2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
mrb kizlar herkes iyidir insallah ben dun 2,5 ayin ardindan evime geldim 10 saat ucak yolculugu sonra 4 saat araba pert oldum cok yorgunum sabah 8den beri valizlerle ugrasiyorum

iyiyim şekerim biraz ceryanda kalmışım hem ben hem kızçem hasta senin kısçe nasıl bakalım?

Canım çok geçmiş olsun.
Biz iyiyiz. Ben yorgunum kızım sessiz )
Benim sıpam biraz narin olacak galiba
Bu arada çamaşırlarımı yıkamaya başladım.
Sen önermiştin dalin yeşil kapak deterjan, dalin pembe kpk yumuşatıcı.
Allah"ım bu kadar mı güzel kokar ütü yaparken bile büyüleniyorum.
Bugünde nevresimleri yıkadım. Kurusun ütüleyeyim yatağımızı da hazırlayacağım.
Hergeçen gün daha da ağırlaşıyorum.biran evvel bitsin istiyorum çünkü.

mrb kizlar herkes iyidir insallah ben dun 2,5 ayin ardindan evime geldim 10 saat ucak yolculugu sonra 4 saat araba pert oldum cok yorgunum sabah 8den beri valizlerle ugrasiyorum

Canım herseyi bi anda yapma, yorulma. Bölerek yap.
Zaten yol yorgunusun. İşlerde beklesin birazx

aynen canm aynen dediğin gibi asla heleki 1aylıkken ek durulama yapsan bile yumuşatıcının kalıntısı gitmior .. hacışakir ve dalan katkısız yumuşatma taneleri var içinde zten. Dalinde bilen varnı bilmiorum katkı maddesi bulundu heleki şampuanı kullanmaın hbrnx olsun

uyuyamıyorum...... sahurda eşimi uyandırayım diye bir kalktım daha da uyku muyku yok... offff!!!!!!

Canim senden daha fazla benim yanaklarimda var pztsi resmini koyarim bende hic bisey yapmiyorum valla dogumdan sonra gececek siyorum. Senin resimden hic belli olmuyor ama benimkiler kahverengi diil kirmizi

Canim ben otribebe yenidogan aldim ayrica mothercareden bakim seti almistim onun icindede vardi ama ucu kalin geldi.

Bebekmagazasinda otribebeyi cok tercih ediuolar dedi kiz ondan aldim. Bu arada yanina serum fizyolojik de almayi unutmayin burnun icini yumusatmak lazim once

Kizlar buhun minikkizimin mobilyalari gelicek sonrada esyalarini yikayip uyuleyip yerlestirme kismiiiii iste en zevkli kismi bu benceee :)

Sonrasinda kizimi beklemek kalacak bana geriye. Saglikla gelsinler insallah

Canım sen evliliğinin ilk senesinde miydin sanki?

Evet canm yarn bir senemiz dolacak allh nasip ederse aldm ama izini sagolsn arkadaslarm bakarz dedi sen hamilesn git dinlen zaten zorla glyrsn dediler ama bunlar beni sirketmde calisan insanlar degl benim sirketmde calsnlar once ben dyn insanlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim canim basin sagolsun canim anneni kaybetmissin allah sana ve evlatlarina uzun ömürler versin.Tatilde iyice dinlen canim hayirlisiyla git gel insallah canim

Son düzenleme:
Kizlar buhun minikkizimin mobilyalari gelicek sonrada esyalarini yikayip uyuleyip yerlestirme kismiiiii iste en zevkli kismi bu benceee :)

Ooh hadi bakalım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli gunlerde kullanin insallah icinde döne döne uyusun civcivin.

Sevgiii cok guzell yaa kolay gelsin sana benimki agustosta gelicek sabirsizlaniyorum ben de.

Yarın senen doluyorsa bugün istifa etmen gerek zaten
Bizden bu şekilde birçok ayrılan oldu evlilik sebebi ile diye dilekçe veriyorsun ve şirketten tüm kıdem tazminatını alarak çıkıyorsun.
Sular durulmuş sanırsam:) iş böyle bişey işte hepimizin burnuna geldiği oluyo ama bi şekilde dayanılıyo uzun zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…