2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ne güzelmiş bu karne. Bize hastanemiz vermedi. Ben de not almadım çoğu şeyi aslında keşke not alsaymışım diyorum.

Ben Almanya'da yasıyorum canım burda mecbur veriyorlar hersey onda yazıyor.bu arada benim kızım zaman zaman cok hareketli zaman zaman durgun oluyo kafası asaya döneli cok hareketli degil gibi geliyo bana. Bide en fazla yarim Saat 45 dakika uyuyo tekrar uyanıp sonra uyuyo diye biliyorum ben öyle yenidogan gibi 3 - 4 saat komple uyumuyor yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar sabah 8 aksam 5 calisiyorum masa basi ondan mi bilmiyorum ama ayaklarim sisti kütük gibi oldu ilk hamileligimde yoktu boyle bisey benim gibi olan varmi cok ta agri
Yapiyor terlik giyiyorum ama ise yaramiyo

Canim bende de ayni sorun varayaklarim ellerim sisti.2 aydir alyans takamiyorum.toplamda 7 kg Aldim. ayrica nefes nefeseyim hep nefesim yetmiyor istirahat halinde bile ve burnun hep tikali.ilk gebeligimde hic boyle problemlerim yoktu(

Kızlar sütü pastorize içiyorsunuz değil mi? Açıktan süt alıp içen ya da doktoruna soran var mı?

Canim 3gun once kontroldeydim.29+5 di o zaman ve bas yukari pozisyondaydi.34 e kadar doner dedi dr.hem bu arada gun icinde bikackez donebilir de dedi.sen canini sikma daha vaktin var..

Kizlar ben 30+1im simdiye kadar cok cok kilo almadim 7kilo aldim ama normalde zayif oldugum icin bu kiloyu bile bedenim tasimiyor.inanilmaz bitkinim ve dinlenirken bile nefesim yetmiyor.son aylarda ortalama kac kilo alinir bi fikri olan.var mi??

Burada yok canim. Ben günlük tutuyorum da ona yaziyorum.

Kızlar sütü pastorize içiyorsunuz değil mi? Açıktan süt alıp içen ya da doktoruna soran var mı?

Hiç sormadım canım ama %90kendi kaynattigim sütü tüketiyorum. Çocuk dr ları bile kendiniz alın kaynatın diyor neticede

Kizlar ben 30+1im simdiye kadar cok cok kilo almadim 7kilo aldim ama normalde zayif oldugum icin bu kiloyu bile bedenim tasimiyor.inanilmaz bitkinim ve dinlenirken bile nefesim yetmiyor.son aylarda ortalama kac kilo alinir bi fikri olan.var mi??

Son aylarda bebek alıyor canım Ben 7 den sonra 2 kg falan almıştım oğlan da 1 2 kg falan almıştı sanırım. Normal.doğum yapamam iri bebek olacak diye 8. Ayda ekmeği kesmiştim tamamen. 3.5 doğdu sonuçta ben de 20 kg ile bitirdim doğumda 9 kg verdim emzirmede 1senede gitti hepsi merak etme keyfine bak[emoji6]

Kizlar sabah 8 aksam 5 calisiyorum masa basi ondan mi bilmiyorum ama ayaklarim sisti kütük gibi oldu ilk hamileligimde yoktu boyle bisey benim gibi olan varmi cok ta agri
Yapiyor terlik giyiyorum ama ise yaramiyo

Ben de aynı durumdayım canım. İlk hamileliğimin son zamanları kış aylarına geldiği için böyle bir sorun yaşamamıştım ama bu sefer yaz sıcakları beni mahvetti. İş yerinde özellikle öğleden sonra ayaklarım davul gibi şişiyor. Ben de masamın altına tabure koydum, ayaklarımı ona uzatarak biraz rahatlamaya çalışıyorum. Eğer ortamın müsaitse sana da tavsiye ederim.

Hamileliğim boyunca pastorize süt içmedim haftada 2 kilo alıyo annem kaynatıyo veriyo bana gerçi haftada 2 litre az ama onu bıle zor içiyorum

Son düzenleme:

Canım denize havuza girmekte yada yüzmekte hiçbir sıkıntı yokta zaten yolculuk, sıcak vs belki rahatsız edebilir bir yerden sonra..

gunaydın hanımlar
herkes sıslıkten dert yanıyor dogal olarak bende
hele su aksam uykudakı kramplar ve huzursuz bacak sendromu varya delırtıyor benı
bu aksam yıne uykusuz kaldım uykummvar sımdı

benım kızımda cok hareketlı
karnımdakı hareketlerı dısardan hıssedılıyor
ıcerde baterı calıyor sankı
bazen rahatsız edıyor bıle

sanırsam kızım hala yan duruyor karnımda
donmeye nıyetı yok gıbı ama bunlar ıcın cok daha erken oldugunu dusunuyorum
vaktımız var

günaydın bayanlar bugün için sağlık ocağından aradılar kontrolünüz var diye.. ebeye karnımın sertliğini soracağım ne diyecek bakalım...

Bana doktorum ev yapımı yoğurt yememi söyledi prebiyotiği daha fazlaymış bende o sebepten açık süt alıyorum. İçeme için pastörize alıodum ama son zamnlarda günde 1 bardak açıktan aldığım sütü içmeye başladım açık sütün içinde bakteri olur falan diolar ama günlük sütten yoğurdun tadını sevmedim buarada market yoğurdu aldığımda tuvalete rahat çıkamadığımı farkettm evde yaptığım yoğurtla daha rahat tuvalete çıkabiliorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…