Arkadaşlar bugün çok kötü merdeivenlerden düştüm allahtan eşim yanımdaydı hemen eve çıktım ama belim resmen parçalandı sandım doktora gidecek durumda bıle değildim çok şükür bebeğim kıpırtıyo oyuzden domtora gerek duymadım ama şimdi aynadan belğme baktım resmen çürümüş çok morarmış siz siz olun dikkatli olun kendinden önce insan bebeğini düşünüyo(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar günaydın 3 haftadır doktora gitmiyorum ama kendimide hiç iyi hissetmiyorum. ısrarla randevu tarihimi bekliyorum.
ama dün akşam az daha bayılıyordum kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. aklıma tansiyon geldi. dünde sevgikelebeği yle konuşmuştuk.
kayınvaldemden tansiyon aletini aldırdım ölçtüm 8-3 çıktı. benim normal tansiyonum genelde 10/6 dır. ilk defa bu kadar düşük oldu tansiyonum.
tuzlu ayran felan içtim 9/4 oldu. bir tuzlu ayran daha aldım.10/4 oldu. küçüğü bir türlü yükselmedi.
uyumaya uyuyamadum. bacaklarım çok huzusuzdu. sıcaktı. seşim masaj yaptı dalmışım biraz.
şimdi işe geldim. bol yağlı tuzlı börek yedim şimdi tansiyonumu ölçtüm 10/6 düzelmiş. sizce hemen doktora gitmelimiyim. düşük tansiyonun bebeğe bir zararı varmı?
günaydın kızlaar,
bizde pazartesi salı tatili birleştirdik, iki gün daha dinlenme fırsatımız oldu. bugün işe geldim ama sanki hiç tatil yapmamış gibiyim. pazartesi görünümlü çarşamba yaşıyorum.
dün akşam üzeri doktor kontrolümüz vardı. her kontrolde olduğu gibi strese girdiğim için sanırım bütün gün boyunca kızım hiç hareket etmedi. doktor da paniklediyse de sonuçta her şey normal. hatta her defasında olduğu gibi gelişimi ileri, 32. hafta seviyesinde imiş. 1730 gr olmuş, boyu da 43 cm. "ne kadar iri bir bebek" dedi doktorumuz. boyu posu babasına utangaçlığı bana çekmiş kızımın. otuzuncu haftaya geldik hala yüzünü göremedik. sürekli yüzü sırtıma dönük yatıyor hanımefendi. ultrason çıktısında herkes yüzünü görür, çocuğun ilk vesikalığı diye saklarken bize dün ayak fotoğrafını verdi kızımızın. bakıp bakıp gülüyoruz :))
bende çok kararsız kaldım ama en sonunda ebebekten siparişlerimi verdim
Göğüs pompası olarak avent elektronik olanlardan aldım
ateş ölçer olarak braun thermoscan 4520 aldım bir de yedek filtresini aldım ne olur ne olmaz.
Pompada çok kararsız kaldım açıkçası, kardeşimin eşi madela kullanıyor memnun ama avent kullanan arkadaşlarım daha memnun dedi, bir kaç arkadaşım daha aventi methetti hiçbir acı sızı olmuyor diyerek ama tek kusuru süt sağma işlemi 30-50 dak sürüyomuş. O nedenle 2'li alman avantaj elbette.
Şimdilik bununla idare edicem, başka bir tavsiye de işe başlayınca hastane tipi alıp onu ofiste muhafaza etmek. Şimdilik sütüm gelir mi gelmez mi azmı çok mu bilmediğim için duruma göre ileri adımları düşünücem.
Benimki de ciktiii ince bisi giyince belli oluyo hatta :26: bu arada mobilyana bayildim canim cok guzel gule gule saglikli gunlerde buyusun bebisin icinde
Çabuk kapan biri olması çok iyi yoksa çok zorlanırdın bu halinle daralırdın canım
boşver cnm yaptırma o zaman.Saol canim biz gurbetteyiz zaten pek gelenim olmaz.ben de yaptirmam madem oyleyse zaten pek oyle ince islerden anlamam elime yuzume bulastiririm:)
İnsan yataktan kalkınca dayak yemiş gibi uyanır mı, uyanıyor işte, bir de bacaklarımın dizden altına nasıl bir ağrı vardı, sanki kilometrelerce yol yürüdüm uykuda:SS
Arkadaşlar bugün çok kötü merdeivenlerden düştüm allahtan eşim yanımdaydı hemen eve çıktım ama belim resmen parçalandı sandım doktora gidecek durumda bıle değildim çok şükür bebeğim kıpırtıyo oyuzden domtora gerek duymadım ama şimdi aynadan belğme baktım resmen çürümüş çok morarmış siz siz olun dikkatli olun kendinden önce insan bebeğini düşünüyo(
kızlar günaydın 3 haftadır doktora gitmiyorum ama kendimide hiç iyi hissetmiyorum. ısrarla randevu tarihimi bekliyorum.
ama dün akşam az daha bayılıyordum kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. aklıma tansiyon geldi. dünde sevgikelebeği yle konuşmuştuk.
kayınvaldemden tansiyon aletini aldırdım ölçtüm 8-3 çıktı. benim normal tansiyonum genelde 10/6 dır. ilk defa bu kadar düşük oldu tansiyonum.
tuzlu ayran felan içtim 9/4 oldu. bir tuzlu ayran daha aldım.10/4 oldu. küçüğü bir türlü yükselmedi.
uyumaya uyuyamadum. bacaklarım çok huzusuzdu. sıcaktı. seşim masaj yaptı dalmışım biraz.
şimdi işe geldim. bol yağlı tuzlı börek yedim şimdi tansiyonumu ölçtüm 10/6 düzelmiş. sizce hemen doktora gitmelimiyim. düşük tansiyonun bebeğe bir zararı varmı?
Bitanem öncelikle çok gecmiş olsun. Dün bende sevgiden evham yapıp ölçtürdüm 8-5 çıktı hamilelikte düşük tansiyon bildiğim kadarıyla normal bu yüzden filmlerde hamile kadınlar hep ayılıp bayılırlar. Ancak senin bahsettiğin değerler bana pek normal gelmedi. Tansiyonu kim ölçtü bilmiyorum ama okurken yanlışlık yapmış olabilir. Küçüğün o kadar fazla düşmesi seni hipotermi ye sokması gerekir diye düşünüyorum ki tehlikeli bişey ve bu şekilde atlatamazdın-en azından bayılmadan. Doktoruna bir görün zaten aynı yerdesin için rahatlasın ama bence birşey çıkmayacak. Kendine çok çok iyi bak ve tansiyonum yükselsin diyede tuzlu gıdaları fazla abartma arkadaşımdoktora gidersen haber ver hemen ..
bende lansinoh aldım.
bakalım ya inşallah hepimiz memnun kalırız.
ateş ölçerin yedeklerınden bende aldım.
bakalım.
artık yavaştan çantaya yerleştirmeye başlayacağım herşeyi.
canım çok saol
kesinlikle haklısın canım.
benim şansım oldu diyebilirim.
zaten işe gelmek gitmek bile beni çok zorluyor.
boşver cnm yaptırma o zaman.
zaten herkesin yaptırması gereken bişi değil.
arkadaşlar;
herkese günaydın bu arada.
bugün kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyorum.
benimde haftaya perşembe kontrolüm var.
umarım herkes iyidir.
bu arada mobilyam için yorum yazan ve benim alıntı yapamadığım arkadaşlarım varsa;
hepinize teşekkür ederim.
ben de kısmetse bu akşam annemle çantamı hazırlıcam canım. Çok zevkli ama aynı zamand aürkütücü geliyor bana :)
CANIMM cok gecmıs olsun sımdı nasılsın
dusuk tansıyorn hamılelıkte normal dıye bılıyorum su anda zaten tansıyonun normalse panık yapma
ya alette bır sorun vardır yada anlık bıseydır
ıcını ferah tut devam ederse kesın doktor gıt
bızee hbr ver olurmmu
daha erken degıl mı yahu
yoksa ben mı cok kaldım:44:
internetten falan alabilirsin guzel salas tunikler var ben avmden de aliuorum zaten salas giymeyi sevdigim icin buyuk buyuk aliyorum gUzel oluyokapalı hamişler ya kıyafetlerinizi nerden alıosunuz? ben önceden xl tunik falan alıodum artık onlarda göbekten sıkıo hamile kıyafeti satan yerlerde de mevsim yaz olduğundan hep kısa kol yada yakası açık boyu kısa hep ölee.. ben bi düzgün kıyafet bulamadım bide bayram gelio bayramdada 32 haftalık olcam göbişim daha da büyücek ne giycem bilmiorummmhamileliğin her bişisi mi zor olur yaa umarım sonunda çok mutlu oluruzda bütün sıkıntıları unuturuzz..
Senin kız sahiden tosunnnn :) çok tatlı tombik olmuş annesinin karnında
Bende 4200 gram 54 cm doğmuşumsonra normal ölçülerde bir kadın oldum canım buarada.
Umarım bizim bebişlerde seninki gibi tombik olurlar ya:)
gecmis olsun cnm bende dustum hemde benim kucucktu resmen yuvarlandim okadar kormup aamistimki allahtan bisey olmadi gecen gunde balkonda kayiyodum cok dikkat etmek lazim :/Arkadaşlar bugün çok kötü merdeivenlerden düştüm allahtan eşim yanımdaydı hemen eve çıktım ama belim resmen parçalandı sandım doktora gidecek durumda bıle değildim çok şükür bebeğim kıpırtıyo oyuzden domtora gerek duymadım ama şimdi aynadan belğme baktım resmen çürümüş çok morarmış siz siz olun dikkatli olun kendinden önce insan bebeğini düşünüyo(
slm arkadaşlar yanıyorum çok sıcak artık, allah hepimize sabır versin allah yardımcımız olsunda şu iki ay rahat geçsin dün geceden başladı huzursuzluklr bacak aramda yastıkla yatmaya alışmıştım ama artık ayaklarım şişti sabah üstüne basamıyorum böyle olan varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?