çoksağol canim dunden beri soyluyorum esime keci boynuzunu ama tamam demedi bisey demiyor simdi senin mj okuyunca yine sordum hic bisey demedi ben yapcagimi yaptim elimden bisey gelmiyor simdi diyorumki buaksam vazelinin buharinami oturayim iliskiden once sen ne dersin bu aksamla iki iliski olcak bugun yarin yapsam
Bende tam sana soracaktım gelmedı ama hamılelık oldugunu sdusunmuyorum atesım dusuk senıngeldımı canım
benim yarın batama karışmasın oda ne içtiğine :) bu arada durumların nasıl bugün bat ?
canim bende de pembelik oldugunda regli oluyorum birkacgun devam ediyo pembelik insallah seninki bebistendirr:)BEN VEREMEDİM KISMET NASİP AMA İNŞALLAH BUGÜN ŞÖYLE GÜZEL BİR HABER ALIRIZZZ HATTA Bİ KAÇ HABERR :):)
içerdiği demir sebebiyle bence ona da iyi gelecektirevet ya gercektende dokuluyor corabima kadar sariyor sagol canim yeni ayda mutlaka yapmaya calisirim
İnşallah canım inşallah. Sen bi idrar testi yapsana kuzum. Belki çok yeniydi çıkmadı kanda olamazmı ne bilim bu kadar geç gelmesi. Sonra pembiş kanaman falan he?
canim bende de pembelik oldugunda regli oluyorum birkacgun devam ediyo pembelik insallah seninki bebistendirr:)
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Günaydın cnm belki bebiş vardır :)GÜNAYDIN :)
BUGÜN 35.GÜN GELEN GİDEN YOK BEKLEMELERDEYİZ ARTIK 2 GÜNE GELMESİ GEREK :) AMA NUR TOPU GİBİ GAZ TOPU VAR KARNIMDA VE RESMEN EVİ GİBİ YERLEŞMİŞ
benim yarın batateş düştü azcık yarına 36.2 ile uyanırsam sonuç belli ama 36.7 veya 8 lerde devam ederse
Günaydın cnm belki bebiş vardır :)
Hmmm iş yerinde biraz kötü olmuş tabi ama bende o hiç yok ve o kadar zor oluyor ki anlatamam
Hala oldukça yaramaz bulantı haplarını sallamıyor bile ama işe gelecek kadar iyiyiz çok şükür.günaydınnnn sizeeee :):):) bebişkomuz bugün nasılll :)
inşallah kaygılım dün 10 kliloku damacana kaldıran ben beni ne yaparım o zaman onu bilemem kocamı asacağım kesinelisayla benden negatif secidoyla senden de bi pozitif görürsek büyük teselli olur bize :) inşallah :)
aa aaaaa şoktayım kız değilim ki ya da hamile miyim acabaHala oldukça yaramaz bulantı haplarını sallamıyor bile ama işe gelecek kadar iyiyiz çok şükür.
Mgül teyzesi hamilemiymiş tebrik ederim.
Cnm eşimin yanına geleli 5 ayı doldurdum.17 ocakta 6 ayımız dolucak ve benim reglim 1 ocak.bu perşembe yum çatlıyo bilmiyorum artık 6 neydiInsallah bu ay hamile olursun canim kacinci denemeydi senin belki de bi isaret 6.denemede olucak.wulst oyle 8 gormustu 8.denemede oldu.bende gordum ama pek umudum yok bu ay yine olmadi hissediyorum.
Günaydınnn :)
Benim adet bitti çok erkennn neyse acaba bugün çalışma olsa mı bilemedim
Hala oldukça yaramaz bulantı haplarını sallamıyor bile ama işe gelecek kadar iyiyiz çok şükür.
Mgül teyzesi hamilemiymiş tebrik ederim.
kaygılım kocamda gazman gibidir benimgaz mı zor oluyor ne güzel çok şanslısın :):) bebiş yok kanda negatifi gördüm ya
inşallah kaygılım dün 10 kliloku damacana kaldıran ben beni ne yaparım o zaman onu bilemem kocamı asacağım kesindedim dedim unuttu yapmadı işi bana kaldı bazen çok sinir oluyorum bu adama bugün okuldan kızlarla yemeğe gideceğiz bakalım yarını iple çekiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?