gunaydın kızlar
esım geldııııııııııı paylasayım dedım sızlerle
gunaydın kızlar
Ya makina eski olsa öylede diil anlamıyorum valla. Acaba bize mi kokmuyo bu çamaşırlar komşunun tavuğu kaz meselesi :)
kızlarr günaydın.. hayırlı cumalar.....
Moralim bozuk ..horluyormuşumkocam öyle söylüyor.... horlamaktan nefret ederim...
ki ben yattıgı gıbı kalkan ,tabiri caizse ölü gibi yatarım...şimdi horluyormusummoralim cok bozukkkk
benımde kokmuyor,oğlumun eşyalarını yıkadım ,odada kuruttugum halde koku namına eser yok,dalinin yumuşatıcısını alıcam bende ,hastane çıkışlarını tekrar yıkıcam bari onlar koksun
Gözün aydiinnn canimm. . Rabbim.bi daha ayirmasingunaydın kızlar
Canım orda çatala çıkarma yok zaten el kol bağlamada yok nizim burda herşey sezeryan oldum onda bile iki kolumu bağladılar pes
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorma canim bende ayni senin gibiyim 10 dk ayakta dursam yoruluyorum yaa.. azcik uzansam ters dönmüş bocukler gibi debeleniyorum.. esim ölüyor gulmekten bana
Amaann canim bisey olmasin da zaten tabi uykuda naptimizi bilmiyoruz .. bende 3 yastikla birden yatiyorum ama yine rahatlik yok az kaldi dayanicaz artik
Aynen canim hele o yediklerinin fotolarini paylasiyorlar ya sinir oluyorum resmen görgüsüzlük.
Kesinlikle dalini bende tavsiye ederim yumusaticisini da beraber kullandim ben harika kokuyor bende oglumda iki yil kullandim yine aldim zaten bebikin camasirlarini yikadim her yer mis kokuyor.
Lenfoma yanls okumadysam deterjan arastryrmssn ben dalan roxy aldm bitkisel bir ilacms
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haftada 1 gün sadece salı ,saat 13.00-16.00 arası ve toplamda 6 hafta sürecek egitim.İlk hafta bişey kacırmadın sayılır.0 216 391 06 80 den 1092 ye baglanırsan egitim sorumluları Ebe Özlem hn ya da Döne hn. sana yardımcı olurlar.Sınıfta 11 kişi vardı ,eklerler yani sorun olmaz bence.Sonraki başka egitim benim icin geç olacak dersin... Nerede oturuyorsun sen? 3.haftadan sonraki eğitimlere gelebilinirse eşli gelin dediler zaten,belki eşin de gelirse seninle,gidiş dönüşün kolay olur ?
Bak işte eğitimde bunların hepsinin bize sagda solda konusulup dayatılan önyargılar oldugunu öğrendik.Çok bagırmak cok acı cekmek demek diil,gereksiz yere kendini yormak,acıdan degil korkudan bagırılıyor.Ne kadar kendini rahat bırakırsan o kadar rahat dogum yapacaksın.Dogum sancılarının arasında rüya bile görecek kadar mutluluk hormonu salgılanıyormuş,tek yapılması gereken kendini rahat bırakmak :)
Sen gel egitime :) Ama önce ebeleri ara da kayıt ol
ıyı bence canım kılosu bende 27. haftadaydım gıttıgımde ama 850 gramdı
benımkıde bana zayıf gıbı geldı ama doktorum haftasına uygun dedı
teşekkür ederim hosbulduk
nasıl gidiyor hamileliğniz benim kilo dışında ıyı gidiyor
ilkinde de 25 almıştım bunda da şimdiden12 oldu.
kolumu hayatta bağlatmam bide omu gelecekti basımızaaa :S
Sezeryan dogun yapacksan bagliyrlar cnm ben amlytmdan blyrm daha uyaniktm kolumu bagldilar narkozu verip sondayi takmslar beni kesmisler bicmsler
uyuduktan sonra sa yapcak bisey yok sondayı odada takmıyolarmıı
gunaydın kızlar
Ben adana balcalida amlyt oldm narkozdan sonra sondayi takmslar canm ama cok dua etmstm ben uyanikken takmasinlar diye.ama sezeryanda amelyta gtmeden takiyrlar ayyy o aklima geldkce bayilasm gelyr ya
ben canım bennn
benım makınada aynı dert var
kullanmadıgım koku deterjan kalamdı
dısardada kurutmuyorum kı kokusu kacmasın dıye ama yok vernel kokmuyor
annemkıler haftalarca mıs gıbı kokuyor
kıskanıyorum bende ıstıyorum ama olmuyor
Günaydın arkadaşlar,
Dün tetanoz aşımızı vurulduk, bir ay sonra ikincisi varmış. hemşire 5 yıllık paketi tamamlarsanız ömür boyu korunmuş olursunuz dedi. +6ay+1 yıl diye devam ediyormuş, çok mantıklı geldi bana.
uzun zamandır aşı olmamıştım, ilk başta çok fena tırstım. sonra güldüm kendime. ben o iğneden 3-5ay önce her gün göbişime yapıyordum diye..insan hemen unutuveriyor yaşadıklarını.
hepinize hayırlı cumalar olsun..
hayatım morla bozacak ne var anlamadım. Takma boyle seylere. Aynısı bana da oldu, hayatım boyunca asla horlamadım gerçekten de. Ama bikaç gece öncesi için eşim horladığımı söyledi. Ama rahatsız oldugundan değil korkmus bişey mi oluyor nefes mi alamıyorum diye çunku alışık değil benim horlamama :)
Canım aynısı bende var. Eşim geçenlerde sarsarak uyandırdı beni, kalk nefes almıyosun neredeyse 1 dakika oldu dedi. Şaşırdım, sonra kendimde de fark ettim, nefessiz uyandım. Uyku apnesi tarzında bişey olabilirmiş, çok sonradan nefes alıyorum ya da horluyorum. Umarım doğumdan sonra geçer
gozun aydın canım.......
eşinle wakıt gecır sen bız burdayız
sonrada ayrıntıları anlatırsın bıze
görünce ne tepkı werdı mesela
ooo gözünaydın canıııım hayırlı uğurlu olsuuuun :)
Günaydin canim gözün aydin sonunda :)
evet sonunda hasret bıttı canım tesekkurler
Ayyyyy geldimi hadi gözun aydin canim esinle beraber gunlerin tadini cikar.Bide merak ettim simdi esin seni görunce ne yapti göbekli gormemisti dimi seni.
Aaaaaaaaa şaka yapıyosunnnn gözün aydınn
Tamamen unutma bizi arada uğra yine :):):)
Gözunaydınnn :))))
sagolllll
Gözün aydiinnn canimm. . Rabbim.bi daha ayirmasin
gözün aydın canım
Tuğbacım selam canım, demin NTV de izledim, Barbaroslar döndü diye haber yapmışlar. Seninki onların arasındaydı sanırım, ailelerle röportaj falan yapıyolardı. Afrikayı, Ümit Burnunu falan gezmişler 102 gün. Aklıma sen geldin valla, naaptın merak ettim canım habersiz bırakma e mi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?