2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın kızlar iyi haftalar olsun inş. bu hafta kontrole gideceğim nerdeyse 1 aydır kontrole gitmedim bebeğim gelişmişmi kilo almışmı kilosundan pek ümitli değilim çünkü hiçbişey yemiyorum. çok iştahsızım bakıcaz artık.

canım gelışmıstır bende 1 aydır hıc kılo almıodum acaba gelıştımı dıodum
ama cumartesı kontrole gıttıgımızde 1500 gram olmuş kızım
yedıklerımız bebeğe gıdıo tamamen artık

çocuk kadar yemek yiyorum yediklerim ona gitse nolcakki çok az yiyorum. o yüzden çok ümitli değilim kilosu bakımından üzülüyorum ama yapıcak bişeyim yok.

çocuk kadar yemek yiyorum yediklerim ona gitse nolcakki çok az yiyorum. o yüzden çok ümitli değilim kilosu bakımından üzülüyorum ama yapıcak bişeyim yok.

neden yemıosun canım zorla bıraz kendını bebısın ıcın..
doktorum bana bol bol su ıc 3 litreye çıkar dedı
sanırım az geldı gözüne suyum

kızlarrrrr nolur cevap verin nasıl hamile kaldınız bir bçuk senedir çalışıyoruz doktora gittim hiç bir sorun yok neden hamile kalamıyorum

kafaya takar her ay bekliyosan olmaz canım. ben kendimden örnek vereyim ben polikisitik over hastasıyım doktolar bana sen zor hamile kalırsın demiş ve tedavi alman lazım demişlerdi bende eşime söyleyemedim nasıl derim bende sorun var vs diye o arada bu düşüncelerle cebelleşirken bir baktım hamileyim onu geç bu ikinci bebeğim ve inanabiliyormusun kazayla oldu.

sonuç olarak ikisininde olacağına ihtimal vermiyor bebeğimiz olacak diye beklemiyorduk biz rahttık kafalarımız rahattı bebeğimiz geldi.

ama sinir stres yapsaydık inan çok beklerdik.

neden yemıosun canım zorla bıraz kendını bebısın ıcın..
doktorum bana bol bol su ıc 3 litreye çıkar dedı
sanırım az geldı gözüne suyum

valla zorluyorum bende ama olmuyo işte. iştahım hiç kalmadı son günlerde. annemin yemekleri olaydı o zaman göreydin beni.

kızlarrrrr nolur cevap verin
nasıl hamile kaldınız bir bir buçuk senedir çalışıyoruz doktora gittim hiç bir sorun yok neden hamile kalamıyorum

Canım sadece günü denk getiremiyo olabilir misiniz? Ovulasyon testi kullanmanı öneriyorum öyle bi ihtimal varsa..

Doktoru ara canım özellikle burun şişmesini söyle. Ne olur ne olmaz. Normalde ben hiç aramak istemiyorum ama bu gibi durumlarda aramak gerek.

Buaralar bende benimki kilo almıyo gibi hissediyorum nedense ya karnım büyümüyo görebiliyorum bunu eskiden daha hızlı bir değişim vardı. Benimde kilo almam yavaşladı sanki. Hep biraz önde çıkıyordu kilosu son kontrolde tam tarihindede çıktı umarım geri atmaz Allahım âmin. Doktordan sonra haber ver mutlaka canım.

günaydın kızlar, iştahsızlık başlayan var mı aranızda, sabah kahvaltı yapayım diyorum son günlerde canım bişey istemiyor, zorla yiyorum, kalkınca da biraz mide bulantısı yaşıyorum, size de oluyor mu böyle??

aslında şuan bi problemim yok ama doktor riskim olduğunu söylüyor. 13 9 u geçerse hemen gel dedi. evde tansiyon aleti bulundur dedi.

ben de internetten almıştım canım. Ben memnunum yani

çok sağol cnm

sağol cnm
omron markayı araştırıcam bende genelde herkes böyle söyledi

canım meraba, senin kasıntın sadece bacak bolgesınde mı yoksa genel olarak tum vucudunda mı? gebelikte karaciğer enzimleri son donemlerde yukselebılıyor ve buda kasıntıya sebep oluyor.ama bu kasıntının özelliği yara veya leke vs olmaması ve cok ınatcı olması..sen kızarık demişsin ama bence yine de dr una görunmende fayda var..gecmiş olsun

Inşallah canim insallah. . Bilmezmiyim canim bende ayni senin gibiyim.. izlemedigim film kalmadi.. simdi bidaha izliyorum aynilarini napim.. ama dün ciktim disari valla biraz dolastim iyi geldi yoksa küflenicektim evde

Kızlar her 2 haftada bir muayene ücreti alacakmı doktorlar bizden? Benim dr ücreti 100tl zorlanıcam ben öyle olursa. Randevum haftaya bakalım 2hafta sonrami çagıracak...

Canım, ben 15'te bir gidiyorum. Bi muayene bi kontrol şeklinde oluyor. Gerçi ben hastaneye değil, doktorun özel kliniğine gidiyorum belki ondandır.
Sen yine doktorunla bi konuş dilersen.

sanırım sıcaklarda cok terleyip su kaybettıgımız ıcın canım
senın bebeışın ne durumda
babanız alıştımı bu halıne

alıstı valla adam hemen kanıksadı olayı
sankı kacıncı kez baba oluyorsa
dalga bıle gecıyor artık
dombıkım dıye kalkmaya calısırken sırtıma destek verıyor ayy cok komık oluyoruz valla hacı yaztmaz gıbı oluyorum bazen

yarın randevum var o zaman bakacaz bebegımıze bakalım ne almede ne olmus dıye

benımde yarın kontrolum cnm bende 1 aydır gıtmedım merake dıyorum sıcaklardan benımde ıstahım kesıldı kılo alımımda durdu ama ıyıdır merak etme onlar ac kalmaz depolarımızdan yıyordur hıııc der etme sen bak gor turp gıbıdır bebeklerımz

]

merhaba arkadaşlar, nasılsınız,

Ben dün çok zor bi gece geçirdim, gün içinde biraz güneşte kaldım, böyle olacağını da tahmin etmiştim aslında, çünkü ne zaman güneşte kalsam aynı şey olur, yine midem mahvoldu, sahura kadar sürekli çıkardım , azıcık dalmıştım, sahur saatinde uyandığımda ise şimdiye kadar hiç hissetmediğim derecede ağır kramplar girdi bacağıma, kıpırdayamadım bile o dereceydi. Sahur yemeğinide artık eşim kendi hazırladı.

Bir de kızlar, sizin girdiğiniz ultrason cihazları nasıl? Ya ben bebeğimi hiç görmüyorum bile, doktor ölçümlerini yapıyor bana da şurası şu burası bu diyor ama anlaşılmıyor yani neresi ne olduğu? Acaba ultrason cihazı çok mu eski yada fonksiyonu mu az sizce? Hiç doyamıyoum böyle bebeğime..

kızlar doktor bana da tansiyon ölçtür düzenli dedi ve tansiyonum 140/90 140/100 fln çıktı genelde.. ama herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum... çok mu rahat davranıyorum doktora mı gitmeliyim??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…