2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Oyyyy tosun olacak seninki annesiiii ilerde masallah allah nazarlardan korusun benim daha 2 hafta var kontrolumeeee

Ay inş öyle olur sevgicim, amin Allah cümlemizinkini nazardan korusun. Sağlıkla kucağımıza versin. 2 hafta hem kısa, hem çok uzun di mi ? Ben daha şimdiden 15 gün sonrasını hesaplıyorum

Kizlar buhun minikkizimin mobilyalari gelicek sonrada esyalarini yikayip uyuleyip yerlestirme kismiiiii iste en zevkli kismi bu benceee :)

Sonrasinda kizimi beklemek kalacak bana geriye. Saglikla gelsinler insallah

Ayy canım benim, hayırlı olsun. İyi günlerde , sağlıkla kullanmak nasip olsun inş

Ne güzel bi heyecan di mi, insan bir an evvel doğurmak istiyo :)

erken doğmazlarsa 2014 eylül annesi olacağım inşallah. Ankete baktımda iki oğlu olan sadece benim

yaş 23
Yozgat
ilk bebeklerim
07.12.2013
13.09.2014
ikiz
erkek-erkek

Duzenleyince odayi atarsin fotosunu bu kocislerin hepsi aynii odunlar odun

Valla oyle canim tam odun :)

Tabi tabi bitince herseyi paylasicam sizinle tabiki insallah :)

Odada bos duran bir calisma masam vardi onu da yere kadar beyaz pembe firfirli ortu yapicam boylece altina bezleri stoklarim ustune saklama kutulari ve alt acma unitesini koyarim diye dusundum ama obu diktiricem daha

Henuz abajurumuz lambamiz cibinligimiz yok bide bunlari halledeyim paylasicam hepsini

Ay inş öyle olur sevgicim, amin Allah cümlemizinkini nazardan korusun. Sağlıkla kucağımıza versin. 2 hafta hem kısa, hem çok uzun di mi ? Ben daha şimdiden 15 gün sonrasını hesaplıyorum

Aynen valla su an randevum ayda 1 iki haftasi gecti ama son 2 hafta gecmek bilmiyor fenalardayim :)

Ayy canım benim, hayırlı olsun. İyi günlerde , sağlıkla kullanmak nasip olsun inş

Ne güzel bi heyecan di mi, insan bir an evvel doğurmak istiyo :)

Aynen canimmm insan hep merak ediyor 24 saat hareket etein istiuorum iyi oldugunu anlamak icin:)

O gunleride gorucez insallah :)

Aynen valla su an randevum ayda 1 iki haftasi gecti ama son 2 hafta gecmek bilmiyor fenalardayim :)

Senin ne zaman başlayacak kuzum 15'te bir randevuların ?

Aynen canimmm insan hep merak ediyor 24 saat hareket etein istiuorum iyi oldugunu anlamak icin:)

O gunleride gorucez insallah :)

Di mi içerde hiç uyumasın mümkünse, hep tepinsin :)) Doğunca da uyu artık beee yeter ya biraz da sen tut diyenlerden olacak mıyız acaba :)))

Kızlar her 2 haftada bir muayene ücreti alacakmı doktorlar bizden? Benim dr ücreti 100tl zorlanıcam ben öyle olursa. Randevum haftaya bakalım 2hafta sonrami çagıracak...

kızlar her 2 haftada bir muayene ücreti alacakmı doktorlar bizden? Benim dr ücreti 100tl zorlanıcam ben öyle olursa. Randevum haftaya bakalım 2hafta sonrami çagıracak...

canım muhtemelen alacaklar.
çünkü 10 gün içinde tekrar gidersen ücret almıyorlar.
Kontrol olarak geçiyor diye biliyorum.

En azından benim hastanemde öyle.

Hala işteyim.

Ya bazen 32. Hafta da ayrılayım izne diyorum.
Ozaman da doğum sonrası sıkıntı.

Kararsızım

Kontrollerden iyi haberlerle gelen anneler gözleriniz aydın:) sağlıkla zamanında gelsinler işallah :) aramıza yeni katılanlar hoşgeldi :) hazırlık yapanlara kolay gelsin sağlıkla büyütmek nasip etsin odalarında:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hala işteyim.

Ya bazen 32. Hafta da ayrılayım izne diyorum.
Ozaman da doğum sonrası sıkıntı.

Kararsızım

Sen en iyisi ortasını yap canım 32 de 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu al 35te de raporu bozdur :)

istediğimiz zaman raporu bozdurabiliyor muyuz?

Bozduruluyor diye biliyorum ki Allah korusun acil bi durum olsa 37ye kadar çalıştıracaklar mı? Araştır istersen cidden iyi fikir :)

slm kızlar bizde bugün kontrole gittik minik prensimi gördük.. çok şükür herşey yolunda boyu 34 cm kilosu 1250 gr olmuşşş... başıda aşağı doğru. kan tahlili ve idrar tahlili istedi. idrarda yine enfeksiyon çıktı bol su iç dedi doktor. zaten günde ortalama 3-4 lt içiorum daha nekdr içicem bilmiorumm.. bide demir hapını günde 2 kez iç dedi..

Senin ne zaman başlayacak kuzum 15'te bir randevuların ?

Di mi içerde hiç uyumasın mümkünse, hep tepinsin :)) Doğunca da uyu artık beee yeter ya biraz da sen tut diyenlerden olacak mıyız acaba :)))

Hahahaha aynen aynen dedigim gibi okucak neden uyumuyo diye yicez kendimizi

Hayatim benim bundan sonraki 2 haftada bir olacak doktorum 34 ten itibaren 2 haftada bir 36 dan itibaren haftada bir demisti.

Ben gittigimde 33+4 olucam zaten sonrasi yokus asagi :)

Kizlar mobilyalarim geldiii cok duygulandim yaaaa o minicik yatagini gorunce gozlerim doldu. Allah icini doldurmayi da nasip etsin kimbilir o zaman nasil olucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…