2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

valla benimki de benim beklediğim kadar ilgi göstermiyo göbeğime:) ben belki biraz fazla ilgi bekliyo olabilirim bilmiyorum :)
fakat son dönemdeki hızlı hareketlerini, göbeğimin tekme gibi değil de her tarafında hareketlendiğini görünce şaşırıyo, ne kadar güçlü hareket ediyo diye.

Canm benim esimde cok fazla dokunmayi sevmiyor korkuyormus bir sey olur diye bizim gibi hissetmeleri imkansiz onlarin canm.ben de kiziyorumbazen zorla elini tutup bak diyorum

ben de zorluyorum bazen beni kırmamaya calıiıyor ama hissediyorum hoşlanmadığınıteşekkürler kızlar demek bizim gibi olanlar var..

canım aslında '' yaratık' kelimesi çok dokundu bana ama bende fazla zorladım sanırım:)

kızlar doktor bana da tansiyon ölçtür düzenli dedi ve tansiyonum 140/90 140/100 fln çıktı genelde.. ama herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum... çok mu rahat davranıyorum doktora mı gitmeliyim??

Canım benim 13-8 e çıkıyor 2-3 gündür dr ona bile yüksek dedi çünkü öncesinde genelde 10-6 11-7 falan çıkıyordu hatta bu yüzden karaciğer ve böbrek fonksiyonlarının testi ile 24 saatlik idrar toplamamı istedi protein kaçağı var mı diye yazmıştım zaten normalde yapılan idrar tahlilinde çıkmayabilirmiş protein asıl bakılması gereken 24 saatlik olanıymış karaciğer böbrek sonuçlarım iyiymiş idrarda yarın sonucu çıkacak merakla bekliyorum bende eğer hep 13 e çıkarsa tansiyonum ve gebelik zehirlenmesi değilse de ufak bi tansiyon ilacı vereceğini söyledi o yüzden ihmal etme derim en az 6 saatlik arayla ölçülen tansiyonun düşmüyorsa dr unla kesin irtibata geç benimki bu değeri geçtiği an arıyosun beni dedi....tansiyon maalesef sinsi bi hastalık ve zaten genelde tesadüfen fark ediliyor yani bi çok insana bi rahatsızlık hissettirmiyor ama vücudun bundan etkileniyor canım... Bizi de haberdar et...

Yaratık demeseymiş keşke ama eminim kötü niyetle dememiştir erkekler bazen farklı bakıyor olaya :) benim eşimde tam tersi bazen elimi karnımda görünce sen çok dokundun bırakta biraz ben dokunayım diye gelir yanıma hareketlerini hissedince de acayip mutlu oluyor :) ama tabi yinede bizim hissettiğimizi hissetmeleri imkansız boşverin bebişlerimizin hareketleri bize özel

Kızlar, göbek deliği dışarı doğru çıkmaya başlayan var mı ? Böyle bişey gözlemlediniz mi kendinizde ?

Henüz dışarı çıkmadı ama dümdüz oldu resmen delik diye bişey yok bi de rengi koyulaştı ya da acaba önceden de koyuydu da içerisini biz mi görmüyorduk eşim çok dalga geçiyor benle bu konuda :)

Benım eşimde bazen eliyle hissedince mutlu oluyo bazende hiiççç alakası olmuyoo mesela biraz önce resmen karnımın yarısı yüksek duruyodu sanırım başıydı ben çok şaşırdım çağırdım gelsene karnıma bı bak bi tuhF duruyo dedim yüzüme boş boş bakıyo bende sağol yaa verdiğin tepki için dedim. Yanii erkekler bşraz duyarsı oluyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

odun odun ne diyeyim :113::2:

Henüz dışarı çıkmadı ama dümdüz oldu resmen delik diye bişey yok bi de rengi koyulaştı ya da acaba önceden de koyuydu da içerisini biz mi görmüyorduk eşim çok dalga geçiyor benle bu konuda :)

Benımkıde düzleşti ve kahverengi bi çizgi oluştu karnımda sizdede oluştumu arkadaşlar

odun odun ne diyeyim :113::2:

sesli sesli güldüm valla odunluk hepsinin geninde var zaten... Benimki de göbek deliğimle dalga geçiyor buluyorlar kendilerine bişey işte he bi de habire diyo ki ben doğurana kadar o 9 doğuracakmış sanki bebeği taşıyan o :)

Evet ozelikle bacak bolgemde kolumda kucuk biyer karnimdada kucuk biyer kasiniyor ama backlardaki gibi degil karaciger testmidir nedir onu biay once yapmistiim temiz cikti benim kasidigim yer kaniyor ve yara oluyor cok kotu durumdayim bacaklarim parcaladim iste dayanamiyorum dr bikac gun sonra randevum var gerci yine bakacak bisey vermiyolar hamilesin ilac kullanma falan filan ama cok kotuyum biraz elma sirkesi pamukla surdum oyle bi yaktiki biraz rahatlati ama nobet geldimi maf oluyorm cevabin icin tesekkurler

Benımkıde düzleşti ve kahverengi bi çizgi oluştu karnımda sizdede oluştumu arkadaşlar

Bende de var canım doğumdan sonra gidiyormuş ama ... yukarıdan aşağıya kadar hemde bir buçuk ay falan oldu kiminin ki çok koyu oluyomuş şu an için öyle değil hafif kahverengi ama ilerleyen günlerde ne olur bilmem

bizim ki başta ben çağrıp karnıma dokundurunca cok mutlu oluyormus gibi yapıyordu .ama ben eşimi tanımıyor muyum ama biyandan da tipi kayıyordu kimi kandırıyorsa:) sonrada bombayı patlatıp yaratık varmış gibi hissediyorum dedi.inssan bari nezaketen zarar verekten korkuyorum falan var dimi..

Ben kuruntulu bi insan değilim kolay kolay doktoru arayıp bişey sormam. doktorun randevu verdiği tarihe kadar herşeye dayanırım gittiğimde sormayı unuturum ama bu ciddi kafamı kurcalıyor.

valla bende yeni aldım şimdi randevuyu eşimde gelmek istediğinden en erken cuma gününe aldık haber verirrim inş. gittiğimde.

yanı zaten ınsana hamış hamış yemek yapmak ve bıde o kokuyu cektıkten sonra o yenegı yemek cok zor gelıo
keşke bı yemek yapanımız olsa

benim Allah razı olsun kayınvaldem yapıyo yemekleri onda yiyip eve geçiyorum ama yaptığı yemekleri hoşuma gitmiyor annem çok güzel yemek yapar benim en baştan sağması bile özenli olur ama kayınvaldeminkiler cidden hoşuma gitmiyor bu sefer çok az tadımlık yiyorum eve gidincede bu efer canım bişey istemiyo böyle böyle küçüldü iyice midem.

evet bu zamandan sonra sık sık idrar testi yaptırmak gerekecek sanırım.

Yani belki de şu an yaşadıklarım normla olması gereken minik ödemler ama yine de insan panik oluyor. Doktorumu aradım asistanına not bıraktım bakalım bana dönecek ona göre de yarın sabahtan testimi yaptırırım.

yediklerinize dikkat mı ediosunuz ondan mı kilo almıonuz bende hiç abartmadan yiyorum ama 28 haftam bitti 9,5 kilo almışım

9,5 kilo da fena değil aslında. Doktorun şikayetçi değilse bu durumdan keyfine bak valla :)

benn( hem de rengi de biraz koyulamış gibi acaba doğumdan sonra eski normal haline döner mi?

Doğumdan sonra eski haline döner canım merak etme. Göbek üzerindeki siyah çizgiler de öyle.

Önceden koyu değildi benim, sonradan rengi değişti, normalmiş. Adamlara da eğlence çıktı bizim hamileliğimizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…