Arkadaşlar bugün çok kötü merdeivenlerden düştüm allahtan eşim yanımdaydı hemen eve çıktım ama belim resmen parçalandı sandım doktora gidecek durumda bıle değildim çok şükür bebeğim kıpırtıyo oyuzden domtora gerek duymadım ama şimdi aynadan belğme baktım resmen çürümüş çok morarmış siz siz olun dikkatli olun kendinden önce insan bebeğini düşünüyo(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bugün çok kötü merdeivenlerden düştüm allahtan eşim yanımdaydı hemen eve çıktım ama belim resmen parçalandı sandım doktora gidecek durumda bıle değildim çok şükür bebeğim kıpırtıyo oyuzden domtora gerek duymadım ama şimdi aynadan belğme baktım resmen çürümüş çok morarmış siz siz olun dikkatli olun kendinden önce insan bebeğini düşünüyo(
Merhaba kızlar nasılasınız. Benimde sıcaklardan çok şişiyorum parmaklarım dolma gibi. Ayakkabılar olmuyor. Çok yoruluyorum . Dün bebek arabası ve poşet aldık. Rabbım hayırla kullanmayı nasıp etsın . Baby 2 go 700 tl lırıca aldık .
Bügünde sitelerde mobılya baktık ama hava çok sıcaktı eşimde oruçlu çok dolanamadık. 2 model begendım. 2700 tl dediler 2500 e alırız dıye umut ediyorum.
Kızlar bu arada arkadasım 7 aylık cocuğu düşük yaptı. Çok üZÜldüm. Cokta etkilendim
Rabbım hepsimize evladımızı saglıcakla kucağımıza almayı ve buyutmeyı nasıp etsın. Amın
Yerime başlayacak arkadaş geldi.
Saolsun yardımda ediyo.
İşi de hemen kapıyo, yorulmuyorum öğretirken...
Ankara da çekilmiyo ya sıcakta.
Merhaba arkadaslar nasilsiniz?
Uzun zamandir yazmadim foruma tasinma telasi ile. Simdi bambaska bir ulkedn yaziyorm size. Yarin doktor kontrolum olacak ilk defa, burdaki sistwm alisik oldugumuzdan cok farkli biraz endiseliyim.
Herkes iyidir insallaj opuyorummm
canım göbek deliği dışarıya çıkan var mı diye sen mi sormuştun?
mesajını bulamadım.
eğer öyleyse benim ki de dışarıya döndü bile
Samsundayım,burada yazacağıma Bursa yazmışım
Merhaba kızlar nasılasınız. Benimde sıcaklardan çok şişiyorum parmaklarım dolma gibi. Ayakkabılar olmuyor. Çok yoruluyorum . Dün bebek arabası ve poşet aldık. Rabbım hayırla kullanmayı nasıp etsın . Baby 2 go 700 tl lırıca aldık .
Bügünde sitelerde mobılya baktık ama hava çok sıcaktı eşimde oruçlu çok dolanamadık. 2 model begendım. 2700 tl dediler 2500 e alırız dıye umut ediyorum.
Kızlar bu arada arkadasım 7 aylık cocuğu düşük yaptı. Çok üZÜldüm. Cokta etkilendim
Rabbım hepsimize evladımızı saglıcakla kucağımıza almayı ve buyutmeyı nasıp etsın. Amın
Maşallah herşey yolunda, işallah babasına da gösterir minik yüzünü.Bende bu gün kontrolden geldim, Bizim tarihlerimiz aynı olmasına ramen benim kız 1500 gr mı bayaa geçmiş tosuncuk olcaz galiba biz yaa
cookk gecmıs olsun canım ya ama sakın doktora gıtmeyı ıhmal etme
allahım kazalardan korusun hepımızı
haber ver bızede
Merhaba kızlar şifremi unuttuğum için daha yeni yazabiliyorum aylar sonra benim bebiş bize 4,5 ay erkeğim dedikten sonra kız oluverdişu an 30+2 yim.Annem o sırada Amerikadaydı iki bavul erkek kıyafeti getirmişti ben pek bile almadım odasının da sadece dolabını yaptırdık beşik vs haftaya alıcaz sizlere sormak istediğim bebek doğunca odanızda mı yatıracaksınız eğer yatıracaksınız küçük beşik mi sepet mi ne kullanacaksınız? Hepimizin bebişleri sağlıklı mutlu doğsun inşallah
ben hem oda yaptırıyorum hemde kendı odama park yatak alıcam
gonlumden gecen odasında yatması ama nasıl bır bebekle karsılacagımı bılmıyorum
huyu suyu ne olacak
zaten ılk ay falan odamızda yatarda sonrasında kendı odasına alıstırmak ıstıyorum
park yatakda kullanıslı oluyor bı yere kalmaya falan gıttıgınde katlayıp goturebılıyorsun hem bebek hem senın ıcın rahatlık oluyor
ayy benimde cuma günü muaynem siz heyecan yapınca bende yaptım şimdi. benimde 2 günüm kaldı nerdeyse değilmi?
Arkadaşlar;
Göğüs pompası ve kulaktan ateş ölçer aldım.
Ateş ölçer braun mavi - kulaktan
Pompa- lashinoh affinity- çift göğüs sağıyo aynı anda.
Bakalım inşallh memnun kalırım.
Bebek susunu,miknatisi vs goruyorum interbet sitelerinde sizlerde konusuyorsunuz ama ben bu konularda cok acemiyim hastaneye ziyarete gelenlere mi hediye ediyorsunuz kizlar? Yoksa eve bebek gormeye gelenlere mi?olmazsa olmaz mi? Ayip mi olur acaba..baska yapmak gereken birsey var mi?
Merhaba kızlar şifremi unuttuğum için daha yeni yazabiliyorum aylar sonra benim bebiş bize 4,5 ay erkeğim dedikten sonra kız oluverdişu an 30+2 yim.Annem o sırada Amerikadaydı iki bavul erkek kıyafeti getirmişti ben pek bile almadım odasının da sadece dolabını yaptırdık beşik vs haftaya alıcaz sizlere sormak istediğim bebek doğunca odanızda mı yatıracaksınız eğer yatıracaksınız küçük beşik mi sepet mi ne kullanacaksınız? Hepimizin bebişleri sağlıklı mutlu doğsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?