2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin :)

değerlerine mi bakılacak bir git bakalım inşallah iyi bir doktora denk gelirsin :) bende iyiyim pembeler geldi cumadan beri kırmızıları bekliyorum :)

herseyde bir hayir vardir insallah bebegin gelecek ben bugece iki cizgiyi gordum ruyaydi ama ruyasida guzel cok hazir hissediyorum kendimi insallah buay olur bugun doktora gidecegim bakalimyumlar ne durumda ama islaklik oldu kaygan sivi sabah da dayanamadik deyerlendirdik bebek bahaneydiii

desene kırmızı kartı yedik :) demek doğum gününe saklamış :) hadi hayırlısı benimde kırmızılar bir an önce gelse haftasonum güzeldi eşimle ev keyfi yaptık eski arkadaşlarımla görüştüm dolu dolu ve güzel bir haftasonu oldu :) sizinde güzel geçmiş iyi yapmışsınız:)

İyiyim cnm dün akşama kadar eşimle evde vakit geçirdik film izledik işte :) benimde tekrarladı cnm iki gündür akşam ıhlamur içtim biraz faydası oldu parol içebilirsin cnm bi şey olmaz
sanada geçmiş olsun bizde film izledik dün cadılığım üstümdeydi azcık atıştık bi de sonra romantik anlar

:):) hayırlara olsun rüyada gelmiş gerçketede olur inşallah bunun habercisidir :) ıslaklık bahane keyif şahane mi oldu bu istekle 3.yola çıkar :) bakalım dr ne görecek:)

tatlım neden erkenden teste gittin neyse en azından stresli bi bekleyiş yaşamazsın

cuma pembelik görünce c tesi devamaı gelmeyince bizim burdaki hastane çok pahalı bende adet olmadım bari evin ordaki hastaneye gideyim dedim merakta oldu tabi lekelenmeden böylece ne oldu olacak mı telaşesi gitti :) bugün 34.gün bakalım kırmızılar 40 ı bulacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…