Coktesekkur eserim evet raporluyum yatiyorum evde. Cok sukurkizimla ilgili bir problemim yok ama kuyruk sokumu civari daki bir agri beni yataga dusurdu yuruyemez oturamaz olmustum. Hamilelige bagliymis bir hafta yat dinlen dedi doktor yatiyorum ben de
Hanımlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız ? Bebeklerinizin boy ve kilosu nedir ben 28 de girdim ultrasona boy 37 kilo 1359 dedi normal mi?
Kizlar sabah 8 aksam 5 calisiyorum masa basi ondan mi bilmiyorum ama ayaklarim sisti kütük gibi oldu ilk hamileligimde yoktu boyle bisey benim gibi olan varmi cok ta agri
Yapiyor terlik giyiyorum ama ise yaramiyo
Hanımlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız ? Bebeklerinizin boy ve kilosu nedir ben 28 de girdim ultrasona boy 37 kilo 1359 dedi normal mi?
Bnmkiside pembesini aldım ayrıca oto koltuğu şeklinde de var ikiside lazım oluyor bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar sabah 8 aksam 5 calisiyorum masa basi ondan mi bilmiyorum ama ayaklarim sisti kütük gibi oldu ilk hamileligimde yoktu boyle bisey benim gibi olan varmi cok ta agri
Yapiyor terlik giyiyorum ama ise yaramiyo
Kızlar kan ilacını ac karnına icmek şart mı. Midemi cok bulandırıyo bu sabah cikardim hap yüzünden hala da midem bulanıyor.
kızlarr sizce gülce ismi mi gülse ismimi daha hoş?
Bana haptan önce ve sonra 2 saat bir şey yeme dedi canim. Özellikle de süt, yoğurt vs. Yoksa boşuna QUOTE]
Bende öyle yapıcam Yarin canim sagol
dün gittim kontrole ben de 28deyim boyunu söyledi mi hatırlamıyorum ama kilo 1250 çooook kilo adlım ben yaaaaa bebek o kadar almadı 14 kilo aldım ben
28+0 dayım bebiş 39cm 1350gr hemen hemen aynı senin bebişle ama kiloyu hiç sorma tam 7 kilo aldım
dün gittim kontrole ben de 28deyim boyunu söyledi mi hatırlamıyorum ama kilo 1250 çooook kilo adlım ben yaaaaa bebek o kadar almadı 14 kilo aldım ben
Hemen hemen aynı bide bana seninki iri demişti o yüzden Sezeryan olabilir dedi ama çokta bi kilo fazlalığı yok28+2 de girdim ben de en son bebişcik 37 cm 1240 gr dı.
Ben Pazartesi gittiğimde dönmüştü benimki ama daha zaman var bence dönmek icin canım endiselenme .Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. En son muayenemizde yaklaşık 3 hafta önce bebeğimin kafası yukardaydı hala inmemişti. Son zamanlarda o kadar hareketleri arttı ki hala kasıklarımda hissediyorum çünkü mesaname vurup duruyorSizlerin bebişlerinin başı döndü mü, yani doğum pozisyonu aldı mı? Doktorum ilerleyen zamanlarda yeri daralacağı için dönmesi daha da zorlaşır dedi. Açıkcası dönmeyecek diye de korkuyorum.
Ben Pazartesi gittiğimde dönmüştü benimki ama daha zaman var bence dönmek icin canım endiselenme .
Bencede son gün dönen bebekler bile varmış ama doktorum öyle diyince biraz endişelendim açıkcası, doğal doğum düşündüğüm için. Hatta 32. haftaya kadar dönmezse sezeryanı da konuşuyor olmalıyız dedi.Hayırlısı bakalım beklicez kızımızın keyfini
Doktorlar sezaryan yapmaya pek meraklı Türkiye'de.tabiki döner daha zamanı var. Bak şimdi baktım canım ilk kızımda 32 haftada dönmemiş daha 34 dönmüş ikincidede 31 de dönmemiş daha 35 dönmüş.bakma sen onlara
Kızlar burda böyle bi karne veriyorlar Eki Görüntüle 1176862 hiçbirşeyi unutmuyosunuz daha önceki hamilelikleriniz hakkındada istediginize bakiyosunuz Kac Kilo almissiniz tansixonunuz bebek ne zaman dönmüş kilosu vs vs. Ordada varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?