2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
öyle ya bugün duydum rusya da 3 yıl izne ayrılabiliyormussun ücretli hem de .. bizim burada 2 ay şaka gibi karşılaştırınca..

bugün sabah ilk kez ayağıma kramp girdi acıyla bağırarak uyandım ne fena bişeymiş o ya sürekli çekenlere Allah kolaylık versin 3-5 sn sürdü ama ömrümden ömür gitti resmen

Selam kizlar kontrolumuzu olduk cok sukur kizlarim iyi kilolari ayni gidiyor.. 1629 gr olmusuzz vee günümüzü aldik 5 avustosta geliyor kizlarim... daha once bir sorun cikip gelmezlerse

masallah cnm ya ılk bebelerımız olacaklar sanırım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

idrarda protein ne anlama geliyor bilen var mı?
tahlillerimde ona da bakmak istedi doktor
önlem amaçlı sanırım

gebelık zehırlenmesı anlamına gelıyor tehlıkelı bır durumdur onlem amaclı her doktor ıster ama

super yaaaaa kılosu falan kesın tosbık bısey olacak desene ısırılacak bı bebek olur ohhh tosbık tosbık
senın 18 eylulde 30 agustosa mı aldın gununu ayyy bısey kalmamıs hıc allahım hadı hayırlısıyla o gunlerıde paylasalım canım

Ay valla sabahtan beri nasil heyecanliyim anlatamam esim de sasiriyor iki uc tahta gelecek alttarafi ne heyecani diyor :) bu erkekler de gicbiseyden anlamiyor yahu

o yuzden burdayız canım bızı bız anlarız bosver sen onları

günaydın arkadaşlar nasılsınız..
3 gundur yoktum buralarda baya yazışma olmuş
cuma kontrolumuz wardı
hersey yolunda sımdılık
ama doktorum suyunu 3lıtreye çıkar dedı
kızım yuzunu gostermedı gotunu donmus yatıodu

kan ilacın kaç mg demir içeriyor canım? bi de hemoglabin kaç çıktığında ikiye katladı acaba??

cnm hemoglabin sonucuma bakmm lazım şuan işteyim yanımda deil. ama demir ilacımın üzerinde 100 mg elementer demire eşdeğer demir III hidroksit polimaltoz kompleksi 0,350 mg folik asit yazıo

aman nazar degmesın cnm hersey hep boyle yolunda gıtsın ınsallah
nıye 3 lt ye cıkar dedı kı sıcaklardan falan mı

cnaım doğuma kadar kullanıcaz o ilacı kaçaro yok zaten şimdilerde daha çok ihtiyacın olacak

kızlar günaydın.
bildiğiniz iyi bi tansiyon aleti var mı?

Ben omron m3w tansiyon aletini kullanıyorum canım memnunum da geçen sağlık ocağına gittiğimde orda da bi alt modelini gördüm ölçümleri doğru yani bi çok eczane ve sağlık kuruluşunda bu cihaz kullanılıyor... Yalnız bu cıvalı tansiyon aleti değil kendi kendime ölçebilmek için üst koldan ölçen dijital cihazlardan... Hayırdır seninde mi tansiyon problemin oldu?

Kızlar bende şikayetler bitmicek galiba bu saatten sora :)

Size sormak istediğim bişeyler var. Benim bacaklarımda ayak bileklerimde falan ödem yok, sadece ayaklarımı çok sarkıtıp uzun saatler durursam artık eve geldiğimde ayaklarımda ayakkabının hafif hafif izi çıkıyor. E bu da normaldir diye düşünüyorum.

Ama bundan önce benim ellerim şişiyor, özellikle sabah uyandığımda yumruk yaparken şişliği hissediyorum, zaten normalde de dolma parmaklı bir insanım şimdi iyice tombik oldu sanki. Ayrıca burnum da kocaman oldu. Bunları niye sölüyorum.

Bir yerde Preeklampsi belirtisi olarak bacaklarda değil ama el ve yüzdeki şişmelerin önemli bir belirti oldugu yazıyordu. Bunun dışında tansiyonumu düzenli ölçüyorum hep 10-6, 10,5-6,5 çıkıyordu şu aralar 11-8 çıkmaya başladı. Ne yapmalıyım sizce doktorumu aramalı mıyım, ya da gidip en iyisi idrar testi mi yaptırsam

evet sıkı ve sert etim öf yaaaa kırmızı kırmızı çtlamasa iiydi

Kızlar; göğüs pompası şimdiden almak gerekir mi?
Marka model önerisi olan var mı???
Bu arada bugün inanılmaz nefes darlığı yaşıyorum ya bırakın yatmayı oturamıyorum bile

Canım ben philips avent'in elektrikli olanını aldım. 5. aydan sonra çalışacağım için lazım olacak. Ayrıca kardeşim doğum yaptığında göğüsleri şişmişti, çok ağrımıştı doktor pompa alın demişti. Akşam nöbetçi eczane arayıp buldular. Onu düşünerekten korktum aldım. Emmediği zamanlarda da sağıp saklıyordu kardeşim. Tabi sen bilirsin. Belki böyle bir sorunun olmayabilir...

yok canım yaaa kesilse benim kesilirdi boyum 150 lerde. uzanmadığım yer, gün yok.. 19 ay paşa paşa emzirdim. anneler çok evhamlı..

Çok teşekkürler içim rahatladı

Bir de bişey soracağım. süt saklama poşetleri mi daha kullanışlı yoksa kaplar mı? Sizce ?

kızlar günaydın.
bildiğiniz iyi bi tansiyon aleti var mı?
omron m4 yahut m6 ydı benim 2 sene önce aldığım. koldan dijital ölçer. sağlık ocaklarında da omron kullanılıyor kullananalar memnun diye almıştım. 100 falandı. doğumdan sonra kv lere götürdük onların benden daha çok ihtiyacı var çünkü maalesef..

öyle ya bugün duydum rusya da 3 yıl izne ayrılabiliyormussun ücretli hem de .. bizim burada 2 ay şaka gibi karşılaştırınca..
evet canım gelişmiş dünya ülkelerinde öyle.. millet doğurmuyor diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar 3-5 sene sonra bizde de öyle olucak da olan bize oluyor şu an. bu sefer akıllandım ama geçen sefer 3 aylık bebeyi bırakıp işe gitmiştim müdürün aklına uyup. yok koca ilde kimse yokmuş çocukların dersi boş kalırmış 24 saat.. bu sefer kapıma gelseler topla tüfekle gitmicem işte gitmicem

okula başladıklarında erkek öğretmen olmalı kriteri koydum kendime bu dediklerinizi görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…