inşallahh tatlımm inşallah güzel sonuçlarla eleceksin hissiyatım o doğrultuda :)Canim ya cok tesekkur ederiminşallah ikimiz de güzel sonuçlarla doneriz inşallah
Insallah :) sen ne yapacaksın yarin klomen icin mi cagirmisti doktorinşallahh tatlımm inşallah güzel sonuçlarla eleceksin hissiyatım o doğrultuda :)
yanii adet ol gel dedi bi tedavi uygulayalım dedi tahminim klomenn :) başka bi yöntemi yoksa eğer bilmiom :)Insallah :) sen ne yapacaksın yarin klomen icin mi cagirmisti doktor
Bende gittim dedim iki kere hamile kaldim kaybettim en son martta hamile kaldim kaybettim bir daha kalamadim o da dedi ki esin test yapsin sonucu ile gel duruma gore klomen verecegimyanii adet ol gel dedi bi tedavi uygulayalım dedi tahminim klomenn :) başka bi yöntemi yoksa eğer bilmiom :)
Allah iyiligini versinAnammm sallanan kafa bana kadar gelmiş liste de çok tırsıyorum :/ :/
Canim olaylardan dolayi sunum tarihi cok ileriye atilmis normalde 1 hafta sonraydi ama 13 ocaka atilmis ve bende sikildim bu durumdan okulu birakasim varInşallah elifim beklemek sikmaya basladi artik 7.deneme bubi bildigi var rabbimin diyerek bekliyoru iste.. gelmiyo musun ankaraya uzattin arayi canm ☺
Hadi bakalim inşallah :))kııızzzlllaarrr hala regl olmadım bugünüde atlattım.. bakalım yarın ne olacak inş. sabah regl olmuş olarak uyanmamm :)
ayyyy bana ne diycek bakalımmBende gittim dedim iki kere hamile kaldim kaybettim en son martta hamile kaldim kaybettim bir daha kalamadim o da dedi ki esin test yapsin sonucu ile gel duruma gore klomen verecegim
İnşaallah cnm.canim ayniyiz benimde persembe gunu yarin bakalim doktor ne diyecek bu hafta yogun iyi senin esin evdeymis sabah iliski daha iyi olur dinlenmis vucutta spermler daha kaliteli oluyormus internette okumustum ben esimle birlikte calisiyorum aksam artik tutarsa insallah buayda hamis olursunnn
Anammm sallanan kafa bana kadar gelmiş liste de çok tırsıyorum :/ :/
Beraber baslayacagiz seninle klomeneayyyy bana ne diycek bakalımmklomen vercek kesinde bakalım kociş ay sonu yaptırır testı anca
Kesinlikle canım bende oyle düşünüyorum cunkuyoruldum 1 ay dinlenelim dedim ins bebislerimiz bizimle olucak hayirlisiylaTatlim ben bu ay ara verdim inan yeniden dogmus gibiyim kafam öyle rahatladi ki kafam rahat olunca adetim bile gununde geldi psikolojim düzeldi resmen daha umutluyum artık
İnşaallah hamiş kalırım ama benim kocişte iş yok buaralar grip fena vurdu ona banada bulaşır diye uzak duruyo hep bakalım buay bizden bişey çıkmıycak yine galibaİnsallah bu ay gelir bebisin gobusune
ayy inşallahh ben çok heycanlıyım sen daha önce hiç kullandınmı canım yan etki yapar vücut dengemi bozar die tırsıorum ama umutluyumm olucak inşallahh buu seferrrrBeraber baslayacagiz seninle klomeneinşallah hamile kaliriz ya
Amin canım gercekten allahım kimseye yasatmasin zor süreçler geçirdik ins allahım bizlere guzel gunler yasatacak buraya yazicaz bebislerimizin saglikli doğduklarını allahım büyük guzel seyler olacak ins saglikli sıhhati evlatlar nasip etsin allahimAynı şeyleri bende yaşadım once 7 haftalik düşük ardından 5 aylık erken dogum. Cook zor Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bunların acisini unuttursun bizlere inşallah.
gelmesin gelmesinn gelmiycek inşallahhh :)kııızzzlllaarrr hala regl olmadım bugünüde atlattım.. bakalım yarın ne olacak inş. sabah regl olmuş olarak uyanmamm :)
Keske daha once verseymisim de dedim yani o sıkıcı bas ağrım gecti evhamlarim bitti biraz sanki daha önce hic cocuk yapmamisiz da ilk defa baslayacakmisiz gibi hissediyorum :)Kesinlikle canım bende oyle düşünüyorum cunkuyoruldum 1 ay dinlenelim dedim ins bebislerimiz bizimle olucak hayirlisiyla
Kullanmadim ama kullanan arkadasim var cuma gtti yumuralar gelismis bugun ignesini vuruldu yarin da doktor ilişki zamanini verecek :)ayy inşallahh ben çok heycanlıyım sen daha önce hiç kullandınmı canım yan etki yapar vücut dengemi bozar die tırsıorum ama umutluyumm olucak inşallahh buu seferrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?