Ne güzelmiş bu karne. Bize hastanemiz vermedi. Ben de not almadım çoğu şeyi aslında keşke not alsaymışım diyorum.
aranızda plasenta previa olan varmı?
Kizlar sabah 8 aksam 5 calisiyorum masa basi ondan mi bilmiyorum ama ayaklarim sisti kütük gibi oldu ilk hamileligimde yoktu boyle bisey benim gibi olan varmi cok ta agri
Yapiyor terlik giyiyorum ama ise yaramiyo
Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. En son muayenemizde yaklaşık 3 hafta önce bebeğimin kafası yukardaydı hala inmemişti. Son zamanlarda o kadar hareketleri arttı ki hala kasıklarımda hissediyorum çünkü mesaname vurup duruyorSizlerin bebişlerinin başı döndü mü, yani doğum pozisyonu aldı mı? Doktorum ilerleyen zamanlarda yeri daralacağı için dönmesi daha da zorlaşır dedi. Açıkcası dönmeyecek diye de korkuyorum.
Kızlar burda böyle bi karne veriyorlar Eki Görüntüle 1176862 hiçbirşeyi unutmuyosunuz daha önceki hamilelikleriniz hakkındada istediginize bakiyosunuz Kac Kilo almissiniz tansixonunuz bebek ne zaman dönmüş kilosu vs vs. Ordada varmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarr sizce gülce ismi mi gülse ismimi daha hoş?
Hiç sormadım canım ama %90kendi kaynattigim sütü tüketiyorum. Çocuk dr ları bile kendiniz alın kaynatın diyor neticedeKızlar sütü pastorize içiyorsunuz değil mi? Açıktan süt alıp içen ya da doktoruna soran var mı?
Kizlar ben 30+1im simdiye kadar cok cok kilo almadim 7kilo aldim ama normalde zayif oldugum icin bu kiloyu bile bedenim tasimiyor.inanilmaz bitkinim ve dinlenirken bile nefesim yetmiyor.son aylarda ortalama kac kilo alinir bi fikri olan.var mi??
Kizlar sabah 8 aksam 5 calisiyorum masa basi ondan mi bilmiyorum ama ayaklarim sisti kütük gibi oldu ilk hamileligimde yoktu boyle bisey benim gibi olan varmi cok ta agri
Yapiyor terlik giyiyorum ama ise yaramiyo
Gülce dah hoş gibi.... Günsu nasıl? Alternatıf olarak düşünebilrsin
Tabi tabi doktorunuz izin veriyor gezin 😔 benim gibi kapanmayin eve .. sanirim baya kiskanclik yapiyom bu konuda:95::95:
Kızlar sütü pastorize içiyorsunuz değil mi? Açıktan süt alıp içen ya da doktoruna soran var mı?
Hamileliğim boyunca pastorize süt içmedim haftada 2 kilo annem alıyo kaynatıyo veriyo bana gerçi haftada 2 litre az ama zaten onu bıle zor içiyorum
ewet cnm bende denz meselesini sordum son hangi haftada gidebilirim dedim hani tehlikeli suyumuz gelir die kulaktan dolma bilioruz die . Doktorum istediğin zaman istediğin süre denize gidip girebilirsin dedi hiiiçççte bişide olmaz dedi
Kızlar sütü pastorize içiyorsunuz değil mi? Açıktan süt alıp içen ya da doktoruna soran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?