2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Arkadaslar bana yardimci olurmusunuz bende hamile oldugumu ogrendim ama sevincim yarim kaldi korku icerisindeyim doktorum kan tahlili istedi iki gun arayla degerlerim su sekilde 119 195 428 604 doktorum az yukselme var ters giden birseyler var diyo yalniz keseyi gorduk sizce nasildir

evet aynen benimde canım yarın dr gitcem inşallah oda güzel şeler söler bakalım klomen çatlama iğnesi vercek inşallah yararlı olurda meleklerimize kavusuruzzzz
canimm bende buay klomen kullandim yarin kontrolum var yumlara bakacaklar ayy insallah iyi seyler soyler canim insallah seninde iyi gecer rabbimiz insallah olderde buay hamis oluruz

canimm bende buay klomen kullandim yarin kontrolum var yumlara bakacaklar ayy insallah iyi seyler soyler canim insallah seninde iyi gecer rabbimiz insallah olderde buay hamis oluruz
ayyy inşallahh tatlım sende güzel haberler alırsın inciri yee bol bol hatta suyunu yapp için bulanmıyosa benim tatlıyla pek aram olmadığından suyu içimi bayıyoooo

canim ben anlamam bu yukselisten ama insallah bebegin seninledir kucagina almayi rabbimiz nasip etsinn

Aynı şeyi söyledim bende kuzum...orda pregnant yazmasi için ikinci çizginin belirgin olmasi gerekiyor kuşum
Erken yapmışsiiin ondan... 2 gün sonra tekrarla çizgin koyulasrsa soyle brda hep beraber sevinelim:):):)
Hadi inşallah canm yaa dua et allah bize de nasip etsin burdaki butun kizlara sizlerinkini de annelerine bagislasin :)

Cnm üzülme demek ki hayırlı değilmiş inşallah allah bekletmeden verir kalbine göre dualarım seninle cnm benim :)

Evet canim naz yapiyorum yarin evi supurup silecek dualarim seninle kuzum insallah bebisin gelecek gobusune hayirlisiyla bugun aklima geldin dua ettim insallah teyze olacagim benim minnaka arkadas lazim teyzesi
bebişin olmasına çok sevindim canım...en kötü günümde yanımda oldunuz... ben kucağıma alamadım ama Rabbim size sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin İNŞAALLAH canım benim... banada yeniden hamile kalıp hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

kafaya takma adaşım... kimisinin değerleri önce yavaş yükselir sonra düzelir... hem sende kesede görülmüş... bundan sonrasında değerlere fazla kapılıpta stres yapma... benden sana tavsiye... bu değerlere kapılıp stres yapıp bebişimden oldum ben...

Ins canim bakalim yarin gidecez tekrardan fakat doktorumda ters giden biseyler var dedi iyice panikledim allh hayiyirlisini versin ne diyim rabbim buyuk gecmis sun sanada canim senindemi benim gibi oldu

evet yok çok şükür benim hormonlarla ilgili bir sıkıntım bakalım inşallah bu ay klomende vericek sanırım bu tarcınıda deniycem güzelce çalışıp meleklerime kavuşurum inşallahhhhh
İnsallah kavusursun canim dualarim seninle rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah

Ins canim bakalim yarin gidecez tekrardan fakat doktorumda ters giden biseyler var dedi iyice panikledim allh hayiyirlisini versin ne diyim rabbim buyuk gecmis sun sanada canim senindemi benim gibi oldu
bende değerlere kafayı takıp stres yaptım ama bende henüz kese oluşmamıştı... sende kesede var... kese oluştuktan sonra değerelere kafyı takma... doktorun dediğine kafayı takma

Amin canim benim cok tesekkur ederim rabbim sanada guzel yuregin gibi hayirli saglikli evlat nasip etsin canim hayirlisiyla insallah dualarim sizlerle

Batin ne zaman canim bende hamileligimiBeninasyon testiyle ogrendim batimdan 1 gun once yaptim aninda belirdi 2 cizgide koyuydu hatta t cden daha koyuydu
Benim bat 17 aralij canim. Gerci c ile t ayni koyulukta degil fakat oldukca belirgin. Benim yum zamani bile ayni koyulukta hic olmamisti artik hayirlisiinsallah tutmustur :)

Amin canim insallah tez zamanda gusel haberler aliriz hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…