eveeett betahcg 200 küsür :)
Yupppiiiiiiiii nasıl sevindim nasılllllllllll ay çok sevindim harika bir haber bu.ABCDEFCD canımmmmmm çok tebrik ediyorum çooookkk sağlıkla al kucağına darısı benim başıma ve sekerpancari 'mın.
ay inş düzene girer bi an önce yaaa kaygılımcuma pembelik görünce c tesi devamaı gelmeyince bizim burdaki hastane çok pahalı bende adet olmadım bari evin ordaki hastaneye gideyim dedim merakta oldu tabi lekelenmeden böylece ne oldu olacak mı telaşesi gitti :) bugün 34.gün bakalım kırmızılar 40 ı bulacak mı
Aşılama yaptırmıştım ya beklemediyim artık
inş göreceksin kesenizi herkeste oluyordur buKizlar bugun3 de randevumuz var keseyi gormeye gidicez cok korkuyorum bize dua edermisiniz ? hep kotu dusunenlere cok kizardim ama insanin elinde olan birsey degilmis
Kizlar bugun3 de randevumuz var keseyi gormeye gidicez cok korkuyorum bize dua edermisiniz ? hep kotu dusunenlere cok kizardim ama insanin elinde olan birsey degilmis
ay inş düzene girer bi an önce yaaa kaygılımevet onun telaşı da kötü oluyor bence benim de olmadı bu ay bakalım niş günüde gelirler
hayırlı olsun canım..Şekerpancarıyla özelde konuştuğumuz için gelişmelerden bizzat haberim var umutlarımız bir sonraki denemesine gelecek inşallah.
Doğru hatırlıyosun canım bugün 5.gün bakalım bir hafta sonra yaptırcam test artık hayırlısıkaçıncı günü nasıl oldu ? sanki yine sormuştum ama akılda kalmadı kusura bakma:) sonucu ne zaman alıyoruz sen doktorun önerdiği tarihten sonra yaptırırım test demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum ?
yum takibi nasıl yapılıyor? belirli aralıklarda gidip ultrasondan mı bakıyor doktor? Yoksa, sürekli kan testi mi yapıyor?ya da gelmezler senin :) bende doktora gidicem 3.günü ne yapacaksa yapsın bakalım ben yum günümü tutturamıyorum belliki
Doğru hatırlıyosun canım bugün 5.gün bakalım bir hafta sonra yaptırcam test artık hayırlısı
yum takibi nasıl yapılıyor? belirli aralıklarda gidip ultrasondan mı bakıyor doktor? Yoksa, sürekli kan testi mi yapıyor?
bende h sonu kana baktırdım negatifi garantiledimdün bugün pembeleri gördüm bekliyorum tabi göğüslerimde tık yok hala ilginç
huu huu... yumları coşturmak lazım arada malum pek bi nazlılaryok canım yum takibi ultrasonlar bakılıyor ama ben yum takibi yanında ilaç alacağım biraz çabuk olgunlaşsın yumlar diye :)
ovulasyon testi denedim ateşi denedim ahh bu ay sadece ateşe baktım sonuna kadar gidecektim ama telefonum kırıldı takvimime kaydedemiyorum ve hastalık sebebiyle ateşim var o da doğru sonuç vermez benceya da gelmezler senin :) bende doktora gidicem 3.günü ne yapacaksa yapsın bakalım ben yum günümü tutturamıyorum belliki
Annaammm.. bak sen anneye.. hormonlar fıldır fıldır ..ANNEM DOKTORA MUAYENEYE GİTTİ DR DEMİŞ YUM ÇATLAMAK ÜZERE ÇOCUĞUN OLABİLİRALLAHIM YA DEDİM BU KADAR DOKTORA GİTTİM BİRİ VERİMLİ GÜNLERİNDESİN DEMEDİ YA ŞANSA BAK ANNEMİ BULMUŞ GÜLEYİM Mİ AĞLAYAYIM MI
Ah canim çok zordur dostlardannayrilmak....en iyi üniversite bitince anladim..
Ağlaya ağlaya vedalasmistik, hos her gün görüşüyoruz whatsup olsun telefon olsun ama insan yakınında olmasını istiyor ...
Saol cnm benim :) ohh maşallah allah keyfini zi bozmasın :)edıyorum canım hep edıyorum butun bebek ısteyenler ıcın. Iyıyz cok sukur ıkımızde buyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?