Amin canim amin herkese nasip etsin rabbim eksiksiz kusursuz tum azalariyla bir saglikli bir bebek hayirli omurlu bebek hepimize nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin.Tebrik edrim allah sağsalim kucağına almak nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin aminn
Hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin :)Kızlar merhabaa dün burada camasir suyu ile gebelik testini okudum iki gunum gecmisti hemen yaptim cok kopurdu sonra ablama yaptirdim onunki kopurmedi hemen gebelik testi aldim yapmaya cesaretim yoktu gece 11 de yaptim ikinci cizgi silik cikti esimle özel bir hastaneye gittik bhcg baktirdik vee sonuccc pozitif allahimm herkese nasip etsinnn sizlere de nasip etsinnn
Sağol cnm teşekkür ederim :) allah kucağına almayı nasip etsin insallah :)Evet kizlar sakin umutsuzluga kapilmayin moralinizi cok yuksek tutun
Bende ilk basta inanmamistim ama dayanamadim kucuk kavonoza bir cay kasigindan fazla damlattimcanim nekadar camasir suyununu kullandin kopurmesimi gerekiyor canim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Günaydın canım..
Endokrin e gitmek için önce dahiliye ye gidip , onların hastayı yeşil alan die bir yere almalaır gerekiyormuş.. geç kaldım hatta öğleden sonrasına kaldımama hallettim şükür ki
Şimdi ayın 23 ünde endokrin randevum var onu bekliyorum.. İnşaAllah iyi bir doktor a denk düşmüşümdür.. Çünkü asıl istediğim doktor randevu sisteminde çıkmıyorhayırlısı Allah tan..
Sen nasılsın canım ?
günaydın canım hayırlısı olsun inş öbür aya bebişin gelir hepimiz seviniriz @sekerpancari da bebişi olmamış nasip artık
Kizlarr bana cok dua edin ben dun geceden beri tum isteyenlere dua ediyorumSağol cnm teşekkür ederim :) allah kucağına almayı nasip etsin insallah :)
edıyorum canım hep edıyorum butun bebek ısteyenler ıcın. Iyıyz cok sukur ıkımızde buyuyoruzGünaydın cnm :) dua et bizlere senin duan kabul olur bebişin nasıl sen nasılsın :)
herseyde bir hayir vardir insallah bebegin gelecek ben bugece iki cizgiyi gordum ruyaydi ama ruyasida guzel cok hazir hissediyorum kendimi insallah buay olur bugun doktora gidecegim bakalimyumlar ne durumda ama islaklik oldu kaygan sivi sabah da dayanamadik deyerlendirdik bebek bahaneydiiiGÜNAYDIN MUTLUU HAFTALARRR :):)
BEN MERAKLI BEN C.TESİ GİDİP KAN DEĞERLERİME BAKTIRDIM 0.100 ÇIKTI :) DÜN VE BUGÜN PEMBELİK GELDİ SANIRIM ADET OLACAĞIM EN AZINDAN SONUCU BİLİYORUM İŞTE BÖYLE BENDE DURUMLAR KISMET SANIRIM DOKTOR YOLU GÖRÜNDÜ@sekerpancari ndan HABER VAR MI ?
adetin gecmismiydi kacinci gun yaptinBende ilk basta inanmamistim ama dayanamadim kucuk kavonoza bir cay kasigindan fazla damlattim
umut her zaman vardır cnm
Inşallah cnm çok bekletmeden gelir onunda bebişleri :) ben cuma akşsmüstü adet oldum iki gün çok yoğundu bugün kahverengi ve az az geliyor cnm umudumuz ocak ayına kaldı 11 ocak eşimin doğum günü ben 9 unu bekliyorum inşallah bu ay yüzüm güler :) sen nasılsın haftasonun nasıl geçti bakalım dr dışında
sanada geçmiş olsun bizde film izledik dün cadılığım üstümdeydi azcık atıştık bi de sonra romantik anlarİyiyim cnm dün akşama kadar eşimle evde vakit geçirdik film izledik işte :) benimde tekrarladı cnm iki gündür akşam ıhlamur içtim biraz faydası oldu parol içebilirsin cnm bi şey olmaz
tatlım neden erkenden teste gittin neyse en azından stresli bi bekleyiş yaşamazsınbende h sonu kana baktırdım negatifi garantiledimdün bugün pembeleri gördüm bekliyorum tabi göğüslerimde tık yok hala ilginç
herseyde bir hayir vardir insallah bebegin gelecek ben bugece iki cizgiyi gordum ruyaydi ama ruyasida guzel cok hazir hissediyorum kendimi insallah buay olur bugun doktora gidecegim bakalimyumlar ne durumda ama islaklik oldu kaygan sivi sabah da dayanamadik deyerlendirdik bebek bahaneydiii
lovelym sonucu 210Kızlar herkese günaydın evet var mı yeni hamiş haberleri alalım. Bu aradaABCDEFCD haber var mı cts test günüydü.
Kızlar herkese günaydın evet var mı yeni hamiş haberleri alalım. Bu aradaABCDEFCD haber var mı cts test günüydü.
lovelym sonucu 210sekerpaancarının olmadı ama
tatlım neden erkenden teste gittin neyse en azından stresli bi bekleyiş yaşamazsın
Aşılama yaptırmıştım ya beklemediyim artıkevet öyleymiş nasip kısmet senin durumlar nasıl bu ay ne kullanmıştın sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?