2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın eylül anneleri uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum hamile kalınca bende üye olup aranıza katılmak istedim inşallah bende eylül annesi olucam şu an hamileliğimin 6. haftasındayım :)

anderacim ya cok telaş yaptim. bide salgin varmiş. dikkatli olun sizde. birazdan doktora gitcez bakalim ne dicek doktor.
Doktor bulabildinmi canm çok grçmiş olsunnn

keseyi gormek beta hcg oranina mi bagli?? bide kese varsa bebegi gormeden kesin hamile mi olunuyo bos kese ihtimali diye bisey varmi bilen varmi

Ben de hamileligimi yeni ogrendigimde griptim canim gecti cok şükür sana da cok geçmiş olsun git bakalim ne dicek

serum verdi canim minosetin sivisini. bide kanima baktilar mikrop yokmus. bol sivi tuket bol meyve ye dedi. cok sukur rabbime

Hoşgeldin canimbenim sat 29 kasım pazartesi kese gormek icin çağırdı doktorum

hoşbuldumm.. ayy ne güzel 1 gün var aramızda.. benim doktorum aslında gebelik takibini yapamam dedi, infertilite uzmanı benim 1 yıllık sürecimde ameliyatımda yanımdaydı sağolsun. bu aralar doktor arayışındayım aslında.. hakkımızda hayırlısı olsun her şey yolunda olsun inşallah

Merhaba inşallah bende Eylül annesi olabilirim sat 17 aralık..sadece bişey sormak istiyorum akıntı hamilelikte mutlaka olur mu akıntı kesin olur mu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

canım benimde ıkıncı hamılelığım ılk hamılelıgımde olmamıstı amam sımdıkınde cok fazla var. internetten araştırdım normal bir durummuş hamilelik belirtileri arasında da yer alıyor.

Yok canim olmuyor ben de keske olsa mide bulantisi varsa bebegin saglikli gelisiyor demekmis bakalim belki ilerleyen haftalarda baslar

arkadaşlar gerçekten böyle mi ?ilk kez duyuyorum benim de pek bulantım yok ve olmadığı için

serum verdi canim minosetin sivisini. bide kanima baktilar mikrop yokmus. bol sivi tuket bol meyve ye dedi. cok sukur rabbime

Bende 3 gündür gribim. Ates falan da vardi. 2 gündür de yogun bogaz ağrısı ve öksürük. Bugun test yaptirdim hamile olma ihtimalim var. Ilac icmemistim allahtan ama ihlamur falan ictim zencefil kattim icine. Zencefili tavsiye etmiyolarmis bugün öğrendim ( 3-4 kere tuketmistim bisey olmaz inşallah. Sana da geçmiş olsun arkadasim. En kisa zamanda iyilesirsin insallah. Bugun bi arkadasim da gribin hamilelik belirtilerinden olabilecegini söyledi.

sagol cnmm sizin guzular benim guzudan büyük :) Hosbuldum Allah hepimize yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin

Mikrop olmamasina sevinndim canim bol bol ye meyveni tam da mevsimi c vitaminin dikkat et kendine

arkadaşlar gerçekten böyle mi ?ilk kez duyuyorum benim de pek bulantım yok ve olmadığı için

hiç duymadım öyle bişey oğlumda da bulantım olmadı benim bunda sadece öyle bi kalkıyor midem o kadar ve etrafımda bir çok tanıdığımın bulantısı olmamıştı sağlıklı bebişleri var

günaydın bugün ikinci kez kan vermeye gideceğim umarım değerim katlanmıştır. Transfer sonrasi 12. gün.

slm bende eylül annesi adayıyım. yumurtlamayı testlere takip ediyorum ve 2ocakda çifti gördüm ve 4ocakda yani düm ilişki sonrası kanama oldu bende ve aksamınada akıntıda damar şeklinde kan vardı.geceden beri şimdilik bişey yok. demem o ki bu belirsiz ara kanama bende ilk bebeğimi kaybettiğimde olduğu için çook korkuyorum neden olabilir.yumurtlamadan sonra böle kan görüpte hamile kalan varmı umut ılmalı mı bu bana lütfen bi bilen varsa desin cokk korku varr içimde... sebep yerleşme kanaması mı, rahim ağzı yara mı, enfeksiyon muu??? (((

benim bulantılarım da başladı çok kötü bi his kokuya karşı bi hassasiyet oluştu yemek görmek değil de kokusu aşırı mide bulantısı yapıyor

slm canım..
benim tahmini yumurtlamadan iki gün sonra ki ilişkiden de kahverengi çok çok koyu bir leke geldi yerleşme olarak yorumladım doğruymuş .. önceki gebeliğimde böyle birşey olmamıştı ama kan kırmzı ise zorlama ya da enfeksiyon kaynaklı da aolbilir dr a görünmeni tavsiye ederim bunlar da başıma geldi çünkü

kızlar bu arada silere de slm bugün buralara pek kimse uğramaz ama.. 10ocağa kdr pek yokum buralarda net paketim bitti cafeden yazıyom şimdi ders çalışmaya geldiydim güya kendinize ii bakın oğluş hasta benim dua edin ona orta kulak ilt geçiriyo çok korkuyorum ateş hiç düşmüyo sürekli emziriyorum başka birşey ağzına almıyo iki gündür eridim öldüm bittim yani.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…