bende bi gözüm kapalı izledim resmenn heran bişey cıkar dıyee maşallahh kadın nasıl kendı cıkardıı ama çatala cıkarmamışlar yaptırdıkları pozisyon bıraz garibime gittii :))))))))))
ben kendim için kullanmıyorum çünkü o koku bebek kokusu almışlar resmen bebek kokusunu koymuşlar içine sadece kızıma kullandığından millet hasta gelen kızımı kokluyo bilmiyolarki iş yumuşatıcıda görümcem bile hala bilmez kendi kızı olmasına rağmen
Yumuşatıcı sahiden muhteşemde bizim çamaşır makinası kokuları biraz yutuyo gibi geliyo bana. Kuruduktan sonra tamamen çok az koku kalıyo sanki naparsam yapiim. Böyle bişey yaşayan varmı?
Yumuşatıcı sahiden muhteşemde bizim çamaşır makinası kokuları biraz yutuyo gibi geliyo bana. Kuruduktan sonra tamamen çok az koku kalıyo sanki naparsam yapiim. Böyle bişey yaşayan varmı?
kızlarr günaydın.. hayırlı cumalar.....
Moralim bozuk ..horluyormuşum kocam öyle söylüyor.... horlamaktan nefret ederim...
ki ben yattıgı gıbı kalkan ,tabiri caizse ölü gibi yatarım...şimdi horluyormusum moralim cok bozukkkk
ben canım bennn
benım makınada aynı dert var
kullanmadıgım koku deterjan kalamdı
dısardada kurutmuyorum kı kokusu kacmasın dıye ama yok vernel kokmuyor
annemkıler haftalarca mıs gıbı kokuyor
kıskanıyorum bende ıstıyorum ama olmuyor
kızlarr günaydın.. hayırlı cumalar.....
Moralim bozuk ..horluyormuşum kocam öyle söylüyor.... horlamaktan nefret ederim...
ki ben yattıgı gıbı kalkan ,tabiri caizse ölü gibi yatarım...şimdi horluyormusum moralim cok bozukkkk
günaydın kızlar...
ankarada yasayan arkadaşlar ıcın soluorum...
gımart outlette e bebek açıldı
ben dun aksam 2 saat mağazadaydım
aldım yıne bışeyler
ateş olçer almadıysanız eger kı
baya ındırımde...
braunun kulaktan olcenı dıjıtal 87 tl ye aldım
sıtesınde bıle 124 tl
sızlerede haber wermek ıstedım
Çarpıntım bendede arada oluyo.
Bide şöyle enteresan bişey oluyo daha çok rahat oturamazsam ve uzun süre oturmak yada ayakta kalmak zorunda kalırsam yada hava çok sıcak gelirse falan böyle sanki içim daralıyo kalbim sıkışıyo gibi oluyo sonrada hafif karnım kasılıyo sanki. 2 kere bu durum uzayınca başım döndü ve hafif gözümde karardı ama 45 dk dır sıcakta yürüyodum o yüzden üstünde durmadım.
canım bende de oluyor benzer şeyler. Artık ağırlaştık vücudumuz eskisi gibi değil, ekstra yük taşıyor. O nedenle herhangi bir şeyi (yatmak bile olsa) fazla yapınca tepki veriyor bir şekilde.
Keramet popoda mı diyosun Paran varsa herşeyin en kolayı senin işte. Sağlığımız yerinde olsun, bebişlerimiz eksiksiz sağlıkla doğsun da hiç bişeycik istemem. Hepimiz için inş :)
Dün tetanoz aşımızı vurulduk, bir ay sonra ikincisi varmış. hemşire 5 yıllık paketi tamamlarsanız ömür boyu korunmuş olursunuz dedi. +6ay+1 yıl diye devam ediyormuş, çok mantıklı geldi bana.
uzun zamandır aşı olmamıştım, ilk başta çok fena tırstım. sonra güldüm kendime. ben o iğneden 3-5ay önce her gün göbişime yapıyordum diye..insan hemen unutuveriyor yaşadıklarını.
hepinize hayırlı cumalar olsun..