2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

şimdi bitkisel şeyler için bir şey diyemiyorum yararı zararını sana yarayıp tam tersi yaramayacağını bilemem o yüzden o sorumluluğu yüklenemem her şeyin fazlası zarar ama incir mesela incirin zararı olmaz yapabilirsin ya da tarçın bal çörek otu tabi çörek otunu fazla almamak ve çiğnemek kaydıyla :) eşin neden yanaşmıyor 3.yü istemiyor mu bence o istemeden heves etmeden çocuk yapmayın bu sizi kesinlikle yıpratır

Bende tam sana soracaktım gelmedı ama hamılelık oldugunu sdusunmuyorum atesım dusuk senıngeldımı canım

yok benimde yok zamanımız geldi kırmızılar gelmedi gerçi ben 40 güne adet olacaksam daha 5 günüm var o yüzden beklemedeyim ama senin değişik pembelerde geldi geçti :) idrar testi yapmayacak mısın?

İnşallah canım inşallah. Sen bi idrar testi yapsana kuzum. Belki çok yeniydi çıkmadı kanda olamazmı ne bilim bu kadar geç gelmesi. Sonra pembiş kanaman falan he?

eğer 40 günde adet göreceksem 9gün öncesinde kan tahliline gitmiş oldum çıkmaz mıydı ama bence 40ı max alıp bekliyim eğer pazara kadar gelmezse pazartesi idrar testi yaparım :)

canim bende de pembelik oldugunda regli oluyorum birkacgun devam ediyo pembelik insallah seninki bebistendirr:)

bende pembelik olur regl olurum ama cuma geldi ctesi yok pazar geldi ptesi yok 4 gündür böyle şu an tık yok ama kanda negatifi gördüm o yüzden adeti bekliyorum pko eğilimli bir insan olarak 40 günü bulacak batın geçmesini bekliyim en iyisi :)

GÜNAYDIN :)

BUGÜN 35.GÜN GELEN GİDEN YOK BEKLEMELERDEYİZ ARTIK 2 GÜNE GELMESİ GEREK :) AMA NUR TOPU GİBİ GAZ TOPU VAR KARNIMDA VE RESMEN EVİ GİBİ YERLEŞMİŞ
Günaydın cnm belki bebiş vardır :)
Hmmm iş yerinde biraz kötü olmuş tabi ama bende o hiç yok ve o kadar zor oluyor ki anlatamam

elisayla benden negatif secidoyla senden de bi pozitif görürsek büyük teselli olur bize :) inşallah :)
inşallah kaygılım dün 10 kliloku damacana kaldıran ben beni ne yaparım o zaman onu bilemem kocamı asacağım kesin dedim dedim unuttu yapmadı işi bana kaldı bazen çok sinir oluyorum bu adama bugün okuldan kızlarla yemeğe gideceğiz bakalım yarını iple çekiyorum bende

Hala oldukça yaramaz bulantı haplarını sallamıyor bile ama işe gelecek kadar iyiyiz çok şükür.

Mgül teyzesi hamilemiymiş tebrik ederim.
aa aaaaa şoktayım kız değilim ki ya da hamile miyim acaba nerden çıktı bu şaşkın ve mutluyum inş dediğin gibi olur tatlım o tatlı bulantıları bizde yaşarız umarım

Insallah bu ay hamile olursun canim kacinci denemeydi senin belki de bi isaret 6.denemede olucak.wulst oyle 8 gormustu 8.denemede oldu.bende gordum ama pek umudum yok bu ay yine olmadi hissediyorum.
Cnm eşimin yanına geleli 5 ayı doldurdum.17 ocakta 6 ayımız dolucak ve benim reglim 1 ocak.bu perşembe yum çatlıyo bilmiyorum artık 6 neydi

Hala oldukça yaramaz bulantı haplarını sallamıyor bile ama işe gelecek kadar iyiyiz çok şükür.

Mgül teyzesi hamilemiymiş tebrik ederim.

çok şükür daha da iyi olacak her geçen gün :) mgül hamile değil ama yarın belli olacak kısmetse inşallah öyledir rabbim söyletmiştir :)

ayy geçen sefer tualette ıkınmıştın bu seferde damacana ama olmazki hep zorluyorsun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…