2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

GÜNAYDIN MUTLUU HAFTALARRR :):)

BEN MERAKLI BEN C.TESİ GİDİP KAN DEĞERLERİME BAKTIRDIM 0.100 ÇIKTI :) DÜN VE BUGÜN PEMBELİK GELDİ SANIRIM ADET OLACAĞIM EN AZINDAN SONUCU BİLİYORUM İŞTE BÖYLE BENDE DURUMLAR KISMET SANIRIM DOKTOR YOLU GÖRÜNDÜ sekerpancari ndan HABER VAR MI ?

Kizlar adete 3 gun var kahverengi lekelerde gelince unutlanmistim sabah test yaptim tabiki negatif ne zaman anne olacagiz

bende h sonu kana baktırdım negatifi garantiledim dün bugün pembeleri gördüm bekliyorum tabi göğüslerimde tık yok hala ilginç

tatlım geçmiyo yaa ilaç da lamıyorum baş ağrısı var bi de off inş tatlım sen nasılsın
İyiyim cnm dün akşama kadar eşimle evde vakit geçirdik film izledik işte :) benimde tekrarladı cnm iki gündür akşam ıhlamur içtim biraz faydası oldu parol içebilirsin cnm bi şey olmaz

Günaydın cnm kırmızılar tam kendini göstermemiş umut var hala : ) ewt cnm sekerpancari ndan haber var tutmamış inşallah bi dahaki sefere olacak

Kızlar merhabaa dün burada camasir suyu ile gebelik testini okudum iki gunum gecmisti hemen yaptim cok kopurdu sonra ablama yaptirdim onunki kopurmedi hemen gebelik testi aldim yapmaya cesaretim yoktu gece 11 de yaptim ikinci cizgi silik cikti esimle özel bir hastaneye gittik bhcg baktirdik vee sonuccc pozitif allahimm herkese nasip etsinnn sizlere de nasip etsinnn

tüh ya ne için randevu almıştın ?
Günaydın canım..
Endokrin e gitmek için önce dahiliye ye gidip , onların hastayı yeşil alan die bir yere almalaır gerekiyormuş.. geç kaldım hatta öğleden sonrasına kaldım ama hallettim şükür ki
Şimdi ayın 23 ünde endokrin randevum var onu bekliyorum.. İnşaAllah iyi bir doktor a denk düşmüşümdür.. Çünkü asıl istediğim doktor randevu sisteminde çıkmıyor hayırlısı Allah tan..
Sen nasılsın canım ?

günaydın canım hayırlısı olsun inş öbür aya bebişin gelir hepimiz seviniriz sekerpancari da bebişi olmamış nasip artık

Kizlar adete 3 gun var kahverengi lekelerde gelince unutlanmistim sabah test yaptim tabiki negatif ne zaman anne olacagiz
Inşallah çok yakın bi zamanda tatrıcak güzel allahım bizlere de o duyguyu cnm umudu kaybetmeyelim lütfen :)

Tebrik edrim allah sağsalim kucağına almak nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin aminn

Ay beti bende test aldım bugün biomic. Günüm geçti ama ne kadar geçti bilmiyorum göğüs hassasiyetim var pkoluyum ınş pozitif görürüm

canim nekadar camasir suyununu kullandin kopurmesimi gerekiyor canim rabbim kucagina almayi nasip etsin

kan değerinden sonra umut yok sekerpancari pamuk şeker olduğu için civcivler kayıyor inşallah ikincisinde gelecek bebişleri :) sen nasılsın?
umut her zaman vardır cnm
Inşallah cnm çok bekletmeden gelir onunda bebişleri :) ben cuma akşsmüstü adet oldum iki gün çok yoğundu bugün kahverengi ve az az geliyor cnm umudumuz ocak ayına kaldı 11 ocak eşimin doğum günü ben 9 unu bekliyorum inşallah bu ay yüzüm güler :) sen nasılsın haftasonun nasıl geçti bakalım dr dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…