2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ah canim çok zordur dostlardannayrilmak....en iyi üniversite bitince anladim..
Ağlaya ağlaya vedalasmistik, hos her gün görüşüyoruz whatsup olsun telefon olsun ama insan yakınında olmasını istiyor ...

Ocakta neden ara veriyorsun kimbilir tutuverir belki...
Canım1 yıldır zor zamanlar geçirdim 4 aylik bebegimi kaybettim sonrasi dünya test sonuc beklemek dusuk sonrasi tekrar denedik vücut ve ruh olarak yorgunum biraz 1 ay hicbirsey düşünmeden geçirmek istedim testler bitti adet düzene girdi nasipse ins Şubat'ta tekrar başlıcaz gercekten insan yıpranıyor bu süreçte ins Şubat'ta guzel haberler veririm belki saglikli bebekler nasip etsin allahım herkese

Tatlim ben bu ay ara verdim inan yeniden dogmus gibiyim kafam öyle rahatladi ki kafam rahat olunca adetim bile gununde geldi psikolojim düzeldi resmen daha umutluyum artık

Canım macunu hazırladım Allah hayırlı sağlıklı evlatlara vesile kılsın inşaalah ama çörek otu çekme makınası yokmuş dün çekildi geldi dedi bilmiyorum artık fayda eder mi çünkü kısa süre önce çekilmiş olması gerek diye biliyorum artık yaptım şifa olsun inşallah sağol canım

Aynı şeyleri bende yaşadım once 7 haftalik düşük ardından 5 aylık erken dogum. Cook zor Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bunların acisini unuttursun bizlere inşallah.

amin inşallah canım şifa olsun :) hadi bakalım inşallah hamiş kalırızzz :)

Kızlar Haftaya dr randevum var kürtajdan sonra 3 ay geçti diye adetim bittikten sonra bi kontrole gideyim diyorum. Kürtajdan 15 gün sonra gitmiştim her şey iyi çok güzel temizlenmiş demişti dr. Yine bi görüneyim bakalım.

Aynı şeyleri bende yaşadım once 7 haftalik düşük ardından 5 aylık erken dogum. Cook zor Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bunların acisini unuttursun bizlere inşallah.
Canım Allah sabır versin geçmişolsun zor zamanlar atlatmışsın inşallah bundan sonra sağlıklı bebekler nasip eder rabbim. bende 2 aylık kürtaj oldum 3 ay geçti üstünden sağ olsaydı 5 aylık hamile olcaktım bu ay korunmadık ama olmadı nasip hep kızım olursa adı eylül olsun istemiştim belki de bu ay hamile kalırsam eylülde doğum yaparım Allahımda kız evlat nasip ederse adını Eylül Bade koyarım: ) ahh umutlar...

amiiiin cnm inş testi yrn tekrr etcz hftya pzts kese görcz inş sabah da idrar testi yaptm çift çizgi görebilmk için
Iyi yapmisin canm bende yaptim sakliyorumm benm degerde yarin 6000 oluyor Allah izin verirse yarin keseyi gormeye gidicez insallah goruruz bebisimizinvilk fotografini cektircez diyorum esime

Sağol canım birazdan markete çıkıcaz eşimle alıcam toz çörekotu.
bide kiminde kist yapıyo diye duydum öyle bişey var mı?
canım bende kist yapmadı çörek otu yani bişi dersem yalan olur ama dr gidiodum yumoş gelişimi için 1 2 güne çatlar dediği zamanlarda 19 mm kenden beri incirli havuç suyu kürü yaptım hamişte kalmıştım bakalım inşallah sanada şifa olur canım benim yaaa

İnşallah canım bide kuru incir aldım günde 3-4 tane arada yerim dedim

Iyi yapmisin canm bende yaptim sakliyorumm benm degerde yarin 6000 oluyor Allah izin verirse yarin keseyi gormeye gidicez insallah goruruz bebisimizinvilk fotografini cektircez diyorum esime
Görüceksiniz Allahın izniyle ne mutlu size maaşAllah bakalım elifbade mi gelicek bikaç aya belli olucak :) bende hamile kalıp kızım olursa ve eylülde doğarsa Eylül Bade koyucam inşaallah

Selam kislar.. Evde 1-2 tane yum. Testi kalmisti iki gundur onlari yapiyorum ikinci cizgi hep beliriyor .acaba ikinciye mi yumurtluyorum yoksa hamilelik belirtisi mi bilemedim... Hamilelik testi almamak icin acikcasi zor tutuyorum kendimi:) ama diger taraftan hayal kirikligi yasamaktanda cok korkuyorum...

evett aferin kuzuma evet olacak incir çok iyi yaa büyütüyo çatlamasınada yardımcı olur suyunu hazırlarsın içersin günde iki kez
İnciri kesinlikle oneriyorum ozellikle bu ay bende fayda a etti.. Normal adetim 34 gundur bu ay ilk defa 14. Gun yumurtladim... Sogan suyu ve incir&havuc suyunu 15 gun yaptim...

Bende sakliyorum testimi hemde 2 tane yaptim insallah yarin goreceksiniz keseyi canim bende fotografina bakip duruyorum bebisimin

Batin ne zaman canim bende hamileligimi ovulasyon testiyle ogrendim batimdan 1 gun once yaptim aninda belirdi 2 cizgide koyuydu hatta t cden daha koyuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…