Normal doğum isteyen arkadaşlar hurmayla aranız nasıl bakalım?
günaydın kızlar hafta bitti az kaldı azcık daha gayret
Günaydın kızlaaaaar,
bugün günlerden tatiiiilllll. Allah'ım çok şükür yarabbim.
hayırlı Cuma'lar hepinize..
hurma kasılmalara neden olur diye duyduğum için açıkçası bir tane yemeğe dahi çekiniyordum
Kızlar sütü pastorize içiyorsunuz değil mi? Açıktan süt alıp içen ya da doktoruna soran var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hep yemekle alıyodum valla meger iki saat once ya da sonra yazmış kızlar... ondan mı kansızlık cıktı acaba son testte...Kızlar kan ilacını ac karnına icmek şart mı. Midemi cok bulandırıyo bu sabah cikardim hap yüzünden hala da midem bulanıyor.
bende de biraz lekelenme oldu valla erkek geliyo halbuki, ama karnım sipsivri:)benim de oğlum olacak ama kız belirtileri var nasıl olacak o:)) genelleme pek tutmuyor sanırım:==))
benim de o bölge cok agrıyo ya ozellikle yataktan kalkarken, bi gün pat diye düşecem ayağa kalkınca...Coktesekkur eserim evet raporluyum yatiyorum evde. Cok sukurkizimla ilgili bir problemim yok ama kuyruk sokumu civari daki bir agri beni yataga dusurdu yuruyemez oturamaz olmustum. Hamilelige bagliymis bir hafta yat dinlen dedi doktor yatiyorum ben de
gülce bence de...kızlarr sizce gülce ismi mi gülse ismimi daha hoş?
Hanımlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız ? Bebeklerinizin boy ve kilosu nedir ben 28 de girdim ultrasona boy 37 kilo 1359 dedi normal mi?
bebeğin ölçülerini haftaya taze alıcam, ama ben 11 kilo aldım şuana kadar28+0 dayım bebiş 39cm 1350gr hemen hemen aynı senin bebişle ama kiloyu hiç sorma tam 7 kilo aldım
benimki topaç gibi dönüyo bi yukarı bi aşağı:) 32. haftaya kadar dönse iyi olur dedi doktor, daha zaman var, dönse de tekrar düz dönüyo zaten şuanda...Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. En son muayenemizde yaklaşık 3 hafta önce bebeğimin kafası yukardaydı hala inmemişti. Son zamanlarda o kadar hareketleri arttı ki hala kasıklarımda hissediyorum çünkü mesaname vurup duruyorSizlerin bebişlerinin başı döndü mü, yani doğum pozisyonu aldı mı? Doktorum ilerleyen zamanlarda yeri daralacağı için dönmesi daha da zorlaşır dedi. Açıkcası dönmeyecek diye de korkuyorum.
anaa ne güzelmiş o öyle burda yok valla ben de kilomu ve ölçülerimi kendim tutuyorum...Kızlar burda böyle bi karne veriyorlar Eki Görüntüle 1176862 hiçbirşeyi unutmuyosunuz daha önceki hamilelikleriniz hakkındada istediginize bakiyosunuz Kac Kilo almissiniz tansixonunuz bebek ne zaman dönmüş kilosu vs vs. Ordada varmi
valla sormadım ben ama heryerde kesin pastorize için yazıyolar diye açıktan alıp içemedim hiç.. organik olanlardan içiyorum, kesin de organiktir:)Kızlar sütü pastorize içiyorsunuz değil mi? Açıktan süt alıp içen ya da doktoruna soran var mı?
kuzenim yeni doğum yaptı, 8 ayda 9 kilo, sadece 9. ayda 8 kilo aldığını söyledi, korkutmadı değil bu durum beni...Kizlar ben 30+1im simdiye kadar cok cok kilo almadim 7kilo aldim ama normalde zayif oldugum icin bu kiloyu bile bedenim tasimiyor.inanilmaz bitkinim ve dinlenirken bile nefesim yetmiyor.son aylarda ortalama kac kilo alinir bi fikri olan.var mi??
seneye bence zor gezeriz bebişim:) zırıl zırıl ağlayan bi bebekle pek eğlenceli olmayabilir sanki:) şuanda ağlamıyorlar acıkmıyorlar, altlarını kirletmiyorlar, kusmuyorlar, öyle düşünüp şimdi bol bol gezelim bence:)Aman canım ne gezmesi, o haftalarda benim için hayal gibi hissediyorum :) seneye hepimiz bol bol gezeriz artık inşallah
daha çok içmeye çalış canım, dünde yarım kilo içmemiz gerekiyomuş, buna ilave olarak da bir kase yoğurt yememiz lazımmış...Hamileliğim boyunca pastorize süt içmedim haftada 2 kilo alıyo annem kaynatıyo veriyo bana gerçi haftada 2 litre az ama onu bıle zor içiyorum
havuz miroplu olmaz mı acaba ya, ben de yüzmeyi seviyorum ama havuza gitmeye de korkuyorum, mesela bi keresinde kulağım mikop kapmıştş anam ağlamıştı ilaçlarla...Canım denize havuza girmekte yada yüzmekte hiçbir sıkıntı yokta zaten yolculuk, sıcak vs belki rahatsız edebilir bir yerden sonra..
Kızlarrrr
Herkes nasıl iyimisiniz?
gunaydın hanımlar
herkes sıslıkten dert yanıyor dogal olarak bende
hele su aksam uykudakı kramplar ve huzursuz bacak sendromu varya delırtıyor benı
bu aksam yıne uykusuz kaldım uykummvar sımdı
benım kızımda cok hareketlı
karnımdakı hareketlerı dısardan hıssedılıyor
ıcerde baterı calıyor sankı
bazen rahatsız edıyor bıle
sanırsam kızım hala yan duruyor karnımda
donmeye nıyetı yok gıbı ama bunlar ıcın cok daha erken oldugunu dusunuyorum
vaktımız var
Fena diil canım senin nasıl durumlar?
Ben biraz huysuz hissediyorum yine galiba bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?