bende değerlere kafayı takıp stres yaptım ama bende henüz kese oluşmamıştı... sende kesede var... kese oluştuktan sonra değerelere kafyı takma... doktorun dediğine kafayı takma
Bende yarin gidecem ikiye on kalaevet aynen benimde canım yarın dr gitcem inşallah oda güzel şeler söler bakalım klomen çatlama iğnesi vercek inşallah yararlı olurda meleklerimize kavusuruzzzz
İki kürü de yaptım ama daha sonuç alamadımSağol canım birazdan markete çıkıcaz eşimle alıcam toz çörekotu.
bide kiminde kist yapıyo diye duydum öyle bişey var mı?
canim insallah en kisa zamanda tekrar bebegin olur vucut hazir oldugunda insallah olacak benimde ilk bebegim kurtajla alindi bak simdi iki kizim var seninde olacak kiminin hemen oluyor kuminin vucut hazir oldugunda onun icin rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin hep duamdasiniz oylede olacakkafaya takma adaşım... kimisinin değerleri önce yavaş yükselir sonra düzelir... hem sende kesede görülmüş... bundan sonrasında değerlere fazla kapılıpta stres yapma... benden sana tavsiye... bu değerlere kapılıp stres yapıp bebişimden oldum ben...
Kürü yaptıktan sonra adet olmuş muydun?Canim bende hamile kalmadan 1 ay once bal tarcin corek otu karisimini yapmistim incit kurunu bende yapacaktim ama prolaktin sorunum oldugu icin yapmamistim eger prolaktin sorununuz yoksa incir kurude guzel
Him anladim canim yum zamaninda oldugu gibiyse olabilir insallah hamilesindirBenim bat 17 aralij canim. Gerci c ile t ayni koyulukta degil fakat oldukca belirgin. Benim yum zamani bile ayni koyulukta hic olmamisti artik hayirlisiinsallah tutmustur :)
Evet canim oldum sonraki ay hamile kaldimKürü yaptıktan sonra adet olmuş muydun?
Yaa öyle mi çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Demekki ben de umudumu sürdürmeliyim geçen ay yapmıştım ama düm adet oldum bugün yeniden başladım küre inş bu ay tutarEvet canim oldum sonraki ay hamile kaldim
İnsallah canim. Carsamba gunune kadar bekleyebilirsem ve adet de olmzsam hemen kan testi yaptiracam...Him anladim canim yum zamaninda oldugu gibiyse olabilir insallah hamilesindir
amin inşallah bitanem inşallahhhİnsallah kavusursun canim dualarim seninle rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah
inşallahh tez zamanndaaaAmin canim insallah tez zamanda gusel haberler aliriz hepimiz :)
Bende yarin gidecem ikiye on kala
Esimin de testini istedigi icin öğleden sonraya kaldi :) cok heyecanliyim yawbende arıycam erkenden bakalım kaça randevu verecek doktorcuğumm
ayyy negüsell tam teşekküllü bir rutin kontrolden geçicen yaneeeEsimin de testini istedigi icin öğleden sonraya kaldi :) cok heyecanliyim yaw
Canim ya cok tesekkur ederimayyy negüsell tam teşekküllü bir rutin kontrolden geçicen yaneeeoohhh misss inşallahhh çok güzel sonuçlar alırsınızzz inşallaaahhhhh
Inşallah elifim beklemek sikmaya basladi artik 7.deneme bu@betiboop canim erken yapmissin testi 3 gun sonra tekrarla bence insaAllah daha koyu bir sonuc gorecez insaAllah
amin... ALLAH razı olsuncanim insallah en kisa zamanda tekrar bebegin olur vucut hazir oldugunda insallah olacak benimde ilk bebegim kurtajla alindi bak simdi iki kizim var seninde olacak kiminin hemen oluyor kuminin vucut hazir oldugunda onun icin rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin hep duamdasiniz oylede olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?