Allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda kollarına almayı nasip etsin. Benim bildiğim kadarı ile kilosuna göre küvezden çıkarıyorlar. Ya 1,5 kg veya 2 kg. Olunca taburcu ediyorlar. Şu an annemin bir komşusu 7 aylık doğum yapmış. Bir kaç gün sonra bebeğiyle eve yollamışlar. Bebek 1,5 kg demişlerdi. Tek zorluğu çok küçük olduğu için bakımı daha hassasmış. Pusetle bile gezdiriyorlarmış,
malesef canım ılıskıyee ara verdık uzun zamandır olmuyoo hem ısteksızlık var hemde korkuyorum ccuga bısey olurr dıyee ama duymusdum normal dogum zor olurr dgum anında kasarsamm kötü olurmus
Selam arkadaslar..
Dun geceden beri hastanede ugrasiyorum.. hic bisey yokken ortada acayip kasinmaya basladim göbeğim den sonra bütün vicuduma yayildi.. alarji degip hastaneye gittik serum verdiler 2 saatlik bi rahatlama oldu sonra sabah 5 de tekrar basladi . Tekrar hastaneye gittik bu sefer dermatoloji doktoruna gozuktuk.. gebelik alarjisi oluyomus bu.. son aylarda cikiyomus ortaya ve dogum yapana kadar gecmiyormus.. napicam bilmiyorum. . Iki tane ilac verdi ama rahatlatmiyor butun vicudum kirmizi benek doldu son 2 bucuk hafta kaldi ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.. ama neyseki kizlarim 2000 gr olmuslar doguma kadar 2500 olurlarsa cok iyi olur dedi dr.. cok fenayim arkadaslar coookk
canım çok geçmiş olsun. umarım en kısa sürede geçer..
kızlarının durumu iyi olsun, ne kadar büyürlerse senin için sonrası o kadar kolay olur. Allah yardımcın olsun tatlım.
günaydın arkadaşlar...
bı arkadaşımız eylül annesı olmaktan çıkıp temmuz annesı oluwermış
surprız bı sekılde...
allah yardımcısı olsun dualarımız onunlaaaaa..
evet aqua marka da güzel haftaya izmir e gitmem gerekiyor eğer çok zorlanmazsam aqua ve relax mode mağazalarına bakcam bodrum da beden kalmamıştı internetten alıcaktım bende ama izmir olayı çıkınca beklim:) relax mode nette göründüğünden daha güzel renkleri falan da öyle, sadece nette dediği gibi bir beden küçük alma, eger denemeden alırsan kendi bedeninde al :)) bekliyoruz artık benim ki çok rahat böyle heralde :))
gunaydın..bunu duydugum hem iyi hem kotu oldu..relax mode dan M alıcaktım ama internette begendiğim modelın S ve XL ı kalmışhaftaya ankaraya gitme durumumuz var acaba ankarada magazaları var mıdır?..aslında bebişler ne kadar geç dönerse o kadar iyi çunku baş geliş pozisyonuna geçınce kasık agrıları,baskı hissi,yurumede zorluk gibi bisürü sıkıntı oluyor:)
Canım geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tüm iyi dileklerimiz senin ve oğlunla Eylül de işallah tecrübeli bi anne olarak bize fikir vereceksin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Topigimizin ilk bebisii gelmissss hahirli olsun canm Allahim bebisine ve sana saglik versin kac kilo dogdu.bizi burda merakta koyma gelismlerden haberdar eet olur muu dualarimiz sizinle canm
hayırlı uğurlu olsun canım rabbim bir an önce de yanına evine kucagına almayı nasip etsin nasıl oldu çok merak ediyorum suyun mu geldi sancımı oldu kaç kilo dogdu durumu nasıl peki dualarımız seninle canım...
Canımm hayırlı uğurlu olsun bebişinnn yeni anneliğin herşey..
Bütün dualarımız seninle ve güzel oğluşunla. Herşey çok güzel olucak hiç merak etme..
Aramızdaki ilk doğum, Allahım nazarlardan saklasın sizi
Kaç kilo doğdu oğluş bizde doğursak o kadar çıkacak çünkü aşağı yukarı :):)
Çok çok sevgiler canım..
Canım kasım annelerinden selamlarallah meleğinizi sizlere bağışlasın doğum yapmışsın tebrikler benimde dualarım seninle hiç merak etme gelişmlerden haberdar et olur mu