2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaşlar bugün çok kötü merdeivenlerden düştüm allahtan eşim yanımdaydı hemen eve çıktım ama belim resmen parçalandı sandım doktora gidecek durumda bıle değildim çok şükür bebeğim kıpırtıyo oyuzden domtora gerek duymadım ama şimdi aynadan belğme baktım resmen çürümüş çok morarmış siz siz olun dikkatli olun kendinden önce insan bebeğini düşünüyo(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmis olsun canım cok şükür bebeğin iyiymis. Benimde en cok korktuğum şey merdivenden düşmek . Ucuz atlatmıssınız Allah koruyor bebekleri .

Canım çok geçmiş olsun.
Dikkat et.
Yarın da ilk işin doktora gitmek olsun bence.
Her ihtimale karşı doktoruna uğra.
Bi baksın içinde iyice rahat etsin.
Çok şükür atlatmışsın...
Çok geçmiş olsun

Yaa canım geçmiş olsun arkadaşına. Biz kadarken artık çok zor böyle kayıplar..
Düşük değilde doğum mu yaptı yani öyle oluyo galiba suni sancı ile tahliye ediyorlar? Neden olduğu belli mi?
Of çok korkunç tekrar geçmiş olsun.

slm arkadaşlar yanıyorum çok sıcak artık, allah hepimize sabır versin allah yardımcımız olsunda şu iki ay rahat geçsin dün geceden başladı huzursuzluklr bacak aramda yastıkla yatmaya alışmıştım ama artık ayaklarım şişti sabah üstüne basamıyorum böyle olan varmı acaba?

Mrb canim hosgeldin tasindiniz demek nasil hersey yolunda gitti mi havalar cok sicak degil mi ben de gecen hafta geldim boyle kotu sicak gormedim eylule kadar boyle malesef

canım göbek deliği dışarıya çıkan var mı diye sen mi sormuştun?
mesajını bulamadım.

eğer öyleyse benim ki de dışarıya döndü bile

Benimki de ciktiii ince bisi giyince belli oluyo hatta :26: bu arada mobilyana bayildim canim cok guzel gule gule saglikli gunlerde buyusun bebisin icinde

Merhaba kızlar şifremi unuttuğum için daha yeni yazabiliyorum aylar sonra benim bebiş bize 4,5 ay erkeğim dedikten sonra kız oluverdi şu an 30+2 yim.Annem o sırada Amerikadaydı iki bavul erkek kıyafeti getirmişti ben pek bile almadım odasının da sadece dolabını yaptırdık beşik vs haftaya alıcaz sizlere sormak istediğim bebek doğunca odanızda mı yatıracaksınız eğer yatıracaksınız küçük beşik mi sepet mi ne kullanacaksınız? Hepimizin bebişleri sağlıklı mutlu doğsun inşallah

biz ilk 6 ay odamızda tutmayı planlıyoruz o yüzden küçük bi sepet aldık tekerlekli sallanan cibinlikli süslü bişey. odası için daha büyük beşik aldık 6 aydan sonra atıcaz çocuğu oraya :)

Samsundayım,burada yazacağıma Bursa yazmışım

bende aslen samsunluyum amacım oraya yerlesmek co guzel bı yerdır tadını cıkar arkadasım benım yerıme
orda pıazza lovelet gıbı yerlerde bebe magazaları var ordan bakabılırsın bence bıseyler

canmı guzel gunlerde kullan ınsallah
arkadasına cok ama cok uzuldum allahım hepımızı korusun bu saatten sonra hele hele cok zor olur
allahım sabır versın en yakın zamanda yenı bır bebek nasıp etsın ınsallah
sebebı neymıs merak ettım

Maşallah herşey yolunda, işallah babasına da gösterir minik yüzünü.Bende bu gün kontrolden geldim, Bizim tarihlerimiz aynı olmasına ramen benim kız 1500 gr mı bayaa geçmiş tosuncuk olcaz galiba biz yaa

cok sagol cnm senın kız tosbık desene oh ne guzel ısıra ısıra seversın onu sagılıgı yerınde olsunda hıc onemlı degıl

kılzar alıntı yaparken yanlıs yere yazmısım
sızın yazdıklarınızın ıcınde cıkmıs

esra86 ve sıbele ozellıkle

Arkadaşlar;
Göğüs pompası ve kulaktan ateş ölçer aldım.
Ateş ölçer braun mavi - kulaktan
Pompa- lashinoh affinity- çift göğüs sağıyo aynı anda.
Bakalım inşallh memnun kalırım.

bende çok kararsız kaldım ama en sonunda ebebekten siparişlerimi verdim

Göğüs pompası olarak avent elektronik olanlardan aldım

ateş ölçer olarak braun thermoscan 4520 aldım bir de yedek filtresini aldım ne olur ne olmaz.

Pompada çok kararsız kaldım açıkçası, kardeşimin eşi madela kullanıyor memnun ama avent kullanan arkadaşlarım daha memnun dedi, bir kaç arkadaşım daha aventi methetti hiçbir acı sızı olmuyor diyerek ama tek kusuru süt sağma işlemi 30-50 dak sürüyomuş. O nedenle 2'li alman avantaj elbette.

Şimdilik bununla idare edicem, başka bir tavsiye de işe başlayınca hastane tipi alıp onu ofiste muhafaza etmek. Şimdilik sütüm gelir mi gelmez mi azmı çok mu bilmediğim için duruma göre ileri adımları düşünücem.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmıssın verilmiş sadakan varmış allah korumuş seni ve bebeğini. Çok dikkat et olur mu bastığın yere bundna sonra ihmale gelmez

ben hastaneye gelenlere kutulu çikolatalat oluo onlardan ikram etmek istiorum bakalım kısmet olursa.. bebek mevlütündede lavanta kesesi, bebeğin ismi ve dua yazan buzdolabına asmak için mıknatıs ve bebek kurabiyesi dağıtıcaz

ayyy cok gecmış olsun arkadaşına canım..
bende cok etkılenıorum boleseyler duyunca
pekı bellı bı sebebı warmı
7 aylık bebıs nasıl dustu

İlk etapta odamızda kalacak onun için park yatak aldık, kendi odasına da büyüyebilen karyola aldık, ne zamana kadar yanımızda kalır bilinmez ama her ikisi de şu an mevcut:==)

yatak odası için sallanan sepet tarzında mobilyadan beşikler war ondan alıcam 60*100 cm oluo yatak odasında pek yerim olmadığı için ancak 3 ay falan kullanabilecek sonra odasına geçircem ama yerin varsa daha büyük bişi al derim daha uzun süre kullanır

kızlar günaydın 3 haftadır doktora gitmiyorum ama kendimide hiç iyi hissetmiyorum. ısrarla randevu tarihimi bekliyorum.

ama dün akşam az daha bayılıyordum kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. aklıma tansiyon geldi. dünde sevgikelebeği yle konuşmuştuk.
kayınvaldemden tansiyon aletini aldırdım ölçtüm 8-3 çıktı. benim normal tansiyonum genelde 10/6 dır. ilk defa bu kadar düşük oldu tansiyonum.
tuzlu ayran felan içtim 9/4 oldu. bir tuzlu ayran daha aldım.10/4 oldu. küçüğü bir türlü yükselmedi.
uyumaya uyuyamadum. bacaklarım çok huzusuzdu. sıcaktı. seşim masaj yaptı dalmışım biraz.
şimdi işe geldim. bol yağlı tuzlı börek yedim şimdi tansiyonumu ölçtüm 10/6 düzelmiş. sizce hemen doktora gitmelimiyim. düşük tansiyonun bebeğe bir zararı varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…