2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Mogami senin patiklerin yarın kargoya veriyorum :* aldığın da bana muhakkak haber ver :)
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok teşekkür ederim kuzum haber vermez miyim balım suratımda koca bi gülümseme Allah razı olsun senden

Ne yemegi yiyerek zayıfladı cnm.Tarifi varmı

canım doktora danışmadan ilacın yanına kullanma bişey kaynananı kandırabilirsin zayıflamaya çalışıyorum veya saçlara iyi geliyor bu ara dökülmeye başladı benimki diyerek

vay maşallah azimliymiş yaa inşaAllah bende veririm
Benim kociş de nişanlıyken 80 den 54 e düştü çok hırslıdır kendisi bi de bende böyle hırs olsaaaa çoktan zayıflardım

Günaydın kızlar rüyamda hamile oldugmu ve kızım olcagnı söylediler hastane gibi biryerden bide 6 sayısı vardı onu çözemedim unutmadan yazayım dedim.
Bende bu aksam ilk defa hamile oldugumu gordum elimi karnima koymustum pit pit bseler hissediyordum sonra test yaptim cift cizgi vardi esime gosteriyordum bak hamileyim diye.

sizde ondan varmi bilmiyor ama bizde ismi karabasak krecqa di bunu yedi oylen aksam her gun bunu yedi ustune yogurt dokerek yedi hemde az diyil buyuk tabakda yiyordu 2 ayda gitdi kilolari
Netten buldum canım karabuğday deniyomuş Türkiyede.Pilavı yapılıyomuş bulgur gibi.Almanyada da var bundan geçen markette görmüştüm pakette bu ney demiştim demekki buymuş.

tabiki biz hep burdayız :) ben dün işten çıktığım için yazamadım klomenle çatlatma iğnesi kullanılmasa kist yapar diyorlar ben bilemiyorum ama eğer bir dahaki aya dr gerek görürse iğneyi olursun ama hem klomen kullanıp hem kür uygulamak vücuda fazla yüklenebilir bence siz bu ay klomenle çalıştınız bir dahaki aya çatlatma iğneli çalışırsınız kısmet eğer yine olmazsa incir ya da soğan ya da bal tarçın çörekotunu uygularsınız :) eşinizede keçi boynuzu :) inşallah o zamana kadarda bebiş gelir :)

Netten buldum canım karabuğday deniyomuş Türkiyede.Pilavı yapılıyomuş bulgur gibi.Almanyada da var bundan geçen markette görmüştüm pakette bu ney demiştim demekki buymuş.
evet pilav gibi yapilir ama ben hic sevmem hic de yemem
am kocama cok faydasi oldu zayifladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…