2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yanii adet ol gel dedi bi tedavi uygulayalım dedi tahminim klomenn :) başka bi yöntemi yoksa eğer bilmiom :)
Bende gittim dedim iki kere hamile kaldim kaybettim en son martta hamile kaldim kaybettim bir daha kalamadim o da dedi ki esin test yapsin sonucu ile gel duruma gore klomen verecegim

Inşallah elifim beklemek sikmaya basladi artik 7.deneme bu bi bildigi var rabbimin diyerek bekliyoru iste.. gelmiyo musun ankaraya uzattin arayi canm ☺
Canim olaylardan dolayi sunum tarihi cok ileriye atilmis normalde 1 hafta sonraydi ama 13 ocaka atilmis ve bende sikildim bu durumdan okulu birakasim var

Bende gittim dedim iki kere hamile kaldim kaybettim en son martta hamile kaldim kaybettim bir daha kalamadim o da dedi ki esin test yapsin sonucu ile gel duruma gore klomen verecegim
ayyyy bana ne diycek bakalımm klomen vercek kesinde bakalım kociş ay sonu yaptırır testı anca

İnşaallah cnm.

Tatlim ben bu ay ara verdim inan yeniden dogmus gibiyim kafam öyle rahatladi ki kafam rahat olunca adetim bile gununde geldi psikolojim düzeldi resmen daha umutluyum artık
Kesinlikle canım bende oyle düşünüyorum cunkuyoruldum 1 ay dinlenelim dedim ins bebislerimiz bizimle olucak hayirlisiyla

Aynı şeyleri bende yaşadım once 7 haftalik düşük ardından 5 aylık erken dogum. Cook zor Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bunların acisini unuttursun bizlere inşallah.
Amin canım gercekten allahım kimseye yasatmasin zor süreçler geçirdik ins allahım bizlere guzel gunler yasatacak buraya yazicaz bebislerimizin saglikli doğduklarını allahım büyük guzel seyler olacak ins saglikli sıhhati evlatlar nasip etsin allahim

Kesinlikle canım bende oyle düşünüyorum cunkuyoruldum 1 ay dinlenelim dedim ins bebislerimiz bizimle olucak hayirlisiyla
Keske daha once verseymisim de dedim yani o sıkıcı bas ağrım gecti evhamlarim bitti biraz sanki daha önce hic cocuk yapmamisiz da ilk defa baslayacakmisiz gibi hissediyorum :)

ayy inşallahh ben çok heycanlıyım sen daha önce hiç kullandınmı canım yan etki yapar vücut dengemi bozar die tırsıorum ama umutluyumm olucak inşallahh buu seferrrr
Kullanmadim ama kullanan arkadasim var cuma gtti yumuralar gelismis bugun ignesini vuruldu yarin da doktor ilişki zamanini verecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…