supanallah darisi boze insallah Allahim saglikla kucagina loysun canimİşte testimmm
Ah canim kursa gittim yeni gördüm yazdığıni...iyiyiz canim...sırt bel kuyruk sokumu ağrıları :)İnsallah Kuzum napiyorsunuz bakalim bebis nasil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?