2014 Ekim-Kasım bebekleri büyüyor...

1. anne karnındayken sabaha karşı 4 gibi uyandırıyordu yine aynı saette kalkıyor.
2.emdikten sonra uyuyunca beşiğine koyuyorum, mırıldanırsa hafif sallıyorum.
3. 10. gündü sanırım 7. günde göbeği düştü
4. bulgur, et, dere otu, humana. psikolojikmen iyi olmak, uyumak dinlenmek :)
6. her emzirmeden sonra lansinoh krem sürüyorum
7. doktor burun damlası vermişti, geniz tıkalıymış. o konuda sıkıntılı oğlum ne yazık ki

cnm benimkinde de gaz sancısı oluyor, azaltmak için sallama rezene , anason çayı içiyorum her gün. bir de payaşanı çayı var bulabilirseniz otunu onu da dene. tadı acı ama faydası çok
mercimek çorbası içmştm o etkiledi bebeğimi baya bi,tahıllarda yendği zman gaz yapıyomş yeme içme knusunda acayip kastım kendmi.rezene içmeye başladm da anasonu duymamstm aldırayım bi de sarılık olmuş 10 çıktı sarılığı

Kızlar sezeryan olupta çok terleyen baş ağrısı çeken var mı ? Bugün 1 hafta oldu doğum yapalı deli terliyorum geceleri. 2 -3 kez kıyafet degistiriyorjm bide göbeğim büzüş büzüş oldu yaa

Kizlaar selam ben geldim.Uzunca bi süre yoktum. Bebeklerimizin sorunlari başladı. Benimki bugün 19 günlük ama hala göbek bağı düşmedi. Ve tabii birde gaz problemi. Kimyon rezene içiyorum zinco veriyorum etki etmiyor sanki napsam bilemedim.

Kızlar sezeryan olupta çok terleyen baş ağrısı çeken var mı ? Bugün 1 hafta oldu doğum yapalı deli terliyorum geceleri. 2 -3 kez kıyafet degistiriyorjm bide göbeğim büzüş büzüş oldu yaa
Canim göbeğin diğer yerlere gore daha koyu renk aldi sanki hele o cizgi kopkoyu
Ama geceleri sirilsiklam trrliuorum su içinde kaliyorum bas agrisini ilk hafta çektim ama resmen surundum gözüm yerinden cikiyor sandim geçer canim ama terleme devam hemde çok terliyorum

Acaba o neden oluyor ne zaman geçer

ben ilk başta primanın beyaz olanını aldım 1 numara, şimdi de yeşilinin 1 numarasını aldım. 3 paket bitmek üzere, daha ikiye geçmedim

Tatlım bana dr çabuk düşmesi için her bez sçışında jimnastik yap göbek bağına demişti bir sağa bir sola çevirdim hep korkma orası acımıyormuş ben başlarda çok korkuyordum çevirirken

abla çarşamba günü yapıldı sarılık testi.sadece yüzünde var sarılık ama dün fark ettik gözlerinin beyaz kısmı sararmış çok bariz derecede sarı değil buğulu gibi hafif sarı korkuyorm ilerlerse dye ama mümkün mertebe sık emzirmeye çalışyorm,p.tesi götrcez hastaneye içim rahat değl

normal doğm yaptm ama gece günüdz üst baş değştriyorum aşırı terlemeye başladm doğumdan beri,tuluk gbi oluyo atlet gecelk

abla çarşamba günü yapıldı sarılık testi.sadece yüzünde var sarılık ama dün fark ettik gözlerinin beyaz kısmı sararmış çok bariz derecede sarı değil buğulu gibi hafif sarı korkuyorm ilerlerse dye ama mümkün mertebe sık emzirmeye çalışyorm,p.tesi götrcez hastaneye içim rahat değl (diğer msjdan alıntı ypamadm)

Tatlım bana dr çabuk düşmesi için her bez sçışında jimnastik yap göbek bağına demişti bir sağa bir sola çevirdim hep korkma orası acımıyormuş ben başlarda çok korkuyordum çevirirken
bzim göbek deliğimz kırmızı ve braz şiş.mandalın ucunda kalan kısım kararmış ve kurumuş normal mi ki göbek deliğinn kırmızılığı.szinkiler nasl?

bzim göbek deliğimz kırmızı ve braz şiş.mandalın ucunda kalan kısım kararmış ve kurumuş normal mi ki göbek deliğinn kırmızılığı.szinkiler nasl?
Canim kirmizilik çok ise bir dru ara derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…