2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hımmm pekim kuzu inşallah en kısa zaanda gelir kırmızı o zamaannn banada arkadaş olursunnnn

kırmızıları göreyim olacağım gerçekten kilodan sonra pko eğilimi var dedi doktor acaba kilo versem bu eğilim normale döner mi klomene gerek var mı bilemedim ama sabredemeyip gideceğim sanırm :)

Canim

Canim sen ne kadardır bebiş istiyosun sende veya eşinde sorun falan yok dimi anlatsana merak ettim seni

ben temmuzdan beri bebiş istiyorum ağustosta kimyasal gebelikle düşük yaşadım kürtaj olmadım eylülde korundum eylül sonunda tatile gittiğim için geciktirici kullandım hormonlarım tamamen şaştı üstünede kilo aldım dr bu ay pko eğilimi gördü dediki adet olursan gel ilaç vericem yumurtalıklarım tembelleşiyor ama bence kilodan daha önce normal yolla hamile kaldım .işte böyle benim hikayem :)

evet bende kilo aldığım için bunların olduğunu düşünüyorum

evet kilo ve pco birbiriyle orantılıymış kimde pco varsa kilolu yada kilolularda pco daha çok görülüyo bunu farkettim gerçi istisnaları da var. Ayıp olmazsa boy kilon kaç ?
dra kilo vermemin pconun oluşmamasında etkisi olacaksa kilo vermeye çalışayım diyebilirsin bakalım ne dicek. Kilo alımına bağlı olarak adette gecikebiliomuş

ben düşükten sonraki ay adetimi görmeden geciktirici kullandım tatilde kilo aldım vücut altüst oldu 1.62 boyum var 65kiloyum ama bi ara çıkmıştım bi iki hafta öncesine kadar şimdi toparlıyorum vücut normale dönüyor benim vücudum çok fena 1.5 ayda 5 kilo aldım 1 haftada 1 kilo ödem attım nerdeyse . ama doktor bana pko eğilimi kilo aldırır dedi yani kilo mu pko yu pko mu kiloyu bilemiyorum tek bildiğim kilolarımdan kurtulursam her şey düzene girecek eminim :) drla konuşacağım ona göre ilaç alacağım doğum için fazlalıklarımdan kurtulmamı beklesem mi diye vsvs :)

Merhaba arkadaşlar bende cuma gunu doktora gıttım 1.5 sneleık evlıyım ve çocuk ıstıyorum artıkkkkk :) cuma gıttım doktora pazar gunu gel dedı bakalım yumurtda catlama olmuşmu dıye

konuş canım ona göre bana da bilgi ver merak ettim
insallah hersey yoluna girecek
ayrıca bnmde boyum 1.64 ve en son 64 kiloydum evlenince kilo aldım bekarken hiç 60 kiloyu geçmezdim ahh ahhh.
hemen hemen aynıyız bende kilo versem iyi olacak .

AYAKLARIMIN SOĞUĞUNA ÇALIŞAMIYORUM ÜSTÜM SICAK AMA AYAKLARRR BİLDİĞİNİZ BUZ KRİSTALİİİ

Merhaba arkadaşlar bende cuma gunu doktora gıttım 1.5 sneleık evlıyım ve çocuk ıstıyorum artıkkkkk :) cuma gıttım doktora pazar gunu gel dedı bakalım yumurtda catlama olmuşmu dıye

hoşgeldin :) hayırlısıyla gelsin bebişin umarım:)

yoo sen iyisin yani evet biraz versen iyi olur ama eminim iyi duruyodur fiziğin boy 2 santimde olsa kilo 2 kilo azda olsa çok farkediyor dr bana genç kızken dedi ki çok değil 3 4 kilo verirsen her şey düzene girecek o zamanlar tabii nerdee ama şimdi dikkat ediyorum elimden geldiğince

dikkat etmek şart canım yaa benmde tartılalı baya oldu sanki iki kilo filan aldım hissediyorum göbek sarktı tartılmaya bile korkuyorum kıyefetlerim sıkmaya basladı çoğunda da 40 beden giyiyorum
en azından 62 filan olsam yine razıyım hamile kalınca ister istemez zaten kilo alcaz. Ben yine diyete baslayayım ölçü baya kaçtı

inşş.bakalım yumurta catlamışmı demesı yumurtlayabılıyorum demesımı oluyo..cuma gıttım hastaneye çunku pazar ilişkıye gır pazartesı gel bı bakalım dedı...neye bakıcak kı şimdı

bende başladım gerçekten ekmeği pilav vs tarzı şeyleri kestim nerdeyse tek sorunum hayatta hiç bilmediğim bir çikolata krizi her gün canım gofret istiyor neyseki almıyorum ama görünce yiyorum :) onuda kesersem iyi olacak :) pantolonları geçen hafta düğmelerinden açıyordum işyerinde bu hafta bağlılar :) düşün farkı

hayırlı olsun canımm inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine

kesinlikle doğru bir hafta bile dikkat edince ekmeği kesince pilav makarna vs uzak durunca fark ediyo. Bir aralar bu hamileliğe çok kafayı takmıştım kafamı dağıtayım hemde kilo veriyim diye egzersizlere basladım ekmeği kestim tatlıyı abur cuburu kestim pilavdan uzak durdum pilav makarna yediysem de iki kasık yedim bunların sonucunda cevremdekiler bile erimişsin dedi. Biraz kilo vermiştim Ayrıca geç saate yemek yemeyi de kestim. Ekmeği bile bırakmak farkettiriyo canım. neyse bugünden itibaren bnde dikkat edeyim.

evet yumurta takibi yapıyor pazar ilşki olacak p tesi bakacak yum çatladıysa tamamdır çatlamadıysa yine ilişki önerecek duruma göre sanırım

edelim ki hormonlar düzelsin bebiş gelsinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…