2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

abcdefcd hamişşş bu çok güzel haber ben yeni duydum ama siz c tesi duymuş olabilirsiniz :) sizin nasıl asıl bebiş ne yapıyor :)
Evet bende yeni öğrendim ABCDEFCD tebrik ederim :) Maşallah bu ay iyi gidiyor hamiş listesi, darısı hepinize olsun Fena değil canım klasik bel ve kasık ağrısı var.. Bebiş iyidir sanırım henüz muayene için doktora gitmedim 10 gün kadar beklemeyi düşünüyorum vajinal ultrasondan pek hoşlanmıyorum Sabah kan verdim yine bakalım değerlerde düzenli artış var mı öğleden sonra öğrenicem :) Seen nasılsın?

inşallah güzel güzel değerler gelir öğleden sonra :) bencede değerler düzenli arttıktan sonra dr a gitmeyip bi süre beklemek en iyisi bir de tecrübe burda zaten dememe ne hacet:):):) bende iyiyim çok şükür c tesi kanda 0.100 ü gördüm :) adeti bekliyorum cumadan beri pembelikler var

Estağfirullah canım inan hepsi ayrı bir tecrübe 20li yaşlarda ne kadar bilinçsizmişim diye düşünüyorum şimdi çok farklı geliyor daha titiz ve özenli davranmaya çalışıyorum iyi mi kötü mü bilemedim :)
Hakkında hayırlısı olsun güzelim ya şuna inan sen ve tüm kızlar kafaya taktıkça bebek olma süresi uzuyor.. Ben bu ay tamamen işime dükkana adapteydim hiç aklıma gelmiyordu, takip etmedim bile günlerimi.. Nasip oldu bin şükür Rabbime

bence iyi bilinçli olmak ilaç kullanmıyoruz dikkat ediyoruz ama keşke o zamanın gıdaları şimdi olsa amin ablacım hakkımızda hayırlısı bu ay adet olunca doktora gideceğim pko eğilimimden dolayı çabuk yum çatlatacak bi şeyler yapacak bende iki aydır 40 günde bir adet görmekten biraz yoruldum bu ayda gecikecek sanırım bende bu işi bi kontorle alalım istiyorum :) sizin bebişlerin arkasından gelelim :):)

desene sendede kırmızılar geldi hadi bakalım sen klomene başla bende arkandan geliyorum dr a gidicem bakalım ne yapacak ama adet bi başlasa 3 gün sonrasına randevu alıcam
canımm ben dr dan geldim çarşamba klomene başlıycam 5 günlük sabah aksam içilcek haftaya çarşambaya kontrol verdi tekrardan :)

40 gün uzun süre sıkıntı yapmakta haklısın, umarım rahat bir tedavi dönemi olur en önemlisi inanmak kendini sakin tutmak İnşallah bebişlerimiz daha çok kardeş istiyor :)
Şimdilik işe dönüyorum konuşuruz yine

canımm ben dr dan geldim çarşamba klomene başlıycam 5 günlük sabah aksam içilcek haftaya çarşambaya kontrol verdi tekrardan :)

hadi hayırlısı olsun ama bu zor işte ben nasıl izin alıp gidicem sonra yeniden gidicem çalışırken çok zor ya bir gün değilki

Günaydın kızlar elisle ben yorulduk biraz ondan sanırım bu kopukluk ben sizleri özledim 17 si bat ve grip oldum ateşten bişey anlamıyorum o sbepten geçmesini bekleyeceğiz günaydın hepinize

selam canım benim de bat 17 aralık bakalım beklemedeyim... kasık ağrısı hafif ateş yüksekliği var.. sende varmı belirti? 17 sinde kan testi yapmayı düşünüyorum :)

evet sakinim tatlı bir heyecan var tabi ama bakalım :) kolay gelsinn ablacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…