2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Yumuşatıcının kalıntısı gitmeyince ne oluyor peki?? :)
Ben bu kadar fazla hassaslıkları çok anlayamıyorum. Etrafımız zaten kimyasal dolu. Yediklerimizin çoğu bile kimyevi.
Neyi nereye kadar kovalicaz.. Gerçekten yumuşatıcının kalıntısının çamaşırlarda kalmasının insan yada bebek üzerinde kanıtlanmış bir zararı var mı peki merak ettim bu arada canım?

bugün doktor kontrolüne gittik çok şükür herşey yolunda
daha önce detaylıdada çıkmıştı yüksek tansiyon riskim var 13 9 olursa hemen gel dedi doktor
şimdilik iyi ama bi tansiyon aleti almam lazım
kan ve idrar tahlili istedi onuda bi ara yaptırıcam iki hafta sonra gidicem bakalım

slm kızlar nasipse eylül erkekannesi olacağım ama oğluma farklı şık güzel bi hastane çıkışı bulamıyorum.hep pijama takımı gibi var fotoğraf çekimi için özel bişey bulamıyorum yardımcı olurmusunuz bildiğiniz model marka var mıı??

Cnm istersen kendinde yapabilirsin ben hazir hastane çıkışı da aldım ama fotograflarda güzel görünür diye ogluşuma böyle birşeyde yaptım

Eklentiler

• $1404554472589.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 41
ilk 1ay bitene kadar kullanlmazsa iyi olur 2.ayda normal ıslak mendil bile kullanıoolar ilk 1ay önmli.. ki bunun için bi ispata gerek yok anne karnından yeni çıkmış tazecik derili olduğunu herkes bilir kanıtlancak bişi yok senin için önmli olmaya bilir umursamıo olabilirsin çocuk senin çocuk biz burda bildklerimizi paylaşmak zorundaız burası paylaşım yeri tescilli belgeli paylaşım yeri değil :)isteyen istediğine uyabilme özgürlüğüne sahip :)

Kizlar buhun minikkizimin mobilyalari gelicek sonrada esyalarini yikayip uyuleyip yerlestirme kismiiiii iste en zevkli kismi bu benceee :)

Sonrasinda kizimi beklemek kalacak bana geriye. Saglikla gelsinler insallah
çok iyi hayrlı sağlıklı büyütmek nasip olsun içinde canım

Selam kizlar kontrolumuzu olduk cok sukur kizlarim iyi kilolari ayni gidiyor.. 1629 gr olmusuzz vee günümüzü aldik 5 avustosta geliyor kizlarim... daha once bir sorun cikip gelmezlerse

idrarda protein ne anlama geliyor bilen var mı?
tahlillerimde ona da bakmak istedi doktor
önlem amaçlı sanırım

Selam Kızlar,

Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolundaymış şimdilik. 38,5 cm boyumuz, 1700 gram ağırlığımız, makat duruşumuzla 30 Ağustosu bekliyoruz Allah'ın izniyle. Artık kontrollerimiz de 15'de bir olacakmış. Bi daha ki kontrolümüz 19'unda inş bi aksilik olmazsa. Doktora gittiğim zaman soracaklarımı unutuyorum bak yine bi sürü şey soracaktım unuttum

Selam kizlar kontrolumuzu olduk cok sukur kizlarim iyi kilolari ayni gidiyor.. 1629 gr olmusuzz vee günümüzü aldik 5 avustosta geliyor kizlarim... daha once bir sorun cikip gelmezlerse

gözün aydın cnm .. bende gittim bugün herşey yolunda çok şükür bitek yüksek tansiyon olabilirmiş bende
imzanda 2 eylül yazıyo 5 ağustos erken değil mi kafam karıştı

selam cnm bizde gittik bugün. biz daha 29. haftadayız.
makat duruşu nedir?
bende 2 hafta sonra gidicem kan ve idrar tahlili istedi kendime artık sürekli gideceğim doktor seçtim bakalım hayırlısı

Oyyy cok az kalmis topigimizin ilk bebisleri olacaklar sanırım. Kilosu falan da gayet iyi bebislerin gozun aydin canm

Oyyyy tosun olacak seninki annesiiii ilerde masallah allah nazarlardan korusun benim daha 2 hafta var kontrolumeeee

Canm gözün aydin her sey yolundaymis cok sevindim
makat duruşu nedir?
bende 2 hafta sonra gidicem kan ve idrar tahlili istedi kendime artık sürekli gideceğim doktor seçtim bakalım hayırlısı

Canm henuz bebegin normal dogum pozisyonu almamis hala ayaklari asagida demek.proteine bakilma sebebi de gebelik zehirlenmesi var mi yok mu diye

Didemcim masallah ikiz olmasina eagmen cok iyi gidiyolar allah saglikla kucagina almayi nasip etein insallah

makat duruşu nedir?

Canım, makat duruşu demek poposunun üzerinde oturuyor demek bi nevi. Henüz normal doğum pozisyonunu almamış ve bu şekilde kalırsa normal doğum gerçekleşemez demek. Kafası rahme doğru olmalı, bizimkinin poposu rahme doğru. Ters çocuk anası gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…