2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Doktoru ara canım özellikle burun şişmesini söyle. Ne olur ne olmaz. Normalde ben hiç aramak istemiyorum ama bu gibi durumlarda aramak gerek.

evet cnaım aynen sürekli doktorunu arayan sıkıştıran tiplerden olmak istemiyorum bugüne kadar cebinden 1 kez bile aramadım, hep asistanını arıyorum çok gerek olursa o gelince notları iletiyor bana dönüş yapıyor.

Şimdi de yine asistanını aradım, doktorum gelince ileteceğini söyledi. Ben de okuduğum her yazıda elde ve yüzde şişlik önemli deniyor ihmal edilmemeli deniyor. Umarım yine de kötü bişey yoktur daha çok küçük bebeğim allah korusun onu ve diğper tüm bebişleri

Bu işlerin uzmanı sensin canım :) Korkma, gebelik zehirlenmesi tek bi şeyle ölçülmüyor. Biçok şeyin bir arada görülmesi gerekli, bunun en başı da idrar da protein ve tansiyon. Hadi doktorunla konuş da güzel haberler söylesin sana.

Bu arada bebişin odası da gelmiş, güle güle kullanmak nasip olsun inş. Kim bilir ne güzeldir, foto istiyoruuummm :))

cok gecmiş olsun üzüldüm kanatacak kadar oluyorsa kim bilir nasıl kaşınıyordurdur..hamilelik zor ama sonu cok güzel:)bikac gun beklemek yerine arayıp sorsan dr una?

o çizgi nezamn oluşmaya başladı bende oluşmadı henüz öle bi çizgi..

Sorma valla çok kolay geliyo onlara :)

benim doktorum kilomu hiç sormuo bile hemşireler ölçüp bana verdikleri bi karta yazıo doktorumda hiç o kağıda bakmıoo..

Ya kızlar, bu pelvis pubik kemik ağrıları ne olacak ? Gece sağa sola dönemiyorum, yürürken zorlanıyorum, kıyafet giyerken debeleniyorum kaplumbağa gibi. Allah'a isyan gibi demiyorum ama çok canım yanıyo. Magnezyum ve Kalsiyum içiyorum, süt ve yoğurt tüketiyorum ama tık yok. Sizlerden böyle bişey yaşayan var mı ? Varsa neler yaptınız ? Ağrı kesici mi aldınız, egzersiz mi yaptınız ?

o çizgi nezamn oluşmaya başladı bende oluşmadı henüz öle bi çizgi..

Yanlış hatırlamıyosam 6,5 aylıkken oldu bende ama belli belirsiz bişeydi başkası baksa anlamazdı yani şimdi birazcık daha koyu bi arkadaşımın doğuma yakın kopkoyuydu kötü duruyodu baya :) herkesde oluyo mu bilmiyorum

Canım hiç d3 vitaminine bakılmış mıydı? Bende eksiklik varken çok çektim o ağrıları kalçamın kemiklerine kadar ağrıyodu felç olup kalıcam heralde diyodum neyseki şimdi geçti

İşte ben senin şu anki kilonla başlamıştım diyebilirim yaklaşık:)
Canını sıkma canım eğer sıkıyosan:) doğumdan sonra nasıl olsa gidecektir.

çok da takmıorum ama bitaraftanda düşünüorum çok kilo aldım die. çünkü ortalama 12 kilo ile doğuma gitsem harika olur die düşünüodum sanırım artık imkansız gibi duruo bu düşünce.. ama arasıra ufak kaçamaklar dışında sağlıklı besleniorum

Yaa kizlar sizde hic mide yanmasi oluyormu.. ben hamis oldugumdan beri midemle ugrasiyorum ama hic bu kadar olmamıştı. . Artik korkumdan hic bisey yiyemiyorum.. hatta bu yuzden iki kilo vermisim.. ama napim bi insan ne yese dokunurmu.. haftada iki sise gaviskon bitiyor ona ramen yanma reflü devam ediyor bazen sirf bu yuzden bayramdan once gelsinler istiyorum.. sonra kendime kiziyorum..

Canım sağlıklı besleniyorum diyosan, demekki vücudunun ihtiyacı vardı ve aldın.
doğumdan sonra birde emzirdinmi çabucak gider inşallah.

Ben de son günlerde öncekine göre çok fazla şekerli gıda almaya başladım mesela, engel olamıyorum kendimi tutamıyorum, inşallah kilo olarak dönmez bana

benim doktorum kilomu hiç sormuo bile hemşireler ölçüp bana verdikleri bi karta yazıo doktorumda hiç o kağıda bakmıoo..

Senin doktor takmıyor demek ki kilo olaylarına. Kan değerlerin, bebeişin, gebeliğin normal gidiyosa hiç takma kafana derim.

Canım hiç d3 vitaminine bakılmış mıydı? Bende eksiklik varken çok çektim o ağrıları kalçamın kemiklerine kadar ağrıyodu felç olup kalıcam heralde diyodum neyseki şimdi geçti

Hadi ya o kadar ağrın oluyodu demek. Geçmiş olsun. Ben D3 vitamini de kullanıyorum, günde 6-7 damla. Ama aklımda bulunsun tekrar sorayım doktoruma. Bi kan testi yaptırayım sağlık ocağında. Sağ ol canım

cnm senin iki bebekle bukadr yanması normal kimbilir midene nasıl baskı yapıolar birazcık sabredeceksin annesi o melekleri kucağına aldığında aklına sadece güzel şeyler gelicek:):) ilaçta aldığına göre yanmayı önlemek için yapabileceğin başka bişi yok bence. benim arasıra oluo mide yanması leblebi yiyince geçio genelde geçmezse renie duo içiorum azıcık

Sağol canım...Ben biraz ayakta kalsam ağrıdan ölüyodum sırtüstü yatınca dönemiyordum acıdan kemiklerim kırılacak gibi acıyordu baya bi eksiklik vardı öyle damlayla giderilecek gibi değil iğnelik ampullerden yutuyodum... En azından sorun d3 den kaynaklanıyorsa çözümü basit...

Geçen hafta çok çektim mide yanmasını gaviskon çok iyi geldi bana ama seninkiler ikiz olduğu için işin biraz daha zor tabi canım denemişsindir belki ama miden yanınca ılık süt, asiti gitmiş maden suyu veya salatalık da çok iyi geliyor

Canım benim doktorum kilomu sorar ama bazı arkadaşlarınki burda okuyorumda sormuyormuş bence bebek gelişimi yerinde ise ve senin tahlillerin felan normalse aldığın kiloyla çok ilgilenmiyorlar.

cok gecmiş olsun üzüldüm kanatacak kadar oluyorsa kim bilir nasıl kaşınıyordurdur..hamilelik zor ama sonu cok güzel:)bikac gun beklemek yerine arayıp sorsan dr una?

Of kanamak ne demek picmam kan oluyor resmen kasinmak cok kotu ya arasamda bos yine ilac bisey vermiycek belki benim gibi olan vardir olmasinda insallh bI fikir verirler ama korkuyorum bebege bisey olmasinda zaten bacaklar yara bere icinde kaldilar ona bi zarar olmaz insallhh

odun odun ne diyeyim :113::2:

ben de ben ne hissediyosam hissetsin istiyorum ama ben hatırlatmasam ba bugun hiç dokunmadın filan diye o da pek sallamıyo.soylyince yuzu guluyo dokunuyo filan amaoyle benim hissettigim gibi bi hissi yok..oysa ben acıyorum karnımı izliyorum oyle dakikalarca oksuyorum filan her hareketini hissetmeme ragmen her defasında sasırıyorum filan..kadın oldugumuzdan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…