2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar sabah 8 aksam 5 calisiyorum masa basi ondan mi bilmiyorum ama ayaklarim sisti kütük gibi oldu ilk hamileligimde yoktu boyle bisey benim gibi olan varmi cok ta agri
Yapiyor terlik giyiyorum ama ise yaramiyo

Canim cok gecmis olsun.Kuyruk sokumunda 10 gundur benimde cok agrim vardi doktorumda olur hamilelikte yapcak bisey yok demisti.Bacagimin ustune basamiyordum resmen.Sonra annem tvde izlemis gliserin yagi omurilik,bel ve kuyruk sokumundaki agrilara cok iyi geliyormus.Aslinda ben hamilelikte bu tip seylerin kullanilmasina karsiyim.Ne kadar dogal olsada belki zarari olur diye ama gliserin cok masum gorundu bana :) 2 gundur ben surduruyorum ve gercekten rahatladim.Boyundan baslayarak tum omurilik boyunca kuyruk sokumuna kadar hafif masaj yaparak suruluyor.İstersen bir dene ya da doktoruna danisip oyle kullan.Belki faydasi olur diye paylasmak istedim :) Tekrar cok gecmis olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar sabah 8 aksam 5 calisiyorum masa basi ondan mi bilmiyorum ama ayaklarim sisti kütük gibi oldu ilk hamileligimde yoktu boyle bisey benim gibi olan varmi cok ta agri

Benim doktorum ayağını yüksek tut eğer masabaşı çalışıyorsan uzat sehpa ya da tabureye, sen hamilesin kimse birşey diyemez dedi bende uzatıyorum daha az şişlik oluyor birde bence sıcaklar bu şişlikleri arttırıyor ben bu şekilde gözlemledim canım klima varsa daha rahat edersin 👍 artı tuzu tamamen keselim dedi azaltmıştım son haftalarda ama...

Hanımlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız ? Bebeklerinizin boy ve kilosu nedir ben 28 de girdim ultrasona boy 37 kilo 1359 dedi normal mi?

dün gittim kontrole ben de 28deyim boyunu söyledi mi hatırlamıyorum ama kilo 1250 çooook kilo adlım ben yaaaaa bebek o kadar almadı 14 kilo aldım ben

Canım benimde öyle.
Sanırım çalışıyoruz ya ayaklarımızı uzatamıyoruz. Ondan şişiyo.
Bende terlik giyiyorum sadece.

Kızlar kan ilacını ac karnına icmek şart mı. Midemi cok bulandırıyo bu sabah cikardim hap yüzünden hala da midem bulanıyor.

Bana haptan önce ve sonra 2 saat bir şey yeme dedi canim. Özellikle de süt, yoğurt vs. Yoksa boşuna içmiş olurmusuz.

kızlarr sizce gülce ismi mi gülse ismimi daha hoş?

Gülce çok daha güzel bence.

Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. En son muayenemizde yaklaşık 3 hafta önce bebeğimin kafası yukardaydı hala inmemişti. Son zamanlarda o kadar hareketleri arttı ki hala kasıklarımda hissediyorum çünkü mesaname vurup duruyor Sizlerin bebişlerinin başı döndü mü, yani doğum pozisyonu aldı mı? Doktorum ilerleyen zamanlarda yeri daralacağı için dönmesi daha da zorlaşır dedi. Açıkcası dönmeyecek diye de korkuyorum.

Ben Pazartesi gittiğimde dönmüştü benimki ama daha zaman var bence dönmek icin canım endiselenme .

Ben Pazartesi gittiğimde dönmüştü benimki ama daha zaman var bence dönmek icin canım endiselenme .

Bencede son gün dönen bebekler bile varmış ama doktorum öyle diyince biraz endişelendim açıkcası, doğal doğum düşündüğüm için. Hatta 32. haftaya kadar dönmezse sezeryanı da konuşuyor olmalıyız dedi. Hayırlısı bakalım beklicez kızımızın keyfini

Doktorlar sezaryan yapmaya pek meraklı Türkiye'de.tabiki döner daha zamanı var. Bak şimdi baktım canım ilk kızımda 32 haftada dönmemiş daha 34 dönmüş ikincidede 31 de dönmemiş daha 35 dönmüş.bakma sen onlara

Kızlar burda böyle bi karne veriyorlar hiçbirşeyi unutmuyosunuz daha önceki hamilelikleriniz hakkındada istediginize bakiyosunuz Kac Kilo almissiniz tansixonunuz bebek ne zaman dönmüş kilosu vs vs. Ordada varmi

Doğru diyorsun, daha zaman var nasıl olsa. Son ana kadar beklemek en güzeli. Bu arada bebeğim aşırı hareketli. Sizlerin bebekleri de öyle mi. Dışarıdan göbeğime bakan biri dalgalanmayı farkediyor. Bebekler anne karnında 20 saate yakın uyuyormuş. Ama benim ki sanki 4 saat uyuyor da diğer 20 saat zumba yapıyor gibi

Ne güzelmiş bu karne. Bize hastanemiz vermedi. Ben de not almadım çoğu şeyi aslında keşke not alsaymışım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…