2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

relaks diyo bana boşa bu stres olmazsa olmaz olursa olur diyo çok takma diyor hasta olursun mazallah stres hormonlarınnın dengesini bozar daha çok moralin bozulur diyo en iyisi geçmesini beklemek

evet stres hormonları kesin etkiliyor her şeyi etkiliyor bana göre :) rahat ol griple uğraş o zaman bat gelirde geçer :) kırmızıları istemiyoruz :)

Ewt cnm çok yorucu oluyor akşamdan çamaşır sabah ütü temizlik öğleyi buluyor sonra da dışarı çıkacak zaman kalmıyor inşallah cnm sürpriz yaparım eşime doğum gününde :)

çok haklısın ama bebişle dinleneceğiniz günler gelene kadar siz pazarları beraber olun :)

yokkk yok ne kardeşi ya torun bakacaklar :):) bunca senedir tekim şimdi mi kardeş yapılır
Bizim akrabalardan bir hatun, sanırım 45 yaşındaydı en küçük oğlunu doğurduğunda.. :)
aynı sene hatta sanırım ay farkıyla kızı da doğum yaptı.. aralarında ay var ama bir bebiş diğer bebişe dayı diyor valla :)

Normalde gecerdi mutlaka günü gününe hatta saati saatin geldi :) tabi ben şok esimin tahlili ile gelmemi istemisti ellerim bile titriyor yaa

titreme güzel çıkacak gidecek her şey inşallah rahat ol günü gününe adet olmak güzel evet umutlar için kötü oldu ama yum takibi yapabilirsin ve iyi çalışıyorlar

amaaann öyle istemem anneme kızarım bana destek olması gereken yer ve zamanda tek başıma koyup kardeş yaparsa fena olur :):)

çok haklısın ama bebişle dinleneceğiniz günler gelene kadar siz pazarları beraber olun :)
Ewt öyle yapıyoruz bizde cnm :)
Cmts akşam eşimin kuzeninin kızını görmeye gittik allahım maşallah ya daha 8 aylık herşeyi yapıyor dişleri falan 4 aylık ken çıkarmaya başlamıştı telefondan kedi oyunu açıyorum oynuyor yaa çok da hoşuna gidiyor kedi ses taklidi yapıyor falan içimden inşallah benimde böyle çok akıllı bi kızım olur diye geçirdim :)

amaaann öyle istemem anneme kızarım bana destek olması gereken yer ve zamanda tek başıma koyup kardeş yaparsa fena olur :):)
Annemin arkadasi menapoza girdigini sanmis hamileymis bilmedigi icin ilac falan derken bebek düşmüş bana bak dedim senin torun siran annee sira bende cok dikkatli olun ben anlamam

Bir oyle diyorum bir umitsiz oluyorum bilmiyorum ne olur
BOŞVER KAFANI DAĞIT sen bence yoksa bu beklyiş sonucu olmayınca berbat oluyor toplamda bi hafta bence fazla kilon varsa at gez toz eğleneceğin şeyler yap arkadaşını ara buluş ne bileyim yap işte bişeyler kuzum ona odaklanma :)

Yok cok uzulmedim aslinda benim kafam takiliyor sebepsiz neden olmuyor diye oyle cok kafayada takmiyorum iliskimde bebek bile aklima gelmiyor keyfime bakiyorum

Ayne
bu işler böyle isteyene yok istemeyene çok neyse rabbim bizede kısmet eder inşallah :)
Aynen öyle valla benim kardeşim benden sonra evlendi bi çocuğu oldu 8 ay sonra tekrar hamile kaldı birde bilmeden oldu korunuyoduk demezmi ben hala bekliyorum gerçi arada erken doğum düşük falan yaşadım ama şimdilik biseyyok

ooo çok fena istek gelmiştir :) inşallah sizinde onun kadar tatlı kızınız olur canım inşallah :) sizde şu 2 3 günden sonra değerlendirmelere başlarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…