Cnm bende ilk defa rüyamda hamile olduğmu gördüm hastane gibi biryerde eşimle sonuç vekliyomuşuz.hamilesiniz kızınız olcak diyolar bide liste gibi bişeyde 6. Da bizle ilgili bişi yazıyo yazıyı okumadım galiba ana sayı aklımda kaldı 6 idiBende bu aksam ilk defa hamile oldugumu gordum elimi karnima koymustum pit pit bseler hissediyordum sonra test yaptim cift cizgi vardi esime gosteriyordum bak hamileyim diye.
biraz kolum ağrıyor nedenini bilmiyorum ama dokununca sızlıyor ...yok öle merak ettim kullanacağım için değil
Adam azimliymiş demekki bende de fazla kilo var ama azim hiç fazla yok :))sizde ondan varmi bilmiyor ama bizde ismi karabasak krecqa di bunu yedi oylen aksam her gun bunu yedi ustune yogurt dokerek yedi hemde az diyil buyuk tabakda yiyordu 2 ayda gitdi kilolari
Esimin sperm sayisi biraz az ama hareketlileri normalin iki katiymis beklemis olmazsin dedi :)
Ayy ben cok acayıp ruya gordum ruyamda esımı aldatıyordum bıldıgınız baska adamla aynı yataktaydımdıyorumkı ya hamıle kalırsam dıye korkum vardı: (
Insallah bu ay hamile olursun canim kacinci denemeydi senin belki de bi isaret 6.denemede olucak.wulst oyle 8 gormustu 8.denemede oldu.bende gordum ama pek umudum yok bu ay yine olmadi hissediyorum.Cnm bende ilk defa rüyamda hamile olduğmu gördüm hastane gibi biryerde eşimle sonuç vekliyomuşuz.hamilesiniz kızınız olcak diyolar bide liste gibi bişeyde 6. Da bizle ilgili bişi yazıyo yazıyı okumadım galiba ana sayı aklımda kaldı 6 idi
canım neslli ye uğurlu gelen patik hamilelik açısından...oda bana gönderiyor bana da şans getirsin diyeAyy merak ettim ne patiği bu kime kim yaptı
canım doktora danışmadan ilacın yanına kullanma bişey kaynananı kandırabilirsin zayıflamaya çalışıyorum veya saçlara iyi geliyor bu ara dökülmeye başladı benimki diyerek
günaydın canım...sıcak tut karnını sonra ıkın çıksın gitsin dışarıGÜNAYDIN :)
BUGÜN 35.GÜN GELEN GİDEN YOK BEKLEMELERDEYİZ ARTIK 2 GÜNE GELMESİ GEREK :) AMA NUR TOPU GİBİ GAZ TOPU VAR KARNIMDA VE RESMEN EVİ GİBİ YERLEŞMİŞ
Kızlar arkadaşım 40gezmesine gelecek yrn (yani bugün :)) yumurtalarımı hazırladım nasıl olmuşlar :)
günaydın canım...sıcak tut karnını sonra ıkın çıksın gitsin dışarı
gunaydinGÜNAYDIN :)
BUGÜN 35.GÜN GELEN GİDEN YOK BEKLEMELERDEYİZ ARTIK 2 GÜNE GELMESİ GEREK :) AMA NUR TOPU GİBİ GAZ TOPU VAR KARNIMDA VE RESMEN EVİ GİBİ YERLEŞMİŞ
gunaydin
cabucak gelirde baslarsin calismalara
kırmızıları bekleyelim kuşum...hem ne olur ne olmaz...kıyamam dün bende de gaz vardı eşim gel buraya dedi...hani bebeklerin gazı nasıl çıkartılır aynen öyle çıkardı gazımı sırtımı ovdu pat patladı falanyok resmen gece kamp kurmuşlar daha aşağılara bile inmediler midenin o bölgeye yerleşmişler :):) kanda negatifi gördüm işaretimi koyalım mı kırmızılar yok ama yakındır :)
Günaydın bacılar....Zombi gibiyim...4 te uyuyup hiç sevmediğim bi şekilde uyandım...eşimi de uyardım halbuki ama unutmuş ve yatak odasında deli gibi parfüm sıkındı...gelde uyu, boğuluyordum yahubi hışımla uyanmış oldum
bizim goguslere bisey olmus 3 aydir bendede tik yokumarım gelmeye niyeti yok ne kasık ağrısı ne göğüs doktora gittiğimde çatlamışsa 2 güne gelmeleri gerek beklemedeyim gelsinler hemem çalışmalara başlıcazz :):)
kırmızıları bekleyelim kuşum...hem ne olur ne olmaz...kıyamam dün bende de gaz vardı eşim gel buraya dedi...hani bebeklerin gazı nasıl çıkartılır aynen öyle çıkardı gazımı sırtımı ovdu pat patladı falansahiden çıkardı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?