kızlarr günaydın.. hayırlı cumalar.....
Moralim bozuk ..horluyormuşumkocam öyle söylüyor.... horlamaktan nefret ederim...
ki ben yattıgı gıbı kalkan ,tabiri caizse ölü gibi yatarım...şimdi horluyormusummoralim cok bozukkkk
Kesinlikle dalini bende tavsiye ederim yumusaticisini da beraber kullandim ben harika kokuyor bende oglumda iki yil kullandim yine aldim zaten bebikin camasirlarini yikadim her yer mis kokuyor.
gunaydın kızlar
esım geldııııııııııı paylasayım dedım sızlerle
Gozunaydn canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla sol koluma yatırdım bebeği elimle onun sol kolunu tuttum. bu şekilde mümkün değil kaymaz zaten hareketlide olmuyolar yüzünüde yıkamadığında bişey olmuyo. hareketlendiğinde ise dolduruyodum suyu koyuyodum onu içine yine koluma yatırarak ayaklarını şap şap yapıp gülmekten ölüyordu çok güzel görüntülerdi hep kaka yaptıktan sonra poposunu yıkardım duşu açıp sonra bir emzirirdim çocuk ılık suyla rahatlamış olurdu zaten emdikten sonra oh derdi uykuya dalardı kucağımda mis gibi kokardı halen kokuyo kızım mis gibi gene yapçam inş. Allah nasip etsin hepimize.
son olarak canım dalinin sıvı deterjanını al almasanda yumuşatıcısının pembe olanını mutlaka 1 kere kullan bir daha vaz geçemiceksin kızım 2 yaşında halen o yumuşatıcıyı kullanıyorum çocuğu yiyolar gelenler kokudan resmen.
bide biberon oyuncak yıkamak içinde pril gibi ailem diye bi katkısız bebek deterjanı var oda metroda ben biberonuna kadar onla yıkıyorum. memnunum.
Günaydın arkadaşlar,
Dün tetanoz aşımızı vurulduk, bir ay sonra ikincisi varmış. hemşire 5 yıllık paketi tamamlarsanız ömür boyu korunmuş olursunuz dedi. +6ay+1 yıl diye devam ediyormuş, çok mantıklı geldi bana.
uzun zamandır aşı olmamıştım, ilk başta çok fena tırstım. sonra güldüm kendime. ben o iğneden 3-5ay önce her gün göbişime yapıyordum diye..insan hemen unutuveriyor yaşadıklarını.
hepinize hayırlı cumalar olsun..
gunaydın kızlar
canım moralini bozma hamilelikte gayet normal horlamankızlarr günaydın.. hayırlı cumalar.....
Moralim bozuk ..horluyormuşumkocam öyle söylüyor.... horlamaktan nefret ederim...
ki ben yattıgı gıbı kalkan ,tabiri caizse ölü gibi yatarım...şimdi horluyormusummoralim cok bozukkkk
gözünaydın olsungunaydın kızlar
ben de 2 gün önce vuruldum önce bir şey yoktu ama dün cok ağrıdı omzum..Günaydın arkadaşlar,
Dün tetanoz aşımızı vurulduk, bir ay sonra ikincisi varmış. hemşire 5 yıllık paketi tamamlarsanız ömür boyu korunmuş olursunuz dedi. +6ay+1 yıl diye devam ediyormuş, çok mantıklı geldi bana.
uzun zamandır aşı olmamıştım, ilk başta çok fena tırstım. sonra güldüm kendime. ben o iğneden 3-5ay önce her gün göbişime yapıyordum diye..insan hemen unutuveriyor yaşadıklarını.
hepinize hayırlı cumalar olsun..
Fsuzel yanlış etiketleden dolayı Özür dilerim :)))
kızlar günaydınnnn
sıcakların gelmesiyle benim sıkıntılarım hızla başladı.
dün resmen sıcaktan fenalık geçirdim.
ayaklarım şişti.
yürüyemez oldum.
soğuk bi duş aldım.
biraz ferahladım.
ama sabaha kadar ayaklarım agrıdı.
wc giderken bile yürürken zorlandım.
bu sabah zaten kötü uyandım.
gece 11 de uyudum. 1-3-5-6 da olmak üzere 4 defa uyandım.
şimdide tansiyonum 11 e 7 normal insana göre iyi ama benim tansiyonum düşüktür. bana göre biraz yüksek.
ve de çarpıntım var.
kendimi iyi hissetmiyorum.
yarın için izin alacağım.
sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var.
Canım haftada kaç gün ve hangi günler bu eğitimler. Zeynep Kamil bana çok uzak ama, o kadar güzel anlatmışsın ki, bi şekilde cesaret edip yollara düşebilir miyim diye düşünüyorum :)
Ya bunlara epiduralin alası veriliyodur, acı hissetmemeleri için kim bilir neler yapıyo doktorları. Onların doğum şartları ile bizimki bir değildir eminim.
Gerçekte normal doğum sancısı çeken bi kadın böyle duramaz. Bu kadar az bağırmaz, basmışlardır morfini, anesteziyi ohh miss valla. Doktorlar bunlara tabi, bunlar doktorlara uymuyor anacım. Pis mahluklar.
TESEKKUR EDERIM ayucummm
günaydın canım..
bızım son ıkı ayımız hep bole geçecek sanırım
cunku temmuz ve ağustosa denk gelıoruz
sıcaklar cok yoracak bızı
allah yardımcımız oldun..
bende her sabah uyandığımda ayaklarıma zor basıorum..
tansıyonumu olcturdum benımde 11 7 cıktı normal dedı ama hamışlıkten once hep 96 çıkardı
bu durum anormal mı yanı
bıde doktoruma ayaklardaki şişliklerımı sordum
bu haftalrda normal olduğunu cok tuzlu yememem gerektıgını soledı
ne cok fazla ayakta kal ne de cok fazla otur dedı
bıde otururken hep bıraz yükseğe kaldırıp oturmalıymışız
gebelıkte dolaşımda bozukluk oluomus
kızlar günaydınnnn
ayaklarım şişti.
yürüyemez oldum.
soğuk bi duş aldım.
biraz ferahladım.
şimdide tansiyonum 11 e 7 normal insana göre iyi ama benim tansiyonum düşüktür. bana göre biraz yüksek.
ve de çarpıntım var.
kızlar günaydınnnn
ayaklarım şişti.
yürüyemez oldum.
soğuk bi duş aldım.
biraz ferahladım.
ve de çarpıntım var.
valla canım yarın kapak koyuyorum 1 makine çamaşıra odası dolabı mis gibi kokuyo.
ben canım bennn
benım makınada aynı dert var
kullanmadıgım koku deterjan kalamdı
dısardada kurutmuyorum kı kokusu kacmasın dıye ama yok vernel kokmuyor
annemkıler haftalarca mıs gıbı kokuyor
kıskanıyorum bende ıstıyorum ama olmuyor
canım bende de oluyor benzer şeyler. Artık ağırlaştık vücudumuz eskisi gibi değil, ekstra yük taşıyor. O nedenle herhangi bir şeyi (yatmak bile olsa) fazla yapınca tepki veriyor bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?