relaks diyo banaboşa bu stres olmazsa olmaz olursa olur diyo çok takma diyor hasta olursun mazallah stres hormonlarınnın dengesini bozar daha çok moralin bozulur diyo en iyisi geçmesini beklemek
Normalde gecerdi mutlaka günü gününe hatta saati saatin geldi :) tabi ben şokkırmızılar mmı geldibugün 3.gün ne yapacak doktor :)
Ewt cnm çok yorucu oluyor akşamdan çamaşır sabah ütü temizlik öğleyi buluyor sonra da dışarı çıkacak zaman kalmıyor inşallah cnm sürpriz yaparım eşime doğum gününde :)
Bizim akrabalardan bir hatun, sanırım 45 yaşındaydı en küçük oğlunu doğurduğunda.. :)yokkk yok ne kardeşi ya torun bakacaklar:):) bunca senedir tekim şimdi mi kardeş yapılır
Normalde gecerdi mutlaka günü gününe hatta saati saatin geldi :) tabi ben şokesimin tahlili ile gelmemi istemisti ellerim bile titriyor yaa
Bizim akrabalardan bir hatun, sanırım 45 yaşındaydı en küçük oğlunu doğurduğunda.. :)
aynı sene hatta sanırım ay farkıyla kızı da doğum yaptı.. aralarında ay var ama bir bebiş diğer bebişe dayı diyor valla :)
Ewt öyle yapıyoruz bizde cnm :)çok haklısın ama bebişle dinleneceğiniz günler gelene kadar siz pazarları beraber olun :)
Bu ay ara vermistim bi nevi uzulmedim de beklemeyi hic sevmiyorum hictitreme güzel çıkacak gidecek her şey inşallah rahat ol günü gününe adet olmak güzel evet umutlar için kötü oldu ama yum takibi yapabilirsin ve iyi çalışıyorlar
Bir oyle diyorum bir umitsiz oluyorum bilmiyorum ne olurtatlım bat 17 değil myidi bekle azcık benim arkadaşım hamileyken bile göremedi kız çift çizgiyi içinde kaldı
Arkadas yerkesme kanamasi bile yasatti vucudumuz bariz dalga geciyor bizimle:) inşallah gelirsin bakalım bu ay bu kırmızılar resmen vurdu kaçtı bize
Annemin arkadasi menapoza girdigini sanmis hamileymis bilmedigi icin ilac falan derken bebek düşmüşamaaann öyle istemem anneme kızarım bana destek olması gereken yer ve zamanda tek başıma koyup kardeş yaparsa fena olur :):)
BOŞVER KAFANI DAĞIT sen bence yoksa bu beklyiş sonucu olmayınca berbat oluyor toplamda bi hafta benceBir oyle diyorum bir umitsiz oluyorum bilmiyorum ne olur
evet elis de yaşamıştıArkadas yerkesme kanamasi bile yasatti vucudumuz bariz dalga geciyor bizimle
BOŞVER KAFANI DAĞIT sen bence yoksa bu beklyiş sonucu olmayınca berbat oluyor toplamda bi hafta bencefazla kilon varsa at gez toz eğleneceğin şeyler yap arkadaşını ara buluş ne bileyim yap işte bişeyler kuzum ona odaklanma :)
Yazik bize :)evet elis de yaşamıştı
Aynen öyle valla benim kardeşim benden sonra evlendi bi çocuğu oldu 8 ay sonra tekrar hamile kaldı birde bilmeden oldu korunuyoduk demezmi ben hala bekliyorum gerçi arada erken doğum düşük falan yaşadım ama şimdilik biseyyokbu işler böyle isteyene yok istemeyene çok neyse rabbim bizede kısmet eder inşallah :)
bu ay iyi başladı kırmızılar listenin başını teğet geçerken ortasına dadandılar resmenMINIKKUS1 M
Ewt öyle yapıyoruz bizde cnm :)
Cmts akşam eşimin kuzeninin kızını görmeye gittik allahım maşallah ya daha 8 aylık herşeyi yapıyor dişleri falan 4 aylık ken çıkarmaya başlamıştı telefondan kedi oyunu açıyorum oynuyor yaa çok da hoşuna gidiyor kedi ses taklidi yapıyor falan içimden inşallah benimde böyle çok akıllı bi kızım olur diye geçirdim :)
Bu ay ara vermistim bi nevi uzulmedim de beklemeyi hic sevmiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?