2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar bakin hele.. ben bu dijital testle (gebelik) test yaptim hamile degil.cikti iyi dedim neyse ben merakli dedim ki sunun icini aciyim bi actim.icindeki stripte silik çizgi var ne dusunsem şimdi?
hımm ilginç bekle ve tekrarla tatlım inş bebişin gelmiştir

Günaydın kızlar elisle ben yorulduk biraz ondan sanırım bu kopukluk ben sizleri özledim 17 si bat ve grip oldum ateşten bişey anlamıyorum o sbepten geçmesini bekleyeceğiz günaydın hepinize

Günaydın kızlar elisle ben yorulduk biraz ondan sanırım bu kopukluk ben sizleri özledim 17 si bat ve grip oldum ateşten bişey anlamıyorum o sbepten geçmesini bekleyeceğiz günaydın hepinize
Günaydın cnm geçmiş olsun ıhlamur falan iç inşallah adet olmazsın bebiş gelir cnm :)

kecmis olsun canim dinlen bol bol bat d az kaldi son 2 gun ins ALLAH bebisin seninledir
sağol canım umarım çünkü yorulmaya başladım bu konuda salacağım kendimi bu ay olmasa keyfi bilir ne zaman olursa olsun modunda gezeceğim bu ay biraz öyle de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…