- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ah canim çok zordur dostlardannayrilmak....en iyi üniversite bitince anladim..Şuan ćooookkk mutsuzumen yakın arkadaşım kocaeline taşındı. Bugün vedalaştık. Hiç ayrılasım gelmedi. Ne zormuş insanin sevdiğinden ayrılması. Rabbim başka türlü ayrılıklar yaşatmasın inşallah ama ne olursa olsun tuhaf oldum. Çok ağladım o da çok ağladı
kıyamam. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyodu herşeyimi onunla paylaşıyodum. Ne yapıcam ben onsuz ya. İyiki siz varsınız. Burası öyle iyi geliyoki bana...
Canım1 yıldır zor zamanlar geçirdim 4 aylik bebegimi kaybettim sonrasi dünya test sonuc beklemek dusuk sonrasi tekrar denedik vücut ve ruh olarak yorgunum biraz 1 ay hicbirsey düşünmeden geçirmek istedim testler bitti adet düzene girdi nasipse ins Şubat'ta tekrar başlıcaz gercekten insan yıpranıyor bu süreçte ins Şubat'ta guzel haberler veririm belki saglikli bebekler nasip etsin allahım herkeseOcakta neden ara veriyorsun kimbilir tutuverir belki...
Tatlim ben bu ay ara verdim inan yeniden dogmus gibiyim kafam öyle rahatladi ki kafam rahat olunca adetim bile gununde geldi psikolojim düzeldi resmen daha umutluyum artıkCanım1 yıldır zor zamanlar geçirdim 4 aylik bebegimi kaybettim sonrasi dünya test sonuc beklemek dusuk sonrasi tekrar denedik vücut ve ruh olarak yorgunum biraz 1 ay hicbirsey düşünmeden geçirmek istedim testler bitti adet düzene girdi nasipse ins Şubat'ta tekrar başlıcaz gercekten insan yıpranıyor bu süreçte ins Şubat'ta guzel haberler veririm belki saglikli bebekler nasip etsin allahım herkese
Canım macunu hazırladım Allah hayırlı sağlıklı evlatlara vesile kılsın inşaalah ama çörek otu çekme makınası yokmuş dün çekildi geldi dedi bilmiyorum artık fayda eder mi çünkü kısa süre önce çekilmiş olması gerek diye biliyorum artık yaptım şifa olsun inşallah sağol canımCanim simdi sogan kuru eger icinde intihap kist miyom varsa onlari eritip atiyo ( bende ise yaramisti acikcasi ) bal tarcin corek otuda adetin 2.gununden 10.gunune kadar sabah aksam bir tatli kacigi yiyosun corek otu hazir cekilmis yazio yani acikta duran corek otu olmaz neyse 10 yemek kasigi bal
30 gr 12 silme tatli kasigi corek otu
10 cay kasigi tarcin
Bunlari macun haline getir guzelce karistir sabah aksam ac karinda ye sifa olsun insallahhhh
Canım öyle yapamadım dün çekildi dediCanim toz corek otu kullanacaksan yeni cekilmis olani olmasi lazim ve cekildigi gibi bala karistrmaniz lazim ki yagi kurumasin:)
Canım1 yıldır zor zamanlar geçirdim 4 aylik bebegimi kaybettim sonrasi dünya test sonuc beklemek dusuk sonrasi tekrar denedik vücut ve ruh olarak yorgunum biraz 1 ay hicbirsey düşünmeden geçirmek istedim testler bitti adet düzene girdi nasipse ins Şubat'ta tekrar başlıcaz gercekten insan yıpranıyor bu süreçte ins Şubat'ta guzel haberler veririm belki saglikli bebekler nasip etsin allahım herkese
Aynı şeyleri bende yaşadım once 7 haftalik düşük ardından 5 aylık erken dogum. Cook zor Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bunların acisini unuttursun bizlere inşallah.Canım1 yıldır zor zamanlar geçirdim 4 aylik bebegimi kaybettim sonrasi dünya test sonuc beklemek dusuk sonrasi tekrar denedik vücut ve ruh olarak yorgunum biraz 1 ay hicbirsey düşünmeden geçirmek istedim testler bitti adet düzene girdi nasipse ins Şubat'ta tekrar başlıcaz gercekten insan yıpranıyor bu süreçte ins Şubat'ta guzel haberler veririm belki saglikli bebekler nasip etsin allahım herkese
amin inşallah canım şifa olsun :) hadi bakalım inşallah hamiş kalırızzz :)Canım macunu hazırladım Allah hayırlı sağlıklı evlatlara vesile kılsın inşaalah ama çörek otu çekme makınası yokmuş dün çekildi geldi dedi bilmiyorum artık fayda eder mi çünkü kısa süre önce çekilmiş olması gerek diye biliyorum artık yaptım şifa olsun inşallah sağol canım
Amiiiin kuzumamin inşallah canım şifa olsun :) hadi bakalım inşallah hamiş kalırızzz :)
Canım Allah sabır versin geçmişolsun zor zamanlar atlatmışsın inşallah bundan sonra sağlıklı bebekler nasip eder rabbim. bende 2 aylık kürtaj oldum 3 ay geçti üstünden sağ olsaydı 5 aylık hamile olcaktım bu ay korunmadık ama olmadı nasip hep kızım olursa adı eylül olsun istemiştim belki de bu ay hamile kalırsam eylülde doğum yaparım Allahımda kız evlat nasip ederse adını Eylül Bade koyarım: ) ahh umutlar...Aynı şeyleri bende yaşadım once 7 haftalik düşük ardından 5 aylık erken dogum. Cook zor Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bunların acisini unuttursun bizlere inşallah.
Iyi yapmisin canm bende yaptim sakliyorummamiiiin cnm inş testi yrn tekrr etcz hftya pzts kese görcz inş sabah da idrar testi yaptm çift çizgi görebilmk için
canım bende kist yapmadı çörek otu yani bişi dersem yalan olur ama dr gidiodum yumoş gelişimi için 1 2 güne çatlar dediği zamanlarda 19 mm kenden beri incirli havuç suyu kürü yaptım hamişte kalmıştım bakalım inşallah sanada şifa olur canım benim yaaaSağol canım birazdan markete çıkıcaz eşimle alıcam toz çörekotu.
bide kiminde kist yapıyo diye duydum öyle bişey var mı?
İnşallah canım bide kuru incir aldım günde 3-4 tane arada yerim dedimcanım bende kist yapmadı çörek otu yani bişi dersem yalan olur ama dr gidiodum yumoş gelişimi için 1 2 güne çatlar dediği zamanlarda 19 mm kenden beri incirli havuç suyu kürü yaptım hamişte kalmıştım bakalım inşallah sanada şifa olur canım benim yaaa
Görüceksiniz Allahın izniyle ne mutlu size maaşAllah bakalım elifbade mi gelicek bikaç aya belli olucak :) bende hamile kalıp kızım olursa ve eylülde doğarsa Eylül Bade koyucam inşaallahIyi yapmisin canm bende yaptim sakliyorummbenm degerde yarin 6000 oluyor Allah izin verirse yarin keseyi gormeye gidicez insallah goruruz bebisimizinvilk fotografini cektircez diyorum esime
evett aferin kuzuma evet olacak incir çok iyi yaa büyütüyo çatlamasınada yardımcı olur suyunu hazırlarsın içersin günde iki kezİnşallah canım bide kuru incir aldım günde 3-4 tane arada yerim dedim
İnciri kesinlikle oneriyorum ozellikle bu ay bende fayda a etti.. Normal adetim 34 gundur bu ay ilk defa 14. Gun yumurtladim... Sogan suyu ve incir&havuc suyunu 15 gun yaptim...evett aferin kuzuma evet olacak incir çok iyi yaa büyütüyo çatlamasınada yardımcı olur suyunu hazırlarsın içersin günde iki kez
Bende sakliyorum testimi hemde 2 tane yaptimIyi yapmisin canm bende yaptim sakliyorummbenm degerde yarin 6000 oluyor Allah izin verirse yarin keseyi gormeye gidicez insallah goruruz bebisimizinvilk fotografini cektircez diyorum esime
Batin ne zaman canim bende hamileligimi ovulasyon testiyle ogrendim batimdan 1 gun once yaptim aninda belirdi 2 cizgide koyuydu hatta t cden daha koyuyduSelam kislar.. Evde 1-2 tane yum. Testi kalmisti iki gundur onlari yapiyorum ikinci cizgi hep beliriyor .acaba ikinciye mi yumurtluyorum yoksa hamilelik belirtisi mi bilemedim... Hamilelik testi almamak icin acikcasi zor tutuyorum kendimi:) ama diger taraftan hayal kirikligi yasamaktanda cok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?