çok iyi hayrlı sağlıklı büyütmek nasip olsun içinde canım
Ay valla sabahtan beri nasil heyecanliyim anlatamam esim de sasiriyor iki uc tahta gelecek alttarafi ne heyecani diyor :) bu erkekler de gicbiseyden anlamiyor yahu
Oyyyy tosun olacak seninki annesiiii ilerde masallah allah nazarlardan korusun benim daha 2 hafta var kontrolumeeee
Canm gözün aydin her sey yolundaymis cok sevindim
Sağ ol canım, darısı herkesin başına inş. :)
Canm henuz bebegin normal dogum pozisyonu almamis hala ayaklari asagida demek.proteine bakilma sebebi de gebelik zehirlenmesi var mi yok mu diye
Kizlar buhun minikkizimin mobilyalari gelicek sonrada esyalarini yikayip uyuleyip yerlestirme kismiiiii iste en zevkli kismi bu benceee :)
Sonrasinda kizimi beklemek kalacak bana geriye. Saglikla gelsinler insallah
Duzenleyince odayi atarsin fotosunubu kocislerin hepsi aynii odunlar odun
Ay inş öyle olur sevgicim, amin Allah cümlemizinkini nazardan korusun. Sağlıkla kucağımıza versin. 2 hafta hem kısa, hem çok uzun di mi ? Ben daha şimdiden 15 gün sonrasını hesaplıyorum
Ayy canım benim, hayırlı olsun. İyi günlerde , sağlıkla kullanmak nasip olsun inş
Ne güzel bi heyecan di mi, insan bir an evvel doğurmak istiyo :)
Aynen valla su an randevum ayda 1 iki haftasi gecti ama son 2 hafta gecmek bilmiyor fenalardayim :)
Aynen canimmm insan hep merak ediyor 24 saat hareket etein istiuorum iyi oldugunu anlamak icin:)
O gunleride gorucez insallah :)
Canım herseyi bi anda yapma, yorulma. Bölerek yap.
Zaten yol yorgunusun. İşlerde beklesin birazx
kızlar her 2 haftada bir muayene ücreti alacakmı doktorlar bizden? Benim dr ücreti 100tl zorlanıcam ben öyle olursa. Randevum haftaya bakalım 2hafta sonrami çagıracak...
Hala işteyim.
Ya bazen 32. Hafta da ayrılayım izne diyorum.
Ozaman da doğum sonrası sıkıntı.
Kararsızım
sen en iyisi ortasını yap canım 32 de 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu al 35te de raporu bozdur :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
istediğimiz zaman raporu bozdurabiliyor muyuz?
Senin ne zaman başlayacak kuzum 15'te bir randevuların ?
Di mi içerde hiç uyumasın mümkünse, hep tepinsin :)) Doğunca da uyu artık beee yeter ya biraz da sen tut diyenlerden olacak mıyız acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?