2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Arkadas yerkesme kanamasi bile yasatti vucudumuz bariz dalga geciyor bizimle

evet resmen bende böyle şey oldu mu akşamına gelirdi kırmızılar cumadan beri ara pembeler devamı yok ne kasık ağrısı ne göğüs acısı negatifide gördüm kimbilir ne zaman gelir kırmızılar

Inşallah hepimizde anne oluruz bende eskiden hiç çocukları gözüm görmezken şimdi Nerede bi cocuk görsem benimde olur mu acaba diyorum. Ama bu şekilde beklemek bile günahlarıimza Kefaret oluyor bekledikce daha çok sevap kazaniyomusuz

inş sağlıklısını yaşarsın bu sefer gebeliğin yumurtandan daha önce ikiz çıkmış inş sağlıklı bi daha çıkar tatlım biraz beklemekle iyi yaapmışsın ayrıca ve eski eşinle ayrılman süper olmuş öyle giitmezdi hayat o nasıl bi kaynanadır ya

yok yok sende iki kez hamile kalmışsın çok şükür hamile kalabiliyorsun :) allah izin verirse bundan sonra gelen sağlığıyla gelecek bebişin olacak :)

Canım karıştırdın sen herhalde o ben digilim

yok yok sende iki kez hamile kalmışsın çok şükür hamile kalabiliyorsun :) allah izin verirse bundan sonra gelen sağlığıyla gelecek bebişin olacak :)
Önceden şu testte ikinci çizgiyi göreyim yeter diyodum ama öyle dememek lazım söylediğimiz hersey dua niyetine geçiyor şimdi ellerim bomboş kaldıktan sonra neye yarar sadece onu gormek

kuzum bana dr adet olmazsın dedi yaa bende dün adet oldum saat 12 de randevum var gidicem klomen vericek sanırım çokkk çoookk heycanlıyımm

Yok canım kızmadim ikinci es falan deyince tuhaf oldum da birazcık. Eşimi çok seviyorum çünkü
sende yenisin ya tanımadım ama sen sandm bende allah birbirinize bağışlasın canım ee anlat bakim daha önce olmuş galba gebelik sonu üzücü inş yeniden yaşarsın sağlıklısını bizde birinci bile yok daha tembel tembel geziyoz

ewwettt hayırlısı oldu çok duaaa ettim gerek kalmadan hastalanıyım die ve oldu 5 gün erken geldi ama olsunn hiç sorun diil hemencik çalışmalara başlıycagı günü iple çekiorummm
niş yumoşaların sağlam olur bu ay bende merak ediyorum kendimi kontrole hiç gitmedim hiçbirşey için 5. denemem olacak gerçi daha eşimde varikosel geçmişi var ameliyat oldu inş tekrar etmemiştir de bende her şey yolundadır inş

yok canım tekrar etmiyomuşş genelde benm erkek kardeşim bekardı ama varikosel çıkmıştı askere gidince izin almak için orada amelyat oldu 2 yıl sonra evlendi şimdi eşi hamişşş
kocişe keçiboynuzu içirrr bebeğimmm

Önceden şu testte ikinci çizgiyi göreyim yeter diyodum ama öyle dememek lazım söylediğimiz hersey dua niyetine geçiyor şimdi ellerim bomboş kaldıktan sonra neye yarar sadece onu gormek

evet bende öyle kesinlikle hamile kalıyım diye dua etmiyorum allahım sen hayırlı zamanda bize sağlıklı uzun ömürlü hayırı bir evlat nasip et bizede ona bakabilecek sağlık ömür bereket ver diyorum hep :)

kuzum bana dr adet olmazsın dedi yaa bende dün adet oldum saat 12 de randevum var gidicem klomen vericek sanırım çokkk çoookk heycanlıyımm

desene sendede kırmızılar geldi hadi bakalım sen klomene başla bende arkandan geliyorum dr a gidicem bakalım ne yapacak ama adet bi başlasa 3 gün sonrasına randevu alıcam

ben kan yapmadım korkudan benım kasıgım cok agrıyor

Canim ben ilk üç yıl bebek istemedim sonra korunmayı bıraktık bir yıl geçti daha bebek yok ben doktora gidiyorum hiç sorun çıkmıyor tabi bende sorun çıkmayın ca eşim zan altında kaldı bu sefer doktora gitti eşimde sperm sorunu çıktı neyse ben çok araştırdım uğraştım ilaçlar kürler derken bir buçuk ay sonra hamile kaldım 7 haftalik düşük yaptım sonra ilaçlara devam etmeye fırsat kalmadan ilk adetten sonra tekrar hamile kaldım hersey yolunda giderken gectigimiz ramazan bayramı çok sanclandim doktora gittiğimizde doğumun başlamış dedi belki dikiş atilir bebeği kurtarıriz dedirahim ağrılarını durdurmak için ilaç vereceklerdvereceklerdi diğer odaya geçerken şu kesesi patladı ve doğum yaptım 5 aylık Bebeğimi böylece kaybettim maalesef. Anladım ki sadece hamile kalmak önemli değil sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Şimdi 4 aydır bekliyorum eşim için tekrar ilaca ve kürlere başladım son iki aydır. Bakalım bu ay umutluyum haftaya cuma ogrdnicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…