2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

En çok istediğim bebeğimi bol bol doyasıya emzirmek. İnşallah biz de arkadaşın gibi bol sütlü oluruz..

kızlar benim yüzüm çok lekelendi ya.

hamileyken yapacağım bişi var mı.

mesela karbonatla limonu karıştırın sonra sürün 15 dk yıkayın dıye bişey bulmuştum.
eskıden...

bir kaç yere yapmıştım bazı yerlerımde lekeler vardı biraz, açtı sanki.
ozaman....

şimdi yapsam bir zararı olur mu hiç ellemeyeyim mi?

resimde açık gibi çıktı ama harita gibi göz altımdan ilerliyor. dikkatli bakarsanız görürsünüz.

Ben maksimum 1 yıl emzirmeyi düşünüyorum... Kötü anne olucam sanırım..
Hiç öyle emzirme derdinde de değilim. Sadece ilk 6 ayı çok önemsiyorum o kadar.
Herkes genelde olduğu gibi bana ilginç tepkiler veriyor ama ne yapabilirim.. Ben böyleyim..

Selamm güzel annislerr.. galiba herkezde olan sorun bende de var.. ayaklarimin alti hep yara oldu yere basamiyorum acidan evi supurmem lazim hic halim yok .. canim cok sıkılıyor .. yarin dr randevumuz var.. tek mutlulugum o .. bakalim kizçelerim kilo almışlarmi

canım haklı fesih yapabilirsin
çok detayını bılmıyorum ama bazı arkadaşlarım bu haklı fesihle hem tazmınatını hem diğer haklarını aldılar,
bir araştır istersen

resımde bısey bellı degıl ama bu tarz lekelenmelerın hamılelıkte gayet normal oldugunu cok okudum
dogumdan bı sure sonra gecıyormus dert etme bence cnm

Ben alistim galiba 22.haftamda soylemisti doktorum cok takmamaya calisiyorum.benim doktor yürüyüş uzun yol iliski yasakladi canm.dikkat et kanama olmasin olursa almak zzorunda kalabiliriz bebegi dedi.ben de dikkat ediyorum esim sagolsun hicbir sey yaptirmiyor yatiyorum bol bol.bu durumlarda normal dogum olmuyor biliyorsundur zaten sezaryen sart.yukaricikabilir ama yinede tam cikmaz bu saatten sonra dedi.bakalim 9unda randevum var ne dcek.ben de esime diyorum kim kanverebilir diye memlekette degiliz yolu yasakladigi icin gidemedik arkadaslarimda hep gitti bi de negatif kan grubum nadir bulunuo artik Allaha emanetiz canm sorun olmaz diye dusunuyorum

bebeğim leke değil onlar GEBELİK MASKESİ duydunmu hiç?

valla canım ben tek çocukla perişan oldum işe gelip gitmekte çok zorlanıyom aşırı yorgunluk sende 2 tane Allah sabır kolaylık sağlık versin işin çok zor anlıyorum seni.

canım emziren anneler seni anlar merak etme anne sütüde bi yere kadar çok emzirdiğin zaman çocuk hep meme istiyor bu sefer yemek yemiyor kilo kaybetmeye başlıyor benim kzıım memeden kesildi kilo aldı valla 20 aylıkken meme emerken bişey yemiyodu doğru düzgün.

Canım sen evliliğinin ilk senesinde miydin sanki?

Merhaba arkadaslar herkese hayirli cumalar ben tatilden döndüm bir gece evde konakladiktan sonra yine yola ciktik annemlere memlekete geldim yazamiyorum cok ama okuyorum sizi hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin hepinizi opuyorum

Selam canım, sana da hayırlı cumalar. Tatilin iyi geçmiştir inş. Ne güzel tatilden, tatile gidiyosun Allah içine sindirsin ? Nerede tatil yaptın, şimdi neredesin il olarak ?

Arkadaşlar şimdi doğuma hazırlık bölümünü inceledimde orda alınacaklar arasında burun aspiratörüde yazmışlar ben ilk defa duydum aranızda alan varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…