2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inşallah rabbim hayırlı bebişler versin sen de hem evine hem bebişe gayet güzel bakacaksın yazılarından bile anlıyor insan bence birinin yapıp yapamayacağını az çok :)

hadi inşallah hamişsindir kuzum yaaa heycanlandı kanda çıkar bebeğim aslında :)

alırsın kuzu ya patronla konuş açık açık bebişten önemli değil kuzum diimiii

biz eşimle bi bebek yapıpta gelelim diyeyim mi yok yok izin isterim ne yapıp edip bakalım doktor akşam kaça kadar olursa öyle bi şeyler yaparız cumartesi olsa süper olur neyse şu kırmızıları bi görürsem! o zaman doktorla görüşücem acaba ne zaman gelecekler yoksa 40 günü bulup beni 6 gün daha mı bekletecekler ya benim kontroller yılbaşına gelir kesin

olsun kuzu belki erken gelir yada gelmesinnn bebişş gelsinnn :) yani sanki hiç umut yokuş gibi konuşma hamişte olabilirsin sonuçta dimi kuzummm :) ben sölerdim hiçç biz çocuk yapcaz bu ay bana huzur ver patron bulaşa bana

24ü benm doğum gunum o sabah yapıcam :)

hiç umut yok canım c tesi kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 çıktı o yüzden kırmızıları bekliyorum tık yok bakalım ne olacak :)

ahh ahh ne oldu bu ay bana kendime olan o anne olma güvenini yeteneğini kaybetmiş hissediyorum

geçer canım geçer adet olunca inanır mısın bnde adetim bitene kadar yerin dibine batıyorum
umudum yerle bir oluyo. Adet bitince hiçbirşey olmamış gibi yeniden devam ediyorum bu güç Rabbim den geliyo. Sabır inanç umut üçlüsüyle yeni bir aya başlıosun.
Sende birkaç güne iyileşirsin eskisine dönersin bnde öyleyim inan bana.

yok yok ben adet olmadan da böyleydim bu ay o inancım yok doktorun pko eğilimi görmesi benimde 2 aydır 40 günleri görmem biraz tedirgin etti beni ama yapacak bi şey yok bi tedaviye başlıcaz artık :)

yok yok ben adet olmadan da böyleydim bu ay o inancım yok doktorun pko eğilimi görmesi benimde 2 aydır 40 günleri görmem biraz tedirgin etti beni ama yapacak bi şey yok bi tedaviye başlıcaz artık :)

Aynen canım. Kilo alımına çok dikkat etmelisin dikkat ettmde bu kilo artışı beraberinde pcoyu getiriyo.

yok canım erkenden yıkılmak istemiyorum sonra adetimi etkiler diye düşünüyorum varsa o zaman da cıkar zaten hem cıksa da bikaç hafta doktora gitmeyi düşünmüyorum drum altttan bakıyo keseye gecen sefer yasadıklarım aklıma gelecek kötü olurum..hem 24ü d günüm o zaman test yapıcam..
hadi inşallah hamişsindir kuzum yaaa heycanlandı kanda çıkar bebeğim aslında :)

Canim
hiç umut yok canım c tesi kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 çıktı o yüzden kırmızıları bekliyorum tık yok bakalım ne olacak :)
Canim sen ne kadardır bebiş istiyosun sende veya eşinde sorun falan yok dimi anlatsana merak ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…