2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm

aaaa canım benim gerçekten m?
oglun aceleci cıktı ha...
hadı rabbım hayırlı bır sekıldede hastaneden evınıze cıkmayı nasıp etsın inşaalah....

canım erken doğumu tetıkleyen birşey mi yaşadın?

Kizlar hepinize guzel dilekleri icin cok tesekkur ediyorum. Dogumumu detaylica anlaticam az sonra hepinize bi onbilgi olsun :) surekli telefonum caldigindan yazamiyorum bir turluu oglum 40cm 1470gr dogdu sukur ama kucucuk eli agzi burnu ayaklari gordugum an gozlerimden yaslar suzuldu inanilmaz bir duyguu

Cnm çok geçmiş olsun..

cnm özel değilse erken doğma sebebi nedir? bizde şuanda 30.haftalardayız meraklandım ben

Allah analı babalı büyütsün, sağlıcakla küvezden çıksın:)
Maşallah eylülden temmuza atlamış oğluşun

Annesini sıcaklarda çok bunaltmak istememiş anlaşılan:))

Gozun aydin guzel anne,
Allah kurtarmis vakti gelmis demek ki oglusunun,
oglunun kuvezde olmasi tabii ki normal, en kisa surede kucaginiza alip evine donecekseniz
Dualarimiz oglun ve tum duaya ihtiyaci olanlar icin,
Rahat bir nefes al ve bundan daha kotu durumda olanlari dusun.
Huzurlu saglikli gunler senin ve bebeginin olsun insallah

Selam arkadaslar bende simdi drdan geliyorum daha once belirtmistim cok kasintim var diye dr ikitane ilac yazdi kan tahlil yaptm onuda yarin goturcegim doktora ama kasintim ongundur var ve ben son bikac gun dogal elma sirkesini kullandim ve kasintiyi kesiyordu ve kasiyip yara yaptigim bolgeler kurudu kabuk baglandi mucizevi bisey daha oncede olmustu yine kullandim yine cok fayda etti cok arastiryorum boyle seyleri deniz suyuda kurutuyor boyle bi sorunu olan en azindan tuzlu su surebilir kasinti cok kotu deli ediyor umarim hicbiriniz bu sorunla karsilasmasiniz ..

Kizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm
Hayırlı olsun gözün aydın canım Allah anali babalı buyutsun
Bilmiyorum ki canim henüz daha 1 dk uyku uyumadim .. dr saatini bekliyorum tekrar gidicem .. aglamaktan icim disima cikti .. bilmiyorum Allaha isyan olmasin ama dayanamiyorum artik.. napicam bilmiyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Bekliyoruz canım [emoji2]

Canım hayırlı olsun topiğimizin ilk bebeği gelmiş bile... Bu seneki oğluşlar aceleci nedense :) Rabbim uzun,sağlıklı ömürler nasipt etsin inş eminim en kısa zamanda toparlayacaktır... Habersiz bırakma bizi...

Merhabalar uzun zaman oldu sayfaya giremeyeli muhtemelen çok konuşulmuştur ama geçmişe bakamadm herkesin hazir mi ya da benim gibi geç kalanlar var mi hastane çantasi hazirlamakta...neler aldiniz neler koydunuz ben çok mu geç kaldim bu hafta hazirlamak istiyorum burdan fikir almadan başlamak istemedim de

Cnm geç diye bişey yok.38. haftasında hazırlayan bile var.Herkesin kendi durumuna kalmış..Ama bence ne kadar erken hazırlansa o kadar iyi.Benim ufak tefeklerim kaldı.

Hayirli olsun canimm insallahbtez zamanda bebisin de kuvozden saglikla cikar dualarimiz seninle.. Heyecanlandirdin bizi vallaa

Tuceedcim gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşİnş oğlun küvezden sağlıcakla çıkar biran önce ,geçmiş ollsun

Bilmiyorum ki canim henüz daha 1 dk uyku uyumadim .. dr saatini bekliyorum tekrar gidicem .. aglamaktan icim disima cikti .. bilmiyorum Allaha isyan olmasin ama dayanamiyorum artik.. napicam bilmiyorum

Geçmiş olsun cnm ..inş geçer alerjin.Tek bebekle bile bazen canımız çıkıyo senin 2 tane Allah kolaylık versin.Ama az kaldı inş

Kasıklarım ağrıyo inceden inceden. Tedirgin olmalımıyım ?????

Gözünüz aydın cnm teyzoş oluyomuşsunKasık ağrısı bende de oluyor arada iğne batması şeklinde..Tek başına ağrıdan tedirgin olmana gerek yok

Ankara'da yım şu an burada Zübeyde hanım araştırma hastanesinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yaptın,nasıl oldun tatlım merak ettim seni.İnş tansiyonun düşmüştür iyisindir

Bana da oldu sanki bugün ve sevindimHıçkırıyo galiba paşamGüzel bişey bu cnm tedirgin olmana gerek yok

Benim her gidişimde alttan muayene ediyor doktor orda yapmıyorlar mı? Bi açıklık var mı enfeksiyon vs varmı diye.

cnm 31. haftada alttan mı muayne ettiler . ben doğumu sorduğumda 36-37. haftada alttan muayne ile belli olur demişti dr acaba bi sonraki gidişimde bni de mi alttan muayne edecek korktum valla

cnm 31. haftada alttan mı muayne ettiler . ben doğumu sorduğumda 36-37. haftada alttan muayne ile belli olur demişti dr acaba bi sonraki gidişimde bni de mi alttan muayne edecek korktum valla

Ben yurtdisindayim canim burda hemen hemen hergidiste alttan muayene ediyorlar.sizi anlamıyorum bundan korkacak ne var bu kadar acımıyo korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…