aynen canm aynen dediğin gibi asla heleki 1aylıkken ek durulama yapsan bile yumuşatıcının kalıntısı gitmior .. hacışakir ve dalan katkısız yumuşatma taneleri var içinde zten. Dalinde bilen varnı bilmiorum katkı maddesi bulundu heleki şampuanı kullanmaın hbrnx olsun
slm kızlar nasipse eylül erkekannesi olacağım ama oğluma farklı şık güzel bi hastane çıkışı bulamıyorum.hep pijama takımı gibi var fotoğraf çekimi için özel bişey bulamıyorum yardımcı olurmusunuz bildiğiniz model marka var mıı??
canm smokinler var hastane çıkışı bende alıcam
ilk 1ay bitene kadar kullanlmazsa iyi olur 2.ayda normal ıslak mendil bile kullanıoolar ilk 1ay önmli.. ki bunun için bi ispata gerek yok anne karnından yeni çıkmış tazecik derili olduğunu herkes bilir kanıtlancak bişi yok senin için önmli olmaya bilir umursamıo olabilirsin çocuk senin çocuk biz burda bildklerimizi paylaşmak zorundaız burası paylaşım yeri tescilli belgeli paylaşım yeri değil :)isteyen istediğine uyabilme özgürlüğüne sahip :)
çok iyi hayrlı sağlıklı büyütmek nasip olsun içinde canımKizlar buhun minikkizimin mobilyalari gelicek sonrada esyalarini yikayip uyuleyip yerlestirme kismiiiii iste en zevkli kismi bu benceee :)
Sonrasinda kizimi beklemek kalacak bana geriye. Saglikla gelsinler insallah
Selam kizlar kontrolumuzu olduk cok sukur kizlarim iyi kilolari ayni gidiyor..1629 gr olmusuzz vee günümüzü aldik 5 avustosta geliyor kizlarim... daha once bir sorun cikip gelmezlerse
Selam Kızlar,
Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolundaymış şimdilik. 38,5 cm boyumuz, 1700 gram ağırlığımız, makat duruşumuzla 30 Ağustosu bekliyoruz Allah'ın izniyle. Artık kontrollerimiz de 15'de bir olacakmış. Bi daha ki kontrolümüz 19'unda inş bi aksilik olmazsa. Doktora gittiğim zaman soracaklarımı unutuyorum bak yine bi sürü şey soracaktım unuttum
Ooh hadi bakalım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar kontrolumuzu olduk cok sukur kizlarim iyi kilolari ayni gidiyor..1629 gr olmusuzz vee günümüzü aldik 5 avustosta geliyor kizlarim... daha once bir sorun cikip gelmezlerse
Hayirli gunlerde kullanin insallah icinde döne döne uyusun civcivin.
Selam Kızlar,
Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolundaymış şimdilik. 38,5 cm boyumuz, 1700 gram ağırlığımız, makat duruşumuzla 30 Ağustosu bekliyoruz Allah'ın izniyle. Artık kontrollerimiz de 15'de bir olacakmış. Bi daha ki kontrolümüz 19'unda inş bi aksilik olmazsa. Doktora gittiğim zaman soracaklarımı unutuyorum bak yine bi sürü şey soracaktım unuttum
Canm gözün aydin her sey yolundaymis cok sevindimSelam Kızlar,
selam cnm bizde gittik bugün. biz daha 29. haftadayız.
makat duruşu nedir?
bende 2 hafta sonra gidicem kan ve idrar tahlili istedi kendime artık sürekli gideceğim doktor seçtim bakalım hayırlısı
Selam Kızlar,
selam cnm bizde gittik bugün. biz daha 29. haftadayız.
makat duruşu nedir?
bende 2 hafta sonra gidicem kan ve idrar tahlili istedi kendime artık sürekli gideceğim doktor seçtim bakalım hayırlısı
Sevgiii cok guzell yaa kolay gelsin sana benimki agustosta gelicek sabirsizlaniyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?