evet canım aynen öyle inşallah ocak uğurlu gelir kısmet adet olayım ilaca başlıcam dr la :) klomen bebekleri gelecek sanırım :)
Hayirli bir bebisimiz olsunlarda herseyin ustesinden geliriz Allah'in izniyle merak etme sen cok guzel iyi bir anne olacaksin:)
Ayy ne guzel konustun insaAllah o gunler gelirde onunla gezmeler yaparim Rabbim sizede nasip etsin insaAllah
Ayin 23 yada 24 u bat olarak gorunuyor o tarihlerde test yapmani oneririm tatlim hayirlisiyla olmustur insaAllah
hadi inşallah hamişsindir kuzum yaaa heycanlandı kanda çıkar bebeğim aslında :)insallah canm yaa 3 4 gündür sağ kasığımda batmalar var hele dün aksam bulaşık yıkarken baya zorladı beni gittim yattım resmen içerden bişi gerdi bacağımı sanki ates de 36.1 1er 2ser yükseliyo bakalım bat zamanımı da tam bilmiyorum ama insallah böle devam eder bebişim bana ceee der
alırsın kuzu ya patronla konuş açık açık bebişten önemli değil kuzum diimiii
Hay hay buyursun gelsiiinnnn
öle yapıcam sanırım tatlım ayy çok heyecanlandım..o zaman doğum günü sabahı yap :)
olsun kuzu belki erken gelir yada gelmesinnn bebişş gelsinnn :) yani sanki hiç umut yokuş gibi konuşma hamişte olabilirsin sonuçta dimi kuzummm :) ben sölerdim hiçç biz çocuk yapcaz bu ay bana huzur ver patron bulaşa banabiz eşimle bi bebek yapıpta gelelim diyeyim miyok yok izin isterim ne yapıp edip bakalım doktor akşam kaça kadar olursa öyle bi şeyler yaparız cumartesi olsa süper olur neyse şu kırmızıları bi görürsem! o zaman doktorla görüşücem acaba ne zaman gelecekler yoksa 40 günü bulup beni 6 gün daha mı bekletecekler ya benim kontroller yılbaşına gelir kesin
24ü benm doğum gunum o sabah yapıcam :)Hayirli bir bebisimiz olsunlarda herseyin ustesinden geliriz Allah'in izniyle merak etme sen cok guzel iyi bir anne olacaksin:)
Ayy ne guzel konustun insaAllah o gunler gelirde onunla gezmeler yaparim Rabbim sizede nasip etsin insaAllah
Ayin 23 yada 24 u bat olarak gorunuyor o tarihlerde test yapmani oneririm tatlim hayirlisiyla olmustur insaAllah
öle yapıcam sanırım tatlım ayy çok heyecanlandım..
ooooo daahaaa çok var yaaa 24 dee ooo ooo :)24ü benm doğum gunum o sabah yapıcam :)
olsun kuzu belki erken gelir yada gelmesinnn bebişş gelsinnn :) yani sanki hiç umut yokuş gibi konuşma hamişte olabilirsin sonuçta dimi kuzummm :) ben sölerdim hiçç biz çocuk yapcaz bu ay bana huzur ver patron bulaşa bana
ahh ahh ne oldu bu ay bana kendime olan o anne olma güvenini yeteneğini kaybetmiş hissediyorum
geçer canım geçer adet olunca inanır mısın bnde adetim bitene kadar yerin dibine batıyorum
umudum yerle bir oluyo. Adet bitince hiçbirşey olmamış gibi yeniden devam ediyorum bu güç Rabbim den geliyo. Sabır inanç umut üçlüsüyle yeni bir aya başlıosun.
Sende birkaç güne iyileşirsin eskisine dönersin bnde öyleyim inan bana.
inşallah rabbim hayırlı bebişler versin sen de hem evine hem bebişe gayet güzel bakacaksın yazılarından bile anlıyor insan bence birinin yapıp yapamayacağını az çok :)
yok yok ben adet olmadan da böyleydim bu ay o inancım yok doktorun pko eğilimi görmesi benimde 2 aydır 40 günleri görmem biraz tedirgin etti beni ama yapacak bi şey yok bi tedaviye başlıcaz artık :)
hımmm pekim kuzu inşallah en kısa zaanda gelir kırmızı o zamaannn banada arkadaş olursunnnnhiç umut yok canım c tesi kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 çıktı o yüzden kırmızıları bekliyorum tık yok bakalım ne olacak :)
Simdi daha heyecanli olsu insaAllah cok guzel bir hediyen olarak gelmistir24ü benm doğum gunum o sabah yapıcam :)
hadi inşallah hamişsindir kuzum yaaa heycanlandı kanda çıkar bebeğim aslında :)
Canim sen ne kadardır bebiş istiyosun sende veya eşinde sorun falan yok dimi anlatsana merak ettim senihiç umut yok canım c tesi kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 çıktı o yüzden kırmızıları bekliyorum tık yok bakalım ne olacak :)
insallah canm ..:)bende buraya adapte olduğum ilk zamanlarımda en sevindiğim haber senin hamiş haberindi inşallah bu sefer bir daha yaşayacağız hayırlısıyla veee sonucunu 9 ay sonra göreceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?