Arkadaşlar şimdi doğuma hazırlık bölümünü inceledimde orda alınacaklar arasında burun aspiratörüde yazmışlar ben ilk defa duydum aranızda alan varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyiyim şekerim biraz ceryanda kalmışım hem ben hem kızçem hasta senin kısçe nasıl bakalım?
mrb kizlar herkes iyidir insallahben dun 2,5 ayin ardindan evime geldim 10 saat ucak yolculugu sonra 4 saat araba pert oldum cok yorgunum sabah 8den beri valizlerle ugrasiyorum
canım benm genellmeyi %90ı karşılıo sen %10unun genellemesindesin sanırım :)
b-) bnde buralarda ilk duydum koştum gttim aldım
hala hala nedenki
aynen canm aynen dediğin gibi asla heleki 1aylıkken ek durulama yapsan bile yumuşatıcının kalıntısı gitmior .. hacışakir ve dalan katkısız yumuşatma taneleri var içinde zten. Dalinde bilen varnı bilmiorum katkı maddesi bulundu heleki şampuanı kullanmaın hbrnx olsun
hala hala nedenki
kızlar benim yüzüm çok lekelendi ya.
hamileyken yapacağım bişi var mı.
mesela karbonatla limonu karıştırın sonra sürün 15 dk yıkayın dıye bişey bulmuştum.
eskıden...
bir kaç yere yapmıştım bazı yerlerımde lekeler vardı biraz, açtı sanki.
ozaman....
şimdi yapsam bir zararı olur mu hiç ellemeyeyim mi?Eki Görüntüle 1177556
resimde açık gibi çıktı ama harita gibi göz altımdan ilerliyor. dikkatli bakarsanız görürsünüz.
Arkadaşlar şimdi doğuma hazırlık bölümünü inceledimde orda alınacaklar arasında burun aspiratörüde yazmışlar ben ilk defa duydum aranızda alan varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sen evliliğinin ilk senesinde miydin sanki?
Hoşgeldin ve de tekrar iyi tatiller canım. İnşallah tatilin çok güzel geçmiştir. Biz de 14'ünde gidicez kısmetse, bakalım bizim nasıl geçecek. Ne güzel annenin yanındasın şimdi. Bol bol nazlan ve tadını çıkar bence :) Benim annem hayatta değil o yüzden annesiyle vakit geçiren insanlara çok özeniyorum...
Kizlar buhun minikkizimin mobilyalari gelicek sonrada esyalarini yikayip uyuleyip yerlestirme kismiiiii iste en zevkli kismi bu benceee :)
Sonrasinda kizimi beklemek kalacak bana geriye. Saglikla gelsinler insallah
hosgeldın dıyelım o zaman nasıldı tatılın umarım keyfını cıkarmıssındır
dınlenmeden hemen tekrar yollara vurmussun kendını
kendıne dıkkat et annenın tadını cıkar
Selam canım, sana da hayırlı cumalar. Tatilin iyi geçmiştir inş. Ne güzel tatilden, tatile gidiyosun Allah içine sindirsin ? Nerede tatil yaptın, şimdi neredesin il olarak ?
Tesekkur ederim kizlar gecen yil hicbiryere gidememistik cunku gecen yil bu zamanlar düsük yapmistim onun icin bu yil gezelim dedik.atsd1603 canim tatilim cok keyifli gecti esimde bende oglumda cok eglendik ve dinlendik. Lenfomacigim cok uzak yerlere gitmekten korktuk acikcasi bisey olursa hemen dr uma gelebileyim diye mersin kizkalesine gittik cok guzeldi simdi de annemlerdeyim gaziantepte.
Kizlar buhun minikkizimin mobilyalari gelicek sonrada esyalarini yikayip uyuleyip yerlestirme kismiiiii iste en zevkli kismi bu benceee :)
Evet canm yarn bir senemiz dolacak allh nasip ederse aldm ama izini sagolsn arkadaslarm bakarz dedi sen hamilesn git dinlen zaten zorla glyrsn dediler ama bunlar beni sirketmde calisan insanlar degl benim sirketmde calsnlar once ben dyn insanlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?