2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bende bi gözüm kapalı izledim resmenn heran bişey cıkar dıyee maşallahh kadın nasıl kendı cıkardıı ama çatala cıkarmamışlar yaptırdıkları pozisyon bıraz garibime gittii :))))))))))

Canım orda çatala çıkarma yok zaten el kol bağlamada yok nizim burda herşey sezeryan oldum onda bile iki kolumu bağladılar pes

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yumuşatıcı sahiden muhteşemde bizim çamaşır makinası kokuları biraz yutuyo gibi geliyo bana. Kuruduktan sonra tamamen çok az koku kalıyo sanki naparsam yapiim. Böyle bişey yaşayan varmı?

Yumuşatıcı sahiden muhteşemde bizim çamaşır makinası kokuları biraz yutuyo gibi geliyo bana. Kuruduktan sonra tamamen çok az koku kalıyo sanki naparsam yapiim. Böyle bişey yaşayan varmı?

valla canım yarın kapak koyuyorum 1 makine çamaşıra odası dolabı mis gibi kokuyo.

kızlarr günaydın.. hayırlı cumalar.....
Moralim bozuk ..horluyormuşum kocam öyle söylüyor.... horlamaktan nefret ederim...
ki ben yattıgı gıbı kalkan ,tabiri caizse ölü gibi yatarım...şimdi horluyormusum moralim cok bozukkkk

ben canım bennn
benım makınada aynı dert var
kullanmadıgım koku deterjan kalamdı
dısardada kurutmuyorum kı kokusu kacmasın dıye ama yok vernel kokmuyor
annemkıler haftalarca mıs gıbı kokuyor
kıskanıyorum bende ıstıyorum ama olmuyor

Canm niye takyrsn kafana hamilelikten olan bisey bu olabilir bazrn bende horluyrm kocaman bir gobis var onumuzde zaten gayet normal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok tombiş olmıcakk sanırım benimki 28+0 da gittigimde 1251 gramdı sımdıı 29+0 ım :) bılmıyorum ne kadar oldu 32 de giidcem

ıyı bence canım kılosu bende 27. haftadaydım gıttıgımde ama 850 gramdı
benımkıde bana zayıf gıbı geldı ama doktorum haftasına uygun dedı

günaydın kızlar...
ankarada yasayan arkadaşlar ıcın soluorum...
gımart outlette e bebek açıldı
ben dun aksam 2 saat mağazadaydım
aldım yıne bışeyler
ateş olçer almadıysanız eger kı
baya ındırımde...
braunun kulaktan olcenı dıjıtal 87 tl ye aldım
sıtesınde bıle 124 tl
sızlerede haber wermek ıstedım

canım bende de oluyor benzer şeyler. Artık ağırlaştık vücudumuz eskisi gibi değil, ekstra yük taşıyor. O nedenle herhangi bir şeyi (yatmak bile olsa) fazla yapınca tepki veriyor bir şekilde.

Keramet popoda mı diyosun Paran varsa herşeyin en kolayı senin işte. Sağlığımız yerinde olsun, bebişlerimiz eksiksiz sağlıkla doğsun da hiç bişeycik istemem. Hepimiz için inş :)

Lenfoma yanls okumadysam deterjan arastryrmssn ben dalan roxy aldm bitkisel bir ilacms

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlar,

Dün tetanoz aşımızı vurulduk, bir ay sonra ikincisi varmış. hemşire 5 yıllık paketi tamamlarsanız ömür boyu korunmuş olursunuz dedi. +6ay+1 yıl diye devam ediyormuş, çok mantıklı geldi bana.
uzun zamandır aşı olmamıştım, ilk başta çok fena tırstım. sonra güldüm kendime. ben o iğneden 3-5ay önce her gün göbişime yapıyordum diye..insan hemen unutuveriyor yaşadıklarını.
hepinize hayırlı cumalar olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…