2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aminnn aminnn inşallahhh senin ve şekerpancarımında böyle haberlerini alacağız allah izin verirse gerisinden şüphem yok :)

ay inş düzene girer bi an önce yaaa kaygılım evet onun telaşı da kötü oluyor bence benim de olmadı bu ay bakalım niş günüde gelirler

Aşılama yaptırmıştım ya beklemediyim artık

kaçıncı günü nasıl oldu ? sanki yine sormuştum ama akılda kalmadı kusura bakma:) sonucu ne zaman alıyoruz sen doktorun önerdiği tarihten sonra yaptırırım test demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum ?

ay inş düzene girer bi an önce yaaa kaygılım evet onun telaşı da kötü oluyor bence benim de olmadı bu ay bakalım niş günüde gelirler

ya da gelmezler senin :) bende doktora gidicem 3.günü ne yapacaksa yapsın bakalım ben yum günümü tutturamıyorum belliki

Doğru hatırlıyosun canım bugün 5.gün bakalım bir hafta sonra yaptırcam test artık hayırlısı

ya da gelmezler senin :) bende doktora gidicem 3.günü ne yapacaksa yapsın bakalım ben yum günümü tutturamıyorum belliki
yum takibi nasıl yapılıyor? belirli aralıklarda gidip ultrasondan mı bakıyor doktor? Yoksa, sürekli kan testi mi yapıyor?

yum takibi nasıl yapılıyor? belirli aralıklarda gidip ultrasondan mı bakıyor doktor? Yoksa, sürekli kan testi mi yapıyor?

yok canım yum takibi ultrasonlar bakılıyor ama ben yum takibi yanında ilaç alacağım biraz çabuk olgunlaşsın yumlar diye :)

bende h sonu kana baktırdım negatifi garantiledim dün bugün pembeleri gördüm bekliyorum tabi göğüslerimde tık yok hala ilginç

kana gıtmedım dedım yoksa adet olurum dıye dusundum ama ıdrarda negatıf pery dıye bır markaydı ılk defa gordum

ovulasyon testi denedim ateşi denedim ahh bu ay sadece ateşe baktım sonuna kadar gidecektim ama telefonum kırıldı takvimime kaydedemiyorum ve hastalık sebebiyle ateşim var o da doğru sonuç vermez bence

Annaammm.. bak sen anneye.. hormonlar fıldır fıldır .. MaaşAllah.. kıçısını kaşısın ama dikkat diyelim, kardiş gelebilür

Aynen canım ya öyle gerçekten ama ne yapacan elden bişey gelmez. Telefon internet idare edecez artık. Gönüller bir olsun
Ah canim çok zordur dostlardannayrilmak....en iyi üniversite bitince anladim..
Ağlaya ağlaya vedalasmistik, hos her gün görüşüyoruz whatsup olsun telefon olsun ama insan yakınında olmasını istiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…