Doktoru ara canım özellikle burun şişmesini söyle. Ne olur ne olmaz. Normalde ben hiç aramak istemiyorum ama bu gibi durumlarda aramak gerek.
evet bu zamandan sonra sık sık idrar testi yaptırmak gerekecek sanırım.
Yani belki de şu an yaşadıklarım normla olması gereken minik ödemler ama yine de insan panik oluyor. Doktorumu aradım asistanına not bıraktım bakalım bana dönecek ona göre de yarın sabahtan testimi yaptırırım.
Evet ozelikle bacak bolgemde kolumda kucuk biyer karnimdada kucuk biyer kasiniyor ama backlardaki gibi degil karaciger testmidir nedir onu biay once yapmistiim temiz cikti benim kasidigim yer kaniyor ve yara oluyor cok kotu durumdayim bacaklarim parcaladim iste dayanamiyorum dr bikac gun sonra randevum var gerci yine bakacak bisey vermiyolar hamilesin ilac kullanma falan filan ama cok kotuyum biraz elma sirkesi pamukla surdum oyle bi yaktiki biraz rahatlati ama nobet geldimi maf oluyorm cevabin icin tesekkurler
hayır yaa 65 kilo ile hamile kaldım boyumda 168 cmşuan 74,5 kiloyum
Bende de var canım doğumdan sonra gidiyormuş ama ... yukarıdan aşağıya kadar hemde bir buçuk ay falan oldu kiminin ki çok koyu oluyomuş şu an için öyle değil hafif kahverengi ama ilerleyen günlerde ne olur bilmem
9,5 kilo da fena değil aslında. Doktorun şikayetçi değilse bu durumdan keyfine bak valla :)
Doğumdan sonra eski haline döner canım merak etme. Göbek üzerindeki siyah çizgiler de öyle.
Önceden koyu değildi benim, sonradan rengi değişti, normalmiş. Adamlara da eğlence çıktı bizim hamileliğimizde :)
9,5 kilo da fena değil aslında. Doktorun şikayetçi değilse bu durumdan keyfine bak valla :)
Doğumdan sonra eski haline döner canım merak etme. Göbek üzerindeki siyah çizgiler de öyle.
Önceden koyu değildi benim, sonradan rengi değişti, normalmiş. Adamlara da eğlence çıktı bizim hamileliğimizde :)
o çizgi nezamn oluşmaya başladı bende oluşmadı henüz öle bi çizgi..
Ya kızlar, bu pelvis pubik kemik ağrıları ne olacak ? Gece sağa sola dönemiyorum, yürürken zorlanıyorum, kıyafet giyerken debeleniyorum kaplumbağa gibi. Allah'a isyan gibi demiyorum ama çok canım yanıyo. Magnezyum ve Kalsiyum içiyorum, süt ve yoğurt tüketiyorum ama tık yok. Sizlerden böyle bişey yaşayan var mı ? Varsa neler yaptınız ? Ağrı kesici mi aldınız, egzersiz mi yaptınız ?
İşte ben senin şu anki kilonla başlamıştım diyebilirim yaklaşık:)
Canını sıkma canım eğer sıkıyosan:) doğumdan sonra nasıl olsa gidecektir.
çok da takmıorum ama bitaraftanda düşünüorum çok kilo aldım die. çünkü ortalama 12 kilo ile doğuma gitsem harika olur die düşünüodum sanırım artık imkansız gibi duruo bu düşünce.. ama arasıra ufak kaçamaklar dışında sağlıklı besleniorum
benim doktorum kilomu hiç sormuo bile hemşireler ölçüp bana verdikleri bi karta yazıo doktorumda hiç o kağıda bakmıoo..
Canım hiç d3 vitaminine bakılmış mıydı? Bende eksiklik varken çok çektim o ağrıları kalçamın kemiklerine kadar ağrıyodu felç olup kalıcam heralde diyodum neyseki şimdi geçti
Yaa kizlar sizde hic mide yanmasi oluyormu.. ben hamis oldugumdan beri midemle ugrasiyorum ama hic bu kadar olmamıştı. . Artik korkumdan hic bisey yiyemiyorum..hatta bu yuzden iki kilo vermisim.. ama napim bi insan ne yese dokunurmu.. haftada iki sise gaviskon bitiyor ona ramen yanma reflü devam ediyor bazen sirf bu yuzden bayramdan once gelsinler istiyorum.. sonra kendime kiziyorum..
Senin doktor takmıyor demek ki kilo olaylarına. Kan değerlerin, bebeişin, gebeliğin normal gidiyosa hiç takma kafana derim.
Hadi ya o kadar ağrın oluyodu demek. Geçmiş olsun. Ben D3 vitamini de kullanıyorum, günde 6-7 damla. Ama aklımda bulunsun tekrar sorayım doktoruma. Bi kan testi yaptırayım sağlık ocağında. Sağ ol canım
Yaa kizlar sizde hic mide yanmasi oluyormu.. ben hamis oldugumdan beri midemle ugrasiyorum ama hic bu kadar olmamıştı. . Artik korkumdan hic bisey yiyemiyorum..hatta bu yuzden iki kilo vermisim.. ama napim bi insan ne yese dokunurmu.. haftada iki sise gaviskon bitiyor ona ramen yanma reflü devam ediyor bazen sirf bu yuzden bayramdan once gelsinler istiyorum.. sonra kendime kiziyorum..
benim doktorum kilomu hiç sormuo bile hemşireler ölçüp bana verdikleri bi karta yazıo doktorumda hiç o kağıda bakmıoo..
cok gecmiş olsun üzüldüm kanatacak kadar oluyorsa kim bilir nasıl kaşınıyordurdur..hamilelik zor ama sonu cok güzel:)bikac gun beklemek yerine arayıp sorsan dr una?
odun odun ne diyeyim :113::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?