Kizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm
Kizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm
Selam arkadaslar..
Dun geceden beri hastanede ugrasiyorum.. hic bisey yokken ortada acayip kasinmaya basladim göbeğim den sonra bütün vicuduma yayildi.. alarji degip hastaneye gittik serum verdiler 2 saatlik bi rahatlama oldu sonra sabah 5 de tekrar basladi . Tekrar hastaneye gittik bu sefer dermatoloji doktoruna gozuktuk.. gebelik alarjisi oluyomus bu.. son aylarda cikiyomus ortaya ve dogum yapana kadar gecmiyormus.. napicam bilmiyorum. . Iki tane ilac verdi ama rahatlatmiyor butun vicudum kirmizi benek dolduson 2 bucuk hafta kaldi ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.. ama neyseki kizlarim 2000 gr olmuslar doguma kadar 2500 olurlarsa cok iyi olur dedi dr.. cok fenayim arkadaslar coookk
Kizlar hepinize guzel dilekleri icin cok tesekkur ediyorum. Dogumumu detaylica anlaticam az sonra hepinize bi onbilgi olsun :) surekli telefonum caldigindan yazamiyorum bir turluu oglum 40cm 1470gr dogdu sukur ama kucucuk eli agzi burnu ayaklari gordugum an gozlerimden yaslar suzuldu inanilmaz bir duyguu
cnm özel değilse erken doğma sebebi nedir? bizde şuanda 30.haftalardayız meraklandım ben
Kizlar hepinize guzel dilekleri icin cok tesekkur ediyorum. Dogumumu detaylica anlaticam az sonra hepinize bi onbilgi olsun :) surekli telefonum caldigindan yazamiyorum bir turluu oglum 40cm 1470gr dogdu sukur ama kucucuk eli agzi burnu ayaklari gordugum an gozlerimden yaslar suzuldu inanilmaz bir duyguu
açılması olmustu ve suyu gelmişti
Hayırlı olsun gözün aydın canım Allah anali babalı buyutsunKizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinBilmiyorum ki canim henüz daha 1 dk uyku uyumadim .. dr saatini bekliyorum tekrar gidicem .. aglamaktan icim disima cikti .. bilmiyorum Allaha isyan olmasin ama dayanamiyorum artik.. napicam bilmiyorum
Bekliyoruz canım [emoji2]Kizlar hepinize guzel dilekleri icin cok tesekkur ediyorum. Dogumumu detaylica anlaticam az sonra hepinize bi onbilgi olsun :) surekli telefonum caldigindan yazamiyorum bir turluu oglum 40cm 1470gr dogdu sukur ama kucucuk eli agzi burnu ayaklari gordugum an gozlerimden yaslar suzuldu inanilmaz bir duyguu
Merhabalar uzun zaman oldu sayfaya giremeyeli muhtemelen çok konuşulmuştur ama geçmişe bakamadm herkesin hazir mi ya da benim gibi geç kalanlar var mi hastane çantasi hazirlamakta...neler aldiniz neler koydunuz ben çok mu geç kaldim bu hafta hazirlamak istiyorum burdan fikir almadan başlamak istemedim de
Bilmiyorum ki canim henüz daha 1 dk uyku uyumadim .. dr saatini bekliyorum tekrar gidicem .. aglamaktan icim disima cikti .. bilmiyorum Allaha isyan olmasin ama dayanamiyorum artik.. napicam bilmiyorum
Kızlar bu haftaya hep kötü haberlerle başladık hatta bende dün gecemi hastanede geçirdim kasılmalarım vardı ama hastaneye gittik nst ye girdim sıfır sancı hiçbişey çıkmadı gece evde oynamayan sıpam hastaneye gittik nst de bi oynamaya başladı ki inanamadım yalancı çoban hikayesi gibi durumum evde kötüyüm hastaneye gidiyorum bişey yok... Neyse asıl konuya geleyim ablamda hamile yazmıştım daha önce 40 haftasını doldurdu bu cuma sezeryan ile alınacaktı bebeği çünkü hala makat gelişli dönmemiş ve kilosu da 4 e yakınama şimdi konuştuk sancısı başlamış ve nişan gelmiş şu an hastaneye gidiyorlar ablam şaşkın tabi kendini cumaya hazırlamıştı:) sanırım çınar bebeğimiz bu gece dünyaya gelecek sizden isteğim dualarınızı eksik etmeyin olur mu? İnş hayırlısıyla ikisi de kurtulurlar... Bu sabah kontroldeydiler açılma vs yoktu nst de sancısı da yoktu ama tabi 40 hafta dolduğu için dr u demişti zaten her an olabilir diye ben bile heyecan yaptım duyunca karnıma ağrılar girdi inş sabaha kadar teyze olmuş olacağım :)
Kasıklarım ağrıyo inceden inceden. Tedirgin olmalımıyım ?????
Ankara'da yım şu an burada Zübeyde hanım araştırma hastanesinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar birşey soracağım.. bazen benim karnımda sürekli ve uzun süreli pıt pıt pıt atmalar oluyor. hareket degıl. tekme degıl cunku onlar cok kuvvetlı ve hıssdılır.
bu cok hafıf....
ıcerde hıckırıyor desem.... cok uzun suruyor... böyle birşey yasayan var mı tedirgin oluyorum......:18:
Gözünüz aydın cnm teyzoş oluyomuşsunKasık ağrısı bende de oluyor arada iğne batması şeklinde..Tek başına ağrıdan tedirgin olmana gerek yok
Evet sağol canım gece 11 itibariyle teyze olduminsan tutmaya korkuyor ya nasıl minicik şeyler ama çok güzel bi duygu Allah bizlerede kucağımızda göstersin inş :)
canım cok panık yapacaksan eger dırek sezeryan ol kendını ve bebeını rıske atma
Benim her gidişimde alttan muayene ediyor doktor orda yapmıyorlar mı? Bi açıklık var mı enfeksiyon vs varmı diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm 31. haftada alttan mı muayne ettiler . ben doğumu sorduğumda 36-37. haftada alttan muayne ile belli olur demişti dr acaba bi sonraki gidişimde bni de mi alttan muayne edecek korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?