Sağol canım inşallah bakalımhadi bakalım dinlen bebiş kondu konacak inşallah :)
kana gıtmedım dedım yoksa adet olurum dıye dusundum ama ıdrarda negatıf pery dıye bır markaydı ılk defa gordum
Ewt cnm hep isterdim eşine doğum gününde böyle bi haber vermek inşallah nasip olur :) ohhh çok iyi yapmışsın cnm arkadaşlar hep hamile gidemiyoruz ikisi yeni doğum yaptı ikisinin de az zamanları var çok gidemiyoruz bizde bayadır evde takılmıyorduk güzel geçti cmts de çalışıyorum bi de ben öyle işte cnmdesene kırmızı kartı yedik :) demek doğum gününe saklamış :) hadi hayırlısı benimde kırmızılar bir an önce gelsehaftasonum güzeldi eşimle ev keyfi yaptık eski arkadaşlarımla görüştüm dolu dolu ve güzel bir haftasonu oldu :) sizinde güzel geçmiş iyi yapmışsınız:)
huu huu... yumları coşturmak lazım arada malum pek bi nazlılar
ovulasyon testi denedim ateşi denedim ahh bu ay sadece ateşe baktım sonuna kadar gidecektim ama telefonum kırıldı takvimime kaydedemiyorum ve hastalık sebebiyle ateşim var o da doğru sonuç vermez bence
Onlar tadı tuzu şekerim :) hele de sonrası zaten sanki hiç olmamış gibisanada geçmiş olsun bizde film izledik dün cadılığım üstümdeydi azcık atıştık bi de sonra romantik anlar
Ewt cnm hep isterdim eşine doğum gününde böyle bi haber vermek inşallah nasip olur :) ohhh çok iyi yapmışsın cnm arkadaşlar hep hamile gidemiyoruz ikisi yeni doğum yaptı ikisinin de az zamanları var çok gidemiyoruz bizde bayadır evde takılmıyorduk güzel geçti cmts de çalışıyorum bi de ben öyle işte cnm
kaygılım maşallah annen yerine sende olaymış ya o yumlardanOnlara güven olmuyor ki dur bakalım kırmızılar gelmezse bir idrar daha dener olmadı kana gidersin benim gibi acele etme :)
Annaammm.. bak sen anneye.. hormonlar fıldır fıldır ..MaaşAllah.. kıçısını kaşısın ama dikkat diyelim, kardiş gelebilür
kaygılım maşallah annen yerine sende olaymış ya o yumlardandeli kız.. bizde de 80 li yaşta bi akraba kadın düzenli adet görüyor doktora gitmiş doktor şimdi istesen sağlıklı bi çocuğun olur demiş
bılmıyorum yaOnlara güven olmuyor ki dur bakalım kırmızılar gelmezse bir idrar daha dener olmadı kana gidersin benim gibi acele etme :)
Cnmkeseyi göreceksin inşallah stres yapma bebeği etkileme rahat ol biraz :)Kizlar bugun3 de randevumuz var keseyi gormeye gidicez cok korkuyorum bize dua edermisiniz ? hep kotu dusunenlere cok kizardim ama insanin elinde olan birsey degilmis
Günaydın tatlim ben cumartesi erkenden patladim bu aybu işler böyle isteyene yok istemeyene çok neyse rabbim bizede kısmet eder inşallah :)
relaks diyo banaevet hastayken ateşin doğru sonuç vermez tel mi kırıldıtüh ya neyse belki kader senin takipsizliğini istiyodur :)
bu da bi belirti mi heyecan belirtisi falanGünaydın tatlim ben cumartesi erkenden patladim bu ayikiye on kala randevum var kollarim agriyo heyecandan
Ewt cnm çok yorucu oluyor akşamdan çamaşır sabah ütü temizlik öğleyi buluyor sonra da dışarı çıkacak zaman kalmıyor inşallah cnm sürpriz yaparım eşime doğum gününde :)inşallah sürprizini yaparsın canım :) insan evde takılınca dışarı çıkmadığı için pişman oluyor ama dışarı çıkıncada dinlenemiyor yani iki gün olsa çok güzel olur ama benim c tesilerim temizlikle geçiyor genelde sonra yetişmiyor h içi senin için daha da yorucu
Adetimin olmasi gereken ikinci gun baktimadetin gecmismiydi kacinci gun yaptin
tatlım bat 17 değil myidi bekle azcık benim arkadaşım hamileyken bile göremedi kız çift çizgiyi içinde kaldıbılmıyorum yaolsa cıkar herkese nasıl cıkıyor doktorumda sevmıyor ıdrar testını adetın 3 gun gecerse dırek kan yaptır dıyor da daha o sevıyeye gelmedık
bılmıyorum yaolsa cıkar herkese nasıl cıkıyor doktorumda sevmıyor ıdrar testını adetın 3 gun gecerse dırek kan yaptır dıyor da daha o sevıyeye gelmedık
Günaydın tatlim ben cumartesi erkenden patladim bu ayikiye on kala randevum var kollarim agriyo heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?