2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kana gıtmedım dedım yoksa adet olurum dıye dusundum ama ıdrarda negatıf pery dıye bır markaydı ılk defa gordum

Onlara güven olmuyor ki dur bakalım kırmızılar gelmezse bir idrar daha dener olmadı kana gidersin benim gibi acele etme :)

Ewt cnm hep isterdim eşine doğum gününde böyle bi haber vermek inşallah nasip olur :) ohhh çok iyi yapmışsın cnm arkadaşlar hep hamile gidemiyoruz ikisi yeni doğum yaptı ikisinin de az zamanları var çok gidemiyoruz bizde bayadır evde takılmıyorduk güzel geçti cmts de çalışıyorum bi de ben öyle işte cnm

ovulasyon testi denedim ateşi denedim ahh bu ay sadece ateşe baktım sonuna kadar gidecektim ama telefonum kırıldı takvimime kaydedemiyorum ve hastalık sebebiyle ateşim var o da doğru sonuç vermez bence

evet hastayken ateşin doğru sonuç vermez tel mi kırıldı tüh ya neyse belki kader senin takipsizliğini istiyodur :)

inşallah sürprizini yaparsın canım :) insan evde takılınca dışarı çıkmadığı için pişman oluyor ama dışarı çıkıncada dinlenemiyor yani iki gün olsa çok güzel olur ama benim c tesilerim temizlikle geçiyor genelde sonra yetişmiyor h içi senin için daha da yorucu

Onlara güven olmuyor ki dur bakalım kırmızılar gelmezse bir idrar daha dener olmadı kana gidersin benim gibi acele etme :)
kaygılım maşallah annen yerine sende olaymış ya o yumlardan deli kız.. bizde de 80 li yaşta bi akraba kadın düzenli adet görüyor doktora gitmiş doktor şimdi istesen sağlıklı bi çocuğun olur demiş

bu işler böyle isteyene yok istemeyene çok neyse rabbim bizede kısmet eder inşallah :)

bılmıyorum ya olsa cıkar herkese nasıl cıkıyor doktorumda sevmıyor ıdrar testını adetın 3 gun gecerse dırek kan yaptır dıyor da daha o sevıyeye gelmedık

Kizlar bugun3 de randevumuz var keseyi gormeye gidicez cok korkuyorum bize dua edermisiniz ? hep kotu dusunenlere cok kizardim ama insanin elinde olan birsey degilmis
Cnmkeseyi göreceksin inşallah stres yapma bebeği etkileme rahat ol biraz :)

evet hastayken ateşin doğru sonuç vermez tel mi kırıldı tüh ya neyse belki kader senin takipsizliğini istiyodur :)
relaks diyo bana boşa bu stres olmazsa olmaz olursa olur diyo çok takma diyor hasta olursun mazallah stres hormonlarınnın dengesini bozar daha çok moralin bozulur diyo en iyisi geçmesini beklemek

Günaydın tatlim ben cumartesi erkenden patladim bu ay ikiye on kala randevum var kollarim agriyo heyecandan
bu da bi belirti mi heyecan belirtisi falan maşallah ne çok belirtimiz var umarım güzelce alırsın sonuçlarını tertemiz

Ewt cnm çok yorucu oluyor akşamdan çamaşır sabah ütü temizlik öğleyi buluyor sonra da dışarı çıkacak zaman kalmıyor inşallah cnm sürpriz yaparım eşime doğum gününde :)

bılmıyorum ya olsa cıkar herkese nasıl cıkıyor doktorumda sevmıyor ıdrar testını adetın 3 gun gecerse dırek kan yaptır dıyor da daha o sevıyeye gelmedık
tatlım bat 17 değil myidi bekle azcık benim arkadaşım hamileyken bile göremedi kız çift çizgiyi içinde kaldı

:) inşallah gelirsin bakalım bu ay bu kırmızılar resmen vurdu kaçtı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…