Arkadas yerkesme kanamasi bile yasatti vucudumuz bariz dalga geciyor bizimle
Annemin arkadasi menapoza girdigini sanmis hamileymis bilmedigi icin ilac falan derken bebek düşmüşbana bak dedim senin torun siran annee sira bende cok dikkatli olun ben anlamam
Inşallah hepimizde anne oluruz bende eskiden hiç çocukları gözüm görmezken şimdi Nerede bi cocuk görsem benimde olur mu acaba diyorum. Ama bu şekilde beklemek bile günahlarıimza Kefaret oluyor bekledikce daha çok sevap kazaniyomusuzEwt öyle yapıyoruz bizde cnm :)
Cmts akşam eşimin kuzeninin kızını görmeye gittik allahım maşallah ya daha 8 aylık herşeyi yapıyor dişleri falan 4 aylık ken çıkarmaya başlamıştı telefondan kedi oyunu açıyorum oynuyor yaa çok da hoşuna gidiyor kedi ses taklidi yapıyor falan içimden inşallah benimde böyle çok akıllı bi kızım olur diye geçirdim :)
inş sağlıklısını yaşarsın bu sefer gebeliğin yumurtandan daha önce ikiz çıkmış inş sağlıklı bi daha çıkar tatlım biraz beklemekle iyi yaapmışsın ayrıca ve eski eşinle ayrılman süper olmuş öyle giitmezdi hayat o nasıl bi kaynanadır yaAyne
Aynen öyle valla benim kardeşim benden sonra evlendi bi çocuğu oldu 8 ay sonra tekrar hamile kaldı birde bilmeden oldu korunuyoduk demezmi ben hala bekliyorum gerçi arada erken doğum düşük falan yaşadım ama şimdilik biseyyok
Ayne
Aynen öyle valla benim kardeşim benden sonra evlendi bi çocuğu oldu 8 ay sonra tekrar hamile kaldı birde bilmeden oldu korunuyoduk demezmi ben hala bekliyorum gerçi arada erken doğum düşük falan yaşadım ama şimdilik biseyyok
Canım karıştırdın sen herhalde o ben digiliminş sağlıklısını yaşarsın bu sefer gebeliğin yumurtandan daha önce ikiz çıkmış inş sağlıklı bi daha çıkar tatlım biraz beklemekle iyi yaapmışsın ayrıca ve eski eşinle ayrılman süper olmuş öyle giitmezdi hayat o nasıl bi kaynanadır ya
aaaa pardon tatlım kızma yanlış oldu biri yazmıştı okumuştum daCanım karıştırdın sen herhalde o ben digilim
Önceden şu testte ikinci çizgiyi göreyim yeter diyodum ama öyle dememek lazım söylediğimiz hersey dua niyetine geçiyor şimdi ellerim bomboş kaldıktan sonra neye yarar sadece onu gormekyok yok sende iki kez hamile kalmışsın çok şükür hamile kalabiliyorsun :) allah izin verirse bundan sonra gelen sağlığıyla gelecek bebişin olacak :)
kuzum bana dr adet olmazsın dedi yaa bende dün adet oldum saat 12 de randevum var gidicem klomen vericek sanırım çokkk çoookk heycanlıyımmGÜNAYDIN MUTLUU HAFTALARRR :):)
BEN MERAKLI BEN C.TESİ GİDİP KAN DEĞERLERİME BAKTIRDIM 0.100 ÇIKTI :) DÜN VE BUGÜN PEMBELİK GELDİ SANIRIM ADET OLACAĞIM EN AZINDAN SONUCU BİLİYORUM İŞTE BÖYLE BENDE DURUMLAR KISMET SANIRIM DOKTOR YOLU GÖRÜNDÜ@sekerpancari ndan HABER VAR MI ?
en kısa zamanda inşallahh kuzum umutsuzluk yokkk ezan okunuyo şuann inşallahh bu ayy bizim ayımızzzzzzzKizlar adete 3 gun var kahverengi lekelerde gelince unutlanmistimsabah test yaptim tabiki negatif ne zaman anne olacagiz
neyse gerek kalmamış söktürücüyekuzum bana dr adet olmazsın dedi yaa bende dün adet oldum saat 12 de randevum var gidicem klomen vericek sanırım çokkk çoookk heycanlıyımm
Yok canım kızmadim ikinci es falan deyince tuhaf oldum da birazcık. Eşimi çok seviyorum çünküaaaa pardon tatlım kızma yanlış oldu biri yazmıştı okumuştum daniye kızdın ki o kadar hem
ewwettt hayırlısı oldu çok duaaa ettim gerek kalmadan hastalanıyım die ve oldu 5 gün erken geldi ama olsunn hiç sorun diil hemencik çalışmalara başlıycagı günü iple çekiorummmneyse gerek kalmamış söktürücüyehadi bakalım tertemiz olsun inş canım sonucun
sende yenisin ya tanımadım ama sen sandm bendeYok canım kızmadim ikinci es falan deyince tuhaf oldum da birazcık. Eşimi çok seviyorum çünkü
niş yumoşaların sağlam olur bu ay bende merak ediyorum kendimi kontrole hiç gitmedim hiçbirşey için 5. denemem olacak gerçi daha eşimde varikosel geçmişi var ameliyat oldu inş tekrar etmemiştir de bende her şey yolundadır inşewwettt hayırlısı oldu çok duaaa ettim gerek kalmadan hastalanıyım die ve oldu 5 gün erken geldi ama olsunn hiç sorun diil hemencik çalışmalara başlıycagı günü iple çekiorummm
yok canım tekrar etmiyomuşş genelde benm erkek kardeşim bekardı ama varikosel çıkmıştı askere gidince izin almak için orada amelyat oldu 2 yıl sonra evlendi şimdi eşi hamişşşniş yumoşaların sağlam olur bu ay bende merak ediyorum kendimi kontrole hiç gitmedim hiçbirşey için 5. denemem olacak gerçi daha eşimde varikosel geçmişi var ameliyat oldu inş tekrar etmemiştir de bende her şey yolundadır inş
Önceden şu testte ikinci çizgiyi göreyim yeter diyodum ama öyle dememek lazım söylediğimiz hersey dua niyetine geçiyor şimdi ellerim bomboş kaldıktan sonra neye yarar sadece onu gormek
kuzum bana dr adet olmazsın dedi yaa bende dün adet oldum saat 12 de randevum var gidicem klomen vericek sanırım çokkk çoookk heycanlıyımm
ben kan yapmadım korkudanevet resmen bende böyle şey oldu mu akşamına gelirdi kırmızılar cumadan beri ara pembeler devamı yok ne kasık ağrısı ne göğüs acısınegatifide gördüm kimbilir ne zaman gelir kırmızılar
Canim ben ilk üç yıl bebek istemedim sonra korunmayı bıraktık bir yıl geçti daha bebek yok ben doktora gidiyorum hiç sorun çıkmıyor tabi bende sorun çıkmayın ca eşim zan altında kaldı bu sefersende yenisin ya tanımadım ama sen sandm bendeallah birbirinize bağışlasın canım ee anlat bakim daha önce olmuş galba gebelik sonu üzücü inş yeniden yaşarsın sağlıklısını bizde birinci bile yok daha tembel tembel geziyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?