2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende çok iştahsızlık başladı sabahtan beri sadece 2 ceviz 1 bardak süt içtimm mıdemede resmen kramp giriyo hiç tadım yok elimi kaldıracak halım yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben her gittiğimde çok net görüyorum bebeğimi bi siyah beyaz gösteriyo birde böyle kırmızımsı bi görüntüde daha net görünüyo kesin cihazla alakalı bi durum bencee

Canım, preeklampsi olsa tansiyonun da yüksek çıkar. Ama yine de her ihtimale karşı hiç beklemeden bi idrar testi yaptır, proteine baksınlar. Bunu 3 haftada bir yaptırmak iyi olacak son 3 ayda. O şişlikler bende de var, yüzümde yok ama ellerim kapanmıyor resmen. Doktoruna da sor haberdar et bizi.

ilk başlarda bebek ufakken yine birazcık seçebiliyodum :) ama artık hiç anlayamıyorum. Senin girdiğin 3 boyutlu ultrason mu oluyor?

hadı ınsallah güzel haberlerle gelırsın canım
allah bozmasın mutluluğunuzu ....
ewet ya ınsan top gıbı oluo yuwarlancaz son ayımızda artık ıyıce

canım dewlet hastanesınemı gıdıosun
ben geçenlerde bıde farklı doktora goruneyım dıye dewlete gıttım
bebegımın kac kılo olduğunu bıle olcmedı cıhaz
sordum kac kılo dıye
ızım cıhazımız olcmuo dedı bana
okadar cok eskı yanı
resmını werdı ama hıcbıseye benzemıo hıcbıyerı bellı olmuodu

valla zorluyorum bende ama olmuyo işte. iştahım hiç kalmadı son günlerde. annemin yemekleri olaydı o zaman göreydin beni.

yanı zaten ınsana hamış hamış yemek yapmak ve bıde o kokuyu cektıkten sonra o yenegı yemek cok zor gelıo
keşke bı yemek yapanımız olsa

ilk başlarda bebek ufakken yine birazcık seçebiliyodum :) ama artık hiç anlayamıyorum. Senin girdiğin 3 boyutlu ultrason mu oluyor?

Gördüğüm kadarıyla 3 boyutlu verdiği resimler filan çok net yüzü filan hep seçiliyo

yok canım özel hastane ama biraz geri kalmış :)
doktorumdan memnunum aslında ama bir de başka bi doktora gideyim bari. görmeyi çok istiyorum çünkü artık, kime benziyo merak ediyorum:))

istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane, doktor var mı? doğum için de farklı bir hastane düşünüyorum çünkü.

tam olarak çıkmadı ama iyice gerildi yakında çıkabilir bide bazen acıo biyere değdiği zaman falan cildin o kısmı baya hassas sanırım

Çıkması normalmiş, benimki bayağı bi çıktı. Bi de göbek deliğimden ameliyat için kesik açmışlardı zamanında, o kesik yer normalde çukurun içinde duruyodu. Son 1 haftadır tamamen dışarıda ve hassas.

canım benım gobek delıgım kalmdı kı dumduz oldu valla

Koca göbüşlü, cadının annesi seniiii
Kaç kilo aldın bakiim. Ben toplamda 8 kilo almışım.

yediklerinize dikkat mı ediosunuz ondan mı kilo almıonuz bende hiç abartmadan yiyorum ama 28 haftam bitti 9,5 kilo almışım

KIZLARRRR

kızıma hastane cıkısı ıcın tulum ıstıyorum
ama oyle hastane cıkısı setlerınden falan degıl
sade ve sık olsun dıyorum
guzel bısey ıstıyorum

yada bırıne yaptırmak varmı bıldıgınız bı yer yada sıte adı

kızlar bebeğinizin hareketlerini eşinizle paylaştığınızda nasıl tepkiler alıyorsunuz?ben istiyorum ki benim hissettiklerimi eşimde hissetsin ama o pek gönüllü deil göbeğimle haşır neşir olmayabunun begenmemesiyle beni öyle görmek istememesiyle ilgisi yok.hoşuna bile gidiyor bu halim ama bebegin hareketlerin hissedınce sanki içerde yaratık varmış gibi hissediyorum bile dedibu durumda beni çok üzüyor..

kızlar doktor bana da tansiyon ölçtür düzenli dedi ve tansiyonum 140/90 140/100 fln çıktı genelde.. ama herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum... çok mu rahat davranıyorum doktora mı gitmeliyim??

Canm cok fazla bir bilgim yok ama bence gitmelisin doktora 14/9 hamileler icin yuksek diye biliyorum ihmal etme

Canm benim esimde cok fazla dokunmayi sevmiyor korkuyormus bir sey olur diye bizim gibi hissetmeleri imkansiz onlarin canm.ben de kiziyorumbazen zorla elini tutup bak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…