2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben verecektim tam da bugün ama nasip değilmiş Allah sağlıklı mutlu güzel eşinle bebişlerinle ve tüm sevdiklerine nice senelerrr göstersin inşallahhh :):):)

Evet ya senden bekliyordum bu haberi ama zamanı değilmiş. Çok teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah
ben verecektim tam da bugün ama nasip değilmiş Allah sağlıklı mutlu güzel eşinle bebişlerinle ve tüm sevdiklerine nice senelerrr göstersin inşallahhh :):):)

dogum gunun kutlu olsun yeni yasin da sana mutluluk saglik ve bebis dilerim

MINIKKUS1 bacım benimde adet geliyor baş ağrım başladı...malum hap kullanınca daha da emin oluyorum zamanı konusunda...sen bi kadın doğuma mı gitsen niye böyle gecikiyor senin bu adetler sürekli

gelsinler hiç gecikmesinler hainnn kırmızılarr ben doktora ayın 6sında gittim enf için bana pko eğilimin var bu nedenle kilo almış olabilir bel bölgen dedi adet görürsen gel 3.günü dedi... bana ilaç verecek sanırım erken çatlatmak için...ama gittiğimde oluşan bi şey varsa 1 2 gün içinde oluşmuş olabilir dedi o zamanın üstünden 12 gün geçti oluşmuş ihtimalinin yani 2 güne adet olmam gerek ama tık yok cumadan düne kadarda pembelik geldi kesildi

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme ------->
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------>
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme ------->
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme -------->
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme -------->
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme -------->
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme -------->
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme -------->
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme -------->
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme --------->
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme -------->
Batu7884 ------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme --------->
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme

Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

geçer akşam eşine sıkı sıkı sarılırsınnn tüm hisler yerine gelir bu arada kırmızılar geldi mi?
Kaygılı bende 52. Gündeyim dünden beri leke var çok hafif daha sökülemedim. Benim döngüm uzadı seninde uzamadan soğan suyu iç o düzen oturmasın

o pembelik tuhaf yahu...insanın aklına hamilelik geliyor....yoksa niye olsun ki...gebelik yoksada inş biran önce gelirde kırmızılar önüne bakarsın ne yapılacaksa yapılır

BEN VEREMEDİM KISMET NASİP AMA İNŞALLAH BUGÜN ŞÖYLE GÜZEL BİR HABER ALIRIZZZ HATTA Bİ KAÇ HABERR :):)

Kaygılı bende 52. Gündeyim dünden beri leke var çok hafif daha sökülemedim. Benim döngüm uzadı seninde uzamadan soğan suyu iç o düzen oturmasın

canım midem çok kötü oluyor ama dr a gidip ilaç alıcam çatlatma için mecbur bu gidişle döngüm düzelir dedim ama düzelmiyor belliki

İnşallah canım inşallah. Sen bi idrar testi yapsana kuzum. Belki çok yeniydi çıkmadı kanda olamazmı ne bilim bu kadar geç gelmesi. Sonra pembiş kanaman falan he?
BEN VEREMEDİM KISMET NASİP AMA İNŞALLAH BUGÜN ŞÖYLE GÜZEL BİR HABER ALIRIZZZ HATTA Bİ KAÇ HABERR :):)

çoksağol canim dunden beri soyluyorum esime keci boynuzunu ama tamam demedi bisey demiyor simdi senin mj okuyunca yine sordum hic bisey demedi ben yapcagimi yaptim elimden bisey gelmiyor simdi diyorumki buaksam vazelinin buharinami oturayim iliskiden once sen ne dersin bu aksamla iki iliski olcak bugun yarin yapsam

Düzenli adet görenler halinize şükredin kırmızılar geliyo diye üzülmeyin sağlıklı olduğunuza şükredin. 37 den 52 ye çıktı döngüm pkoluymuşum. Adet görememek patlamaya hazır ağır bir psikoloji altında olmak çok zor. Stres yapmayın aman diyim

o pembelik tuhaf yahu...insanın aklına hamilelik geliyor....yoksa niye olsun ki...gebelik yoksada inş biran önce gelirde kırmızılar önüne bakarsın ne yapılacaksa yapılır

bende pembelik kırmızıya çevirmeyince c tesi gidip kan testi yaptırdım veee 0.100 ü gördüm gelsinlerde ne yapacaksak yapalım kısmett nasip o gün bi beklenti içine girmiştim ama şimdi rahatım ne yapalım beklerizz :):)

canım doktora danışmadan ilacın yanına kullanma bişey kaynananı kandırabilirsin zayıflamaya çalışıyorum veya saçlara iyi geliyor bu ara dökülmeye başladı benimki diyerek
evet ya gercektende dokuluyor corabima kadar sariyor sagol canim yeni ayda mutlaka yapmaya calisirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…