kızlar bebeğinizin hareketlerini eşinizle paylaştığınızda nasıl tepkiler alıyorsunuz?ben istiyorum ki benim hissettiklerimi eşimde hissetsin ama o pek gönüllü deil göbeğimle haşır neşir olmayabunun begenmemesiyle beni öyle görmek istememesiyle ilgisi yok.hoşuna bile gidiyor bu halim ama bebegin hareketlerin hissedınce sanki içerde yaratık varmış gibi hissediyorum bile dedi bu durumda beni çok üzüyor..
Canm benim esimde cok fazla dokunmayi sevmiyor korkuyormus bir sey olur diyebizim gibi hissetmeleri imkansiz onlarin canm.ben de kiziyorumbazen zorla elini tutup bak diyorum
valla benimki de benim beklediğim kadar ilgi göstermiyo göbeğime:) ben belki biraz fazla ilgi bekliyo olabilirim bilmiyorum :)
fakat son dönemdeki hızlı hareketlerini, göbeğimin tekme gibi değil de her tarafında hareketlendiğini görünce şaşırıyo, ne kadar güçlü hareket ediyo diye.
kızlar doktor bana da tansiyon ölçtür düzenli dedi ve tansiyonum 140/90 140/100 fln çıktı genelde.. ama herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum... çok mu rahat davranıyorum doktora mı gitmeliyim??
canım aslında '' yaratık' kelimesi çok dokundu banaama bende fazla zorladım sanırım:)
kızlar bebeğinizin hareketlerini eşinizle paylaştığınızda nasıl tepkiler alıyorsunuz?ben istiyorum ki benim hissettiklerimi eşimde hissetsin ama o pek gönüllü deil göbeğimle haşır neşir olmayabunun begenmemesiyle beni öyle görmek istememesiyle ilgisi yok.hoşuna bile gidiyor bu halim ama bebegin hareketlerin hissedınce sanki içerde yaratık varmış gibi hissediyorum bile dedi bu durumda beni çok üzüyor..
Kızlar, göbek deliği dışarı doğru çıkmaya başlayan var mı ? Böyle bişey gözlemlediniz mi kendinizde ?
Benım eşimde bazen eliyle hissedince mutlu oluyo bazende hiiççç alakası olmuyoo mesela biraz önce resmen karnımın yarısı yüksek duruyodu sanırım başıydı ben çok şaşırdım çağırdım gelsene karnıma bı bak bi tuhF duruyo dedim yüzüme boş boş bakıyo bende sağol yaa verdiğin tepki için dedim. Yanii erkekler bşraz duyarsı oluyorlarkızlar bebeğinizin hareketlerini eşinizle paylaştığınızda nasıl tepkiler alıyorsunuz?ben istiyorum ki benim hissettiklerimi eşimde hissetsin ama o pek gönüllü deil göbeğimle haşır neşir olmayabunun begenmemesiyle beni öyle görmek istememesiyle ilgisi yok.hoşuna bile gidiyor bu halim ama bebegin hareketlerin hissedınce sanki içerde yaratık varmış gibi hissediyorum bile dedi bu durumda beni çok üzüyor..
Yaratık demeseymiş keşke ama eminim kötü niyetle dememiştir erkekler bazen farklı bakıyor olaya :) benim eşimde tam tersi bazen elimi karnımda görünce sen çok dokundun bırakta biraz ben dokunayım diye gelir yanımahareketlerini hissedince de acayip mutlu oluyor :) ama tabi yinede bizim hissettiğimizi hissetmeleri imkansız boşverin bebişlerimizin hareketleri bize özel
Henüz dışarı çıkmadı ama dümdüz oldu resmen delik diye bişey yokbi de rengi koyulaştı ya da acaba önceden de koyuydu da içerisini biz mi görmüyorduk eşim çok dalga geçiyor benle bu konuda :)
odun odun ne diyeyim :113::2:
canım meraba, senin kasıntın sadece bacak bolgesınde mı yoksa genel olarak tum vucudunda mı? gebelikte karaciğer enzimleri son donemlerde yukselebılıyor ve buda kasıntıya sebep oluyor.ama bu kasıntının özelliği yara veya leke vs olmaması ve cok ınatcı olması..sen kızarık demişsin ama bence yine de dr una görunmende fayda var..gecmiş olsun
Benımkıde düzleşti ve kahverengi bi çizgi oluştu karnımda sizdede oluştumu arkadaşlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benım eşimde bazen eliyle hissedince mutlu oluyo bazende hiiççç alakası olmuyoo mesela biraz önce resmen karnımın yarısı yüksek duruyodu sanırım başıydı ben çok şaşırdım çağırdım gelsene karnıma bı bak bi tuhF duruyo dedim yüzüme boş boş bakıyo bende sağol yaa verdiğin tepki için dedim. Yanii erkekler bşraz duyarsı oluyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buaralar bende benimki kilo almıyo gibi hissediyorum nedense yakarnım büyümüyo görebiliyorum bunu eskiden daha hızlı bir değişim vardı. Benimde kilo almam yavaşladı sanki. Hep biraz önde çıkıyordu kilosu son kontrolde tam tarihindede çıktı umarım geri atmaz Allahım âmin. Doktordan sonra haber ver mutlaka canım.
alıstı valla adam hemen kanıksadı olayı
sankı kacıncı kez baba oluyorsa
dalga bıle gecıyor artık
dombıkım dıye kalkmaya calısırken sırtıma destek verıyor ayy cok komık oluyoruz valla hacı yaztmaz gıbı oluyorum bazen
yarın randevum var o zaman bakacaz bebegımıze bakalım ne almede ne olmus dıye
benımde yarın kontrolum cnm bende 1 aydır gıtmedım merake dıyorum sıcaklardan benımde ıstahım kesıldı kılo alımımda durdu ama ıyıdır merak etme onlar ac kalmaz depolarımızdan yıyordur hıııc der etme sen bak gor turp gıbıdır bebeklerımz
]
yanı zaten ınsana hamış hamış yemek yapmak ve bıde o kokuyu cektıkten sonra o yenegı yemek cok zor gelıo
keşke bı yemek yapanımız olsa
Canım, preeklampsi olsa tansiyonun da yüksek çıkar. Ama yine de her ihtimale karşı hiç beklemeden bi idrar testi yaptır, proteine baksınlar. Bunu 3 haftada bir yaptırmak iyi olacak son 3 ayda. O şişlikler bende de var, yüzümde yok ama ellerim kapanmıyor resmen. Doktoruna da sor haberdar et bizi.
yediklerinize dikkat mı ediosunuz ondan mı kilo almıonuz bende hiç abartmadan yiyorum ama 28 haftam bitti 9,5 kilo almışım
benn( hem de rengi de biraz koyulamış gibi acaba doğumdan sonra eski normal haline döner mi?
Henüz dışarı çıkmadı ama dümdüz oldu resmen delik diye bişey yokbi de rengi koyulaştı ya da acaba önceden de koyuydu da içerisini biz mi görmüyorduk eşim çok dalga geçiyor benle bu konuda :)
bende 4 kg aldım ama ben biraz kilolu başlamıştım, yediklerime falanda çok dikkat ettiğim söylenemez, sen zayıf mı başlamıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?