Sabah sabah süpersiniz kızlar ya acayip güldüm size. Eveeeett YOKMU BANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ VERECEK BİRİ. YOKMU BİR GÜZEL HAMİŞ HABERİ. BEN HEDİYEMİ İSTERİM. ALMADAN DA ŞURDAN ŞURAYA GİTMEM ONA GÖRE :)
ben verecektim tam da bugün ama nasip değilmişAllah sağlıklı mutlu güzel eşinle bebişlerinle ve tüm sevdiklerine nice senelerrr göstersin inşallahhh :):):)
dogum gunun kutlu olsun yeni yasin da sana mutluluk saglik ve bebis dilerimSabah sabah süpersiniz kızlar ya acayip güldüm size. Eveeeett YOKMU BANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ VERECEK BİRİ. YOKMU BİR GÜZEL HAMİŞ HABERİ. BEN HEDİYEMİ İSTERİM. ALMADAN DA ŞURDAN ŞURAYA GİTMEM ONA GÖRE :)
MINIKKUS1 bacım benimde adet geliyor baş ağrım başladı...malum hap kullanınca daha da emin oluyorum zamanı konusunda...sen bi kadın doğuma mı gitsen niye böyle gecikiyor senin bu adetler sürekli
Hamılelık umrumda degıl canıöm ama cok kotuydu: (
Kaygılı bende 52. Gündeyim dünden beri leke var çok hafif daha sökülemedim. Benim döngüm uzadı seninde uzamadan soğan suyu iç o düzen oturmasıngeçer akşam eşine sıkı sıkı sarılırsınnn tüm hisler yerine gelir bu arada kırmızılar geldi mi?
o pembelik tuhaf yahu...insanın aklına hamilelik geliyor....yoksa niye olsun ki...gebelik yoksada inş biran önce gelirde kırmızılar önüne bakarsın ne yapılacaksa yapılırgelsinler hiç gecikmesinler hainnn kırmızılarrben doktora ayın 6sında gittim enf için bana pko eğilimin var bu nedenle kilo almış olabilir bel bölgen dedi adet görürsen gel 3.günü dedi... bana ilaç verecek sanırım erken çatlatmak için...ama gittiğimde oluşan bi şey varsa 1 2 gün içinde oluşmuş olabilir dedi o zamanın üstünden 12 gün geçti oluşmuş ihtimalinin yani 2 güne adet olmam gerek ama tık yok cumadan düne kadarda pembelik geldi kesildi
Teşekkür ederim mogamim. BelkimMINIKKUS1 M bu haberi verir de hediyem gelmiş olur dedim ama olmadı kendi hediyemi kendim vereyim dedim o da olmadı malum. ben hediyesiz gitmem arkadaş. bugün hamiş haberi almam lazım benim :)
dogum gunun kutlu olsun yeni yasin da sana mutluluk saglik ve bebis dilerim
bu yaştan sonra kadına doğurtmak mı istiyorsun sen kaygılımHATTA İNANMMIYORSA VERSİN ODA KULLANSIN
Kaygılı bende 52. Gündeyim dünden beri leke var çok hafif daha sökülemedim. Benim döngüm uzadı seninde uzamadan soğan suyu iç o düzen oturmasın
BEN VEREMEDİM KISMET NASİP AMA İNŞALLAH BUGÜN ŞÖYLE GÜZEL BİR HABER ALIRIZZZ HATTA Bİ KAÇ HABERR :):)
çoksağol canim dunden beri soyluyorum esime keci boynuzunu ama tamam demedi bisey demiyor simdi senin mj okuyunca yine sordum hic bisey demedi ben yapcagimi yaptim elimden bisey gelmiyor simdi diyorumki buaksam vazelinin buharinami oturayim iliskiden once sen ne dersin bu aksamla iki iliski olcak bugun yarin yapsamtabiki biz hep burdayız :) ben dün işten çıktığım için yazamadımklomenle çatlatma iğnesi kullanılmasa kist yapar diyorlar ben bilemiyorum ama eğer bir dahaki aya dr gerek görürse iğneyi olursun ama hem klomen kullanıp hem kür uygulamak vücuda fazla yüklenebilir bence siz bu ay klomenle çalıştınız bir dahaki aya çatlatma iğneli çalışırsınız kısmet eğer yine olmazsa incir ya da soğan ya da bal tarçın çörekotunu uygularsınız :) eşinizede keçi boynuzu :) inşallah o zamana kadarda bebiş gelir :)
o pembelik tuhaf yahu...insanın aklına hamilelik geliyor....yoksa niye olsun ki...gebelik yoksada inş biran önce gelirde kırmızılar önüne bakarsın ne yapılacaksa yapılır
bu yaştan sonra kadına doğurtmak mı istiyorsun sen kaygılım
evet ya gercektende dokuluyor corabima kadar sariyor sagol canim yeni ayda mutlaka yapmaya calisirimcanım doktora danışmadan ilacın yanına kullanma bişey kaynananı kandırabilirsin zayıflamaya çalışıyorum veya saçlara iyi geliyor bu ara dökülmeye başladı benimki diyerek
Bende tam sana soracaktım gelmedı ama hamılelık oldugunu sdusunmuyorum atesım dusuk senıngeldımı canımgeçer akşam eşine sıkı sıkı sarılırsınnn tüm hisler yerine gelir bu arada kırmızılar geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?