- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
amin canım insallah insallahen kısa zamanda inşallahh kuzum umutsuzluk yokkk ezan okunuyo şuann inşallahh bu ayy bizim ayımızzzzzzz
ben kan yapmadım korkudanbenım kasıgım cok agrıyor
Tatlı bayanlar nasılsınız?? Güzel haberleriniz var mı :)
Evet bende yeni öğrendimabcdefcd hamişşş bu çok güzel haber ben yeni duydum ama siz c tesi duymuş olabilirsiniz :) sizin nasıl asıl bebiş ne yapıyor :)
Evet bende yeni öğrendimABCDEFCD tebrik ederim :) Maşallah bu ay iyi gidiyor hamiş listesi, darısı hepinize olsun Fena değil canım klasik bel ve kasık ağrısı var.. Bebiş iyidir sanırım henüz muayene için doktora gitmedim 10 gün kadar beklemeyi düşünüyorum vajinal ultrasondan pek hoşlanmıyorum Sabah kan verdim yine bakalım değerlerde düzenli artış var mı öğleden sonra öğrenicem :) Seen nasılsın?
MErhaba kızlar nasılsınız?
Raporlu olduğumdan bir süre uğrayamadım. Var mı yeni güzel havadisler
Estağfirullah canım inan hepsi ayrı bir tecrübe 20li yaşlarda ne kadar bilinçsizmişim diye düşünüyorum şimdi çok farklı geliyor daha titiz ve özenli davranmaya çalışıyorum iyi mi kötü mü bilemedim :)inşallah güzel güzel değerler gelir öğleden sonra :) bencede değerler düzenli arttıktan sonra dr a gitmeyip bi süre beklemek en iyisi bir de tecrübe burda zaten dememe ne hacet:):):) bende iyiyim çok şükür c tesi kanda 0.100 ü gördüm :) adeti bekliyorum cumadan beri pembelikler var
Muhtemelen bebişlerrrABCADEFCD nin tüp bebeği pozitifff bebişş geliyorrr :):)
Estağfirullah canım inan hepsi ayrı bir tecrübe 20li yaşlarda ne kadar bilinçsizmişim diye düşünüyorum şimdi çok farklı geliyor daha titiz ve özenli davranmaya çalışıyorum iyi mi kötü mü bilemedim :)
Hakkında hayırlısı olsun güzelim ya şuna inan sen ve tüm kızlar kafaya taktıkça bebek olma süresi uzuyor.. Ben bu ay tamamen işime dükkana adapteydim hiç aklıma gelmiyordu, takip etmedim bile günlerimi.. Nasip oldu bin şükür Rabbime
İyiyim şükür canım kürtajdan sonra 3.adetimi oldum dün bal çörekotu tarçın kürüne başladım şifa olur bu ay gelir bebeğim inş sen nasılsınHimm merak etmistim insallah guzel haberler verir sen nasilsin canim
Ay maşallah Rabbim sağlıklı bir gebelikle kucağına almayı nasip etsin inşallahABCADEFCD nin tüp bebeği pozitifff bebişş geliyorrr :):)
canımm ben dr dan geldim çarşamba klomene başlıycam 5 günlük sabah aksam içilcek haftaya çarşambaya kontrol verdi tekrardan :)desene sendede kırmızılar geldi hadi bakalım sen klomene başla bende arkandan geliyorum dr a gidicem bakalım ne yapacak ama adet bi başlasa 3 gün sonrasına randevu alıcam
Zamanı vardır inşallah sağlığıyla hayırlı zamanda gelsin bebeklerimizİki kürü de yaptım ama daha sonuç alamadım
40 gün uzun süre sıkıntı yapmakta haklısın, umarım rahat bir tedavi dönemi olur en önemlisi inanmak kendini sakin tutmakbence iyi bilinçli olmak ilaç kullanmıyoruz dikkat ediyoruz ama keşke o zamanın gıdaları şimdi olsaamin ablacım hakkımızda hayırlısı bu ay adet olunca doktora gideceğim pko eğilimimden dolayı çabuk yum çatlatacak bi şeyler yapacak bende iki aydır 40 günde bir adet görmekten biraz yoruldum bu ayda gecikecek sanırım bende bu işi bi kontorle alalım istiyorum :) sizin bebişlerin arkasından gelelim :):)
canımm ben dr dan geldim çarşamba klomene başlıycam 5 günlük sabah aksam içilcek haftaya çarşambaya kontrol verdi tekrardan :)
Günaydın kızlar elisle ben yorulduk biraz ondan sanırım bu kopukluk ben sizleri özledim 17 si bat ve grip oldum ateşten bişey anlamıyorum o sbepten geçmesini bekleyeceğiz günaydın hepinize
40 gün uzun süre sıkıntı yapmakta haklısın, umarım rahat bir tedavi dönemi olur en önemlisi inanmak kendini sakin tutmakİnşallah bebişlerimiz daha çok kardeş istiyor :)
Şimdilik işe dönüyorum konuşuruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?