Kizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm
Merhabalar uzun zaman oldu sayfaya giremeyeli muhtemelen çok konuşulmuştur ama geçmişe bakamadm herkesin hazir mi ya da benim gibi geç kalanlar var mi hastane çantasi hazirlamakta...neler aldiniz neler koydunuz ben çok mu geç kaldim bu hafta hazirlamak istiyorum burdan fikir almadan başlamak istemedim de
Ben yurtdisindayim canim burda hemen hemen hergidiste alttan muayene ediyorlar.sizi anlamıyorum bundan korkacak ne var bu kadar acımıyo korkma :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar hepinize guzel dilekleri icin cok tesekkur ediyorum. Dogumumu detaylica anlaticam az sonra hepinize bi onbilgi olsun :) surekli telefonum caldigindan yazamiyorum bir turluu oglum 40cm 1470gr dogdu sukur ama kucucuk eli agzi burnu ayaklari gordugum an gozlerimden yaslar suzuldu inanilmaz bir duyguu
Merhabalar uzun zaman oldu sayfaya giremeyeli muhtemelen çok konuşulmuştur ama geçmişe bakamadm herkesin hazir mi ya da benim gibi geç kalanlar var mi hastane çantasi hazirlamakta...neler aldiniz neler koydunuz ben çok mu geç kaldim bu hafta hazirlamak istiyorum burdan fikir almadan başlamak istemedim de
Kizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm
Sağlıkla büyüsün inş.canım. bir an önce iyi olsun da kucaklayıp evinize varın. İkinize de sağlık diliyorummKizlar hepinize guzel dilekleri icin cok tesekkur ediyorum. Dogumumu detaylica anlaticam az sonra hepinize bi onbilgi olsun :) surekli telefonum caldigindan yazamiyorum bir turluu oglum 40cm 1470gr dogdu sukur ama kucucuk eli agzi burnu ayaklari gordugum an gozlerimden yaslar suzuldu inanilmaz bir duyguu
Aranızda doğum yapmış olanlara sorum olacak: Bizim oturduğumuz daire 3.katta ve asansör yok.Ben eğer normal değil de sezeryanla doğum yapmış olursam sizce merdiven çıkabilir miyim yoksa annem ya da kayınvalidemden birisine mi gideyim ilk bir kaç gün? Gerçi o şekilde olursa annemde kalmayı daha çok isterim ama kayınvalidemin de bu konuda ısrar edebiliceğini düşünüyorum.Şimdiden bunu kafama takıyorumnapmalıyım sizce?
Kizlar hepinize guzel dilekleri icin cok tesekkur ediyorum. Dogumumu detaylica anlaticam az sonra hepinize bi onbilgi olsun :) surekli telefonum caldigindan yazamiyorum bir turluu oglum 40cm 1470gr dogdu sukur ama kucucuk eli agzi burnu ayaklari gordugum an gozlerimden yaslar suzuldu inanilmaz bir duyguu
ilaç kullanmadan 2,5 altında tutabiliyormusun tshı? nadirde olsa düzelen hashimatoda var diye okumuştum öyle birşeymş seninki?
geçmiş olsun canım umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine..
geçmiş olsun canım, sanırım doğum yakın, umarım sağlıkla kucağına alırsın..
bunlar malum yüksek tsh belirtileri, normal zaman için bile yüksek değerin ki hamilelikte daha düşük olmalıydı. ilacın bir zararı yok, yerine koyma tedavisi bu, senin troid bezinin üretemediklerini ilaçla alıyorsun diğer çoğu ilaç gibi vücudunda normalde bulunmayan bir şeyi içmiyorsun bu nedenle bebeğe bi zararı olmaz.
normal şartlarda gelmemesi lazım canım bence doktoruna bildirmen gerekir.
canım senin 16 hafta izin hakkın var, 5 haftasını ister önce ister sonra kullanırsın, doktorun verdiği rapor kuruma çalışmanda sağlık yönünden bir sakınca olmadığını söylüyor bu raporu eline aldığındada 32-37 hafta arasındaki hakların 20. haftada neyse odur değişmez, kurumda bi mantık hatası var aynı hata bence milli eğitimde de var öğretmene ders koyduda öğretmen mi girmedi de izinlerini yakıyor bu insanların sendikaların çoktaan dava açması gerekirdi resmen öğretmen açığının acısını çıkarıyorlar. daha üst bir birim yokmu danışacağın, aynı kurumun diğer illerdeki şubelerinde falan uygulama nasılmış.
:)) onlara ne nasıl yaptığından töbe töbe, geçir tekmeyi kafasına öyle diyen olursa:)) bende çok kastım çatı muayenesinde canım, acıycak diye çok korkutmuşlardı beni. doktor bağırmıştı ama ben kilitlenince elini çekemediğinden:)) vajinal ultrason gibi bişeymiş aslında, 2 parmağını sokup bir sağa bir sola çeviriyor, hepsi bu, 1dk bile sürmüyor. hiç sıkma kendini hatta doktorada söyle istersen bu durumu eminin daha anlayışlı olacaktır. doğumda sıkarsam kendimi ne olacak korkusunuda konuş bu durumda kaç kadına doğum yaptırmıştır yardımcı olacak şeyler söyleyecektir.
yok canım burda sonralar doğru bir çatı muayenesinden başka alttan muayene yok, nasıl olsun bize kalsa onuda yaptırmayacağız:))
bi miktar ödem hepimizde var canım, ne kadarı normal bilmiyorum. ayaklarımı koltuğa uzatarak oturuyorum sürekli 1-2 saat aşağıda kalsalar şişmeye başlıyolar. çok şişerse bacaklarımı havaya dikiyorum duvara dayıyorum hızla iniyor yada sabah uyandığımda şiş olmuyor. bol su içmekde yi geliyormuş.
bizim evde 3. katta ve asansörsüzdü, dikişlerde bi ağrı falan yoktu yinede her katta dinlenerek çıkmıştım canım, sende çıkarsın bence takma kafana, git evine biran evvel kur düzenini kontrolü al eline:))
Canim ben islak mendilleri unibaby aldimda icinden cikanlar kolinin molfix bide ayri olarak ben temizleme pedi diye bisey cikmis ondan da aldim daha önce yoktu boyle seyler ben oglumda 40 gunu dolana kadar normal pamugu islatip poposunu öyle silmistim simdi böyle kare kare halinde şu goz makyaji temizlemek icin olan yuvarlak pedlerin bebek icinleri cikmis onlardan da aldim.
sezeryadan ayağa kalktığın ilk gün zaten sana bol bol hastanede merdiven çıkaracaklar gazı atman için. ilk kızımda hastanede gaz çıkartmak için tırmandığım merdivenlerin haddi hesabı yok
tuceed hayırlı olsun gözlerim dolu dolu oldu :)
benim bebiş 3 hafta geriden geliyormuş bu açık beslenmeyle kapanır mı? geceleri aç kalıyormuş yavrukuşum. reflü oluyor diye akşam 6 7 gibi hafif bişeyler atıştırıp sabaha kadar bişey yemiyordum. bu bebeklerimiz için çok uzun bir süreymiş. gece kalkıp süt içmek gerekmiş.
canım bende sezeryan oldum ilk doğumumda çok dolaştım ama gaz çıkarmanın kolay bi yolu var onu paylaşmak istedim saf bal ılık suyla karıştır iç şifa olur inşallah ben gaz sorunu yaşamadım gaz için etkili bi çözüm şimdiden hastane çantama attım diğer sezeryan olacak annelerede tavsiye ederim bebeğim içinde maden suyu sarılık olmaması için gazı çıkarılıp bi çay kaşığı içiriliyor çok şükür oğluşum sarılık olmadı hatta doğumdan sonra doktor kontrolümüzde çocuk doktorumuz sen nasıl annesin bi sarılık yapamamışın al çocuğunuda eve git diye takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?