Sorular
1- bebeginizin anne karnindaki aliskanliklari ile dogdugundaki aliskanliklari uyusuyor mu
2-nasil uyutuyorsunuz
3-ilk ne zaman yikadiniz
4-sut artiran hangi yontem ise yaradi
5-gogus yaralarina hangi yontem ise yaradi
6-hangi araliklarla ne kadar sure emziriyorsunuz
7-burnunu nasil temizliyorsunuz
mercimek çorbası içmştm o etkiledi bebeğimi baya bi,tahıllarda yendği zman gaz yapıyomş yeme içme knusunda acayip kastım kendmi.rezene içmeye başladm da anasonu duymamstm aldırayım bi de sarılık olmuş 10 çıktı sarılığıcnm benimkinde de gaz sancısı oluyor, azaltmak için sallama rezene , anason çayı içiyorum her gün. bir de payaşanı çayı var bulabilirseniz otunu onu da dene. tadı acı ama faydası çok
mercimek çorbası içmştm o etkiledi bebeğimi baya bi,tahıllarda yendği zman gaz yapıyomş yeme içme knusunda acayip kastım kendmi.rezene içmeye başladm da anasonu duymamstm aldırayım bi de sarılık olmuş 10 çıktı sarılığı[/QUOTE
mercimek bize bile gaz yapar, aman cnm 40' ı dolana kadar mercimek yeme. bunun yanı sıra nohut kuru fasulye barbunya bunlar da gaz yapar. bir de sebzelerden brokoli, lahana , karnıbahar da gaz yapıyor. benimkinin de sarılığı 10.5 çıkmıştı, doktor bundan sonra yükselmez risk yok dedi. en son 8.5 di , geçen ctesi
Canim göbeğin diğer yerlere gore daha koyu renk aldi sanki hele o cizgi kopkoyuKızlar sezeryan olupta çok terleyen baş ağrısı çeken var mı ? Bugün 1 hafta oldu doğum yapalı deli terliyorum geceleri. 2 -3 kez kıyafet degistiriyorjm bide göbeğim büzüş büzüş oldu yaa
Acaba o neden oluyor ne zaman geçerCanim göbeğin diğer yerlere gore daha koyu renk aldi sanki hele o cizgi kopkoyu
Ama geceleri sirilsiklam trrliuorum su içinde kaliyorum bas agrisini ilk hafta çektim ama resmen surundum gözüm yerinden cikiyor sandim geçer canim ama terleme devam hemde çok terliyorum
Kizlar hangi markanin hangi boy bezini kullaniyrsunuz
Tatlım bana dr çabuk düşmesi için her bez sçışında jimnastik yap göbek bağına demişti bir sağa bir sola çevirdim hep korkma orası acımıyormuş ben başlarda çok korkuyordum çevirirkenKizlaar selam ben geldim.Uzunca bi süre yoktum. Bebeklerimizin sorunlari başladı. Benimki bugün 19 günlük ama hala göbek bağı düşmedi. Ve tabii birde gaz problemi. Kimyon rezene içiyorum zinco veriyorum etki etmiyor sanki napsam bilemedim.
Kızlar sezeryan olupta çok terleyen baş ağrısı çeken var mı ? Bugün 1 hafta oldu doğum yapalı deli terliyorum geceleri. 2 -3 kez kıyafet degistiriyorjm bide göbeğim büzüş büzüş oldu yaa
bzim göbek deliğimz kırmızı ve braz şiş.mandalın ucunda kalan kısım kararmış ve kurumuş normal mi ki göbek deliğinn kırmızılığı.szinkiler nasl?Tatlım bana dr çabuk düşmesi için her bez sçışında jimnastik yap göbek bağına demişti bir sağa bir sola çevirdim hep korkma orası acımıyormuş ben başlarda çok korkuyordum çevirirken
molfix 1 canmKizlar hangi markanin hangi boy bezini kullaniyrsunuz
Sen molfixten memnun musun ben prima aldım bitmesine az kaldı molfix kullanıyordum primaya geçicem bez çok sert ve sanki yanları kızımın bacaklarını acıtıyor mecbur prima aldımmolfix 1 canm
Canim kirmizilik çok ise bir dru ara derim benbzim göbek deliğimz kırmızı ve braz şiş.mandalın ucunda kalan kısım kararmış ve kurumuş normal mi ki göbek deliğinn kırmızılığı.szinkiler nasl?
eşim gececi bu hfta.smdi uyuo uyandrp hstaneye gdelm bari tedrgn oldmCanim kirmizilik çok ise bir dru ara derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?