2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Selam canim sen normal dogum istiyorsan israr edebilirisin egerki baska bi risk yoksa eger iri bebeklerde normal doguyor benim arkadasim bebegi dogdugumda tammm 5 kg idi ve hata guzel kolay dogudu dedi ben hata sasirdim nasil olur diye bana anlati bende dr en son gitigimde olcumleri bilmiyorum ama bana uzun dedi kilosuyla ilgili hic bi fikrim yok ama normal dogum cok istiyorum cunki oglumu normal dogurdum cok kolaydi sonrasida cok rahat insallh senin icinde hayirlisi hangiyse o olur

maşallah size canım nasıl beslendiğinden biraz tüyo verir misin. Allah nazarlardan saklasın bebeğin çok iyi gelişmiş.

nasıl ya yeni doğmuş bebeğe sodamı içirdin? e sakın bişey verme diyolar.

evet canım gazını çıkarıyosun mineralli su oluyo içindeki tuz ve mineraller bilirubin artışını engelliyo bebek sarılık olmuyo hemşire tavsiyesi benim en küçük kardeşim erken doğdu 18 yıl önce sarılığı çok yüksekti 3 kere kanı değişti ve 40 günden fazla hastanede kaldı malesef en sonunda hemşirenin biri tavsiye etmiş 4.kere kanı değişmedi ama malesef yeni doğan bölümünde menenjitli çocuklar varmış ve nefes yoluyla bulaşıyomuş bide menenjit oldu devamını analatamıycam çok acı ve zor günlerden sonra kardeşim engelli oldu malesef

]kızlar heyet raporu özel hastaneden olmuyor mu devletten mi çıkartmalıyız heyet raporunu?? heyet raporu hadi 1 aylık aldık daha sonra 40 günlük raporl hakkımı da almak istiyorum ...nasıl yapıcaz şu yaz tatili nedeniyle yanan günlerimiz yerine rapora yüklenelim diyorum ama elimizde bebekle nasıl olacak(( doktorlar merhametli mi oalacak.... birde gittim bi doktora 5 gün rapor istiyorum diyince hakkın tabi 40 gün hakkın var kullan vereyim gibi mi yaklaşıyorlar yoksa bişeyin yok ki veremem falan mı diyorlar???? ben öyle uzun günler almayacağım sürekli başka doktora gidip 5 günlük raporlar almayı düşünüyorum...ama şunuda merak ediyorum durumu anlatmak açık açık söylemek mi lazım ya da gidip benim başım ağrıyor deyip 5 gün bi doktordan gözüm ağrıyor deyip başka doktordan 5 gün daha mı alacağız ????bu durum beni çok strese sokuyor....(

arkdaşlar siteye yeni katıldımm ve geçen cumartesi bebişim erken dogum oldu 2 kilo 400 gr dünyaya geldi sizlerle paylaşmak istedim birde sütüm gelmiyor acaba erken dogumla alakası warmı tavsiyeleriniz nedir cok heycanlıyım

inşallah toparlarlar canım 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım bu 2 hafta içinde yatmadan önce muzlu süt içip yatıcam geceleri de bi kaç kez uyanıp bir süt meyve badem ceviz atıştırıcam artık. sabah uyanır uyanmaz meyve yicem gece boyu beslemek çok önemliymiş. 10 saat açlık onlar için çok fazlaymış canım. açlık çekiyorlarmış. balık için ben balık yağı hapı kullanıyorum canım. çünkü balıklar civalı olur diye güvenemiyorum. kaliteli bir balık yağı sorunumuzu çözer bence :) senin kuzucanın boyu kısa olması genetik olabilir belki canım, bol bol süt iç peynir ye kemikleri gelişsin bakalım. kalsiyuma yüklen.

canım Allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu? birde erken doğumu tetikleyen ne?

benim 2. bebeğim sezeryan oldu isen 1-2 günde sütün geliyor. en fazla 3 günde gelmesi lazım. bulgur pilavı komposto ayva bulabilirsen hurma bunlar feci süt yapıyor bu arada.

Canım hayırlı olsun kaçıncı haftanda doğum oldu peki? Hiç mi gelmiyor? Hastanelerde süt arttırıcı çaylar falan tavsiye ediyorlar saf malt içeceği arttırıyor diye biliyorum ve en önemlisi bol bol su...

canım 34 hafta da oldu 8 aylık 2 kilo 400 gr 44 cm di ya sarılık olmaması için ne tafsiye edersiniz bir bilginiz varmıı

kilolu bebeği normal doğurtmaya çok az doktor yanaşır çünkü bebek doğar iken sorunla karşılaşma riski çok yüksek. çok yakın arkadaşımın bebeği 4250 idi. doktor kilolu normal olmaz dedi oysaki kızın çatısıda çok geniş maşallahı var normalde kilolu zaten. normal diye tutturdu. doktor tamam dedi ama doktorun söylediği gibi bebeğin kolu çatı kemiğine takıldı bu risk kilolu bebeklerde çok yüksek. sonucunda kolu çıktı doğarken ama 10 gün sonra iyileşti. benimde bebeğim kilolu olsa asla normal diye diretmem şansa bırakmam.

Kızlar idrar florası üredi ne demek bilen varmı idrar kültürüm de çıkmış ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

erken dogumu neyin tetiklendigini ögrenemedim asıl doktoorum doguma girmedi doğumu başka hastanede yaptılar başka bir doktor yaptı oda hani sizi baştan tanımadım ve sizin hakkınızda bir bilgim olmadıgı için birşey diyemicem dedi öyle kaldı herhangi bir cancım olmadı direk suyum geldi gece yarısı baktılarki suyum gelmeye devam ediyor cumartesi sabah 9 da bebişi sezeryanla aldılar

canım taze üzüm ye sarı yeşil olanlarından dere otu ye sabah akşam birer tutam bol su iç inşallah faydası olur

bu arada unutmuşum hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüt inşallah canım

Canim degisiyor yani zayif bebekte bazen aksilik olabiliyor anlatigin olayin aynisini baska bi arakadasim yasadi bebegi cok zayifti oda doguruken kolu krik dogdu zavali kucucuk bebek kolunu alciya aldilar en iuisi doktorlara birakmak diyelim onlar daha iyisini bilir insallh hepimiz hayirlisiylan dogururuz bebeklerimizi

emziriken kullanılabilen hap iğne varmı ki? hiç duymamıştım malum 10 sene arası var benim bebelerin, ozaman doktor emzirirken sadece prezervatif yada hormonsuz spiral kullanacaksın, hap iğne kesinlikle olmaz demişti hatta süt korurması takvim yöntemi gibi şeylere de sakın güvenme hamile kalır gelirsin demişti:))
Kizlarr dogum yaptim normal dogum oglumu kuveze koydular dualarinizla dogumum kolay oldu. Allah rizasi.icin ogluma dualarinizi bekliyorumm
canım allah bağışlasın, gözlerim doldu mesajını görünce.. inşallah tez zamanda küvezdende çıkar, hiç merak etme çok çabuk büyür annesi..

valla ben 32. haftaya kadar hazır olsun diyordum ama bi yandanda vakit var diye sallıyordum bu işi, şimdi tuceedi görünce herşeyi ortaya dökmeye yıkamaya falan başladım bu hafta hazırlayayım ortaya çıkarayım acil şeyleri..
seninki erken teşhis olmuş ozaman canım, bu şekilde yıllarca bi sinirli bi sakin bi zayıf bi kilolu bi uykusuz bi uykucu sebep bulamadan süründüm ben en sonunda troid bezi iflas ettide 85 tsh ile teşhis koydular ilaca başladım çok şükür bir sürü şikayetimden de kurtuldum böylece. erken farkedilirse selenyum, omega3 vs..destekleriyle sonuç olınabildiğini falan okumuştum bi araştır istersen, inşallah hiç ilaca gerek kalmaz.

İdrar Kültürü 1,000 KOLONİ Escherichia coli üredi
çıkmış bi de :18::18:
ne demek bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…