2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim tekmeler eskisinden daha belirgin ama bazi saatlerde tekmeliyor demek uykucu bizimki bende uyan diyorum karnimi titresime sokuyorum uyaniyor ancak

niye rahatını bozuyorsun uyuya uyuya büyüsün :):) sonra çok ararsın bu günleriii ikiniz birden uyuyacaksınız sanma 2 saatte bir emzirmeye kalkacaksınnn :):) cup cup :) uyu uyuyabilirsen :)

Var canim ama ben ankara onlar d.bakirda biraz zor gelirler yardima:)

evet rüyalar gerçek olsun :) bende cumadan beri pembelikler var ctesi kanda 0.100 ü gördüm :) ama hala kırmızılar yok malesef 34.gündeyim bugün

Allah Allah çok tuhafff. Demekki çözülemiyo canım. Hayırlısı olsun yaa . Yeni yılda ocakta birlikteyiz no problem olana kadar ayaktayız ya olacak ya olacakkk o kadar günün 4 gün mü geçmiş oldu ?

selam kızlarr :) benm 16. günüm ilk ilişkiden sayarsak 9. gün olmuş 7gün olmuş yani 7 gün sonra test yapsam cıkar mı kızlar tam batımı bilmiyorum ben cunku

o belli olmuyor biliyorsun bilemedim ki 7 güne kanda çıkarda testte zor olabilir ama şu 4gün sonra tarzındaki testlerden bulursan yapabilirsin :) tahmini batına ne kadar var ?

niye rahatını bozuyorsun uyuya uyuya büyüsün :):) sonra çok ararsın bu günleriii ikiniz birden uyuyacaksınız sanma 2 saatte bir emzirmeye kalkacaksınnn :):) cup cup :) uyu uyuyabilirsen :)
Ben gece yatmayip gunduz kalkmayan tiplendenim benimkide boyle olursa ayvayi yedim demektir beni suan tepikliyor gostercem ben sana diye

inşallah hayırlısıyla gelir canım :):)

Var canim ama ben ankara onlar d.bakirda biraz zor gelirler yardima:)

hmmm gurbette olmak zordur tabi ama mecbur kalınca bir cesaret gelir herseyini kendin yaparsın mecbur kalınca iş başa düşünce yapamam beceremem dediğin şeyleri bile zamanla beceriyosun yapıosun.
Ablamın ilk doğumunda yanımızdaydı herkes seferber olmuştu ikinci yeğenim doğduğunda iş durumndan dolayı baska sehire gitmişlerdi herseyi kendi yaptı sende de o potansiyel var mecbur kalınca yaparsın

Allah Allah çok tuhafff. Demekki çözülemiyo canım. Hayırlısı olsun yaa . Yeni yılda ocakta birlikteyiz no problem olana kadar ayaktayız ya olacak ya olacakkk o kadar günün 4 gün mü geçmiş oldu ?

yok benim iki aydır 40.günde geliyor ama onlarda ilaç etkisi vs vardı bu ay normale döner dedim 35.günde olur dedim yarın 35.gün 5 gün öncesinden pembelik geldi yerleşme mi acaba diye test yaptırdım ama neyse sonucu biliyorum en azından :) evet ocakta beraberizz listelerden silinmez adımızla

Ben gece yatmayip gunduz kalkmayan tiplendenim benimkide boyle olursa ayvayi yedim demektir beni suan tepikliyor gostercem ben sana diye

oyyy maşallahhh ben rahat insanların uslu çocukları olduğunu düşünüyorum ben biraz tedirginim o yüzden benim kesin yaramaz uyutmaz bir bebişim olur diye düşünüyorum :)

InsaAllah vardir o potansiyel :)

insallah ocak uğurlu gelir hepimize. Seninde benim gibi denge bozulmuş. Hayatımda hiç yasamadığım şeyleri korunmayı bırakınca yasadım hatta adetime 6 gün kala bnmde lekelenmem oldu snra bitti bir gün snra adet oldum buraya da yazmıştım yerlesme olabilir mi diye . çok tuhaf. insan şaşırıyo kendine. İnş çok aratmaz bebişlerimiz. ayrıca kan testi yaptırman çok iyi olmuş için içini yiyeceğine rahatlamıs oldun en azından adet olcam diy e bekliyosun bu bile güzel bişey.

o belli olmuyor biliyorsun bilemedim ki 7 güne kanda çıkarda testte zor olabilir ama şu 4gün sonra tarzındaki testlerden bulursan yapabilirsin :) tahmini batına ne kadar var ?
yok tatlım 7 günde cıkmaz idrarda zaten.. benm bugun 16. günüm.. 7gün önce ilk ilişki oldu yani ayın 8inde.. ayın 9unda da yum oldu sanıyorum ya 8 i tutar ya da ayın 10undaki ilişkiden tutar tutarsa.. bi 7 gün daha bekleyip bakayım diyorum testte.. bilmiyorum canm benm düzen tamamen bozulduğu için bilemiyorum ama eski düzende 28gün diye hesapladım..24ü doğum günüm bu bi işareet :)

InsaAllah vardir o potansiyel :)

Vardır vardırrr mayısta doğum yapcaksın ne güzelll. tam yaz bası .. havalar hafif ısınmış olcak yazında bebeğin ele avuca gelir giydirir çıkarsın dısarı dolasırsınız güneş görür hemde

oyyy maşallahhh ben rahat insanların uslu çocukları olduğunu düşünüyorum ben biraz tedirginim o yüzden benim kesin yaramaz uyutmaz bir bebişim olur diye düşünüyorum :)
Hayirli bir bebisimiz olsunlarda herseyin ustesinden geliriz Allah'in izniyle merak etme sen cok guzel iyi bir anne olacaksin:)
Ayy ne guzel konustun insaAllah o gunler gelirde onunla gezmeler yaparim Rabbim sizede nasip etsin insaAllah
tatlım ayın 8i 10u ilişki oldu 9unda yumladım sanıyorum..inşallah canm çıksın artık
Ayin 23 yada 24 u bat olarak gorunuyor o tarihlerde test yapmani oneririm tatlim hayirlisiyla olmustur insaAllah

Aminn aminn. Bize bol bol dua et canım benim. Allah ım sana da hayırlı doğum nasip etsin. Sağ salim kucağına al

evet canım aynen öyle inşallah ocak uğurlu gelir kısmet adet olayım ilaca başlıcam dr la :) klomen bebekleri gelecek sanırım :)

o zaman doğum günü sabahı yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…