merhaba arkadaşlar, nasılsınız,
Ben dün çok zor bi gece geçirdim, gün içinde biraz güneşte kaldım, böyle olacağını da tahmin etmiştim aslında, çünkü ne zaman güneşte kalsam aynı şey olur, yine midem mahvoldu, sahura kadar sürekli çıkardım , azıcık dalmıştım, sahur saatinde uyandığımda ise şimdiye kadar hiç hissetmediğim derecede ağır kramplar girdi bacağıma, kıpırdayamadım bile o dereceydi. Sahur yemeğinide artık eşim kendi hazırladı.
Bir de kızlar, sizin girdiğiniz ultrason cihazları nasıl? Ya ben bebeğimi hiç görmüyorum bile, doktor ölçümlerini yapıyor bana da şurası şu burası bu diyor ama anlaşılmıyor yani neresi ne olduğu? Acaba ultrason cihazı çok mu eski yada fonksiyonu mu az sizce? Hiç doyamıyoum böyle bebeğime..
Kızlar bende şikayetler bitmicek galiba bu saatten sora :)
Size sormak istediğim bişeyler var. Benim bacaklarımda ayak bileklerimde falan ödem yok, sadece ayaklarımı çok sarkıtıp uzun saatler durursam artık eve geldiğimde ayaklarımda ayakkabının hafif hafif izi çıkıyor. E bu da normaldir diye düşünüyorum.
Ama bundan önce benim ellerim şişiyor, özellikle sabah uyandığımda yumruk yaparken şişliği hissediyorum, zaten normalde de dolma parmaklı bir insanım şimdi iyice tombik oldu sanki. Ayrıca burnum da kocaman oldu. Bunları niye sölüyorum.
Bir yerde Preeklampsi belirtisi olarak bacaklarda değil ama el ve yüzdeki şişmelerin önemli bir belirti oldugu yazıyordu. Bunun dışında tansiyonumu düzenli ölçüyorum hep 10-6, 10,5-6,5 çıkıyordu şu aralar 11-8 çıkmaya başladı. Ne yapmalıyım sizce doktorumu aramalı mıyım, ya da gidip en iyisi idrar testi mi yaptırsam
yok canım yaaa kesilse benim kesilirdi boyum 150 lerde. uzanmadığım yer, gün yok.. 19 ay paşa paşa emzirdim. anneler çok evhamlı..
Çok teşekkürler içim rahatladı
Bir de bişey soracağım. süt saklama poşetleri mi daha kullanışlı yoksa kaplar mı? Sizce ?
Ben her gittiğimde çok net görüyorum bebeğimi bi siyah beyaz gösteriyo birde böyle kırmızımsı bi görüntüde daha net görünüyo kesin cihazla alakalı bi durum bencee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar, göbek deliği dışarı doğru çıkmaya başlayan var mı ? Böyle bişey gözlemlediniz mi kendinizde ?
Kızlar, göbek deliği dışarı doğru çıkmaya başlayan var mı ? Böyle bişey gözlemlediniz mi kendinizde ?
alıstı valla adam hemen kanıksadı olayı
sankı kacıncı kez baba oluyorsa
dalga bıle gecıyor artık
dombıkım dıye kalkmaya calısırken sırtıma destek verıyor ayy cok komık oluyoruz valla hacı yaztmaz gıbı oluyorum bazen
yarın randevum var o zaman bakacaz bebegımıze bakalım ne almede ne olmus dıye
benımde yarın kontrolum cnm bende 1 aydır gıtmedım merake dıyorum sıcaklardan benımde ıstahım kesıldı kılo alımımda durdu ama ıyıdır merak etme onlar ac kalmaz depolarımızdan yıyordur hıııc der etme sen bak gor turp gıbıdır bebeklerımz
]
merhaba arkadaşlar, nasılsınız,
Ben dün çok zor bi gece geçirdim, gün içinde biraz güneşte kaldım, böyle olacağını da tahmin etmiştim aslında, çünkü ne zaman güneşte kalsam aynı şey olur, yine midem mahvoldu, sahura kadar sürekli çıkardım , azıcık dalmıştım, sahur saatinde uyandığımda ise şimdiye kadar hiç hissetmediğim derecede ağır kramplar girdi bacağıma, kıpırdayamadım bile o dereceydi. Sahur yemeğinide artık eşim kendi hazırladı.
Bir de kızlar, sizin girdiğiniz ultrason cihazları nasıl? Ya ben bebeğimi hiç görmüyorum bile, doktor ölçümlerini yapıyor bana da şurası şu burası bu diyor ama anlaşılmıyor yani neresi ne olduğu? Acaba ultrason cihazı çok mu eski yada fonksiyonu mu az sizce? Hiç doyamıyoum böyle bebeğime..
valla zorluyorum bende ama olmuyo işte. iştahım hiç kalmadı son günlerde. annemin yemekleri olaydı o zaman göreydin beni.
ilk başlarda bebek ufakken yine birazcık seçebiliyodum :) ama artık hiç anlayamıyorum. Senin girdiğin 3 boyutlu ultrason mu oluyor?
canım dewlet hastanesınemı gıdıosun
ben geçenlerde bıde farklı doktora goruneyım dıye dewlete gıttım
bebegımın kac kılo olduğunu bıle olcmedı cıhaz
sordum kac kılo dıye
ızım cıhazımız olcmuo dedı bana
okadar cok eskı yanı
resmını werdı ama hıcbıseye benzemıo hıcbıyerı bellı olmuodu
tam olarak çıkmadı ama iyice gerildi yakında çıkabilir bide bazen acıo biyere değdiği zaman falan cildin o kısmı baya hassas sanırım
canım benım gobek delıgım kalmdı kı dumduz oldu valla
Çıkması normalmiş, benimki bayağı bi çıktı. Bi de göbek deliğimden ameliyat için kesik açmışlardı zamanında, o kesik yer normalde çukurun içinde duruyodu. Son 1 haftadır tamamen dışarıda ve hassas.
Koca göbüşlü, cadının annesi seniiii
Kaç kilo aldın bakiim. Ben toplamda 8 kilo almışım.
yediklerinize dikkat mı ediosunuz ondan mı kilo almıonuz bende hiç abartmadan yiyorum ama 28 haftam bitti 9,5 kilo almışım
kızlar doktor bana da tansiyon ölçtür düzenli dedi ve tansiyonum 140/90 140/100 fln çıktı genelde.. ama herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum... çok mu rahat davranıyorum doktora mı gitmeliyim??
kızlar bebeğinizin hareketlerini eşinizle paylaştığınızda nasıl tepkiler alıyorsunuz?ben istiyorum ki benim hissettiklerimi eşimde hissetsin ama o pek gönüllü deil göbeğimle haşır neşir olmayabunun begenmemesiyle beni öyle görmek istememesiyle ilgisi yok.hoşuna bile gidiyor bu halim ama bebegin hareketlerin hissedınce sanki içerde yaratık varmış gibi hissediyorum bile dedi bu durumda beni çok üzüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?