inşallah canm :)Simdi daha heyecanli olsu insaAllah cok guzel bir hediyen olarak gelmistir
olsun canm beklerim ben .. gecer hemen :)ooooo daahaaa çok var yaaa 24 dee ooo ooo :)
Aynen canım. Kilo alımına çok dikkat etmelisin dikkat ettmde bu kilo artışı beraberinde pcoyu getiriyo.
hımmm pekim kuzu inşallah en kısa zaanda gelir kırmızı o zamaannn banada arkadaş olursunnnn
Canim
Canim sen ne kadardır bebiş istiyosun sende veya eşinde sorun falan yok dimi anlatsana merak ettim seni
evet bende kilo aldığım için bunların olduğunu düşünüyorum
evet kilo ve pco birbiriyle orantılıymış kimde pco varsa kilolu yada kilolularda pco daha çok görülüyo bunu farkettim gerçi istisnaları da var. Ayıp olmazsa boy kilon kaç ?
dra kilo vermemin pconun oluşmamasında etkisi olacaksa kilo vermeye çalışayım diyebilirsin bakalım ne dicek. Kilo alımına bağlı olarak adette gecikebiliomuş
ben düşükten sonraki ay adetimi görmeden geciktirici kullandım tatilde kilo aldım vücut altüst oldu 1.62 boyum var 65kiloyum ama bi ara çıkmıştım bi iki hafta öncesine kadarşimdi toparlıyorum vücut normale dönüyor benim vücudum çok fena 1.5 ayda 5 kilo aldım 1 haftada 1 kilo ödem attım nerdeyse . ama doktor bana pko eğilimi kilo aldırır dedi yani kilo mu pko yu pko mu kiloyu bilemiyorum tek bildiğim kilolarımdan kurtulursam her şey düzene girecek eminim :) drla konuşacağım ona göre ilaç alacağım doğum için fazlalıklarımdan kurtulmamı beklesem mi diye vsvs :)
Merhaba arkadaşlar bende cuma gunu doktora gıttım 1.5 sneleık evlıyım ve çocuk ıstıyorum artıkkkkk :) cuma gıttım doktora pazar gunu gel dedı bakalım yumurtda catlama olmuşmu dıye
konuş canım ona göre bana da bilgi ver merak ettim
insallah hersey yoluna girecek
ayrıca bnmde boyum 1.64 ve en son 64 kiloydum evlenince kilo aldım bekarken hiç 60 kiloyu geçmezdim ahh ahhh.
hemen hemen aynıyız bende kilo versem iyi olacak .
yoo sen iyisin yani evet biraz versen iyi olur ama eminim iyi duruyodur fiziğin boy 2 santimde olsa kilo 2 kilo azda olsa çok farkediyor dr bana genç kızken dedi ki çok değil 3 4 kilo verirsen her şey düzene girecek o zamanlar tabii nerdee ama şimdi dikkat ediyorum elimden geldiğince
dikkat etmek şart canım yaa benmde tartılalı baya oldu sanki iki kilo filan aldım hissediyorum göbek sarktı tartılmaya bile korkuyorumkıyefetlerim sıkmaya basladı çoğunda da 40 beden giyiyorum
en azından 62 filan olsam yine razıyım hamile kalınca ister istemez zaten kilo alcaz. Ben yine diyete baslayayım ölçü baya kaçtı
Merhaba arkadaşlar bende cuma gunu doktora gıttım 1.5 sneleık evlıyım ve çocuk ıstıyorum artıkkkkk :) cuma gıttım doktora pazar gunu gel dedı bakalım yumurtda catlama olmuşmu dıye
bende başladım gerçekten ekmeği pilav vs tarzı şeyleri kestim nerdeyse tek sorunum hayatta hiç bilmediğim bir çikolata krizi her gün canım gofret istiyor neyseki almıyorum ama görünce yiyorum :) onuda kesersem iyi olacak :) pantolonları geçen hafta düğmelerinden açıyordum işyerinde bu hafta bağlılar :) düşün farkı
inşş.bakalım yumurta catlamışmı demesı yumurtlayabılıyorum demesımı oluyo..cuma gıttım hastaneye çunku pazar ilişkıye gır pazartesı gel bı bakalım dedı...neye bakıcak kı şimdı
kesinlikle doğru bir hafta bile dikkat edince ekmeği kesince pilav makarna vs uzak durunca fark ediyo. Bir aralar bu hamileliğe çok kafayı takmıştım kafamı dağıtayım hemde kilo veriyim diye egzersizlere basladım ekmeği kestim tatlıyı abur cuburu kestim pilavdan uzak durdum pilav makarna yediysem de iki kasık yedim bunların sonucunda cevremdekiler bile erimişsin dedi. Biraz kilo vermiştim Ayrıca geç saate yemek yemeyi de kestim. Ekmeği bile bırakmak farkettiriyo canım. neyse bugünden itibaren bnde dikkat edeyim.
edelim ki hormonlar düzelsin bebiş gelsinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?