8 Yıldır beraber çalıştığım iş arkadaşımın göğüsleri 70 beden bile değil. kadın 1 çocuk doğurmasına rağmen göğüs namına bir şey yok. evlenirken pamuk koymuşlar gelinliğin içine halen aynı şekilde pamukla idare ediyor.
ama kızın öyle bir sütü vardıki benim hamilelikte 100 beden olan göğüslerimi 2 ye katlar. çocuğunu doğurdu ve o çucuk doğumdan 15 gün sonra 1,5 kg almıştı düşün. tosun gibi bişeydi. kızda çıtı pıtı belimin yarışa geliyor ayrıca çok zayıf. vücudunda hamilelik ciddi hasar bıraktı ama sütünün maşallahı vardı. şimdi çocuğu 6 yaşında göğüsleri ve kendi halen aynı.
En çok istediğim bebeğimi bol bol doyasıya emzirmek. İnşallah biz de arkadaşın gibi bol sütlü oluruz..
emzirmek güzel şey kızımı 20 ay emzirdim. ama halsizliği felaket.
Maşallah çok güzel emzirmişsin, ama o kadar çok halsizlik yapıyormu?
yapıyor canım ondan kilo çok verdim ben halsiz kaldığımı hissediyordum hele son aylarda artık emzirmekten bıkmıştım.
Sinirden catlycm kizlar izinlydm pazartesiden itibarn allahn belasi sefim yerime bakacak kimse yokms diye iznimi iptal etti tabi bende durmadm ortaligi kaldirdm ayaga ve ben bu isten dogmdan snra cikicm.nasl tazminat alrm bu sirketten bilgnz varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benim yüzüm çok lekelendi ya.
hamileyken yapacağım bişi var mı.
mesela karbonatla limonu karıştırın sonra sürün 15 dk yıkayın dıye bişey bulmuştum.
eskıden...
bir kaç yere yapmıştım bazı yerlerımde lekeler vardı biraz, açtı sanki.
ozaman....
şimdi yapsam bir zararı olur mu hiç ellemeyeyim mi?Eki Görüntüle 1177556
resimde açık gibi çıktı ama harita gibi göz altımdan ilerliyor. dikkatli bakarsanız görürsünüz.
Kızlar kusura bakmayın ancak yazıyorum, giremedim nete.
evet bana da doktorum bu hafta dedi plasenta biraz aşağı inmiş dedi.
kanama olursa hemen gel dedi.
arkadaşın kaç haftalık şu an durumu nedir?
ya bana öyle marjinals yada ne bilim totalis var sanırım bide bu tarz birşey demedi
palsenta biraz aşağı inmiş kanama olursa gel hemen dedi
benimde normal doğum için hazırlandığımı biliyor sen yine yürüyüşünü yüzmeni yap dedi
öyle yat dinlen vs. bişey demedi
yukarı çıkarmı bilmiyorum, bazılarının ki çıkmış
kk da da böyle bir topik açmışlar ordan da okudum biraz
inşallah 36-38 den önce gelmez bebişlerimiz
ve inşallah rahimi kapatmaz o zaman risk daha çok artıyor.
tabi bide kan grubumu sordu doktorum
beni telaşlandırmadı ama ben araştırınca telaş yaptım
sen nasıl hissediyorsun kendini?
Kızlar kusura bakmayın ancak yazıyorum, giremedim nete.
evet bana da doktorum bu hafta dedi plasenta biraz aşağı inmiş dedi.
kanama olursa hemen gel dedi.
arkadaşın kaç haftalık şu an durumu nedir?
ya bana öyle marjinals yada ne bilim totalis var sanırım bide bu tarz birşey demedi
palsenta biraz aşağı inmiş kanama olursa gel hemen dedi
benimde normal doğum için hazırlandığımı biliyor sen yine yürüyüşünü yüzmeni yap dedi
öyle yat dinlen vs. bişey demedi
yukarı çıkarmı bilmiyorum, bazılarının ki çıkmış
kk da da böyle bir topik açmışlar ordan da okudum biraz
inşallah 36-38 den önce gelmez bebişlerimiz
ve inşallah rahimi kapatmaz o zaman risk daha çok artıyor.
tabi bide kan grubumu sordu doktorum
beni telaşlandırmadı ama ben araştırınca telaş yaptım
sen nasıl hissediyorsun kendini?
canım naber ya
görüşemiyoruz iş güç
iyimisin
kızlar benim yüzüm çok lekelendi ya.
hamileyken yapacağım bişi var mı.
mesela karbonatla limonu karıştırın sonra sürün 15 dk yıkayın dıye bişey bulmuştum.
eskıden...
bir kaç yere yapmıştım bazı yerlerımde lekeler vardı biraz, açtı sanki.
ozaman....
şimdi yapsam bir zararı olur mu hiç ellemeyeyim mi?Eki Görüntüle 1177556
resimde açık gibi çıktı ama harita gibi göz altımdan ilerliyor. dikkatli bakarsanız görürsünüz.
Selamm güzel annislerr.. galiba herkezde olan sorun bende de var.. ayaklarimin alti hep yara oldu yere basamiyorum acidanevi supurmem lazim hic halim yok .. canim cok sıkılıyor .. yarin dr randevumuz var.. tek mutlulugum o .. bakalim kizçelerim kilo almışlarmi
Ben maksimum 1 yıl emzirmeyi düşünüyorum... Kötü anne olucam sanırım..
Hiç öyle emzirme derdinde de değilim. Sadece ilk 6 ayı çok önemsiyorum o kadar.
Herkes genelde olduğu gibi bana ilginç tepkiler veriyor ama ne yapabilirim.. Ben böyleyim..
Sinirden catlycm kizlar izinlydm pazartesiden itibarn allahn belasi sefim yerime bakacak kimse yokms diye iznimi iptal etti tabi bende durmadm ortaligi kaldirdm ayaga ve ben bu isten dogmdan snra cikicm.nasl tazminat alrm bu sirketten bilgnz varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sen evliliğinin ilk senesinde miydin sanki?
Merhaba arkadaslar herkese hayirli cumalar ben tatilden döndüm bir gece evde konakladiktan sonra yine yola ciktik annemlere memlekete geldim yazamiyorum cok ama okuyorum sizi hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?