2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ya makina eski olsa öylede diil anlamıyorum valla. Acaba bize mi kokmuyo bu çamaşırlar komşunun tavuğu kaz meselesi :)

benımde kokmuyor,oğlumun eşyalarını yıkadım ,odada kuruttugum halde koku namına eser yok,dalinin yumuşatıcısını alıcam bende ,hastane çıkışlarını tekrar yıkıcam bari onlar koksun

eşim şehir dışında olduğundan ben de iki gündür annemde kalıyorum. dün akşam salonda uyuyakalmışım. uyandığımda annem sırıtıyordu pis pis, horluyorsun diye :) eşim söylediğinde ben de inanamamıştım. sanırım dönemsel bir bozukluk bu

benımde kokmuyor,oğlumun eşyalarını yıkadım ,odada kuruttugum halde koku namına eser yok,dalinin yumuşatıcısını alıcam bende ,hastane çıkışlarını tekrar yıkıcam bari onlar koksun

Bosverin napacaksiniz kokuyu onlari bebeklerimiz giyince dünyanın en güzel kokusu sinecek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım orda çatala çıkarma yok zaten el kol bağlamada yok nizim burda herşey sezeryan oldum onda bile iki kolumu bağladılar pes

kolumu hayatta bağlatmam bide omu gelecekti basımızaaa :S

Bende valla 3-4 yastıkla beraber yatıyorum. Artık dün eşime dedim, hem sıcak hem zorlanıyorum sen salona geçsen ne güzel olur diye. Bi o eksikti dedi, artık isyan edicek adam

Aynen canim hele o yediklerinin fotolarini paylasiyorlar ya sinir oluyorum resmen görgüsüzlük.

Öyle tatlım, ama görgü ve yetiştirilme meselesi sanırım. Bi arkadaşım var Allah ondan razı olsun, bi restoranda yemek yerken fotoğrafını çekmişler bunun, bu da eliyle tabağını kapatmış poz verirken. O kadar hoşuma gitti ki, ne güzel bişey.

Kesinlikle dalini bende tavsiye ederim yumusaticisini da beraber kullandim ben harika kokuyor bende oglumda iki yil kullandim yine aldim zaten bebikin camasirlarini yikadim her yer mis kokuyor.

Canım bu yumuşatıcı pembe, deterjan yeşil kapaklı mıydı ?

Lenfoma yanls okumadysam deterjan arastryrmssn ben dalan roxy aldm bitkisel bir ilacms

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dalan roxy bende okudum canım, şimdi içerik araştırması yapıcam. Fiyat açısından da hangisi uygun gelirse ondan biraz stoklamayı düşünüyorum. Tşk ederim.

Haftada 1 gün bişey değilmiş canım, gelebilirim aslında. Ben Mecidiyeköye yakın bi yerde oturuyorum. Buradan nasıl gelirim, araştırıcam. Çok heves ederdim önceden bu kurslara gidenlere bakiyim neler oluyomuş orda diye :) Eşime söyledim, motorla götürürüm ben seni diyor Dedim benim de motor ehliyetim var, sen zahmet etme ben giderim

Normal doğum konusuna gelince, korkudan mı, bilgisizlikten mi bilemiyorum çok çekincelerim var. Ben zaten mecburi sezaryen olacağım ama, normal doğum imkanı olanlara da bunu tavsiye etmekten geri kalmıyorum. Bana söylemesi kolay nasılsa :)) Tşk ederim verdiğin bilgiler için eksik olma. Kurslara katılırsam, görüşürüz canım, sevgiler....

kolumu hayatta bağlatmam bide omu gelecekti basımızaaa :S

Sezeryan dogun yapacksan bagliyrlar cnm ben amlytmdan blyrm daha uyaniktm kolumu bagldilar narkozu verip sondayi takmslar beni kesmisler bicmsler

Sezeryan dogun yapacksan bagliyrlar cnm ben amlytmdan blyrm daha uyaniktm kolumu bagldilar narkozu verip sondayi takmslar beni kesmisler bicmsler

uyuduktan sonra sa yapcak bisey yok sondayı odada takmıyolarmıı

uyuduktan sonra sa yapcak bisey yok sondayı odada takmıyolarmıı

Ben adana balcalida amlyt oldm narkozdan sonra sondayi takmslar canm ama cok dua etmstm ben uyanikken takmasinlar diye.ama sezeryanda amelyta gtmeden takiyrlar ayyy o aklima geldkce bayilasm gelyr ya

demee ölee yaa ameliyattan cok sondadan korkuyorumm :))) hastanede calıştımm çooook gördüm takarken yardım ettık çıtları cıkmıyoduu :)

Tuğbacım selam canım, demin NTV de izledim, Barbaroslar döndü diye haber yapmışlar. Seninki onların arasındaydı sanırım, ailelerle röportaj falan yapıyolardı. Afrikayı, Ümit Burnunu falan gezmişler 102 gün. Aklıma sen geldin valla, naaptın merak ettim canım habersiz bırakma e mi öpüyorum.

Canım şifa olsun inş. Bende 2 doz vuruldum sonraki 6 ay sonra Aralık'taymış.
Bende senin gibi yumurta geliştirici iğnelerden vuruldum göbüşümden aylarca, ne günlerdi yahu. Bu güzel günde dua ediyorum isteyen nerede kim varsa Allah yardımcısı olsun, bizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin diye.

Canım aynısı bende var. Eşim geçenlerde sarsarak uyandırdı beni, kalk nefes almıyosun neredeyse 1 dakika oldu dedi. Şaşırdım, sonra kendimde de fark ettim, nefessiz uyandım. Uyku apnesi tarzında bişey olabilirmiş, çok sonradan nefes alıyorum ya da horluyorum. Umarım doğumdan sonra geçer

evet kızlar inşaalah doğumdan sonra geçer... horlayan kadın olmak istemiyorumm

gozun aydın canım.......
eşinle wakıt gecır sen bız burdayız
sonrada ayrıntıları anlatırsın bıze
görünce ne tepkı werdı mesela

tesekkur ederım canım
mesaı saatlerınde burdayım merak etmeyın
dun aksam 10 gıbı geldı perısan haldeydı garıbım yorgundu cok
bıde kac aylık seferden karaya ındıgınde sersem oluyor bı sure
ama karnımı gorunce salak salak dokundu sasırdı cok
buyumus dedı
sonrada sızdı yorgunluktan

ooo gözünaydın canıııım hayırlı uğurlu olsuuuun :)

sagol canım benım tesekkur ederım

Günaydin canim gözün aydin sonunda :)

evet sonunda hasret bıttı canım tesekkurler

Ayyyyy geldimi hadi gözun aydin canim esinle beraber gunlerin tadini cikar.Bide merak ettim simdi esin seni görunce ne yapti göbekli gormemisti dimi seni.

geldı canım geldııı valla
sasırdı cok gobeklı halıme dokundu durdu
ama tabı karsılamada aılem yanımda oldugu ıcın cok tepkı alamadım
bı yalnız kalalım adam bı kendıne gelsın
bıde kızımın tepıklesın
asıl o zaman anlar

Aaaaaaaaa şaka yapıyosunnnn gözün aydınn
Tamamen unutma bizi arada uğra yine :):):)

bı yere gıttgım yok valla
calsııyoruz mecbur
aslında esım gelınce benıde ızne ayırsalar
o seferdeyken fazla mesaı bıle yaparım valla

Gözunaydınnn :))))

sagolllll

Gözün aydiinnn canimm. . Rabbim.bi daha ayirmasin

gözün aydın canım

cok tesekkurler kızlar sagolun

canım benım cok cok sagol
benım esım onlardan degıl
ozel sektor kaptanı
onlar bıde bı kac aylık ayrı kalıyorlar bıde aglıyorlar
alısmayana zor gercı ama
benım durumum daha acı 17 subattan berı ılk defa goruyorum kocamı
resmen amele olmus lenfoma yaaaa
tısortu bı cıkardı yanmıs ama amaele yanıgı tam kıyamam ya
bı ıkı hafta sonra rapor alırım asıl o zaman baslar balayımız
sımdılık aranızdayım calısmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…