sagol cnmm sizin guzular benim guzudan büyük :) Hosbuldum Allah hepimize yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsinHayirli olsunn hoşgeldin
günaydın eylül anneleri uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum hamile kalınca bende üye olup aranıza katılmak istedim inşallah bende eylül annesi olucam şu an hamileliğimin 6. haftasındayım :)
Doktor bulabildinmi canm çok grçmiş olsunnnanderacim ya cok telaş yaptim. bide salgin varmiş. dikkatli olun sizde. birazdan doktora gitcez bakalim ne dicek doktor.
keseyi gormek beta hcg oranina mi bagli?? bide kese varsa bebegi gormeden kesin hamile mi olunuyo bos kese ihtimali diye bisey varmi bilen varmi
Ben de hamileligimi yeni ogrendigimde griptim canim gecti cok şükür sana da cok geçmiş olsun git bakalim ne dicek
Doktor bulabildinmi canm çok grçmiş olsunnn
Hoşgeldin canimbenim sat 29 kasım pazartesi kese gormek icin çağırdı doktorum
ihlamur limon ictim bir bardak. portakal ve mandalina yiyon surekli. daha ne yapayim
Merhaba inşallah bende Eylül annesi olabilirim sat 17 aralık..sadece bişey sormak istiyorum akıntı hamilelikte mutlaka olur mu akıntı kesin olur mu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
Yok canim olmuyor ben de keske olsa mide bulantisi varsa bebegin saglikli gelisiyor demekmis bakalim belki ilerleyen haftalarda baslar
serum verdi canim minosetin sivisini. bide kanima baktilar mikrop yokmus. bol sivi tuket bol meyve ye dedi. cok sukur rabbime
arkadaşlar gerçekten böyle mi ?ilk kez duyuyorum benim de pek bulantım yok ve olmadığı için
sagol cnmm sizin guzular benim guzudan büyük :) Hosbuldum Allah hepimize yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin
serum verdi canim minosetin sivisini. bide kanima baktilar mikrop yokmus. bol sivi tuket bol meyve ye dedi. cok sukur rabbime
arkadaşlar gerçekten böyle mi ?ilk kez duyuyorum benim de pek bulantım yok ve olmadığı için
canim acile gittik mikrop varmi diye sukur yokmus dikkat et dedi. sen izmirlimisin.
canim acile gittik mikrop varmi diye sukur yokmus dikkat et dedi. sen izmirlimisin.
Eminim katlanmıştır içini rahAt tutgünaydın bugün ikinci kez kan vermeye gideceğim umarım değerim katlanmıştır. Transfer sonrasi 12. gün.
benim bulantılarım da başladı çok kötü bi his kokuya karşı bi hassasiyet oluştu yemek görmek değil de kokusu aşırı mide bulantısı yapıyor
slm canım..slm bende eylül annesi adayıyım. yumurtlamayı testlere takip ediyorum ve 2ocakda çifti gördüm ve 4ocakda yani düm ilişki sonrası kanama oldu bende ve aksamınada akıntıda damar şeklinde kan vardı.geceden beri şimdilik bişey yok. demem o ki bu belirsiz ara kanama bende ilk bebeğimi kaybettiğimde olduğu için çook korkuyorum neden olabilir.yumurtlamadan sonra böle kan görüpte hamile kalan varmı umut ılmalı mı bu bana lütfen bi bilen varsa desin cokk korku varr içimde... sebep yerleşme kanaması mı, rahim ağzı yara mı, enfeksiyon muu???(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?