- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
kırmızıları bekleyelim kuşum...hem ne olur ne olmaz...kıyamam dün bende de gaz vardı eşim gel buraya dedi...hani bebeklerin gazı nasıl çıkartılır aynen öyle çıkardı gazımı sırtımı ovdu pat patladı falansahiden çıkardı yav
bizim goguslere bisey olmus 3 aydir bendede tik yok
yok kuzum kasıt yok ama öööööööfffffffff sinir bozucu...gerçekten iyi bi intikam yolu seçmişsineşim gece yatarken ışıkları çat pat yakıp uykumu kaçırdığında bende ertesi sabaha hem deodorant hem parfümü odada sıkmıştım oda uyanmak zorunda kalmıştııı sizinkindede bir kasıt mümkün mü
kırmızıları bekleyelim kuşum...hem ne olur ne olmaz...kıyamam dün bende de gaz vardı eşim gel buraya dedi...hani bebeklerin gazı nasıl çıkartılır aynen öyle çıkardı gazımı sırtımı ovdu pat patladı falansahiden çıkardı yav
çok iyi ya bende eşime şaka olsun diye ayaklarını çekip hanimiş benim bebeğime diye bebeklere yapılan bacak egzersizinden yapmıştım etkili oluyormuş şimdi arada bana yapsana öyle diyor dedim onların bacakları 10 santim senin metre metre
yok kuzum kasıt yok ama öööööööfffffffff sinir bozucu...gerçekten iyi bi intikam yolu seçmişsin
aslında ben sessiz yapanlardanım çok nadiren sesli olur dolayısıyla duyurmuyorum ama arada duyurduğumda oluyor çekinmiyorum ki...eşimse çok rahat hatta sırf beni gıcık etmek için yapıyo sonra oturup gülüyoruzsen eşinin yanında gaz çıkarabiliyo musun ben çıkaramıyorum çekiniyorum
bi daha yapmaz sanmıyorum sabah öyle bi suratla uğurladım ki aynaya bakınca kendimden korktumevet senin tepkinle anladım etkisini bence akşamdan parfümleri sakla eşin yarın bulamasın ına bi ders olur sanırım :):)
allah ne etmesin sizi yaa yaparken dikkat etseydin valla kötü yerde duruyormuşsun
sabah sabah gülmekten gözümden yaş geldiayy ne güldüm yaaa evet yerim çok kötü ama yüzünden anlıyorum sakın deyip kaçıyorum yoksa poposunu çimdik çimdik mahvederim sevmek çok farklı hiç bi şeyinden tiksinmiyosun gazı tükürüğü ne biliyim kokusu tüyü kılı dicem ama hep mistir sağ olsun kendileriii :):)
aslında ben sessiz yapanlardanım çok nadiren sesli olur dolayısıyla duyurmuyorum ama arada duyurduğumda oluyor çekinmiyorum ki...eşimse çok rahat hatta sırf beni gıcık etmek için yapıyo sonra oturup gülüyoruz
bi daha yapmaz sanmıyorum sabah öyle bi suratla uğurladım ki aynaya bakınca kendimden korktum
kesinlikleyazık diyeceğim ama değil düşünmeliydi bir daha düşünür :)
gazdan muhabbetler işte...benimde sessiz ama ne zaman biri olsa sessizlik bozulur mutlakabenim eşimde çok rahat bana da bi şey demez diyemezz kendi yanında o yapıyo ben ohhh rahatladı kocam diyorum buna bile destek veren bi eşi var ayy sabah sabah ne muhabbetler
Doğum günün mü balım....Kutlu mutlu olsun...Rabbim güzel hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin bu yeni yaşındaSabah sabah süpersiniz kızlar ya acayip güldüm size. Eveeeett YOKMU BANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ VERECEK BİRİ. YOKMU BİR GÜZEL HAMİŞ HABERİ. BEN HEDİYEMİ İSTERİM. ALMADAN DA ŞURDAN ŞURAYA GİTMEM ONA GÖRE :)
Doğum günün mü balım....Kutlu mutlu olsun...Rabbim güzel hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin bu yeni yaşındaşimdilik hamiş haberi yok
inşallah alırsın kuzum Allah büyük...Teşekkür ederim mogamim. BelkimMINIKKUS1 M bu haberi verir de hediyem gelmiş olur dedim ama olmadı kendi hediyemi kendim vereyim dedim o da olmadı malum. ben hediyesiz gitmem arkadaş. bugün hamiş haberi almam lazım benim :)
Hamılelık umrumda degıl canıöm ama cok kotuydu: (hayırlara olsun insan gerçek gibi etkilenip kötü hissediyor di mihamilelikte araya sıkışmış bilinçaltı oyunları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?