2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hadi hayırlısı olsun ama bu zor işte ben nasıl izin alıp gidicem sonra yeniden gidicem çalışırken çok zor ya bir gün değilki
ah canim benimde ayni sorun oyle paydosunda gifiyorum doktora hatta simdi kapinin onunde bekliyorum uc kisi var dediler izin almadan halletmeye calisiyorum sag olsun edim bekliyor beni

ah canim benimde ayni sorun oyle paydosunda gifiyorum doktora hatta simdi kapinin onunde bekliyorum uc kisi var dediler izin almadan halletmeye calisiyorum sag olsun edim bekliyor beni

evet problem oluyor ya da olacak bakalım nasıl olacak ama bende izin almak zorundada kalsam gitmek istiyorum tabi kırmızılar bi gelse yoklar yine

Selam kizlar insaAllah Rabbim hayirli guzel bir hafta nasip eder bizlere :) gecmisi oku oku anca bitirebildim MINIKKUS1 m demek annenin yumos zamaniymis he 3 gun babadan uzak tut @mgul um nasilsin nilgunuk yeni hamisimiz nasil gidiyor elifbade06 canim insaAllah keseyi goreceksiniz elisa__ nererdesinnnnn ve diger butun kizlar nasilsinizz bakemmm

Hayirlara vesile olsun insaAllahh:)

canımmm hayırlara olsun bende cuma erkek bebek sevdim gelsinnn kızlar çocuklarrr yeterki sağsalim gelsinlerr :)):

evet elifim hiç sorma içimden dedim hay yarabbi 48 yaşındaki annem yılda bir doktora gider oda yum a denk gelir ne yapıyım rabbimin sınaması mıdır bilemedim ki :) kırmızılar da gelmiyor siz nasılsınız nasıl gidiyor yatak keyifleri :):) tekmeler :)

İnsallah canım. Bilinçaltımın oyunları bunar. Nerdeyse her ay bişeyler rüyamda görüyorum.
Neyse sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl
Elhamdulillah iyiyiz canim 2 gundur benimki fazla uyumaya basladi bazrn karnimi salliyotum uyaniyor

canımmm hayırlara olsun bende cuma erkek bebek sevdim gelsinnn kızlar çocuklarrr yeterki sağsalim gelsinlerr :)):

İnsallah insallah canım yaa. Çok istediğimiz için rüyalarımıza giriyo.
sen nasılsın bakalım adetin ne oldu ?

Elhamdulillah iyiyiz canim 2 gundur benimki fazla uyumaya basladi bazrn karnimi salliyotum uyaniyor

ahahahaaaa dısardan rahatsız ediyosun bebişi sen şimdi uyandırıyosun bebişin doğunca seni uyutmayarak uyandıraraksenden çok pis intikam alcak biliosun dimii

Canim tekmeler eskisinden daha belirgin ama bazi saatlerde tekmeliyor demek uykucu bizimki bende uyan diyorum karnimi titresime sokuyorum uyaniyor ancak

selam kızlarr :) benm 16. günüm ilk ilişkiden sayarsak 9. gün olmuş 7gün olmuş yani 7 gün sonra test yapsam cıkar mı kızlar tam batımı bilmiyorum ben cunku

ahahahaaaa dısardan rahatsız ediyosun bebişi sen şimdi uyandırıyosun bebişin doğunca seni uyutmayarak uyandıraraksenden çok pis intikam alcak biliosun dimii
Aynen canim annem bazrn diyor o bebek dogunca sen ne durumda olacan merak ediyorum birgun armazsam eger delirip kacmisim demektir dedim uykuyu cok seviyorum o da benim gibi cok sever insaAllahhhh

selam kızlarr :) benm 16. günüm ilk ilişkiden sayarsak 9. gün olmuş 7gün olmuş yani 7 gün sonra test yapsam cıkar mı kızlar tam batımı bilmiyorum ben cunku
Iliskiden sonra eger tam yumosladigin gunse toplam 12 gun sonra cikar cnm yani seninki 7 gun sonra cikabilir insaAllah vardir

o zaman bizimle biraz sevinçler azalır sonunda yine artar inşallah o zaman :):):) alemsin ya sen bu ay hamiş kalacaksın diyeceğim elisadan sonra demek istemiyorum kısmet nasip :)
insallah canm yaa 3 4 gündür sağ kasığımda batmalar var hele dün aksam bulaşık yıkarken baya zorladı beni gittim yattım resmen içerden bişi gerdi bacağımı sanki ates de 36.1 1er 2ser yükseliyo bakalım bat zamanımı da tam bilmiyorum ama insallah böle devam eder bebişim bana ceee der

Aynen canim annem bazrn diyor o bebek dogunca sen ne durumda olacan merak ediyorum birgun armazsam eger delirip kacmisim demektir dedim uykuyu cok seviyorum o da benim gibi cok sever insaAllahhhh

insallah yaa insallah uykuyu sever ama sen çok uyu ki bünyesi ordayken alışsın yoksa sen uyumazsan o da uyumaz uykusuz bebiş olarak doğar ayvayı yersin bol bol uyu sen canım .. gerçi anneler imdada yetişir ablan var mı ?

İnsallah insallah canım yaa. Çok istediğimiz için rüyalarımıza giriyo.
sen nasılsın bakalım adetin ne oldu ?

evet rüyalar gerçek olsun :) bende cumadan beri pembelikler var ctesi kanda 0.100 ü gördüm :) ama hala kırmızılar yok malesef 34.gündeyim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…