2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm

canım hayırlı olsunn... allah analı babalı büyütsün.
allahın izniyle sapasağlam cıkarsınız o hastaneden hiç üzülme güzel haberlerini beklıorz

daha bir çöp almadım valla :))))

canım hayırlı olsun, güle güle büyüt oğluşunu epey erkenciymiş seninki demek ki size bir an önce kavuşmak istemiş :)

nerdeee daha biçok şeyim eksik

Kizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm

hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah .bizlerede dua et canım

Sağlıkla büyüsün inş.canım. bir an önce iyi olsun da kucaklayıp evinize varın. İkinize de sağlık diliyorumm

sezeryadan ayağa kalktığın ilk gün zaten sana bol bol hastanede merdiven çıkaracaklar gazı atman için. ilk kızımda hastanede gaz çıkartmak için tırmandığım merdivenlerin haddi hesabı yok

Senin mesajlarını nasıl büyük keyifle okuyorum bilsen
Ne tatlıdır bebiş şimdiii biraz ele gelsin hastaneden çıkarın asıl tadı o zaman çıkacak :):)
Yarım kilo alsın çıkarıyorlar 2 de sanırım canım.
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün :):):)

ayy maşallah yaa tebrik ederim, inşallah tez vakitte bebişin toparlar da hemen kucağına alıverirsin. ne tatlıdır o şimdi yaa

tuceed hayırlı olsun gözlerim dolu dolu oldu :)
benim bebiş 3 hafta geriden geliyormuş bu açık beslenmeyle kapanır mı? geceleri aç kalıyormuş yavrukuşum. reflü oluyor diye akşam 6 7 gibi hafif bişeyler atıştırıp sabaha kadar bişey yemiyordum. bu bebeklerimiz için çok uzun bir süreymiş. gece kalkıp süt içmek gerekmiş.

yok canım ben hiç ilaç kullanmadım.tsh t3 ve t4 normal degerlerinin dısına hiç cıkmadı.sadece anti tpo ve anti tiroglobulin antikor degerim cok asırı yuksekti.ileriki asamada hormonları etkileyebilecegini duzenli olarak kan verip test yaptırmamı soylemişti doktor.yeni evli olmama ragmen cocuk sahibi olmama gibi (belki de gereksiz) bi korku yarattı ve sonrasında hamile kaldım

en buyuk sikayetim cok usumekti.kimsenin üşümediği normal hayatını yasadıgı bi ortamda ben dondugumu hissediyodum.

saol canım bakcam ben de

Amaaaann hayirli uğurlu olsun Rabbim anali babali sağlikla büyütmeyi nasip etsin inşallah

selam bayanlar

dün kontrolümüz vardı nasıl geçtiği hakkında bi fikrim yok kafam karıstı cunku...

Bebeğim şimdiden 2700 grammış.gelişimi 3 hafta önden gidiyomuş.sezeryanı garantiledin dedi doktorum hiç istemiyodum oysaki..

Tek sorun olarak iri olur bebek dedi saglıklı olsun sezeryan da olur ama hani ölçümler çok net değil diye biliyorum ultrasonda soylenilenle gerçeği aynı olmayabilir.

ha ben de çok kilo almadım gorenler karnın büyümüş sadece filan dediler.bana gore gayet şiştim ama :)

doktorum çok mu şekerli beslendin filan dedi oyle bişi de yok şeker hastalıgım da yok sadece meyve yedigimi soyledim.

benimkiyle benzer bir durum yasayan var mı acaba aranızda?

sezeryadan ayağa kalktığın ilk gün zaten sana bol bol hastanede merdiven çıkaracaklar gazı atman için. ilk kızımda hastanede gaz çıkartmak için tırmandığım merdivenlerin haddi hesabı yok

canım bende sezeryan oldum ilk doğumumda çok dolaştım ama gaz çıkarmanın kolay bi yolu var onu paylaşmak istedim saf bal ılık suyla karıştır iç şifa olur inşallah ben gaz sorunu yaşamadım gaz için etkili bi çözüm şimdiden hastane çantama attım diğer sezeryan olacak annelerede tavsiye ederim bebeğim içinde maden suyu sarılık olmaması için gazı çıkarılıp bi çay kaşığı içiriliyor çok şükür oğluşum sarılık olmadı hatta doğumdan sonra doktor kontrolümüzde çocuk doktorumuz sen nasıl annesin bi sarılık yapamamışın al çocuğunuda eve git diye takıldı

canım, benim de bebişin gelişimi hep ilerideydi. son iki muayenede standartlara gelmiş oldu. yani gelişimi yavaşladı ( akşam ben de az yiyorum. onu da zar zor yiyorum ondan mı oldu acaba ( dün kontrolüm vardı boyu 2 hafta kısa çıktı çok üzüldüm. bundan sonra kendimi daha çok zorlamalıyım yemek için demek ki. benim dr. kan değerlerimin düşmesine bağlamıştı. ama senin açıklaman da mantıklı geldi bana sağol paylaşımın için. bundan sonra gece kalkıp ne bulsam yicem :))
bu arada son iki ay bebeğin beyin ve sinir gelişiminde balık çok önemliymiş. havaların sıcaklığından onu da içim sindirmiyor ama napalım katlancaz. gece yatmadan önce muz ve süt tüketmeye çalış. inşallah çabucak toparlar kuzularımız.

kızlar bugün heyecanlandım ya haberler gelmeye başladı doğuran arkadaşlara Allah yanlarında olur inşallah.sağsağlim devam ederler çooook güzel bir ömürleri olur beraber inşallah...bir an gözümde canlandı eylül ayı gelmiş biz pıt pıt buraya yazıyoruz ben doğurdum bende doğurdum diye:)))
heyecan dolu filmler var ya bu heyecan herşeyi geçer heralde:))...kaç kişiyiz burda acaba ....dağılmadsak iyi olacak çünkü asıl bebişler geldikten sonra soracak danışacak dayanak olacak çok şey olacak...

nasıl ya yeni doğmuş bebeğe sodamı içirdin? e sakın bişey verme diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…