yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne yemegi yiyerek zayıfladı cnm.Tarifi varmıselam canim bende iyim sukurr
diyetemi basladin hayirli olsun bol kilo atmani diliyorum
benim esimde martda diyete girdi kendi basina yemekden icmekden kesildi 1 yemek vardi onu yedi ne kilo aldiriyor ne bisey onuda tussuz yagsiz yedi ve 103kqdan 82 ye dusdu
benim komşununda kırmızıKırmızı olabilir
Ayy merak ettim ne patiği bu kime kim yaptıyuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok teşekkür ederim kuzum haber vermez miyim balım suratımda koca bi gülümseme Allah razı olsun senden
Tatlim gonderdim resmi gordun muCanm atsana resim bakiyim
canım doktora danışmadan ilacın yanına kullanma bişey kaynananı kandırabilirsin zayıflamaya çalışıyorum veya saçlara iyi geliyor bu ara dökülmeye başladı benimki diyerekyok canim onceki ayda sadece bir hafta elimde yedim kur hazirlayamadim calisiyorum evde kayin valide var o bilmiyo onun icin kur hazirlayamadim kadin ezanla kalkiyo napsam nasil bif yol bulsam bilemedim olduktan sonra bir yumurtada da olur ama biraz uzuldum elimden geleni yapmak istiyorum bu iki ay daha klomen icecekmisim yaninda neler yapabilirimmm
wuslt 8 i gördü 8. denemede bebişi tuttu inş seninde öyle olurGünaydın kızlar rüyamda hamile oldugmu ve kızım olcagnı söylediler hastane gibi biryerden bide 6 sayısı vardı onu çözemedim unutmadan yazayım dedim.
selam canim bende iyim sukurr
diyetemi basladin hayirli olsun bol kilo atmani diliyorum
benim esimde martda diyete girdi kendi basina yemekden icmekden kesildi 1 yemek vardi onu yedi ne kilo aldiriyor ne bisey onuda tussuz yagsiz yedi ve 103kqdan 82 ye dusdu
Ee yaptin mi canm ? Benmki kargoda yarin gelir yaparim hemen ☺
Bende bu aksam ilk defa hamile oldugumu gordum elimi karnima koymustum pit pit bseler hissediyordum sonra test yaptim cift cizgi vardi esime gosteriyordum bak hamileyim diye.Günaydın kızlar rüyamda hamile oldugmu ve kızım olcagnı söylediler hastane gibi biryerden bide 6 sayısı vardı onu çözemedim unutmadan yazayım dedim.
sizde ondan varmi bilmiyor ama bizde ismi karabasak krecqa di bunu yedi oylen aksam her gun bunu yedi ustune yogurt dokerek yedi hemde az diyil buyuk tabakda yiyordu 2 ayda gitdi kilolariNe yemegi yiyerek zayıfladı cnm.Tarifi varmı
İnşaallah cnm.wuslt 8 i gördü 8. denemede bebişi tuttu inş seninde öyle olur
hayirlara vesile olsunGünaydın kızlar rüyamda hamile oldugmu ve kızım olcagnı söylediler hastane gibi biryerden bide 6 sayısı vardı onu çözemedim unutmadan yazayım dedim.
Netten buldum canım karabuğday deniyomuş Türkiyede.Pilavı yapılıyomuş bulgur gibi.Almanyada da var bundan geçen markette görmüştüm pakette bu ney demiştim demekki buymuş.sizde ondan varmi bilmiyor ama bizde ismi karabasak krecqa di bunu yedi oylen aksam her gun bunu yedi ustune yogurt dokerek yedi hemde az diyil buyuk tabakda yiyordu 2 ayda gitdi kilolari
cok sukur dogru soyluyorsun simdi bidaki aya sansimin cogalmasi ici klomenin yaninda ne yapabilirim onu dusunmeliyim incir kurunu nasil yapiliyordu aksam icsem olurmu arastirmam lazim sizde bana yardimci olursaniz sevinirim zaten dertlestigim icimi doktugum tek siz varsiniz esim kendiliginden olursa olur diyo iki ay daha sansim var birinde olmazsa insallah diyer ayda tutaryumurtalar birden fazla olursa catlama iynesi olur dedi doktor ne yapmaliyim diyer ayda yardim mm
evet pilav gibi yapilir ama ben hic sevmem hic de yememNetten buldum canım karabuğday deniyomuş Türkiyede.Pilavı yapılıyomuş bulgur gibi.Almanyada da var bundan geçen markette görmüştüm pakette bu ney demiştim demekki buymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?