Ya saglik ocagina gittim gecen hafta dr kontrolunde idrarda enfeksyn cikmisti hamileligim basindan beri hic gecmedi zaten. su ic bol bol dedi. uc litreye cikardim bakalim dedim biraz gecmis mi diye tekrar tahlil istedim gecmemis. cok canim sikildi yaa..ne yapmam lazim artik bilmyrum
Kızlar sütü pastorize içiyorsunuz değil mi? Açıktan süt alıp içen ya da doktoruna soran var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hep yemekle alıyodum valla meger iki saat once ya da sonra yazmış kızlar... ondan mı kansızlık cıktı acaba son testte...
bende de biraz lekelenme oldu valla erkek
anaa ne güzelmiş o öyle burda yok valla ben de kilomu ve ölçülerimi kendim tutuyorum...
valla sormadım ben ama heryerde kesin pastorize için yazıyolar diye açıktan alıp içemedim hiç.. organik olanlardan içiyorum,
seneye bence zor gezeriz bebişim:) zırıl zırıl ağlayan bi bebekle pek eğlenceli olmayabilir sanki:) şuanda ağlamıyorlar acıkmıyorlar, altlarını kirletmiyorlar, kusmuyorlar, öyle düşünüp şimdi bol bol gezelim bence:)
havuz miroplu olmaz mı acaba ya, ben de yüzmeyi seviyorum ama havuza gitmeye de korkuyorum, mesela bi keresinde kulağım mikop kapmıştş anam ağlamıştı ilaçlarla...
Canım benım ıdrada da lokosıt çıktı ılk ayımdada çıkmıştı sase içmiştim. Doktorum yone verdı. Ama sase vermeden önce ıdrarımda kültürü yaptı bakterı çıksaydı kı çok şükür çıkmadı antıbıyotık verecektı. Lokosıt olur endıselnme dedı. Bol su iç dedı zaten bende coook su içiyorum. Sende endıselenme olabiliyor lokosıt
Valla bende kendimi huysuz hissediyorum.
Sabahları kalkmak zorlaştı iyice.
Neyseki 2 gecedir biraz dha fazla uyudum.
Yorgunum
Yorgunum
Yorgunum
:))))
Sen nasılsın
Kızlar toplu alıntı yapamıyorum ama cevaplarınız için çok teşekkürler ben de hep pastorize içtim yoğurdu evde yapıyordum ama açık sütten merak ettim siz neler yapıyorsunuz diye :) yavaş yavaş doğum konuşulmaya başlanmış normal doğum düşünen arkadaşlar tabiki kendi inancınız ama en kısa zamanda meryem ana otu diyorlar ondan bulun dediklerine göre rahim açılmalarını kolaylaştırıyormuş hurma ve ananasta doğumu hızlandırıyor diyorlar hayırlısı bakalım
ben hep yemekle alıyodum valla meger iki saat once ya da sonra yazmış kızlar... ondan mı kansızlık cıktı acaba son testte...
kuzenim yeni doğum yaptı, 8 ayda 9 kilo, sadece 9. ayda 8 kilo aldığını söyledi, korkutmadı değil bu durum beni...
...
Kızlarrrr
Herkes nasıl iyimisiniz?
Çok mu zayıf hamile kaldın
Selam Özgecim, ben günlük şişe süt alıyorum ya da bizim buraya gelen bi amca var kendi hayvanlarından sağdığı sütleri getiriyor ondan alıp yoğurt mayalıyorum. Bi sakıncası yok bunların ama yarın doktor kontrolüm var kısmetse ona da sorarım tekrar :)
Selam Özgecim, ben günlük şişe süt alıyorum ya da bizim buraya gelen bi amca var kendi hayvanlarından sağdığı sütleri getiriyor ondan alıp yoğurt mayalıyorum. Bi sakıncası yok bunların ama yarın doktor kontrolüm var kısmetse ona da sorarım tekrar :)
o tarz bişiden banada bahsettiler sancıların başladığında suyun içine koyup yasin okuyomuşun içine ve bi kaşık sudan içiomuşun zamnla suyun içinde o ot çiçek gibi açılıomuş doğumdan sonrada sudan çıkartıomuşun ve o ot tekrar toparlanıp eski haline dönüomuş o eski haline dönerken rahminde toparlanıomuş hacdan gelen bi otmuş şahsen denemiş bi akrabamız ve çok kolay geçmiş doğumu banada vercek bende denicem inş...
Evet aynen öyleymiş hatta hamile kalmak içinde kullanılıyormuş çok hikaye okudum normal doğumda açılmayı hızlandırıyor diye ben de deneyeceğim işallah meryem ana mı Fatma ana otun adıda bulmak çok zor ama
Ya şimdi eşimi bırakıp annemle falan tatile gidemiyorum içimde hep ya bişey olursa korkusu var. Seneye anneliğimizin 1 senesinin dolmasına yaklaşmış olucaz kendimize güvenimizde gelmiş olur inşallah annemide alır Allah izin verirse uzun uzun tatil yaparım diye umuyorum. Tabi önceki kadar rahat olamayacağı kesineşim gelebilse 2 saniye durmam Ankara'da
Havuz biraz tehlikeli haklısın. Idrar yolu enfeksiyonu vs riski var tabi ama yüzdüğüm zaman geceleri ağrım falan olmuyo onu fark ettim. Bide burda zaten deliriyorum hava sıcak bütün gün hareketsiz kalsam potansiyel katil olucam o yüzden ben yüzmeyi tercih ediyorum
canım ne diyosunkuzenınde gebelık diyabeti ya da tansiyonu gibi bi sorun var mıydı? yoksa hersey normalken mi oldu böyle? :18:
OFFF HIC SORMAYIN YA BUGUN BITSIN BI AN ONCE UYKUM VAR YORGUNUM EVE GITNEK ISTIYORUM BENNN
BURDADA HAVA KAPADI YAGMUR YAGIYOR TAM MISKINLIK HAVASI
BU AŞAĞIDA YAZILANLAR YARARLARININ SADECE YARISI
hurma ne ıse yarıyormus kı canım
ben her gün 1 ya da 2 tane yiyorum, ramazan geldiği için her yerde var zaten hurma:))
Normalde de çok severim:))
Hurma erken doğumu tetikliyor mu onu tam bilemiyorum(
Yemeyi son zamanlarda mı arttırmak gerek:?
Hurma çok yararlı lifli bir meyve ben hergün iki tane yemeye çalışıorum (arasına badem yada ceviz koyup). hamilelerinde hergün bir iki tane yemesi gerek die duymuştum normal doğuma da umarım faydası vardır:)
Ya saglik ocagina gittim gecen hafta dr kontrolunde idrarda enfeksyn cikmisti hamileligim basindan beri hic gecmedi zaten. su ic bol bol dedi. uc litreye cikardim bakalim dedim biraz gecmis mi diye tekrar tahlil istedim gecmemis. cok canim sikildi yaa..ne yapmam lazim artik bilmyrum
canım bende daha önce yazmıştım diğer sayfalarda
çok yararlı dıy emedıne hurması yıyordum,ne zaman yesem böyle tarıf edemedıgım kasıklarımda hıssettıgım bı rsancı oluyordu, denedım bı kac kere,hurmadan kaynaklandıgıı anladım
oyuzden dogum zamanından 1 hafta önce yemege baslıcam tekrar ,bende etkisi cok oldu
peygamber efendımız hurma kavun ayva yiyen hamılelerın bebeklerının cok güzel oldugunu söylemiş,bunları hamileliğim boyunca çok aşerdım cok tükettim inşalalh sağlıklı bır bebeğim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?