2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnciri kesinlikle oneriyorum ozellikle bu ay bende fayda a etti.. Normal adetim 34 gundur bu ay ilk defa 14. Gun yumurtladim... Sogan suyu ve incir&havuc suyunu 15 gun yaptim...
bende canim gecen ay hem kimyasal yasadim hemde catlamamis yumosum kalinca sogan suyu yaptim 15 gun simdi adet oldum bu ay corek otu bal tarcin incirde yiyorum gunde 4 5 tane catlama evresinde de yapicam insallah hayirli sonuclar alirim Allahim buyuk dua ediyorum hepimize

Canim bende hamile kalmadan 1 ay once bal tarcin corek otu karisimini yapmistim incit kurunu bende yapacaktim ama prolaktin sorunum oldugu icin yapmamistim eger prolaktin sorununuz yoksa incir kurude guzel

İyileşti biraz canım.bende iyiyim cnm.
İyi olmaniza sevindim canim hadi insallah calismalar yapta bizi teyze yap minnakima arkadas lazim teyzesi bende yum gunlerinde oksuruk olmustum canim afedersin iliskiden sonra oksuruyordum hepsi disina cikiyordu esim bu ay olmaz diyordu hatta halen hafif var oksuruk insallah vakti gelmistir bebisinin guzel haberler aliriz insallah

İnşaallah cnm. Bugün beni ateş basıyo yüzüm yanıyo sanki ateşimi ölçtüm 37 C'°çıktı perşembe günü yum günüm ama

cnmmm ne diyeceğimi bilemedm çok üzüldm inş tez zmnda kavusursn bebeğine ALLAH baska dert verip derman aratmasn
amin amin rabbimiz saglik versin gerisini doktorlarimiz insallah olduracak sende bebislerini kucagina alirsin allahimizin izniylee

Kizlar bakin hele.. ben bu dijital testle (gebelik) test yaptim hamile degil.cikti iyi dedim neyse ben merakli dedim ki sunun icini aciyim bi actim.icindeki stripte silik çizgi var ne dusunsem şimdi?

Eklentiler

• PhotoGrid_1418583663953.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 131
Mogisim benim tuhaf bir sekilde adetim geldi resmen 5 gun oonceden oldum
canim bende biay 5 gun erken oldum sonrasinda tam bekledigim gun buayda 3 gun erken oldum sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim gec olup heveslenecegime erken gelip soku atlatiyorum ve yeni umutlara baglaniyorum insallah buayda yuzumuz gulecek inaniyorum buayki hamisler umudum oldu

Kizlar bakin hele.. ben bu dijital testle (gebelik) test yaptim hamile degil.cikti iyi dedim neyse ben merakli dedim ki sunun icini aciyim bi actim.icindeki stripte silik çizgi var ne dusunsem şimdi?
Hamile yazmasi için ikinci çizginin belirmesi gerekiyor canim...seninki silik... Acaba erken mi yaptn...batin ne zaman ?

İnşaallah cnm. Bugün beni ateş basıyo yüzüm yanıyo sanki ateşimi ölçtüm 37 C'°çıktı perşembe günü yum günüm ama
canim ayniyiz benimde persembe gunu yarin bakalim doktor ne diyecek bu hafta yogun iyi senin esin evdeymis sabah iliski daha iyi olur dinlenmis vucutta spermler daha kaliteli oluyormus internette okumustum ben esimle birlikte calisiyorum aksam artik tutarsa insallah buayda hamis olursunnn

insallah hamisdindir canim vallahi vok heycanlandim yarin bida yap yada kanda baktirr

evet aynen benimde canım yarın dr gitcem inşallah oda güzel şeler söler bakalım klomen çatlama iğnesi vercek inşallah yararlı olurda meleklerimize kavusuruzzzz

Esmam bat 20 ya da 21 i erken yapmicaktim da testi merak ettim oylesine yaptim hay acmaz olaydim icini ☺ acaba silik diye mi pregnant algilamadi diye düşündüm
Aynı şeyi söyledim bende kuzum...orda pregnant yazmasi için ikinci çizginin belirgin olmasi gerekiyor kuşum
Erken yapmışsiiin ondan... 2 gün sonra tekrarla çizgin koyulasrsa soyle brda hep beraber sevinelim:):):)

Canim bende hamile kalmadan 1 ay once bal tarcin corek otu karisimini yapmistim incit kurunu bende yapacaktim ama prolaktin sorunum oldugu icin yapmamistim eger prolaktin sorununuz yoksa incir kurude guzel
evet yok çok şükür benim hormonlarla ilgili bir sıkıntım bakalım inşallah bu ay klomende vericek sanırım bu tarcınıda deniycem güzelce çalışıp meleklerime kavuşurum inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…