2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım ilk hamileliğimde bende kaldırımdan yola düşmüştüm. az daha araba çiğniyordu beni. Eve gittim bebeğim hareket ediyordu doktora felan gelmedim. zaten yara alan bi tarafımda yoktu. doktora kontrole gittiğimde söylemiştim ama düştüm diye. çok ters bakmıştı bana. neden gelmedin demişti. bence ya telde bilgi ver yada bir git sen.

günaydın kızlaar,

bizde pazartesi salı tatili birleştirdik, iki gün daha dinlenme fırsatımız oldu. bugün işe geldim ama sanki hiç tatil yapmamış gibiyim. pazartesi görünümlü çarşamba yaşıyorum.

dün akşam üzeri doktor kontrolümüz vardı. her kontrolde olduğu gibi strese girdiğim için sanırım bütün gün boyunca kızım hiç hareket etmedi. doktor da paniklediyse de sonuçta her şey normal. hatta her defasında olduğu gibi gelişimi ileri, 32. hafta seviyesinde imiş. 1730 gr olmuş, boyu da 43 cm. "ne kadar iri bir bebek" dedi doktorumuz. boyu posu babasına utangaçlığı bana çekmiş kızımın. otuzuncu haftaya geldik hala yüzünü göremedik. sürekli yüzü sırtıma dönük yatıyor hanımefendi. ultrason çıktısında herkes yüzünü görür, çocuğun ilk vesikalığı diye saklarken bize dün ayak fotoğrafını verdi kızımızın. bakıp bakıp gülüyoruz :))

Bitanem öncelikle çok gecmiş olsun. Dün bende sevgiden evham yapıp ölçtürdüm 8-5 çıktı hamilelikte düşük tansiyon bildiğim kadarıyla normal bu yüzden filmlerde hamile kadınlar hep ayılıp bayılırlar. Ancak senin bahsettiğin değerler bana pek normal gelmedi. Tansiyonu kim ölçtü bilmiyorum ama okurken yanlışlık yapmış olabilir. Küçüğün o kadar fazla düşmesi seni hipotermi ye sokması gerekir diye düşünüyorum ki tehlikeli bişey ve bu şekilde atlatamazdın-en azından bayılmadan. Doktoruna bir görün zaten aynı yerdesin için rahatlasın ama bence birşey çıkmayacak. Kendine çok çok iyi bak ve tansiyonum yükselsin diyede tuzlu gıdaları fazla abartma arkadaşım doktora gidersen haber ver hemen ..

Senin kız sahiden tosunnnn :) çok tatlı tombik olmuş annesinin karnında
Bende 4200 gram 54 cm doğmuşum sonra normal ölçülerde bir kadın oldum canım buarada.
Umarım bizim bebişlerde seninki gibi tombik olurlar ya:)

İnsan yataktan kalkınca dayak yemiş gibi uyanır mı, uyanıyor işte, bir de bacaklarımın dizden altına nasıl bir ağrı vardı, sanki kilometrelerce yol yürüdüm uykuda:SS

bende lansinoh aldım.
bakalım ya inşallah hepimiz memnun kalırız.

ateş ölçerin yedeklerınden bende aldım.
bakalım.
artık yavaştan çantaya yerleştirmeye başlayacağım herşeyi.

Benimki de ciktiii ince bisi giyince belli oluyo hatta :26: bu arada mobilyana bayildim canim cok guzel gule gule saglikli gunlerde buyusun bebisin icinde

canım çok saol

Çabuk kapan biri olması çok iyi yoksa çok zorlanırdın bu halinle daralırdın canım

kesinlikle haklısın canım.
benim şansım oldu diyebilirim.
zaten işe gelmek gitmek bile beni çok zorluyor.

Saol canim biz gurbetteyiz zaten pek gelenim olmaz.ben de yaptirmam madem oyleyse zaten pek oyle ince islerden anlamam elime yuzume bulastiririm:)
boşver cnm yaptırma o zaman.
zaten herkesin yaptırması gereken bişi değil.

arkadaşlar;

herkese günaydın bu arada.
bugün kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyorum.
benimde haftaya perşembe kontrolüm var.
umarım herkes iyidir.
bu arada mobilyam için yorum yazan ve benim alıntı yapamadığım arkadaşlarım varsa;
hepinize teşekkür ederim.

canım naptın nasılsın?

belin nasıl oldu?

doktora gittin mi gidecek misin?

merak ettim seni.

canım benim tansiyonum hep 8-6 falandır.
doktorum bebek için sıkıntı olur falan demedi.
aksine bir defa heyecandan 12 çıktı.
kesinlikle yüksek tansiyon istemiyorum dedi.
ancak
düşük tansiyonla birlikte bu sıcakta yolda bir yerde bayılırsın.
çarpmaman gereken bir yerini çarparsın.
artı sen bu düşük tansiyona alışkın değilsin tabi vücut tepki vermiş.
benım hep boyle oldugu için ki küçüğü senden yüksek kendimi iyi hissederim.
bence bir randevu al.
muayeneni ol.
kendi iyi hissetmemen önemli bişe.
su kaybı, tuz kaybı olabilir sıcaklarla birlikte.
baktır için rahatlasın.

ya kızlar gerçekten özür dilerim sizi de panikletmek istemiyorum kesinlikle. Ben de böyle bir durum oldu diye sizde olacak diye bişey yok. Hme ben kiloluyum ve sürekli kilo alıyorum durduramıyorum 3 haftada 4,5 kilo ladım suanda. ve benim kilola takık annem dahi nasıl olur sen hakkaten fazla bişey ymeiyosunki diyor. Onlar ne yiyorsa ben de aynısını yiyiorum ama sürekli şişiyorum

8-3 TAnsiyon bana da biraz anormal geldi aletde de problem olabilir o kadar panik yapma, ayakta durman mucize o tansiyonla.

Ama genel olarak düşük tansiyn problem yaratmaz hamilelikte sadece düşüp bayılma riskin dışında.

ben de kısmetse bu akşam annemle çantamı hazırlıcam canım. Çok zevkli ama aynı zamand aürkütücü geliyor bana :)

CANIMM cok gecmıs olsun sımdı nasılsın
dusuk tansıyorn hamılelıkte normal dıye bılıyorum su anda zaten tansıyonun normalse panık yapma
ya alette bır sorun vardır yada anlık bıseydır
ıcını ferah tut devam ederse kesın doktor gıt
bızee hbr ver olurmmu

ben de kısmetse bu akşam annemle çantamı hazırlıcam canım. Çok zevkli ama aynı zamand aürkütücü geliyor bana :)

daha erken degıl mı yahu
yoksa ben mı cok kaldım:44:

Günaydın kızlar kontrolleri olanlara hayırlı haberler işallah :) bebek eşyalarını hazırlayanlara kolay gelsin güle güle kullansın kuzularınız:) sıkıntıları olanlara da Allah kolaylık versin herkese tek tek yazmayayım dedim ama tansiyonunu ölçen arkadaşlar hamilelikte elektronik ölçüm cihazları doğru ölçüm yapmıyormuş eski tip olacak aklınızda bulunsun boşuna telaşe yapmayın sonra :) ben kontrolden kontrole ölçtürüyorum hastane de çokta üstüne düşmemek lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kapalı hamişler ya kıyafetlerinizi nerden alıosunuz? ben önceden xl tunik falan alıodum artık onlarda göbekten sıkıo hamile kıyafeti satan yerlerde de mevsim yaz olduğundan hep kısa kol yada yakası açık boyu kısa hep ölee.. ben bi düzgün kıyafet bulamadım bide bayram gelio bayramdada 32 haftalık olcam göbişim daha da büyücek ne giycem bilmiorummm hamileliğin her bişisi mi zor olur yaa umarım sonunda çok mutlu oluruzda bütün sıkıntıları unuturuzz..

Saol canım benim şimdilik takip ediyorum bakalım

internetten falan alabilirsin guzel salas tunikler var ben avmden de aliuorum zaten salas giymeyi sevdigim icin buyuk buyuk aliyorum gUzel oluyo

oooh maşallah. senin doğduğun kilolara ulaşırsa normal doğumdan vazgeçmem gerekicek sanırım. şuan bile korkuyorum yeteri kadar, bir de tosuncuk bir kızla çok zor :)

gecmis olsun cnm bende dustum hemde benim kucucktu resmen yuvarlandim okadar kormup aamistimki allahtan bisey olmadi gecen gunde balkonda kayiyodum cok dikkat etmek lazim :/

Sabahları ayaklarımın üzerine basamıyorum ama bence bu sislikten değil. Aldığım kiloları vucudum ilk kez görüyor. Tabanlarım alıskın degıl 66 - 67 kiloya

Şişlik suyu az içince ve tuzlu, susamlı birşey yediğimde oluyor bende. Bugün 30+0 dayım ben, reflum başladı akşamları hafif hafif. Gece uyıyamamak zaten 2 haftadır var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…