2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

teşekkür ederim canım açıkladığın için
evet ilk zamanlardan beri bu riski taşıyanlar varmış
çok şükür biz 31 e geldik bundan sonrası artık hayırlısı olsun
evdeyim şimdilik bişey yaptığımy yok ama işte arada mecburi yolculuklarımız oluyor
2 saat falan
inşallah bir kanama falan olmadan 36. haftaya kadar gelirsek
gerisi sezeryanda olsa önemli değil yavrum sağlıklıca gelsin de
tabi cümlemizin dileği bu yönde.

Ben lohusa kırmızı bir pijama takımı aldım. Gecelik de bir dantelli takım, bir de spor aldım. annem dantelsiz olmaz dedi :)
Ben size şimdi başka bişey soracacağım; Yukarı uzanmak süt inmesine, yani olmamsına neden olur mu? annem sürekli öyle diyor. Hiç uzanmasam da yeri geldiğinde bir bardak alıyorsun o da çok uzak değil. fikri olan var mı acaba?

Kızlar bir de kırmızı lohusa tacı modası kalktı diyorlar. gerçi ben bir tane almıştım. Şimdi resimdekine benzer bişey yaptırıyorum. Geceliğin rengine uygun :) benim dışında tülü de olacak azıcık. Bir terliği bulamadım ya bakalım

Muayeneleri güzel geçen anneler maşallah bebeişlerinize Bizimde dün kontrolümüz vardı erken doğum tehlikemiz hala devam ediyor bebeği aşağıda taşıdığım için şu an bütün aktiviteler yasak dr 34 e kadar sık dişini sonra biraz biraz yürütücem seni dedi kritik haftaları atlatalım dedi zaten istesemde yürüyemiyorum karnım geriliyo altı acıyo ve kasılmaya başlıyor... Nst ye girdim neyse ki sancı çıkmadı bebeğimin kilosu suyu hareketleri normal ama İki gündür de tansiyonum 13-7 13-8 gibi olunca dr 24 saatlik idrar toplama istedi gerçi bariz bi ödemim yok sadece ellerim bazen şişiyo ama bu zamana kadar hep düşük olduğu için atlamayalım hiç bişeyi diye karaciğer ve böbrek fonksiyonlarının testlerİni falan da istedi bakalım sonuçlar ne olacak nedense otururken böyle oluyo tansiyonum 5 dk uzanıyorum uzanırken ölçüyoruz 10-4,5 falan çıkıyor anlamlandıramadım bi türlü... Oğluşun başı nerdeyse doğum kanalında o kadar meraklı ki gelmeye yaslamış başını duruyor... Nefes darlığım var diye yazmıştım o da geçti şükür meğer kasılma oluyomuş o sırada onun için olmuş demek ki 2 gece baya bi kasılma yaşamışım anlamadan şimdi de oluyo arada ama o kadar sık değil... Nefesim daralınca elimi karnıma koyuyorum bi tarafında böyle ufak tepecik gibi oluyor kasılma nefesim daralmasa anlamam yani ağrı falan yapmıyor...

didem_ada canım ne güzel çok az kaldı kızlarına kavuşmana 36 da mı doğmuş oluyorlar bi de tam bilmediğim için soruyorum o haftada doğunca küveze falan gerek oluyor mu?

Kızlar; göğüs pompası şimdiden almak gerekir mi?
Marka model önerisi olan var mı???
Bu arada bugün inanılmaz nefes darlığı yaşıyorum ya bırakın yatmayı oturamıyorum bile

arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. 30 haftalık hamileyim, kızım olacak inşallah. Acaba şeker hastalığı olmadığı halde idrarında şeker çıkan var mı? Şeker yüklemem normal oduğu halde benim çıkıyor ve endişeleniyorum. Doktorum normal diyo. Cevap verirseniz çok sevinirim

Bu arada bugün inanılmaz nefes darlığı yaşıyorum ya bırakın yatmayı oturamıyorum bile

Ameda arkadaşım kullanıyor genel olarak memnun. Nefes darlığın daha önce de oluyo muydu. Çok fazlaysa bence bi doktora git. Önemli bi durum olabilir.

canım bence bunu doktorunla konuş, benimki almalısın diyor..
ilkkez duydum bunu canım, öyle birşey olsa dr uyarırdı, bana sadece sırt yüzerken falan yaptığım yukarı uzanma hareketinin karın kasımda ağrıya sebep olabileceğini ama bebeğe bi zararı olmayacağını söyledi. ilkindede fazla zormadan dolaplara uzanırdım sütüme bi etkisi olmadı 2 seneden fazla emzirdim.
hoşgeldin , idrarda şekerim kaçtı hiç dikkat etmedim, bu tür şeyler birden fazla belirtiyle bi anlam kazanıyor, doktorun sorun yok dediyse yoktur neden takıyorsun ki..
madela mini elektrikli kullanmıştım çok memmun kaldım, tavsiye ederim.

Arkadasim avent elektrikliden memnun. Ben şimdiden almayi düşünmüyorum is hayatina donmeyecegim için canim.

Bebeginin sagligi yerindeymis canim cok sükür. az kaldi 34 üncü haftaya saglıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına gönlünü ferah tut bakarsın 40 ı geçer gelmesi:).

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ameda arkadaşım kullanıyor genel olarak memnun. Nefes darlığın daha önce de oluyo muydu. Çok fazlaysa bence bi doktora git. Önemli bi durum olabilir.

Canım sıcak hava beni mahvediyor. Hava soğuduğu an rahatlıyorum.
Genede doktoruma soracağım çok saol.

Çok saol cnmm
Arkadasim avent elektrikliden memnun. Ben şimdiden almayi düşünmüyorum is hayatina donmeyecegim için canim.
Canım ben döneceğim işe, ücretsiz iznimi fln eklemeyi düşünüyorum ama mutlaka döneceğim.
Çok saol

Evet canım ona şükrediyorum zaten o iyi olsun :) dr da öyle diyor senin gibi hastam çok böyle olup 40 ı deviren hala doğuramayan var diye hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…