2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yok kuzum kasıt yok ama öööööööfffffffff sinir bozucu...gerçekten iyi bi intikam yolu seçmişsin

sen eşinin yanında gaz çıkarabiliyo musun ben çıkaramıyorum çekiniyorum

allah ne etmesin sizi yaa yaparken dikkat etseydin valla kötü yerde duruyormuşsun

sen eşinin yanında gaz çıkarabiliyo musun ben çıkaramıyorum çekiniyorum
aslında ben sessiz yapanlardanım çok nadiren sesli olur dolayısıyla duyurmuyorum ama arada duyurduğumda oluyor çekinmiyorum ki...eşimse çok rahat hatta sırf beni gıcık etmek için yapıyo sonra oturup gülüyoruz

allah ne etmesin sizi yaa yaparken dikkat etseydin valla kötü yerde duruyormuşsun

ayy ne güldüm yaaa evet yerim çok kötü ama yüzünden anlıyorum sakın deyip kaçıyorum yoksa poposunu çimdik çimdik mahvederim sevmek çok farklı hiç bi şeyinden tiksinmiyosun gazı tükürüğü ne biliyim kokusu tüyü kılı dicem ama hep mistir sağ olsun kendileriii :):)

sabah sabah gülmekten gözümden yaş geldi Allah iyiliğimizi versin

benimde sessiz ama ne zaman biri olsa sessizlik bozulur mutlaka benim eşimde çok rahat bana da bi şey demez diyemezz kendi yanında o yapıyo ben ohhh rahatladı kocam diyorum buna bile destek veren bi eşi var ayy sabah sabah ne muhabbetler

gazdan muhabbetler işte...

MINIKKUS1 bacım benimde adet geliyor baş ağrım başladı...malum hap kullanınca daha da emin oluyorum zamanı konusunda...sen bi kadın doğuma mı gitsen niye böyle gecikiyor senin bu adetler sürekli

Doğum günün mü balım....Kutlu mutlu olsun...Rabbim güzel hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin bu yeni yaşında şimdilik hamiş haberi yok

Teşekkür ederim mogamim. Belkim MINIKKUS1 M bu haberi verir de hediyem gelmiş olur dedim ama olmadı kendi hediyemi kendim vereyim dedim o da olmadı malum. ben hediyesiz gitmem arkadaş. bugün hamiş haberi almam lazım benim :)
Doğum günün mü balım....Kutlu mutlu olsun...Rabbim güzel hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin bu yeni yaşında şimdilik hamiş haberi yok

inşallah alırsın kuzum Allah büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…