Canm, iki gecelik ve bir tanede pijama takimi gotur. Gecelik en rahati oluyor. Hastaneden cikarknde cok rahat bir sekilde giyecegin kiyafetlerin yaninda olsun.
canm geceliğin türü doum şeklinede bağlı sezaryanda kesinlikle elbise lazım norrmal doum da pişamada olur sen en ğüzeli 2şer takım götür
valla canım ben çarşıda görmüştüm çok oldu . İnternette var mı bilmiorum tutulduysa vardr bence
canm geceliğin türü doum şeklinede bağlı sezaryanda kesinlikle elbise lazım norrmal doum da pişamada olur sen en ğüzeli 2şer takım götür
canım hiç telaş yapma.
arkadaşımın plasentası çok aşağıya indi hemde ilk zamanlarda.
bebeğin ağırlığını taşıyamadı.
sonra dikiş attılar rahme.
ama dediğim gibi ona bu teşhis çok erken haftalarında konuldu.
zaman bebiş büyüyünce taşıyamadı.
tek eksisi kendini çok yoramadı.
hareketlerine dikkat etmesi gerekti.
o kadar
geçen ay doğum yaptı çok şükür güzeller güzeli bir kızı var
onun durumu senden ağırdı bak yavrusuna kavuştu.
hiç içini karartma.
kendini yorma.
amaan 1 2 gece gycen zaten ama elbse güzel bi kurtarıcı
amaan 1 2 gece gycen zaten ama elbse güzel bi kurtarıcı
Kızlar; göğüs pompası şimdiden almak gerekir mi?
Marka model önerisi olan var mı???
Bu arada bugün inanılmaz nefes darlığı yaşıyorum ya bırakın yatmayı oturamıyorum bile
canım bence bunu doktorunla konuş, benimki almalısın diyor..kızlarrr nasılsınız ben tatilden döndüm açık büfeli otel olunca 2 kilo almışım daha 3 ay var 8 kilo almış oldum bundan sonra ben kilo almasam hatta biraz versem olmaz mı ya..hani diyorlar ya son 3 ayda 1.5-2 kg alınmalı diye öyle bir gereklilik mi var hiç almamaya çalışsam olmaz mı??? biliyorum bebek kilo alacak ama ben hafif kilo vererek kiloyu sabitlesem ne olur ki???
ilkkez duydum bunu canım, öyle birşey olsa dr uyarırdı, bana sadece sırt yüzerken falan yaptığım yukarı uzanma hareketinin karın kasımda ağrıya sebep olabileceğini ama bebeğe bi zararı olmayacağını söyledi. ilkindede fazla zormadan dolaplara uzanırdım sütüme bi etkisi olmadı 2 seneden fazla emzirdim.Ben lohusa kırmızı bir pijama takımı aldım. Gecelik de bir dantelli takım, bir de spor aldım. annem dantelsiz olmaz dedi :)
Ben size şimdi başka bişey soracacağım; Yukarı uzanmak süt inmesine, yani olmamsına neden olur mu? annem sürekli öyle diyor. Hiç uzanmasam da yeri geldiğinde bir bardak alıyorsun o da çok uzak değil. fikri olan var mı acaba?
hoşgeldin , idrarda şekerim kaçtı hiç dikkat etmedim, bu tür şeyler birden fazla belirtiyle bi anlam kazanıyor, doktorun sorun yok dediyse yoktur neden takıyorsun ki..arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. 30 haftalık hamileyim, kızım olacak inşallah. Acaba şeker hastalığı olmadığı halde idrarında şeker çıkan var mı? Şeker yüklemem normal oduğu halde benim çıkıyor ve endişeleniyorum. Doktorum normal diyo. Cevap verirseniz çok sevinirim
madela mini elektrikli kullanmıştım çok memmun kaldım, tavsiye ederim.Kızlar; göğüs pompası şimdiden almak gerekir mi?
Bu arada bugün inanılmaz nefes darlığı yaşıyorum ya bırakın yatmayı oturamıyorum bile
Kızlar; göğüs pompası şimdiden almak gerekir mi?
Muayeneleri güzel geçen anneler maşallah bebeişlerinizeBizimde dün kontrolümüz vardı erken doğum tehlikemiz hala devam ediyor bebeği aşağıda taşıdığım için şu an bütün aktiviteler yasak dr 34 e kadar sık dişini sonra biraz biraz yürütücem seni dedi kritik haftaları atlatalım dedi zaten istesemde yürüyemiyorum karnım geriliyo altı acıyo ve kasılmaya başlıyor... Nst ye girdim neyse ki sancı çıkmadı bebeğimin kilosu suyu hareketleri normal ama İki gündür de tansiyonum 13-7 13-8 gibi olunca dr 24 saatlik idrar toplama istedi gerçi bariz bi ödemim yok sadece ellerim bazen şişiyo ama bu zamana kadar hep düşük olduğu için atlamayalım hiç bişeyi diye karaciğer ve böbrek fonksiyonlarının testlerİni falan da istedi bakalım sonuçlar ne olacak nedense otururken böyle oluyo tansiyonum 5 dk uzanıyorum uzanırken ölçüyoruz 10-4,5 falan çıkıyor anlamlandıramadım bi türlü... Oğluşun başı nerdeyse doğum kanalında o kadar meraklı ki gelmeye yaslamış başını duruyor... Nefes darlığım var diye yazmıştım o da geçti şükür meğer kasılma oluyomuş o sırada onun için olmuş demek ki 2 gece baya bi kasılma yaşamışım anlamadan şimdi de oluyo arada ama o kadar sık değil... Nefesim daralınca elimi karnıma koyuyorum bi tarafında böyle ufak tepecik gibi oluyor kasılma nefesim daralmasa anlamam yani ağrı falan yapmıyor...
didem_ada canım ne güzel çok az kaldı kızlarına kavuşmana 36 da mı doğmuş oluyorlar bi de tam bilmediğim için soruyorum o haftada doğunca küveze falan gerek oluyor mu?
Ameda arkadaşım kullanıyor genel olarak memnun. Nefes darlığın daha önce de oluyo muydu. Çok fazlaysa bence bi doktora git. Önemli bi durum olabilir.
Çok saol cnmmcanım bence bunu doktorunla konuş, benimki almalısın diyor..
ilkkez duydum bunu canım, öyle birşey olsa dr uyarırdı, bana sadece sırt yüzerken falan yaptığım yukarı uzanma hareketinin karın kasımda ağrıya sebep olabileceğini ama bebeğe bi zararı olmayacağını söyledi. ilkindede fazla zormadan dolaplara uzanırdım sütüme bi etkisi olmadı 2 seneden fazla emzirdim.
hoşgeldin , idrarda şekerim kaçtı hiç dikkat etmedim, bu tür şeyler birden fazla belirtiyle bi anlam kazanıyor, doktorun sorun yok dediyse yoktur neden takıyorsun ki..
madela mini elektrikli kullanmıştım çok memmun kaldım, tavsiye ederim.
Canım ben döneceğim işe, ücretsiz iznimi fln eklemeyi düşünüyorum ama mutlaka döneceğim.Arkadasim avent elektrikliden memnun. Ben şimdiden almayi düşünmüyorum is hayatina donmeyecegim için canim.
Bebeginin sagligi yerindeymis canim cok sükür. az kaldi 34 üncü haftaya saglıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına gönlünü ferah tut bakarsın 40 ı geçer gelmesi:).
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bence bunu doktorunla konuş, benimki almalısın diyor..
ilkkez duydum bunu canım, öyle birşey olsa dr uyarırdı, bana sadece sırt yüzerken falan yaptığım yukarı uzanma hareketinin karın kasımda ağrıya sebep olabileceğini ama bebeğe bi zararı olmayacağını söyledi. ilkindede fazla zormadan dolaplara uzanırdım sütüme bi etkisi olmadı 2 seneden fazla emzirdim.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?