MINIKKUS1 KIZ naber sayılı günler kaldı
canım iyiyim günaydın:) geçmiş olsun hasta olmuşsun umarım hapşuruk öksürük derken bi bakmışsın ilaç kullanamazz br hamişşş olmuşsun:)
Kizlar adete 3 gun var kahverengi lekelerde gelince unutlanmistimsabah test yaptim tabiki negatif ne zaman anne olacagiz
İyiyim cnm dün akşama kadar eşimle evde vakit geçirdik film izledik işte :) benimde tekrarladı cnm iki gündür akşam ıhlamur içtim biraz faydası oldu parol içebilirsin cnm bi şey olmaztatlım geçmiyo yaa ilaç da lamıyorum baş ağrısı var bi de off inş tatlım sen nasılsın
Günaydın cnm kırmızılar tam kendini göstermemiş umut var hala : ) ewt cnmGÜNAYDIN MUTLUU HAFTALARRR :):)
BEN MERAKLI BEN C.TESİ GİDİP KAN DEĞERLERİME BAKTIRDIM 0.100 ÇIKTI :) DÜN VE BUGÜN PEMBELİK GELDİ SANIRIM ADET OLACAĞIM EN AZINDAN SONUCU BİLİYORUM İŞTE BÖYLE BENDE DURUMLAR KISMET SANIRIM DOKTOR YOLU GÖRÜNDÜsekerpancari ndan HABER VAR MI ?
Günaydın canım..tüh ya ne için randevu almıştın ?
günaydın canım hayırlısı olsun inş öbür aya bebişin gelir hepimiz sevinirizGÜNAYDIN MUTLUU HAFTALARRR :):)
BEN MERAKLI BEN C.TESİ GİDİP KAN DEĞERLERİME BAKTIRDIM 0.100 ÇIKTI :) DÜN VE BUGÜN PEMBELİK GELDİ SANIRIM ADET OLACAĞIM EN AZINDAN SONUCU BİLİYORUM İŞTE BÖYLE BENDE DURUMLAR KISMET SANIRIM DOKTOR YOLU GÖRÜNDÜsekerpancari ndan HABER VAR MI ?
Günaydın cnm :) dua et bizlere senin duan kabul olur bebişin nasıl sen nasılsın :)Günaydın Kızlarrr hayırlı haberler olsun inşallahhhh :)
Inşallah çok yakın bi zamanda tatrıcak güzel allahım bizlere de o duyguyu cnm umudu kaybetmeyelim lütfen :)Kizlar adete 3 gun var kahverengi lekelerde gelince unutlanmistimsabah test yaptim tabiki negatif ne zaman anne olacagiz
Tebrik edrim allah sağsalim kucağına almak nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin aminnKızlar merhabaa dün burada camasir suyu ile gebelik testini okudum iki gunum gecmisti hemen yaptim cok kopurdu sonra ablama yaptirdim onunki kopurmedi hemen gebelik testi aldim yapmaya cesaretim yoktu gece 11 de yaptim ikinci cizgi silik cikti esimle özel bir hastaneye gittik bhcg baktirdik vee sonuccc pozitif allahimm herkese nasip etsinnn sizlere de nasip etsinnn
Insallah cnm allah gönlüne göre versin :) pozitifi görürsünGunaydin :) nasilsiniz hanimlar. Ben adet olmadım hala yarin test yapmayı dusunuyorum. Goguslerim cok hassas. Dua edin ins pozitif goreyim
Günaydın cnm kırmızılar tam kendini göstermemiş umut var hala : ) ewt cnmsekerpancari ndan haber var tutmamış inşallah bi dahaki sefere olacak
Evet kizlar sakin umutsuzluga kapilmayin moralinizi cok yuksek tutunInşallah çok yakın bi zamanda tatrıcak güzel allahım bizlere de o duyguyu cnm umudu kaybetmeyelim lütfen :)
Ay beti bende test aldım bugün biomic. Günüm geçti ama ne kadar geçti bilmiyorum göğüs hassasiyetim var pkoluyum ınş pozitif görürümYapmicam dedim.yine test siparis verdim bu test ile arkadasim ogrenmisti bat a 4 gum kala testi de ben göndermiştim kargoyla , predictor le cikmmaia buunla çıkmıştı totem yaptim kizlar biomic marka komik.ama 25 adet 16 tl ☺☺
canim nekadar camasir suyununu kullandin kopurmesimi gerekiyor canim rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlar merhabaa dün burada camasir suyu ile gebelik testini okudum iki gunum gecmisti hemen yaptim cok kopurdu sonra ablama yaptirdim onunki kopurmedi hemen gebelik testi aldim yapmaya cesaretim yoktu gece 11 de yaptim ikinci cizgi silik cikti esimle özel bir hastaneye gittik bhcg baktirdik vee sonuccc pozitif allahimm herkese nasip etsinnn sizlere de nasip etsinnn
umut her zaman vardır cnmkan değerinden sonra umut yoksekerpancari pamuk şeker olduğu için civcivler kayıyor inşallah ikincisinde gelecek bebişleri :) sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?