2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba arkadaslar herkese hayirli cumalar ben tatilden döndüm bir gece evde konakladiktan sonra yine yola ciktik annemlere memlekete geldim yazamiyorum cok ama okuyorum sizi hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin hepinizi opuyorum

Hoşgeldin ve de tekrar iyi tatiller canım. İnşallah tatilin çok güzel geçmiştir. Biz de 14'ünde gidicez kısmetse, bakalım bizim nasıl geçecek. Ne güzel annenin yanındasın şimdi. Bol bol nazlan ve tadını çıkar bence :) Benim annem hayatta değil o yüzden annesiyle vakit geçiren insanlara çok özeniyorum...

Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Nasipse inşallah ben de eylül annesi olucam.
Almayı düşündüğüm bikaç bişey için fikirlerinizi almak istedim

Biberon için aventin yenidoğan biberon setinin almayı düşünüyorum
Bebek bakım seti olarak da mustela. Fakat onun içinde pudra falan yok dedi annem:) Pudra kullanılmıyo mu yenidoğan bebeğe.
Birde göğüs pedi almak şart mı yoksa duruma göre mi alınmalı
Son olarak da emzirme sütyenini kaç beden büyük almalıyız kızlar?

Avent ve mustelayı önerir misiniz? Diğerleri için de yardımlarınızı bekliyorum kızlar..

Sinirden catlycm kizlar izinlydm pazartesiden itibarn allahn belasi sefim yerime bakacak kimse yokms diye iznimi iptal etti tabi bende durmadm ortaligi kaldirdm ayaga ve ben bu isten dogmdan snra cikicm.nasl tazminat alrm bu sirketten bilgnz varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben biberon 1 tane 120 ml dr browns aldm gerek olursa daha alırım inş. hiç gerek kalmazda.. ama aventte iyi gaz sancısı için dr browns daha iyi dio benim yakınmda kullananlar ondan öyle aldm 2. şık aventti benm için. ben bebek bakım seti olarak almadm pişik önleyici kremive vücut losyonu mustela. şampuan sebamed. pişik kremi desitin mor. ıslak mendil uni baby yenidoğan. emzirme sütyeni henüz almadm onda bende tavsiye bekliorum. göğüs pedi bi paket bulunsun die düşünüorum. çok sütümüz gelirse inş:):) daha çok almamız gerekebilir..

Ben de aventi çok duydum emzik ve biberon konusunda, ama daha almadım ben doğduktan sonra alırım diye düşünüyorum.Mustelayı da çok duydum ama unibabynin ürünlerini alıyorum. Pişik kremi içinse hametanı önerdi kayınbabm-eczacıdır kendisi-Detejanını aldım geçen ay bir de yumuşatıcısını, deterjanı hacışakirin bebekler için olanı, dalinin de bebkler için olanı aldım. Malum bebişimin eşyalarını daha geçen gün yıkadım:))Ben öyle bi ondan bi bundan kullanacağım herhalde:))

Dr. browns da iyi diye okumuştum ama avent in tasarımı açıkçası benim daha cok hoşuma gidiyor:) Dr. browns daha iyi olduğunu bilmiyordum. Araştırayım. Bu bakım ürünlerini ayrı ayrı almanın sebebi hepsinde bu markalarınmı iyi olması?

Ben yumuşatıcı kullanmıycam, kendim için de kullanmıyorum zararlı olduğunu ve makinadan çıkarken yumuşatıcının durulanmadığını okumuştum, ne kadar doğru bilmiyorum ama çok da gerekli bişey değil o yüzden kullanmamayı düşünüyorum, deterjan olarak da sabun tozu kullanıcam, hacışakir dediğin sabun tozu sanırım değilmi?

evet yakınımda yeni bebekleri olanlar var 3-5 tane hepsine soruorum hemen hemen ortak cevaplar oluo zaten ablamında 1,5 yaşında bebeği o zaten zamnnda çok araştrp almıştı memnun kalıp kalmadığı şeyleri söylüo ona göre alıorum burada emzikde avent aldım. bende aventin cam biberonunu almk istedim hep ama özellikle gaz sancısı için etrafımdakiler ısrarla dr browns dience bende onu aldm tek kötü yanı cam diil geniş ağızlı olması önmliymiş dr browns camda geniş ağız yok.

benim aldığım deterjan tavsiyesi de dalan roxy (organikmiş) ve yumuşatıcı kullanmıcam umarım bende memnun kalırım:) dalan roxy her yerde bulunmuo umarım bulabilirm olmazsa bende hacışakir granül toz deterjan düşünüorum

Evet canm sabun tozu.

canım ben değilim ama çok yakın bir arkadaşıma bu teşhis konulmuştu.
yakinen tanığım yani

sana da bu teşhis mi konuldu?

Kızlar kusura bakmayın ancak yazıyorum, giremedim nete.
evet bana da doktorum bu hafta dedi plasenta biraz aşağı inmiş dedi.
kanama olursa hemen gel dedi.
arkadaşın kaç haftalık şu an durumu nedir?

Ben varım canm ama benimki plesanta previa marjinalis rahmi tam kapatmiyor

ya bana öyle marjinals yada ne bilim totalis var sanırım bide bu tarz birşey demedi
palsenta biraz aşağı inmiş kanama olursa gel hemen dedi
benimde normal doğum için hazırlandığımı biliyor sen yine yürüyüşünü yüzmeni yap dedi
öyle yat dinlen vs. bişey demedi
yukarı çıkarmı bilmiyorum, bazılarının ki çıkmış
kk da da böyle bir topik açmışlar ordan da okudum biraz
inşallah 36-38 den önce gelmez bebişlerimiz
ve inşallah rahimi kapatmaz o zaman risk daha çok artıyor.
tabi bide kan grubumu sordu doktorum
beni telaşlandırmadı ama ben araştırınca telaş yaptım
sen nasıl hissediyorsun kendini?

kendin ayrıldığın sürece alamazsın.

biz bi gün bayılcaz anca o zaman anlayıp izin vericekler bize.

merhaba lila, ben de aventin cam biberonunu aldım. şimdilik set almadık. emdiği zaman pek gerek kalmayacak zaten. eğer emmezse o zaman sayıyı arttırırz diye düşündük. artık pudra pek kullanılmıyor, yanı kardesımın kızında bız hıc ıhtıyac duymadık ama siz bilirsnz. ben chicco aldım, çantasıyla beraber.
göğüs pedi de aldım bulunsun, cok uygun zaten fıyatları. Hastanede lazım olursa eşim alıp gelmeyı beceremez. ben temkınlı olayım dedim.
Emzirme sütyenını ise şöyle yaptım. Normalde 85 takıyorum. Oradakı bayan 90 çıkardı, baktı baktı olmaz bu dedi. göğsüm buyudu daha da buyur dedı. velhasıl 95 beden aldım bir tane. İnş. daha da buyumez. yıkamadım daha. kendı cantamı hazırladıgım zaman onu da yıkayıp koyacagım çeker mı kuculur mu bilmem.

merhabalar, teşekkür ederim tavsiyelerin için.
ya benim göğüslerim aynı beden hala, 85, çok az bi fark var ama aynı sutyenleri kullanabiliyorum yani, sütüm olmayacak mı ki:)

Merhaba arkadaslar herkese hayirli cumalar ben tatilden döndüm bir gece evde konakladiktan sonra yine yola ciktik annemlere memlekete geldim yazamiyorum cok ama okuyorum sizi hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin hepinizi opuyorum

hosgeldın dıyelım o zaman nasıldı tatılın umarım keyfını cıkarmıssındır
dınlenmeden hemen tekrar yollara vurmussun kendını
kendıne dıkkat et annenın tadını cıkar

supermıs fsuzel ya hıc hbrım yoktu
desene yavas yavas hurma yemeye baslayalım
sagol cnm aydnlattıgın ıcın

ben bıberonda aventın cam bıberonunu alıcam dr.brownms dıyende cok var ama cam bıberon tercıhım benım yenıdgon ıcın olanı aventte onu begendım emzıktede avent alıcam sılıkon yada kaucuk daha karar veremedım zaten bırer tane alıcam her ıhtımale karsı dıye

mustela ıyı dıye cok duydum ama pahalı ben chıccodan yana kullanıcam tercıhımı ıcerıgınde zararlı madde yok ve fıyatıda uygun bu konuda arastırdım cok ıcerıgı en ıyı yazan chıcco bıde chıcconun pure bıo serısı var organık oda ıyıdır ama her yerde bulunmuyor

pısık kremı ıcın hametan kesınlıkle ıyı
gogus pedı al yanında dursun 7-8 tl bısey ıhtıyacın olursa dıye

ndın ayrılırsan tazmınat alamazsın gercı sen yınede ıs kanuna bır bak yenı degıstırdıler yasayı
ama dava acabılırsın sırketıne calısma bakanlıgı mufettıslerı var onlar gelıp denetler sırketı
mesala fazla mesaı yaptırıyorlarsa ızın kullandırmıyorsa
bunlarla ılıglı elınde delıl bulundur
sırketın maıl sıstemınden yazdıgın saatı gec olan maıllerın cıktısını al vs vs

canım hiç telaş yapma.
arkadaşımın plasentası çok aşağıya indi hemde ilk zamanlarda.
bebeğin ağırlığını taşıyamadı.
sonra dikiş attılar rahme.
ama dediğim gibi ona bu teşhis çok erken haftalarında konuldu.
zaman bebiş büyüyünce taşıyamadı.
tek eksisi kendini çok yoramadı.
hareketlerine dikkat etmesi gerekti.
o kadar
geçen ay doğum yaptı çok şükür güzeller güzeli bir kızı var
onun durumu senden ağırdı bak yavrusuna kavuştu.
hiç içini karartma.
kendini yorma.

merhabalar, teşekkür ederim tavsiyelerin için.
ya benim göğüslerim aynı beden hala, 85, çok az bi fark var ama aynı sutyenleri kullanabiliyorum yani, sütüm olmayacak mı ki:)

8 Yıldır beraber çalıştığım iş arkadaşımın göğüsleri 70 beden bile değil. kadın 1 çocuk doğurmasına rağmen göğüs namına bir şey yok. evlenirken pamuk koymuşlar gelinliğin içine halen aynı şekilde pamukla idare ediyor.

ama kızın öyle bir sütü vardıki benim hamilelikte 100 beden olan göğüslerimi 2 ye katlar. çocuğunu doğurdu ve o çucuk doğumdan 15 gün sonra 1,5 kg almıştı düşün. tosun gibi bişeydi. kızda çıtı pıtı belimin yarışa geliyor ayrıca çok zayıf. vücudunda hamilelik ciddi hasar bıraktı ama sütünün maşallahı vardı. şimdi çocuğu 6 yaşında göğüsleri ve kendi halen aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…