Kullanmadim ama kullanan arkadasim var cuma gtti yumuralar gelismis bugun ignesini vuruldu yarin da doktor ilişki zamanini verecek :)
Inşallah canim ki bize de umut olur hem :))ohh inşallaahhh tutar insaşşaahhh
ewet bizede çok iyi umut olacak Allahın izniyleeeInşallah canim ki bize de umut olur hem :))
Inşallah :) Allah o güzelliği sana bana hepimize tattirsin :)Merhaba kizlarrr... bu ay asilama yapilacak gobekten yapilan igneden kullaniyorum offf ya imsallahh tutar ya
İnşallahh tutar canımm inşallahhhhMerhaba kizlarrr... bu ay asilama yapilacak gobekten yapilan igneden kullaniyorum offf ya imsallahh tutar ya
Insallahh ya yoruldum çokInşallah :) Allah o güzelliği sana bana hepimize tattirsin :)
Insallahh canımİnşallahh tutar canımm inşallahhhh
bet totemin tutsun inş :)Yapmicam dedim.yine test siparis verdim bu test ile arkadasim ogrenmisti bat a 4 gum kala testi de ben göndermiştim kargoyla , predictor le cikmmaia buunla çıkmıştı totem yaptim kizlar biomic marka komik.ama 25 adet 16 tl ☺☺
hımm ilginç bekle ve tekrarla tatlım inş bebişin gelmiştirKizlar bakin hele.. ben bu dijital testle (gebelik) test yaptim hamile degil.cikti iyi dedim neyse ben merakli dedim ki sunun icini aciyim bi actim.icindeki stripte silik çizgi var ne dusunsem şimdi?
Günaydın cnm geçmiş olsun ıhlamur falan iç inşallah adet olmazsın bebiş gelir cnm :)Günaydın kızlar elisle ben yorulduk biraz ondan sanırım bu kopukluk ben sizleri özledim 17 si bat ve grip oldum ateşten bişey anlamıyorum o sbepten geçmesini bekleyeceğiz günaydın hepinize
tatlım geçmiyo yaa ilaç da lamıyorum baş ağrısı var bi de off inş tatlım sen nasılsınGünaydın cnm geçmiş olsun ıhlamur falan iç inşallah adet olmazsın bebiş gelir cnm :)
kecmis olsun canim dinlen bol bol bat d az kaldi son 2 gun ins ALLAH bebisin seninledirtatlım geçmiyo yaa ilaç da lamıyorum baş ağrısı var bi de off inş tatlım sen nasılsın
Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
sağol canım umarım çünkü yorulmaya başladım bu konuda salacağım kendimi bu ay olmasa keyfi bilir ne zaman olursa olsun modunda gezeceğim bu ay biraz öyle de oldukecmis olsun canim dinlen bol bol bat d az kaldi son 2 gun ins ALLAH bebisin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?